Bynatt i Bergen


En hilsen i natten!

En ting skal sies om Bergen - de sparer ikke på julen! Her er både kjøpesentrene og gatene stappet med masse herlig julepynt i alle former og fasonger. Er så deilig å bare gå rundt å titte og ta inn julestemningen som sakte men sikkert kommer sigende inn. Nå er det jo faktisk bare et par dager til 1. desember, og da er det endelig lov til å spille julemusikk. Juletreet som dere ser under på bildet kom opp i gågaten i dag, såå koselig! Alle butikker og kjøpesenter har hatt nattåpent i dag til klokken 24.00, med masse herlige tilbud. Her snakker vi 20-30 % på stort sett alle butikker. Tror jeg aldri har prøvd så mye klær i mitt liv, for så å kjøpe så lite. Hvorfor finner man aldri noe når det er tilbud?

Til en annen ting - jeg bestilte meg også en veske fra Ebay i dag. Drømmevesken min er en fra Cèline, men siden jeg ikke har 20.000 kr å punge ut på en veske (eller andre ting forsåvidt) så fant jeg endelig en perfekt kopi på Ebay. Ebay i mitt hjerte! I fare for å høres mer fjortis ut, avslutter jeg innlegget her.


Avslutter med et par iPhone bilder i meget god kvalitet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMin hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡