Kopi av Cèline veske


God lørdagsmorgen!

Håper dere har hatt en god natt! Her våknet jeg klokken 3 i natt, etter 4 timers søvn. Vrangsøvnt hva? Jeg skal på kræsjkurs i kjemi klokken 10, og nå venter jeg på at klærne skal bli ferdig i maskinen. Klesvask blir bestandig nedprioritert, heldigvis bor jeg i studentleilighet hvor jeg har tilgang til flere vaskemaskiner! I disse nattetimer har jeg og fått bakt horn med ost og skinkefyll. Kanskje jeg kommer med oppskrift også? De ble hvertfall knallgode, så nå er jeg klar til 7 timer med kjemi!

Tilbake til overskriften, så nevnte jeg i forrige innlegg at jeg hadde funnet den perfekte kopien av drømmevesken min fra Céline. En kopi vil jo aldri være 100% lik, men jeg er rimelig fornøyd med denne. Håper bare den er like fin i virkeligheten! Jeg ville egentlig ha denne i large, men siden selgeren ikke hadde flere igjen så ble det medium. Selgeren jeg kjøpte av har bare small igjen nå, men hvis du klikker her kan du kikke på hva andre selgere har. På øverste bildet har du kopien, og nederste er originalen.

4 kommentarer

morsmiddag

30.11.2013 kl.10:56

Fin veske, men når de blir så stor så synes jeg de blir for tung å gå å bære på.

Ulvene

30.11.2013 kl.11:09

Så fin den var! Lykke til med kjemien!

Silje Andreassen

30.11.2013 kl.18:06

morsmiddag: Formålet med vesken var at den skulle være akkurat stor nok til en skolebok eller to på dager der det er nødvendig - selv om jeg garantert kommer til å bruke den mer. Men ja, enig i at store vesker fort blir tomme. Er noe med oss jenter, jo større veske - jo mer føler vi at vi trenger å ha i den :)

Silje Andreassen

30.11.2013 kl.18:08

Ulvene: Ja, jeg håper ikke den skuffer i virkeligheten! :) Takk for det du, det var 6 lange og tunge timer med kjemi!

Skriv en ny kommentarMin hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡