Nytt fra Nilens Jord


Nilens jord er et 100 % dansk merke utviklet av ekteparet Lars og Berit Jacobsson. Kvalitet er et nøkkelord for dette merker, og det inneholder verken parfyme eller parabener. Sminken består av 100 % naturlige mineraler, altså kun naturens egne unike råvarer. Børstene deres er laget de fineste materialer og utvalgte naturhår eller syntetiske hår (avhengig av behov og funksjon). Dette merket er skapt for skandinaviske kvinner, altså skandinavisk hud og skal være like fin på ung hud som på eldre. 

 

Før jeg reiste ned til Danmark nå i påsken så hadde jeg allerede lest til om dette merket, blant annet på bloggen til Heidi Larsen. Jeg var veldig spent på dette merket, og hadde bestemt meg allerede før jeg reiste at jeg SKULLE ha consealeren. Som mange andre jenter er jeg på jakt etter den perfekte consealer, og jeg gir meg ikke før jeg har funnet den. Utvalget til dette merket er ganske godt, og jeg hadde problemer med å bestemme hvilke produkter jeg skulle teste. En ting jeg raskt merket var at dette merket var mye billigere i Danmark enn på norske nettsider! Er omtrent en hundrelapp forskjell, om ikke mer på enkelte produkter. Uansett, jeg endte altså opp med consealeren og en farget dagkrem som du kan se under:

 

 

Denne consealeren finnes i to fargenyanser, og jeg har den lyseste. Den består av en flytende og en fast del:

 

 

 

Denne fargede dagkremen finnes i tre forskjellige farger, og også her har jeg valgt den lyseste av dem alle (selv om denne ser litt mørk ut på bildet under):
Jeg har ikke fått testet ut consealeren ennå, jeg kom jo tross alt hjem i fra Danmark i går og da har andre ting stått i hodet på meg. Men dagkremen har jeg testet ut litt mens jeg var i Danmark. Nå må det sies at jeg aldri har hatt en farget dagkrem før, så jeg vet ikke hvor mye den skal dekke. Men den dekket ikke så veldig mye, skjulte kanskje de aller verste ugjevnhetene i ansiktet men absolutt ikke så mye jeg trodde. Men så det er sagt, dette er en dagkrem og ikke en foundation. Kan tenkte meg at den er fin å bruke de dagene man ikke gidder å ta på foundation (for denne gir jo glød til huden), noe som for meg er stort sett alle dager  :D  Til nå er det egentlig litt vanskelig å si hva jeg mener om den, så jeg skal teste den mer framover så skal dere få høre! 

 

Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMin hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡