Glossybox November


Heisann!

Se hva som dukket opp i postkassen min i går da! Novemberutgaven av Glossybox! Jeg har abonnert på Glossybox i flere måneder nå, og jeg må si at innholdet har vært varierende fra måned til måned. Noe er bra, mens noe ikke er fult så bra. Det samme gjelder også Novembers glossybox. Jevnt over er jeg fornøyd med månedens boks, så får jeg se om inntrykket endrer seg når jeg har fått testet produktene. Fikk dere noe annet i deres boks? Tell me!


St Moriz selvbruner, Batiste tørrshampo, Naobay universalkrem, Carmex lip balm og Emite make up øyenskygge

ST MORIZ Instant Self Tanning Lotion
Selvbruner som skal gi deg en gyllen farge med en gang, som i tillegg skal vare lengre og ikke gi skjolder. Fungerer denne så er det tommel opp fra meg!  

BATISTE Dry Shampoo XXL Volume
Alle har vel hørt om eller prøvd tørrshampo fra Batiste? Jeg er selv en trofast bruker av de vanlige, så jeg er nysgjerrig på om denne kan gi volum samtidig som den rengjør håret. Hvis denne er veldig hvit i tillegg blir den nok aldri brukt, i og med at jeg har mørkt hår.

NAOBAY Oxygenating Cream Moisturizing
Merket har jeg aldri hørt om før, men skal visstnok være spansk. Dette er en økologisk universalkrem som skal beskytte, gi fukt og mykgjøre. 

CARMEX Moisture Plus Ultra Hydrating Lip Balm
Ok, har du ikke hørt om Batiste sin tørrsjampo er det greit. Men hvis du ikke har hørt om Carmex har du virkelig gått glipp av en god lip balm! Selv elsker jeg lip balmen som kommer i krukkeform, og den har reddet mine lepper mange ganger i den bitende kulden i Finnmark. Dette skal visst være den oppdaterte versjonen av klassikeren - men kjenner jeg meg selv rett så holder jeg meg nok til klassikeren. 

EMITE MAKE UP DAMS - Damson Black
Dette svenske merket er også nytt for meg. I følge Emite Makeup er denne ekstremt høypigmentert, og mikroniserte pigmenter skal gjøre appliseringen enklere - slik at det blir lettere å få et jevnt og fint resultat. Svarte og gode øyenskygger har jeg nok av, så tror ikke denne kommer til å bli så mye brukt.

 #glossybox #makeup #produkter #skjønnhet #sminke #newin #beauty

Nytt design


God morgen! 

Tenk - 2. desember allerede! Elsker virkelig denne førjulstida! Men til overskriften: Nå som jeg skal prøve meg på denne bloggingen igjen må jeg jo nesten ha nytt design. Og siden jeg ikke eier tålmodighet til å lage et selv, fant jeg et gratisdesign på nett (link på bloggen lenger ned). Men som dere ser så er det litt å gjøre selv, både med header, bilde på høyre side, til kategorier og arkiv, pluss litt småfiks. Hvor lang tid jeg kommer til å bruke på dette er uvisst, men jeg regner med at dette går fint! 

 

Ellers kan jeg meddele at min lillebror på 18 kommer hit til Bergen i dag. Han reiser fra Alta, men uheldigvis er det ikke søstera som var hovedmålet med denne turen. *småsøken altså* Jeg og min bestefar skal hente han senere i kveld, så får jeg bare håpe at jeg klarer å holde meg våken - døgnrytme finnes nemlig ikke her i gården lenger! Men dere får ha en fin morgen videre alle sammen :)

 

 

H&M Trend i Bergen?


Hjeeelp!

Har funnet et skjørt som jeg (tror jeg) må ha! Det er fra H&M Trend, men jeg må helt ærlig si at jeg ikke aner hvor jeg finner dette i Bergen. Er det noen som kan hjelpe meg? Kan jo så klart bestille på internet, men jeg ønsker helst å prøve før jeg kjøper. Ønsker gjerne skjørtet under - bare i sort.
Så, vet du hvor H&M Trend kan bli funnet i Bergen? Hadde satt evig pris på hjelp!

 

EDIT: Jeg fant skjørte, takket være den snille personen under! Dessverre var ikke skjørte slik som jeg hadde sett for meg, verken i stoff eller fasong. Heldigvis har jeg klikket hjem et superfint fra BikBok!

Bynatt i Bergen


En hilsen i natten!

En ting skal sies om Bergen - de sparer ikke på julen! Her er både kjøpesentrene og gatene stappet med masse herlig julepynt i alle former og fasonger. Er så deilig å bare gå rundt å titte og ta inn julestemningen som sakte men sikkert kommer sigende inn. Nå er det jo faktisk bare et par dager til 1. desember, og da er det endelig lov til å spille julemusikk. Juletreet som dere ser under på bildet kom opp i gågaten i dag, såå koselig! Alle butikker og kjøpesenter har hatt nattåpent i dag til klokken 24.00, med masse herlige tilbud. Her snakker vi 20-30 % på stort sett alle butikker. Tror jeg aldri har prøvd så mye klær i mitt liv, for så å kjøpe så lite. Hvorfor finner man aldri noe når det er tilbud?

Til en annen ting - jeg bestilte meg også en veske fra Ebay i dag. Drømmevesken min er en fra Cèline, men siden jeg ikke har 20.000 kr å punge ut på en veske (eller andre ting forsåvidt) så fant jeg endelig en perfekt kopi på Ebay. Ebay i mitt hjerte! I fare for å høres mer fjortis ut, avslutter jeg innlegget her.


Avslutter med et par iPhone bilder i meget god kvalitet!

2 down, 1 to go!


Hei og hopp!

 

Med 2 tilbakelagte eksamener og med bare 1 igjen, nermer eventyret i Bergen seg slutt med stormskritt! Den 10 desember avslutter jeg skolesemesteret med kjemieksamen, før jeg deretter pakker ned livet mitt her og drar hjem til Alta 3 dager senere. Jeg kjenner at det skal bli utrolig deilig med masse snø, for dette regnet klarer jeg virkelig ikke bli vandt til! Heia snø og Finnmark! Men det skal sies at Bergen er en utrolig sjarmerende by, når det ikke regner. Jeg kommer til å savne både byen og de fantastiske menneskene som bor her!

Men nå er det serietid, sjolahopp!
Ny header, ny start!


 

Etter skolen var slutt kom en uventet bloggstopp fra min side, og uansett hvor mye enkelte maste om at jeg skulle begynne å blogge igjen klarte jeg alltid å utsette det. Har ikke blogget siden før sommeren, men nå føler jeg at jeg er nødt til å bli flink igjen! Jeg har så mange nye innkjøp å vise, og kjæresten er ikke akkurat så happy når jeg begynner å snakke om sminke. Nå har jeg puslet i sammen er ny header, og med en ny header så håper jeg på en ny og bedre start! Denne gangen skal jeg ikke bare skrive om sminke og skjønnhet, men også om andre ting som faller meg inn.

 

En annen grunn til at jeg valgte å starte å blogge igjen (hvertfall gjøre et ærlig forsøk) er fordi mange av mine venner har flyttet, både til Bergen og en hel gjeng til Bali! Jeg kan jo begynne dette innlegget med å oppsummere hva som har skjedd siden sist:

 

* Avsluttet VGS etter 3 raske år. Fikk forresten 5 på den eksamen jeg skrev om i forrige innlegg, kunne vært en 6?er!


* Hatt en super sommer! Vært med gode venner, mye festing i godt selskap, sene kvelder, grillturer og Danmarks-tur til min far og familien der. Jeg ble faktisk gudmor til min halvsøster også!


Sommeren tok slutt, og mange av oss gikk egne veier! Som sagt er noen i Bali og en i Bergen, savner dere folkens!


* Bor fortsatt sammen med kjæresten


* Begynte å jobbe på KappAhl som ekstrahjelp i August, så har vel jobbet der over 2 mnd nå. Trives kjempegodt sammen med koselige kollegaer!


* Jeg aner fortsatt ikke hva jeg ønsker å gjøre i mitt liv, så det at det virkelige livet skulle begynne nå etter VGS har jeg absolutt ikke lagt merke til! Men bare for å få tiden til å gå og samtidig samle studiepoeng, tar jeg faget «reiseliv og psykologi» på Høgskolen i Finnmark. Eksamen har jeg allerede tidlig i Desember, så etter det må jeg finne på noe nytt å gjøre!


* Jeg har også satt meg som mål at sommeren 2013 skal jeg være i mitt livs beste form! Et annet delmål jeg har er tydelige resultater før dette året er omme, så trening har kommet veldig i fokus.


Dette er vel kort sagt hvordan mitt liv har vært de siste månedene. Jeg skal ikke kjede dere mer med masse tekst, så nå skal jeg slenge inn noen bilder fra sommeren:

 

 
 
HJELP, muntlig eksamen i reiseliv!


Tror jeg er synsk, for i går var jeg 100 % sikker på at jeg kom opp i faget reiseliv og språk 1 i dag. Og hva skjedde? Jo, jeg kom opp. Reiseliv er egentlig et ganske greit fag og egentlig ganske spennende, men det jeg ikke liker er at jeg er nødt til å holde nesten hele presentasjonen på engelsk! Wtf, jeg som ikke har hatt engelsk siden 1.  året på VGS. Det er altså 2 år siden, og på 2 dager er jeg nødt til å friske opp i alt som heter engelsk. Det verste er jo at jeg må pugge begrep som geoturisme,bærekraftig utvikling og markedsføringshjulet på engelsk. Som om det ikke er vanskelig nok å forklare på norsk.. Andre som har vært oppe i dette faget muntlig? TIPS TAES I MOT MED TAKK! Ting føles litt håpløst ut akkurat nå, men jeg trøster meg med at etter fredagens eksamen så er jeg ferdig med 13 års skolegang. Da begynner det virkelige livet, hjelp! 

 

Men nå skal jeg ikke klage mer til dere, og heller gå tilbake til lesingen! Har dere forresten sett den nye sommerkolleksjonen til IsaDora, papagayo? Den er bare helt nydelig, og jeg har allerede sikret meg noen godbiter! :D Slenger med et bilde i samme slengen:

 

Image and video hosting by TinyPic

Nattehilsen fra sliten russ!


Jeg har vært en utrolig dårlig blogger i det siste, og grunnen er russefeiringa som begynte allerede natt til 1.mai. Siden da har dagene mine bestått av skole, alkohol, lange netter og lite søvn, råning med russebilen vår, russeknuter, osv, med mange herlige mennesker! Jeg er utrolig trøtt og sliten for tida, og føler at tiden ikke strekker til alt. Men det er absolutt verdt det! Russetida kommer bare én gang i året og da skal den virkelig nytes til det fulle! Har så og si bare mobilbilder med dårlig kvalitet, så her kommer de eneste bildene jeg har med speilrefleksen. Hvis dere vil se flere bilder, kan dere følge meg på instagram under navnet siljeeandreassen!:

 

Det var alt jeg hadde for nå, legger kanskje ut noen mobilbilder etterhvert (selv om kvaliteten ikke er helt god). Gleder meg litt til russetida er over så jeg kan begynne å trene igjen! Nå er det paradise-maraton for å ta igjen tapte episoder! Blogges!

Image and video hosting by TinyPic

Russebilen vår - bilder underveis


Noen av dere har kanskje fått med seg at jeg er russ i år? Jeg er ikke bare russ, jeg har faktisk russebil også, med 5 fantastiske jenter! Det har vært mye arbeid, vi kjøpte tross alt en helt vanlig bil og begynte helt fra begynnelsen, men forhåpentligvis har alt vært verdt det! Her under kan du se noen bilder fra oppusingsprosjektet vårt. Bilen var hvit i utgangspunkt, så bare alle lagene med maling har tatt tid. Opp igjennom denne tiden har det vært noen taco-pauser mellom slagene, litt uenigheter, diskutering av navn, ording av sponsorer, vaskeoppdrag, osv:

 

 

 

Her under ser dere også hvordna bilen så ut innvendig, før vi festet seter og bord. Dere kan også se den fine stjernehimmelen vår! :


Her var bare noen få bilder, men tenkte jeg måtte vise dere disse før jeg poster bilder av hvordan bilen ser ut nå! Setene er ikke slik som på bildet lenger, og bordet er så klart malt. På disse bildene var heller ikke anlegget koblet til. Skal prøve å få postet bilde av bilen FØR russsetida begynner (1.mai!!), og jeg må bare få si at den er helt rååå! :D

Image and video hosting by TinyPic

Mobilblogg: Kastet masse sminke under flytting!


På torsdag ble det bestemt at jeg måtte flytte ut av leiligheten min, som jeg har leid i snart to hele år. Jeg har hele mai på meg, men pga russetid og eksamener har jeg valgt å begynne allerede nå i helga! Har kommet godt i gang, men må innrømme at jeg blir litt flau over hvor mye sko, klær og ikke minst sminke jeg har! Her er bare en liten del av sminken jeg har kastet i dag:

De fleste skoene mine er også pakket ned:

Jeg synes ikke det har minket i det hele tatt, selv om esker på esker er stablet i gangen. Får håpe det blir litt bedre når jeg får kjørt alt hjem til mor! Ha en super lørdag dere!

TITANIC - 100 år siden i dag!


Tenk, i dag er det akkurat 100 år siden Titanic sank! Det britiske passasjerskipet var på sin jomfrutur mellom Southhampton i England og New York da det forliste 15.april 1912, da det traff et isfjell og sank. Kjenner jeg blir litt emosjonell av å tenke på det i grunn, hehe. Hvert fall, dette "feirer" (om man kan si noe sånt om en tragedie) med å se den nydelige filmen Titanic med kjæresten! Anbefaler alle som ikke har sett den å se den, selv om den varer i ca 3 timer. Den er verdt det! Så må jeg jo nesten slenge med en nydelig sang når vi først av snakker om det: 

 

 

 

Dere må kose dere så masse i kveld, alle sammen. Det skal iallefall jeg! 

 

Image and video hosting by TinyPic

Russ i år? SE HER!


Mange av dere er er nok russ i år, deriblant meg selv, og da føler jeg at jeg er litt pliktig til å minne dere på å stemme på årets russelåt! Det du trenger å gjøre er å logge deg inn på russ.no sine sider, nominere den artisten/sangen du vil ha og samt legge med en youtube-link til sangen din. Hver russ har 3 stemmer, bruk dem klokt! Jeg selv har stemt på to sanger fra Sirkus Eliassen (Opp ned bak fram og Æ vil bare dans) og selvfølgelig Danza Kuduro med Don Omar! Håper virkelig Danza stikker av med seiren, den sangen er jo bare evig kul da og jeg blir så glad av å høre den :D Legger likegreit inn videoen:

 

 

Hvis dere ikke finner fram på russ.no sine sider, kan dere bare følge linken her. NB! For å avgi stemme krever det selvsagt at du er medlem på deres side. Så russ, nå har dere ingen grunn til å ikke stemme! :D Dere har fram til 19.arpil på å bestemme dere, og den 20. april vil årets russelåt bli kåret.

Image and video hosting by TinyPic

 

Nytt design på bloggen


Jeg fant et gratis design på nett, og bestemte meg for å bytte. Det er enda litt igjen å gjøre på det, bare så dere er obs på det! Er en del ting jeg har lyst til å endre med desginet, blant annet fargen på overskiften i innlegg, farger på linker, osv. Så hvis noen vet hvordan man gjør det så er det bare å hyle ut!

Sånn ellers kan jeg jo nevne at jeg har hatt en super påskeferie i Danmark, og kjøpt sykt mye digg! Gleder meg til å vise dere det :D

 

Image and video hosting by TinyPic

Paradise Hotel 2012 - Bloggere


I år er det faktisk utrolig få paradise-bloggere, eller kanskje det er jeg som er dårlig å lete. Ikke vet jeg... Men listen oppdateres så fort jeg eller dere finner noen, slik at vi alle har en komplett liste å se på!

 


Kristin E. Gjelsvik - http://styleconnection.blogg.no/

Alder:
Fra:
Yrke:
25 år
Bergen, bor i Oslo
Salgssjef
 

Kristin er impulsiv, festglad og opptatt av at folk rundt seg har det bra. Kristin er en selverklært livsnyter og et energisk fyrverkeri av en bergenser. Hun finnes ikke konfliktsky og sier rett ut hva hun mener. Kristin kommer enten til å bli din venninne eller gå deg på nervene, men det blir uansett ikke kjedelig med henne i nærheten.

 

 

 


Are Schanke - http://paradiseare.blogg.no/

Alder:
Fra:
Yrke:
20 år
Trondheim (Orkanger)
Salgskonsulent og modell

Are er en skikkelig kjekkas, med nesen høyt til værs. Han jobber som modell, noe kommer til syne i hans modell-attitude. Han ser på seg selv som meget høyt begavet, bedre enn de fleste, og beskriver i tillegg seg selv som utspekulert

 


Iselin Michelsen -  http://iselinmichelsen.blogg.no/ 

Alder:
Fra:
Yrke:
21 år
Gardermoen
Modell og promotør/vertinne

Iselin fremstår som en søt, uskyldig barbiedukke, og hun drømmer faktisk om å få seg en barbietatovering. Selv karakteriserer hun seg som ei uskyldig, men ekte jente. Iselin har tidligere vært med på sjekke-programmet Dagens mann på TV3, men hennes store drøm er å være med på nettopp Paradise Hotel, og hun er med for å vinne!


Miguel -  http://paradisemiguel.blogg.no/ 

Alder:
Fra:
Yrke:
20 år
Tønsberg
Selger

Miguel er halvt svensk og regner seg selv som B-kjendis i Sverige etter en radiokarriere.  Miguel er flink til å spille gitar, og betrakter seg selv som over middels begavet. Han har fininnstilt konkurranseinstinktet, og må alltid vinne. Miguel er veldig opptatt av utseendet sitt, og mener at han er Guds gave til kvinner.

 


Tommy Steinslien - http://paradisetommy.blogg.no/

Alder:
Fra:
Yrke:
21 år
Gausdal
Logistikkoperatør

Tommy er en ekte bygdegutt fra Gausdal, med et smil og en jordnærhet som kan sjarmere selv jenter fra Oslo vest. Selv om han har vært i noen disputter på lokale bygdefester, er han en svigermors drøm. Han anser seg selv som en livlig fyr med god fysikk. Å vinne er det viktigste for Tommy. 

 


Stian - 
http://staysman.blogg.no/

Alder:
Fra:
Yrke:
29 år
Fredrikstad
Musiker / Entertainer

Stian jobber som entertainer og musiker, og er b-kjendis i hjembyen Fredrikstad. Stians fordel er humor, ro og selvtillit, og de fleste liker seg godt i hans selskap. Han sier selv at han ikke får noen damer på førsteinntrykket, men at han får alle på andreinntrykket.

 


Kristian Rene Moody - http://krmoody.blogg.no/

Alder:
Fra:
Yrke:
21 år
Tromsø
Blikkenslager

Kristian René er en nordnorsk casanova som er bortskjemt med oppmerksomhet fra damene. Han har tatovert jentebryster på armen. Kristian René ser på seg selv som en empatisk type. Han liker seg godt på dansegulvet og beundrer Robbie Williams. 

 Q Vet du om flere paradise bloggere? Fortell, så slenger jeg dem inn på listen!

Image and video hosting by TinyPic

Johnny Depp singel


Helt ærlig så trodde jeg aldri den dagen ville komme. I følge det amerikanske nettstedet RadarOnline skal altså Johnny Depp og Vanessa Paradis skilles etter 14 år. Jeg som bestandig har trodd at de var det eneste Hollywood - paret som kom til å holde ut. Triste nyheter! Men gjør egentlig ikke noe for en fan som meg ;) Haha, neida. Joda.. Neida.. 

Johnny Depp og kona går fra hverandre

Hvis du ønsker å vite mer kan du lese artikkelen som sto på tv2.no her

 

Image and video hosting by TinyPic.

God blogger uten kamera


Her skulle jeg være god blogger i dag og ta mange flotte bilder, så viser det seg at glasset på speilrefleksen var knust :( Blogghumøret forsvant fort, og jeg håper det ikke koster all verden for å reparere det! Noen som har vært borti noe lignende?

Min bursdag og antibiotika!


Tror jeg fikk den fineste bursdagsgaven av alle i år, KIKHOSTE! Lucky me, for nå blir det abtibitotika kur de neste 10 dagene.. Jeg som skulle ut å feire 19 års dagen min i dag! Får vel feire litt selvom jeg ;)

Nam nam, fire kapsler om dagen.. Jaja, gratulerer til alle som har bursdag i dag, inkludert meg selv ;) Nå er det snart tid for kalkun her!

Godt nytt år folkens!

Mobilblogg: Storm og atter storm!


Selv om ikke Dagmar herjer like fullt her slik som på sørlandet, går vi ikke ubemerket fra han heller! Lysene blinker, strømledninger gnistrer, vinden ulmer og snefokken står.. Liker ikke helt denne stormen, håper den forsvunnet fort! Så håper jeg det går bra med alle dere der ute..

Vinduene er også nedsnødd, og det at jeg ikke har mulighet til å se ut av vinduet gjør meg enda mer nervøs! Akkurat nå sitter jeg under et pledd, alene våken og sitter å lytter.. Huff, for et vær!

Lyst til å vinne GHD rettetang?


Fikk du ikke GHD rettetanga under juletreet i dag? Da er dette en ypperlig konkurranse for deg! Under mitt juletre var det ikke GHD, så nå krysser jeg både fingre og tær ;)

Trykk på bildet for å komme til konkurransen!

 

Image and video hosting by TinyPic

SIDEN SIST


Over en måned siden jeg blogget sist, jeg vet, crappy blogger. Vært mye skole for tiden, men heldigvis er det juleferie snart! Måneden har gått sånn her:

Lekser
I stor mengder, med særemne, innleveringer og prøver. En stk frustrert Silje som ikke har hatt et liv. Jeg har også vært i Kirkenes med skolen, og fant ganske fort ut at Kirkenes ikke var plassen for meg (bare så det er sagt så hadde jeg aldri planer om å flytte dit). FOR kaldt!

 

Snøen min har smeltet bort!
Jeg som var så happy da snøen min kom, men den forsvant like fort igjen. Nå har vi hatt en måned bestående av slafs og regn. Nå er det bare glatt, med litt snø på toppen som pynt.. NÅR kan jeg begynne å kjøre scooter igjen? Er litt ille når de som bor sør i landet har mer snø enn oss.

 

Edruelige helger!
Helgene mine har nesten bare vært endruelige, noe jeg er stolt av! Haha, nå høres jeg ut som den alkisen.. Nå har jeg hatt mer tid til familien min i Talvik, noe som har vært super koselig! Haha hvem trenger alkohol når man kan komme hjem til dette her?! :Penger er svidd av på julegaveshopping!
Uansett hvor mange eller få jeg kjøper til skriker lommeboken min, det er nesten så ille at det lukter svidd av bankkortet.. Og uansett hvor tidlig jeg begynner, så blir jeg aldri tidlig ferdig. I år begynte jeg i midten av november, og ennå har jeg ikke handlet alt!

 

Jeg har fått meg iPhone
Ja jeg ble også en i gjengen! Fikk iPhone i jule/bursdagsgave hos kjæresten, og jeg kan love dere at jeg har hatt mye banning og en god latter bare pga ordboka! Og nei, jeg vil ikke ta den av.

 

Kjøpte meg nyttårskjole på Asos men den viste jeg å være for liten!
Fant den perfekte kjole på Asos, men den passet ikke. Heldigvis ordner det seg for snille piker, så kjole blir det på meg uansett ;) Interessert i å kjøpe kjole? Den er i str 10, noe som tilsvarer 38. Vet ikke helt om det er meg, eller om kjolen var litt liten i størrelsen.
Image 1 of Rare Dress With Sequin Bustier

Oppsummering av min måned altså! Er sikkert mye mer, men det er ikke ting som har festet seg hvertfall.. Jeg må vel handle siste del av julegavene i dag, så kan jula og juleferien bare komme!

Image and video hosting by TinyPicFull vinter på to dager!


Jeg har ventet lenge på snøen som har vært ekstra treg i år. Men mandag begynte det å snø for fullt her i Alta, og snøværet fortsatte i går også. Men i dag begynte det jo selvfølgelig å regne, og snøen min er nesten borte.. Jeg som hadde gledet meg som en liten unge på at snøen skulle komme, så kommer regnet å ødelegger alt! Nå er det bare slafs igjen.. Vått og ekkelt :( 

Men jeg fikk hvert fall knipsen noen bilder av snøen mens den var her. Så jeg får sitte å kikke på bildene når lengselen blir for stor. Alt blir liksom så mye koseligere når snøen har lagt seg på bakken, julestemnigen kommer snikende og dagene virker ikke så mørke og tunge. 

Image and video hosting by TinyPic

Russekro i Alta - Halloween ftw!


Tok ikke så altfor mange bilder på russekroa, og mange av dem ble veldig dårlig i kvaliteten. Tror jeg er litt "bortskjemt" med speilrefleks, hvor jeg er vant til super kvalitet. Jeg er jo helt elendig å ta bilder med kompaktkamera, haha! Her er hvert fall noen bilder :D


Meg og mitt kostyme! Som dere ser så var inspirasjonen min Lady Gaga's skjelett fra musikkvideoen Born This Way. På bildene har jeg ikke dressjakka på da, men den var med. Ble bare så utroooolig varmt med den på.. Lene som corpse bride!


Heksa Ida og vampyren Kristina. Sjekk de røde øynene da!Nathalie som nonne! Hehe.. Don't mind hodepynten daAlle bildene har vært gjennom photoshop, hvor lys, farger og skaprhet er endret. Alt i alt var det en morsom kveld, og jeg gleder meg allerede til neste russekro! :D

Q Hvordan feiret du halloween i år?

Image and video hosting by TinyPic

Konkurransen er avsluttet


Konkurransen der du kunne vinne et MD Formulation produkt er nå avsluttet, og vinneren er kåret. Vinneren ble kåret ved hjelp av random.com, og vinneren ble Katrine Helle! Gratulerer så mye! Jeg har sendt deg en mail, og så fort jeg får adressen din sender jeg pakken :D


Grunnen til at jeg ville ha deres favoritt parfyme var fordi jeg skulle kjøpe en parfyme til kjæresten. Jeg skrev alle deres forslag ned og gikk å snuste meg rundt på taxfree'en i København. Jeg endte tilslutt opp med One Million av Paco Rabanne, som også mange av dere hadde som favoritt. Takk til dere som deltok! 

Image and video hosting by TinyPic

KONKURRANSE PÅMINNELSE: Vinn hudpleieprodukt fra MD Formulation!


Her for litt siden startet jeg en konkurranse, og jeg vil bare minne dere å delta for dere som ikke har gjort det! Jeg reiser hjem til Norge igjen i morgen, så jeg trekker nok vinneren på tirsdag eller onsdag! Skynd deg å delta!

md formulations Vit-A-Plus Clearing Complex 30mlHer er produktet dere kan vinne.

Konkurransereglene:
Jeg har ting du er nødt til å gjøre for å være med:

1. Anbefale meg en god manneparfyme
2. Følge med på Bloglovin, og skrive en kommentar her
    om at du har gjort det.

TRYKK HER for å komme til det originale innlegget

bloglovin 
Trykk her for å følge min blogg


Image and video hosting by TinyPic

Hvor mange par sko er egentlig for mye?


Jeg hadde denne samtalen med kjæresten min, og en ting jeg kan si med engang er at vi slett ikke ble enig. Hvor mange sko er egentlig for mye? Til å begynne med mente han at når man fikk mer sko enn hva man har tid til å bruke, begynte det kanskje å bli litt mye. Men med begrepet "mer enn hva man har tid til", hvor lang tid er det da snakk om? Derfor vil jeg si at dette begrepet ikke stemmer helt. 

Et annet poeng han kom med var at man kan bare ha på seg et par om gangen, så da trenger man vel ikke all verden med sko. Men sannheten er at når det kommer til sko så handler det ikke om hva man trenger. Så klart kan man ikke gå med flere par sko om gangen, men hvis man skulle tenke slik så ville jo alt over et par bli for mange sko. Og et par er da virkelig ikke mye! Så tilslutt fant han sitt hemmelig nummer.. Alt over 4 par er galskap kvinner, så vet dere det ;) Det var da jeg måtte innrømme at bare på en uke hadde jeg kjøpt 3 par sko (med de jeg bestilte i går). Men i stedet for å bli en gal kvinne med mange katter, vil jeg heller blir en gal kvinne som elsker alle sine par sko! 

Manolo Blahnik Something Blue Satin Pump
Her er forresten to par jeg sikler over og skal ha før jeg dør! T.v Christian Louboutin og Manolo Blahnik. Kanskje husker dere de blåe fra den første sex and the city - filmen? Hvis ikke, se bildet under.

Carrie Bradshaw wearing Manolo Blahnik Something Blue satin pumps in the Sex and the City movie

 

Siden jeg fortsatt ikke har funnet det magiske nummeret, spør jeg dere, kjære lesere.
Hvor mange sko er egentlig for mange?

Image and video hosting by TinyPic

KONKURRANSE: Vinn MD Formulation SOS- produkt
Nå var det på tide med en konkurranse! Det en av dere kan vinne denne gangen er MD Formulation's vit-a-plus clearing complex! 
 Som noen av dere vet har Heidi Øksendal lagt ned bloggen, men forumet står ennå og det samme gjør bomkjøp markede hennes. For litt siden kjøpte jeg altså denne masken, men da jeg fikk den i posten viste det seg at jeg hadde denne fra før av! Siden den er kjøpt fra bomkjøps markede er den brukt, men det er ikke mye. Jeg selv har ikke brukt av denne i det hele tatt, men jeg regner med den er i god stand!
 Jeg selv elsker dette produktet! Har du en kvise eller andre urenheter er det bare å påføre denne direkte, så forsvinner de etterhvert. Magisk!
Du kan blandt annet se på Hilde Christina's blogg, som er utdannet hudpleier, skryte den opp til himmels! Innlegget kan du lese her.  

md formulations Vit-A-Plus Clearing Complex 30mlHer er produktet dere kan vinne. Siden jeg er på ferie har jeg ikke et bilde som jeg selv har tatt.

Nok om produktet. Nå over til konkurranse reglene!
Jeg har 2 ting du er nødt til å gjøre for å være med:

1. Anbefale meg en god manneparfyme
2. Følge med på Bloglovin, og skrive en kommentar her
    om at du har gjort det.

Enkelt, eller hva? Så hiv deg med da vel :D Den som ikke deltar, kan ikke vinne!
Jeg er på ferie til den 15, så jeg regner med at jeg trekker en vinner så fort jeg får tid etter at jeg er kommet hjem.

 

bloglovin 
Trykk her for å følge min blogg


Image and video hosting by TinyPic

Konkurranse: Vinn tannblekesett!


Hos Iselin har du mulighet til å vinne et tannblekesett! Hvor fint hadde det ikke vært med solbrun hud og kritthvite tenner? Sier ikke mer jeg :D

Trykk på bilde for å komme til konkurransen!

 

Image and video hosting by TinyPic

Tattooartig bilde

Image and video hosting by TinyPic

Velvære på en søndag!


Jeg la meg klokken 4 og opp halv 11, hvor er logikken der? Jeg som hadde håååpet på at jeg kunne sove lenge i dag. I stedet for å rulle rundt i senga, sto jeg heller opp og fant ut at jeg skulle pleie huden min litt. Så nå har jeg sittet meg clearing complex fra MD i sikkert 15 minutter, og skal straks gå å skylle ut. Hva er vel egentlig bedre enn litt egenpleie på morgenen? Tror ikke det finnes en bedre start på dagen :D


Meg - uten sminke og med maska på (som jeg skylder på gjør meg hvitere enn hva jeg egentlig er)

På fredag kom også min tante hjem fra Kreta. Jeg hadde ønsket meg en liten sydengave, og tror du jaggu meg jeg fikk? Haha, måtte le litt da hun kom valsende inn med denne til meg: 


(er i bunn og grunn et askebeger, men i og med at jeg ikke røyker blir den nok bare stående som pynt hos meg)

Så nå har jeg sittet her og prøvd å gjøre litt biologi i tillegg, og jeg kan si med en gang at det ikke har funket like godt i praksis som i teorien. I morgen har jeg 2 kapittel + et delemne som jeg skal framføre foran læreren, en slags øvelse til eksamen. Og vi kan ikke bruke powerpoint eller hjelpeark, så her må det pugges! Wish me good luck!

Nei folkens, nå skal jeg ta av maska og putte på en fuktmaske! Det er utrolig hvor inspirert jeg føler meg til å blogge når jeg egentlig har andre ting å gjøre ;)

Q Hvordan tilbringer du din søndag? 

Image and video hosting by TinyPic

Wishlist: Blå sko


Herregud hvor jeg elsker disse skoene! Disse skoene er drømmeskoene, ingen tvil. Elsker fargen, skikkelig blikkfang :D Drømmeskoene er fra Zara og koster 599 norske kroner. Disse skåene MÅ jeg ha!

Lyst til å ta en titt på de? Trykk her!

Q Hva synes du? 

Image and video hosting by TinyPicLes mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Desember 2013


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.comhits