SIDEN SIST


Over en måned siden jeg blogget sist, jeg vet, crappy blogger. Vært mye skole for tiden, men heldigvis er det juleferie snart! Måneden har gått sånn her:

Lekser
I stor mengder, med særemne, innleveringer og prøver. En stk frustrert Silje som ikke har hatt et liv. Jeg har også vært i Kirkenes med skolen, og fant ganske fort ut at Kirkenes ikke var plassen for meg (bare så det er sagt så hadde jeg aldri planer om å flytte dit). FOR kaldt!

 

Snøen min har smeltet bort!
Jeg som var så happy da snøen min kom, men den forsvant like fort igjen. Nå har vi hatt en måned bestående av slafs og regn. Nå er det bare glatt, med litt snø på toppen som pynt.. NÅR kan jeg begynne å kjøre scooter igjen? Er litt ille når de som bor sør i landet har mer snø enn oss.

 

Edruelige helger!
Helgene mine har nesten bare vært endruelige, noe jeg er stolt av! Haha, nå høres jeg ut som den alkisen.. Nå har jeg hatt mer tid til familien min i Talvik, noe som har vært super koselig! Haha hvem trenger alkohol når man kan komme hjem til dette her?! :Penger er svidd av på julegaveshopping!
Uansett hvor mange eller få jeg kjøper til skriker lommeboken min, det er nesten så ille at det lukter svidd av bankkortet.. Og uansett hvor tidlig jeg begynner, så blir jeg aldri tidlig ferdig. I år begynte jeg i midten av november, og ennå har jeg ikke handlet alt!

 

Jeg har fått meg iPhone
Ja jeg ble også en i gjengen! Fikk iPhone i jule/bursdagsgave hos kjæresten, og jeg kan love dere at jeg har hatt mye banning og en god latter bare pga ordboka! Og nei, jeg vil ikke ta den av.

 

Kjøpte meg nyttårskjole på Asos men den viste jeg å være for liten!
Fant den perfekte kjole på Asos, men den passet ikke. Heldigvis ordner det seg for snille piker, så kjole blir det på meg uansett ;) Interessert i å kjøpe kjole? Den er i str 10, noe som tilsvarer 38. Vet ikke helt om det er meg, eller om kjolen var litt liten i størrelsen.
Image 1 of Rare Dress With Sequin Bustier

Oppsummering av min måned altså! Er sikkert mye mer, men det er ikke ting som har festet seg hvertfall.. Jeg må vel handle siste del av julegavene i dag, så kan jula og juleferien bare komme!

Image and video hosting by TinyPic3 kommentarer

MS

20.12.2011 kl.01:24

Så fin blogg du har : )

Annie

22.12.2011 kl.16:54

Olika butiker översätter olika, men jag brukar tycka att storlek 8 = 34, 10 = 36, 12 = 38 och så vidare. Du är med på tattoologist idag, jättefin tattoo!!!!

Silje Andreassen

24.12.2011 kl.22:44

Annie: Takk, så gøy! :)

Skriv en ny kommentarMin hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡