Russ i år? SE HER!


Mange av dere er er nok russ i år, deriblant meg selv, og da føler jeg at jeg er litt pliktig til å minne dere på å stemme på årets russelåt! Det du trenger å gjøre er å logge deg inn på russ.no sine sider, nominere den artisten/sangen du vil ha og samt legge med en youtube-link til sangen din. Hver russ har 3 stemmer, bruk dem klokt! Jeg selv har stemt på to sanger fra Sirkus Eliassen (Opp ned bak fram og Æ vil bare dans) og selvfølgelig Danza Kuduro med Don Omar! Håper virkelig Danza stikker av med seiren, den sangen er jo bare evig kul da og jeg blir så glad av å høre den :D Legger likegreit inn videoen:

 

 

Hvis dere ikke finner fram på russ.no sine sider, kan dere bare følge linken her. NB! For å avgi stemme krever det selvsagt at du er medlem på deres side. Så russ, nå har dere ingen grunn til å ikke stemme! :D Dere har fram til 19.arpil på å bestemme dere, og den 20. april vil årets russelåt bli kåret.

Image and video hosting by TinyPic

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMin hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡