Nytt fra MAC og Deborah Lippmann


Hjem fra Danmark fulgte det med meg noen flere skatter, og det neste jeg tenkte å vise dere var disse to skjønnhetene: en neglelakk fra deborah lippmann og prep+prime for lepper fra Mac. Dette er min første neglelakk fra dette merket, og jeg har store forventninger! De hadde utrolig mange forskjellige farger innenfor dette merket, og jeg hadde mildt sagt problemer med å velge hva jeg skulle ha (jeg hadde funnet ut at jeg bare skulle ha én). Valget mitt falt på Across the universe, som er en nydelig blåfarget neglelakk med både store og små glitterkorn i. 

Mac prep+prime lip har jeg lest litt om på andre blogger, men hvordan denne er det vet jeg egentlig ikke. Jeg gleder meg hvert fall til å teste begge disse to produktene!

Jeg har testet neglelakken litt, men det er for tidlig for meg å si hva jeg egentlig synes om den. Jeg er litt skeptisk sånn sett, liker å få testet ut ting skikkelig før jeg gjør meg opp en endelig mening!
Tenkte jeg også skulle vise dere de hudpleieproduktene jeg har kjøpt fra Ole Henriksen  :D  Det er et merke jeg virkelig har hatt lyst til å teste leeeenge!

Q Har dere noen erfaringer med disse?

Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer

Lisa

12.04.2012 kl.18:50

såå stilig neglakk :D

Livettilenskoavhengig

13.04.2012 kl.13:09

Kjøpte nettopp akkurat den samme lakken selv! Elsker den :)

kristina

13.04.2012 kl.14:07

Ikke misunnelig i det hele tatt... :)

Skriv en ny kommentarMin hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡