Omtale: MaxFactor False Lash Effect


Maskaraen False Lash Effect fra MaxFactor skal fordoble størrelsen på vippene dine og gjøre dem lengre enn hva du trodde var mulig. Den skal altså være en erstatning for løsvipper, i følge hjemmesiden deres. Hemmeligheten skal visst være en kombinasjon av deres største børste noensinne og den patenterte Liquid Lash teknologien. Den glir enkelt på, og tykner når den tørker slik at du oppnår et naturlig volum uten å klumpe. Denne finnes både i svart, brunt og blått, og i vannfast for de som ønsker det. Alt dette lover MaxFactor, men holder den det den lover?


Dette er min absolutte favoritt av maskara! Jeg har lett lenge etter en maskara som fungerer for mine øyenvipper, for mine er veldig lange med maskara på (men litt tynne uten). For mange kan dette virke som et luksusproblem, men saken er at det ikke er lett å finne en maskara som gir vippene mine volum OG lengde! For hva er vel vits med lange øyenvipper hvis du ikke har en maskara som klarer å få det fram?

Jeg synes den holder mye av det den lover. Jeg synes ikke den gir en løsvippe - effekt, men det er noe jeg faktisk synes er positivt! Det er jo klart at jeg helst ønsker at vippene mine skal se naturlige ut. ;)
Jeg tror absolutt at det er den store børsten som er hemmeligheten til suksessen! For mange kan denne være litt vanskelig å bruke, men det er bare de første gangene til du er blitt vandt til den. Jeg vet ikke om det er bare meg, men jeg synes resultatet av denne blir best noen dager etter. Det tror jeg henger sammen med at maskaraen er blitt litt tommere, og ikke like mye maskara kommer på børsten. For får du for mye produkt så er det lett at vippene klistrer seg sammen!

Hemmeligheten for å unngå edderkoppvipper er å påføre maskaraen i flere lag! La det første laget tørke litt, før du så påfører nytt. Pass på å få maskara også helt inn mot rota. Hvis du ikke stresser med påføringen, skal det mye til for og ikke få et fint resultat! Den drysser ikke på meg, men i grunn så har jeg aldri vært plaget med at maskaraer drysser. Noen som kan si noe på akkurat det? Når alt er sagt så kan jeg ikke si annet enn at jeg anbefaler den videre! Dette er den eneste maskaraen jeg konstant har kjøpt ny av etter jeg har gått tom, tror denne har vært en favoritt siden den kom ut. :D

 -          Du trenger en maskara som gir både lengde OG volum.

-          Du ikke stresser med påføringen. En stor kost krever øvelse!

-          Du ønsker bambiøyne å blafre med.


Innpakning:

Kul, stilrent og enkel innpakning! Originalen er sort, men de hadde også en limited edition som var i lilla.

Produktet:
Et produkt som er verdt hver eneste krone, og som jeg kommer til å kjøpe i evig tid!

Pris:
Prisen er
169 kroner stort sett uansett hvor du går.

Karakter:
10/10 ? for jeg har absolutt ingenting å trekke ned på denne!

Du får kjøpt denne maskaraen på Vita og vanlige klesbutikker som Cubus, Lindex og H&M.


 

BILDEDRYSS:


Uten maskara


Med et lag maskara


Flere lag med maskara


Meg og uten maskara!

På det siste bilde kan dere faktisk se hvor mye en maskara gjør for deg! Man ser jo bare såå mye mer våken ut :D 
Q Er  du enig i det jeg sier om denne?

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer

marie

26.01.2012 kl.19:30

den synes jeg er veldig bra !

Malene

08.02.2012 kl.16:13

Hei! Jeg skriver på vegne av goviral, som er en av de fremste distributørene av online videokampanjer. Vi jobber med store brands som Nike, Playstation og Samsung. Jeg skulle gjerne kommet i kontakt med deg angående bruk av virale videoer på bloggen din. Du kan også lese mer om oss på www.goviralnetwork.com. Ser frem til å høre fra deg!

Mvh Malene B.

malene.balto@goviral.com

Publishing Assistant

Berte Gressberg

10.02.2012 kl.01:06

Fungerer helt sykt på deg!!!

Isabell

21.02.2012 kl.22:35

Skulle ønske jeg hadde så fine vipper som du har UTEN maskara - meg uten maskara er som å se meg naken, hehe :p Jaja, sånn er det vell når man er naturlig blond, har sine baksider det og :)

Skriv en ny kommentarMin hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡