HJELP, muntlig eksamen i reiseliv!


Tror jeg er synsk, for i går var jeg 100 % sikker på at jeg kom opp i faget reiseliv og språk 1 i dag. Og hva skjedde? Jo, jeg kom opp. Reiseliv er egentlig et ganske greit fag og egentlig ganske spennende, men det jeg ikke liker er at jeg er nødt til å holde nesten hele presentasjonen på engelsk! Wtf, jeg som ikke har hatt engelsk siden 1.  året på VGS. Det er altså 2 år siden, og på 2 dager er jeg nødt til å friske opp i alt som heter engelsk. Det verste er jo at jeg må pugge begrep som geoturisme,bærekraftig utvikling og markedsføringshjulet på engelsk. Som om det ikke er vanskelig nok å forklare på norsk.. Andre som har vært oppe i dette faget muntlig? TIPS TAES I MOT MED TAKK! Ting føles litt håpløst ut akkurat nå, men jeg trøster meg med at etter fredagens eksamen så er jeg ferdig med 13 års skolegang. Da begynner det virkelige livet, hjelp! 

 

Men nå skal jeg ikke klage mer til dere, og heller gå tilbake til lesingen! Har dere forresten sett den nye sommerkolleksjonen til IsaDora, papagayo? Den er bare helt nydelig, og jeg har allerede sikret meg noen godbiter! :D Slenger med et bilde i samme slengen:

 

Image and video hosting by TinyPic

Én kommentar

*Jane Emmanuela*

21.06.2012 kl.22:33

Fikk et tips om denne, halve prisen :) http://www.bohus.no/belysning/belysning/taklamper/boraas-taklampe/

Skriv en ny kommentarMin hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡