Nytt design


God morgen! 

Tenk - 2. desember allerede! Elsker virkelig denne førjulstida! Men til overskriften: Nå som jeg skal prøve meg på denne bloggingen igjen må jeg jo nesten ha nytt design. Og siden jeg ikke eier tålmodighet til å lage et selv, fant jeg et gratisdesign på nett (link på bloggen lenger ned). Men som dere ser så er det litt å gjøre selv, både med header, bilde på høyre side, til kategorier og arkiv, pluss litt småfiks. Hvor lang tid jeg kommer til å bruke på dette er uvisst, men jeg regner med at dette går fint! 

 

Ellers kan jeg meddele at min lillebror på 18 kommer hit til Bergen i dag. Han reiser fra Alta, men uheldigvis er det ikke søstera som var hovedmålet med denne turen. *småsøken altså* Jeg og min bestefar skal hente han senere i kveld, så får jeg bare håpe at jeg klarer å holde meg våken - døgnrytme finnes nemlig ikke her i gården lenger! Men dere får ha en fin morgen videre alle sammen :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMin hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡