Ny header, ny start!


 

Etter skolen var slutt kom en uventet bloggstopp fra min side, og uansett hvor mye enkelte maste om at jeg skulle begynne å blogge igjen klarte jeg alltid å utsette det. Har ikke blogget siden før sommeren, men nå føler jeg at jeg er nødt til å bli flink igjen! Jeg har så mange nye innkjøp å vise, og kjæresten er ikke akkurat så happy når jeg begynner å snakke om sminke. Nå har jeg puslet i sammen er ny header, og med en ny header så håper jeg på en ny og bedre start! Denne gangen skal jeg ikke bare skrive om sminke og skjønnhet, men også om andre ting som faller meg inn.

 

En annen grunn til at jeg valgte å starte å blogge igjen (hvertfall gjøre et ærlig forsøk) er fordi mange av mine venner har flyttet, både til Bergen og en hel gjeng til Bali! Jeg kan jo begynne dette innlegget med å oppsummere hva som har skjedd siden sist:

 

* Avsluttet VGS etter 3 raske år. Fikk forresten 5 på den eksamen jeg skrev om i forrige innlegg, kunne vært en 6?er!


* Hatt en super sommer! Vært med gode venner, mye festing i godt selskap, sene kvelder, grillturer og Danmarks-tur til min far og familien der. Jeg ble faktisk gudmor til min halvsøster også!


Sommeren tok slutt, og mange av oss gikk egne veier! Som sagt er noen i Bali og en i Bergen, savner dere folkens!


* Bor fortsatt sammen med kjæresten


* Begynte å jobbe på KappAhl som ekstrahjelp i August, så har vel jobbet der over 2 mnd nå. Trives kjempegodt sammen med koselige kollegaer!


* Jeg aner fortsatt ikke hva jeg ønsker å gjøre i mitt liv, så det at det virkelige livet skulle begynne nå etter VGS har jeg absolutt ikke lagt merke til! Men bare for å få tiden til å gå og samtidig samle studiepoeng, tar jeg faget «reiseliv og psykologi» på Høgskolen i Finnmark. Eksamen har jeg allerede tidlig i Desember, så etter det må jeg finne på noe nytt å gjøre!


* Jeg har også satt meg som mål at sommeren 2013 skal jeg være i mitt livs beste form! Et annet delmål jeg har er tydelige resultater før dette året er omme, så trening har kommet veldig i fokus.


Dette er vel kort sagt hvordan mitt liv har vært de siste månedene. Jeg skal ikke kjede dere mer med masse tekst, så nå skal jeg slenge inn noen bilder fra sommeren:

 

 
 
2 kommentarer

16.10.2012 kl.14:39

Fine bilder :D

Silje Andreassen

17.10.2012 kl.11:52

Anonym: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentarMin hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡