Love her look


Keira Knightley under "The Duchess" - premieren. Sjekk sminken da!.. Det er her det passer godt med utrykket less is more, for denne sminken krever ikke men ser likevel smashing ut. Håret hennes var også perfekt, som vanlig :)

Kjolen er fra Alexis Mabille Couture om dere lurte.

Q Enig?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Cupcakessss


I morgen skal jeg bake store cupcakes til min lillebror, og forhåpentligvis blir det en suksess. Sist gang gikk det ikke så bra, for da ble de ganske så smakløse. Men hvis jeg klarer å lage slik som på bildet under, er jeg sikker på at alle blir imponert!


Bildet er hentet fra Sweet 2 share


Her er forresten et bilde av en cupcake som jeg fant i lille Alta. Den så skikkelig fin ut, kostet meg 27 kr og smakte HELT FORJÆVLIG! Skal ikke kjøpes igjen...

BTW: Her fikk jeg beskjed at jeg skulle skrive at Kristine er god i sånn finger-rulle- ting! Så vet dere det :P

Q Hva skal du gjøre i helga? :P

Image and video hosting by TinyPic

 

Jeg har endret litt på designet jeg


Jeg holder ennå på å med designet altså, men jeg regner med at dere kan se noen forandringer allerede. Har først og framst skiftet header (!), noe som virkelig trengtes. Jeg blir nok ikke ferdig i dag, men nå føler jeg at jeg er et skritt nermere hvert fall. Hurra for meg :PHvor lenge jeg har denne headeren gjenstår å se. Og en annen ting; designet mitt vises best i google chrome og firefox. Explorer klarer å kutte headeren min på en merkelig måte :P

Ønsk meg lykke til med deginet folkens! Nå skal jeg gå å se hvordan oreokaka mi ser ut..

Q Hva synes du?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Forby pelsoppdrett - UNDERSKRIFTSKAMPANJE!


De fleste vet jo at jeg stort sett bare skriver om sminke og skjønnhet, men jeg har faktisk (!) flere interesser også. Et av dem er DYR. Jeg har en stor forkjærlighet for dyr (selv om jeg ikke er så flink å ikke bruke msinke som ikke er testet på dyr), og jeg vil ikke at dyr skal lide. Det gjør meg rett og slett vondt..

Akkurat derfor tenkte jeg at jeg skulle bruke denne bloggen til noe "fornuftig" for en gangs skyld.. Hehe.

Hvis du klikker på bildet så kommer du rett til underskriftskampanjen om å stanse pelsoppdrett i Norge. Meld deg på, å få god samvittighet! Om ikke bildet fungerer, har dere link her; http://www.dyrsfrihet.no/forby-pelsdyroppdrett. På nettsiden kan dere også lese mer om hva dette går ut på. Håper du melder deg på!

 

Q Har du meldt deg på eller?

 

 

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Mitt halloween kostyme; vampyr!


Lørdagen gikk til Halloween party, noe som var veldig gøy. Og noe av det aller gøyeste var jo så klart å kle seg ut. Hehe :) Som du sikkert ser under så var jeg en vampyr (dronning vampyr enda, bare se krona!) , men jeg må ærlig innrømme at de tennene ikke holdt lenge i munnen min. Så da jeg de ut, lignet jeg mer på en dukke!

Her er det infiserte vampyrbittet mitt med både blod og blodårer :) 


Så etter sminke, vampyrbitt, løshår, negler, linser, krone, tenner, osv osv, så var jeg da altså endelig klar for halloween party! Det tok sin tid alt dette her altså! Men jeg ble faktisk skikkelig fornøyd med øyensminken min :) En liten sørgelig ting var jo det at jeg klarte å miste de arm-tingene mine som jeg har på bildet. But but!

Q Vad tycks? Kledde du deg ut på halloween? Hva gjorde du? :)

Image and video hosting by TinyPic

 

Halloween - stæsj i postkassa!


Se hva som dumpet i postkassen min i går! Jeg var redd for at pakken ikke ville nå fram, men heldigvis så gjorde den det. Nå kan kvelden bare komme, for denne vampyrer skal være klar! Hehe :)

Tenner, svarte linser og juskeblod.. Halloween, here I come!

Q Hva skal du være på halloween/ i kveld? :) 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg vil ha nytt design!..


En av grunnene til at det er blitt lite blogging er rett og slett designet.. Jeg er ikke helt fornøyd, og trenger en forandring. Ikke minst på headeren! Hallo, har jo ikke blondt hår engang lengere.. Farget det jo blått for kanskje 4 måneder siden! Når man ikke har et design som man er fornøyd med, er ikke blogglysten helt på topp. Hvor gøy er det liksom å legge mye arbeid i innleggene, når det uansett vil se jævlig ut? Det var kanskje å ta litt i.. Neida. Joda. Neida..

Jeg har allerede begynt å planlegge det nye designet, men siden jeg har mangel på nett vil nok dette ta litt tid. Men nå planlegger jeg både ny header, menylinje og diverse, og nå som jeg har både Photoshop og Dreamweaver å rutte med (takket være skolen) så vil forhåpentligvis ting gå itt lettere!

Og bare så det er sagt, så stopper jeg ikke å blogge helt selv om!

Q Er du ikke litt enig med meg?

Image and video hosting by TinyPic

Ingen oreokake ble til oreois !


Jeg hadde gledet meg skikkelig til å lage oreokake da jeg dro hjem til min mor. Det eneste jeg manglet var en pose med sjokolademousse og det skulle jeg kjøpe når jeg kon hjem. Hadde det bare vært så vell, for det hadde de nemlig ikke! Og siden kaken helst må stå natten over, hadde jeg gledet meg skikkelig til å spise oreokake i dag.. Heldgivis fant jeg en erstatter for kaken;

Oreois så klart! Så nå har jeg slukt disse kaloriene med god samvittighet, så får jeg bare ta ekstra i på treningen på mandag så jeg slipper å ha dårlig samvittighet ;) Men hello, søndag er daffedag så alt er lov! Bah, det minner meg på at jeg har prøve i Biologi i morgen, så vi blogges!

Q Har du en knakende god oppskrift på oreokake? Hva synes du om oreois? :P

 

Image and video hosting by TinyPic

Enkel signatur til bloggen


Nå har jeg endelig soset meg til å slenge sammen en kjapp signatur til bloggen, som blir å komme under hvert blogginnlegg. Har også planer om å endre på hele desginet snart, må bare finne passende tidspunkt først. Desgin tar tid!

Image and video hosting by TinyPic

Denne vil dere altså se framover i hvert innlegg.. Helt enkel og grei spør du meg! Det enkle er jo oftes det beste :)

 

 

Q Hva synes du? :) 

Image and video hosting by TinyPic

Neu Lash til lengere øyenvipper!


Er det noe alle jenter ønsker seg så er det laaaange bambivipper. Hva er ikke finere enn det liksom? Alternativet her er jo å bruke løsvipper, men det er ikke alltid like enkelt å sette på.
Det er her Neu Lash kommer inn.. Det eneste du trenger å gjøre er å påføre denne på kvelden, og etter noen uker så blir øyenvippene dine lengere! Høres det for godt ut til å være sant? Ja det syntes jeg også, helt til jeg fikk bekreftet at det fungerte..

Prisen er litt stiv da, det er eneste minuset. Gidder ikke ramse opp priser her og nå, så er dere interessert så kan dere titte innom Neu Lash sin hjemmeside. Jeg skal hvertfall ønske meg denne til jul, så får vi se om julenissen er snill i år! Eller så kan det hende at jeg kjøper den selv, hehe ;)

Q Er du så heldig å ha bambivipper fra før av? Har du noen erfaringer? ;)

 

Pakker i posten fra Too Faced og Neglemakeriet!


Som jeg skrev om tidligere så fikk jeg noen pakker i posten i dag. Og for noen fine pakker :D Det gikk faktisk bare et par dager fra jeg bestilte pakkene, til jeg fikk de!
Er det ikke bare nydelig? Det luktet seriøst sjokolade/kakao, og SMAKTE i tillegg! Håper jeg og Chocolate Soleil blir gode venner for resten av livet :D


Nå blir det graffitinails og Konad-stempling for alle penga her!

Og her er den herlige sminken min fra Mac ! Eget innlegg om alle disse skal jeg lage nå :D

Q Kjøpte du noe av dette fra Mac? Har du noen meninger om resten av det jeg har fått?


Grafittinails + innkjøp!


Etter å ha blitt litt hekta på neglelakk igjen, måtte jeg gå til anskaffelse av noen nye i dag. Nå har jeg endelig gått til innkjøp av IsaDoras grafitti- neglelakker! Da disse kom ut syntes jeg ikke disse var noe særlig kule, men etter å ha lest Neglelakkmani ombestemte jeg meg. Det er rett og slett utrolig hvor mye kult man kan gjøre med neglelakk :D


En gull og en hvit neglelakk fra Maybelinne's lillebror MNY. Husker ikke prisen, men tror det var mellom 30 - 40 kr per stykk. Ganske billig med andre ord!


Nå har jeg 3 av 5 ut av graffitilakkene, og resten kjøper jeg når jeg får inn penger på fredag :D Jeg har også kjøpt en matt top coat, som rett og slett skal gjøre lakken din matt. Jeg for min del elsker den ideen, for jeg liker aller best matte lakker! Visste faktisk ikke at det fantes matte top coater før jeg leste på den bloggen som jeg linket til ovenfor... EDIT: Det er 6 grafittinails; de jeg har + blå, grønn og ROSA (som jeg hadde glemt).


Her har jeg hatt gullfarget neglelakk under, som dessverre ikke vises så godt pga blitzen, og hvit graffittilakk over. Jeg elsket resultatet :D


....Og jeg fant fort ut at det ikke nytter med et tyyyynt lag graffitilakk på neglene, for da ble resultatet slik som som har merket av; INGEN mønster i det hele tatt.. Men man lærer så lenge man lever..

Q Hva synes du om grafittineglelakkene? :D

 

Netthandel; TILBUD på Chocolate Soleil fra Too Faced! :)


Endelig har jeg fått kloa i dette solpudderet! Jeg har hatt lyst på det lenge nå, har bare venta på at noen av de norske nettbutikkene fikk den på tilbud. Da kan dere gjette dere til en som ble glad da hun oppdaget at Makeupmekka(.no) hadde satt ned prisen litt, og bare det lille var nok til at jeg kjøpte det. Jeg gadd rett og slett ikke vente mer :D Egentlig koster de 299,- for denne, men nå var prisen 269,- Så om du har ventet på et slikt tilbud, anbefaler jeg at du kjøper denne nå. Frakten er forresten gratis hos Makeupmekka!

Dette er et solpudder som faktisk lukter sjokolade! Perfekt for en sjokolademums som meg. Hehe ;) Pluss at den ikke skal gi en stygg, oransj farge som mange solpudder har en lei tendens til å gjøre. Jeg kan ikke si noe mer enn at jeg gleder meg vilt til å teste den ut! Det neste jeg skal skaffe meg er etterfølgeren av Chocolate Soleil, nemlig Aqua Bunny Crème.

Q Hva er din mening om dette produktet? Kanskje du har et annet solpudder du vil anbefale meg? ;)

Dette er forresten min siste dag i Danmark, og i morgen tidlig begynner hjemreisen til det kalde nord, nermere bestemt Alta... Har blitt noen få innkjøp i dag, og de legger jeg ut så fort jeg kan!

 

 

 

 

Jeg trenger flere blogger å lese!!


...Overskrifta sier vel alt! Trenger seriøst flere GODE blogger å lese, noen som skriver interessante ting og ikke bare om hva de spiste til middag og når de la seg. Jeg vil lese noen blogger som skriver helst om REISER, SKJØNNHET OG SMINKE, MOTE, FOTOTIPS (og generelt gode fotobloggere) og de som eventuelt har PHOTOSHOP TIPS! Leser ganske mange blogger innenfor disse kategoriene, men trenger mer! ;)

Hvis du skriver om noe av dette og mener du faktisk skriver interessant, så skriv bloggadressen og hvilken emne(r) du skriver om i kommentarfeltet! Og hvis du vet om noen andre gode bloggere, så er du hjertelig velkommen til å linke til dem!

 


random bilde

Et par nye sko og en veske har fått lov til å bli med meg i dag!


Litt shopping fikk jeg tid til i dag. Ganske dumt at nesten alle butikkene stenger klokken halv 6 her, men fikk i alle fall en halv time med shopping. At jeg bor ca 5 minutter med bil eller 15 minutters gåing unna byen hjelper vertfall på humøret :P
Er de ikke stunning? Jeg ELSKER dem :D Og jeg betalte bare 249 danske kroner for dem! Synes de er superlekre, og jeg gleder meg skikkelig til å få brukt dem! Aner ikke når og hvor, eller rettere sagt til HVA. Mitt problem er nemlig at jeg har liiitt for mye sminke og sko, så er klær blitt en mangelvare. Har sagt lenge at jeg må gjøre noe med klesmangelen, og nå når jeg er i Danmark skal jeg prøve igjen! ;) *haha, tror vi ja*
Alle vesker jeg har er av syntetisk skinn, men denne var faktisk halvt om halvt med et annet stoff. Og jeg liker det! Ikke så det harry og stygt ut heller, og jeg digget at det var glitterelementer på blant annet glidlåsen og på siden av vesken :D Bare synd at dere ikke får sett det siden blitzen på kameraet dreper det *snufs* Betalte bare 199 danske kroner for denne herligheten! Jeg må bare si det; JEG ELSKER PRISENE I DANMARK.

Q Hva synes du om mine innkjøp? :D

 

MAC-HJELP + Alta-Oslo-Drammen-Frederikshavn (Danmark) på under et døgn!


Flybilletter ble bestilt mandags morgen, og allerede i 6-tiden samme kveld dro jeg og 2 av mine brødre mot Danmark. Etter 2 timer i fly bar det med toget NSB til Drammen, hvor vi sov noen timer hos en slektning. 5-6 timer senere kom vår far å hentet oss, og etter 1,5 time med kjøring kunne vi endelig gå ombord på båten som skulle sette oss av i Hirtshals i Danmark ca 3,5 timer senere. Og etter halvannen times kjøring var det godt å endelig komme fram til Frederikshavn! All den reisingen på under et døgn. Jeg skal si at det tar på kreftene...

Reiser ikke hjem igjen før tirsdag, og da blir reisen like lang.. Men nå som jeg er her så skal jeg nyte høstferien min fullt ut, og håpe på at jeg kommer hjem med litt mer sminke og klær. Planen er nemlig å dra til Århus på Mac, og få med meg den nye Disney-kolleksjonen. Noen som forresten vet når den kommer ut? Vet at den i Norge kommer ut den 8.oktober, men er det samme i Danmark? Kan minnes å ha lest det en plass..

Og hvis jeg får tid så kan det hende at det blir en ny tatto på meg ;) Men er slett ikke sikkert at tiden strekker til.. Skal prøve å blogge litt underveis, har tatt med meg speilrefleksen min i tilfelle!

Q Vet du når disney-kolleksjonen kommer ut i Danmark? Link eventuelt? :P

Disney Villains for MAC

MAC venomous Villains Disney makeup collection

Stort salg på FeelUnique bare i dag!


I dag slår FeelUnique på stortromma, og tilbyr hele 15 % på ALT av varer i butikken! Så om det er noe sminke du har siklet lenge etter, lønner det seg å investere nå! :D Koden du må bruke er: CELEBRITE15, og husk at tilbudet bare varer til midnatt! ;) GOD SHOPPING!Q Hørtes dette fristende ut? ;)

Min første tegning på 2 år! Litt imponert over meg selv


Før var både tegning og maling en av mine skjulte talenter, altså på den tiden jeg gikk på ungdomsskolen. Men midt opp i alt dette begynte jeg å uttrykke meg på andre måter, først makrame og tilslutt sminke. Nå er det sminke som er min store lidenskap, og tror aldri jeg går lei. :D  Har vel bestandig vært ganske så glad i alt som inngår i skjønnhets kategorien.. Men her for kanskje 2 uker siden kjedet jeg meg noe voldsomt, så da fant jeg fram skoleblokka og blyanten og begynte å tegne. Ja, det var vanskeligere enn hva jeg husket. Tror mine gamle kunster er litt gjemt, men tross av dette så ble jeg faktisk litt fornøyd. Bedøm selv;Never mind det faktum at jeg ikke gadd å fokusere på håret før det var forseint, og at jeg ikke kan tegne føtter eller hender :D  Jeg prøvde å tegne en litt muskuløs kvinne, men samtidig få proporsjonene riktig.

Q Hva synes du? Kom gjerne med konstruktiv kritikk!

Melde meg inn i Norske Skjønnhetsbloggere?


Hvis dere er like ivrig etter sminke og slikt som meg, har du nok garantert oversikt over de fleste sminkebloggene. En av dem jeg følger fast, og er innom flere ganger daglig, er Heidi Øksendal. Tror dette er favorittbloggeren min innenfor skjønnhets kategorien. Heidi har på siden sin en konsept som kalles for Norske Skjønnhetsbloggere, hvor de som skriver om skjønnhet og sminke kan melde seg inn. Dette konseptet gjør det enklere å følge skjønnhetsbloggerne, og alle som skriver litt om skjønnhet kan melde seg inn. Så mitt spørsmål var da; Er jeg egnet? Skal jeg melde meg inn i Norske Skjønnhetsbloggere?

Hva sier dere? Har jeg noe der å gjøre eller? :)  Kom med din mening da vel!

 

Q Hva tror du? Er du med i norske skjønnhetsbloggere?

There are times when everything is a mess..


Jada, joda. Jeg lever fortsatt! Men nå for tiden er det mye som skjer i livet mitt, alt føles som et evig kaos. Jeg føler at tiden ikke strekker til, og at ingenting går den veien jeg vil. Hodet mitt er rett og slett som grøt..

Men jeg skal prøve å komme sterkt tilbake så fort som mulig. Så til nå blir det et innlegg her å der. Skal forresten reise bort, enten til kjære Danmark igjen, eller kanskje til Bergen! Sikkert 4 år siden sist jeg var der, så hvis det blir dit så skal det bli godt å se familie og kjære igjen.

Meeeen...

Q: Hva anbefaler du meg hvis det blir Bergen? Av butikker og slikt? Er litt utdatert nå skjønner dere..

Vinneren av konkurransen!


Nå har jeg skilt ut en goood del med bare spam-kommentarer, noe jeg ga streng beskjed om at kommentarene måtte ha noe med innlegget dere kommenterte, men det var det jo ikke alle som klarte.Men jeg har fått trekt en vinner nå, og det ble bixxx! Gratulerer så mye! Send meg en mail på silje92a@hotmail.com, så skal jeg sende premien så fort som mulig :) 

Jeg trakk også en trøstepremie med random.org, og vinneren ble Siri Helene! Gjør det samme som vinneren, så sender jeg trøstepremien med en gang!

Q Vant du? :)

Minner om konkurranse; bare få kommentarer mangler!


Har ikke vært så mye innom bloggen i det siste, fordi jeg har vært på sykehus i helgen. Av alle ting.. Men nå er jeg her, og jeg skulle minne dere om konkurransen som jeg har pågående. Er fakatisk ikke så mange kommentarer igjen, så her gjelder det å skynde seg!

Skoønsker fra ASOS!


Jeg rett og slett ELSKER Asos, gjør ikke du? :D  De har nesten ALT du kan tenke deg av sko, klær og smykker, og et stort pluss er jo at prisene generelt er ganske billige. Her har jeg snublety over noen sko som jeg rett og slett kan dø for!

Image 1 of ASOS POSH Bow Heeled Shoe

450 kroner for disse herlighetene! OMG! Du finner disse her.

Image 1 of Bourne Martha Rosette Front Heeled Sandal

Disse skoene ga meg skikkelig en sex and the city - følelse :D Ca 911 kroner for disse! Finner du her.


Sko er vel noe ingen jenter kan få nok av. Hvis vi har en dag der vi virkelig er missfornøyd med oss selv, der du kanskje tenker over de ekstra kiloene, så er det ingenting som slår skoshopping som terapi! :D De er elsket og forgudet av oss, men kan være til frustrasjon for våre menn ;)  Så finner du noen sko du liker, så gjør det ikke noe om du unner deg dem (så lenge du ikke tenker slik over alle sko du finner)!
Om jeg ender opp med noen av disse skoene vil tiden vise, hehe ;)

Q Hvilket forhold har du til sko? 


PS! MINNER OM KONKURRANSEN JEG HAR PÅGÅENDE NÅ! FOR Å DELTA, TRYKK HER.

 Image and video hosting by TinyPic

 

 

Konkurranse i anledning bloggens 1års dag!


Som sagt "fylte" bloggen 1 år på mandag, den 13. september. Og jeg lovte dere en konkurranse, så her kommer den! Dette er en konkurranse absolutt ALLE kan være med på. For å få vite mer, les under. ;)

Premien:

Image and video hosting by TinyPic

For å vinne dette må du rett og slett kommentere! Det er kommentar nummer 200 som vinner, pluss at jeg trekker ut en trøstepremie over alle som kommenterer. Dere kan kommentere på hvilket som helst innlegg, alle kommentarer gjelder, MEN kommentaren må ha noe med innlegget å gjøre! Og dere kan selvfølgelig kommentere så mange ganger dere ønsker ;)

Her er en nærmere titt på premien;

Image and video hosting by TinyPic
All cover color stick fra Elf. Denne er i fargen Toasted om jeg husker riktig.

 

Image and video hosting by TinyPic
Blåe øreringer fra Glitter

Image and video hosting by TinyPic
Rød neglelakk med tynn kost til å lage detaljer på neglene

Image and video hosting by TinyPic
NYX jumbo eyeshadow pencil i fargen Bronze om jeg husker rett! Er litt usikker faktisk ;)

Image and video hosting by TinyPic
Swatchet min egen, se hvor nydelig den er :D Kjempefin til å ha under brune skygger, det får øyenskyggen til å poppe! :D

Q Er du med? Da er det bare å begynne å kommentere ;)

EDIT: Konkurransen er avsluttet, og vinneren er kåret!

Nyhet fra Coastal Scents; Fall Festival Palette!


For ikke lenge siden skrev jeg om Winterberry - paletten som kom ut, og nå har Coastal Scents kommet ut med ennå en palett! Jeg var in love første gang, og gjett at jeg er det igjen! Jeg har ennå ikke motatt Winterberry - paletten min, men nå regner jeg med at jeg må legge inn en ny bestilling ;) Se hvor nydelige fargene er! Denne får du for 21, 95 dollar, noe som tilsvarer i underkant av 140 norske kroner. Jeg skal hvertfall legge inn en bestilling med en gang den kommer på lager igjen ;)   Fargene minnet meg skikkelig om jul faktisk!

Q Er dette noe du kunne tenkt deg?

 

Åjsann, i går var det visst et år siden. Konkurranse?


Jeg ser nå at det er et helt år siden jeg begynte å blogge.. Eller rettere sagt; opprettet bloggen. Jeg begynte jo ikke å blogge ordentlig før 1-2 måneder etter jeg hadde opprettet den. Men nok om det! For dette synes jeg at skal feires, hehe :)

Jeg tenkte jeg skulle ordne til en liten konkurranse når jeg kom hjem fra skolen, riktignok om nettet mitt føler for å samarbeide. Men jeg satser på at det ordner seg! Så stay tuned! Så blogges vi mest sannsynlig senere :) 

Q Hva sier du til en konkurranse? ;)

My tattoo


Det har vært noen som har etterlyst tatoveringen som jeg tok for noen uker tilbake. Jeg har vært litt skeptisk til å legge den ut, og det av flere grunner. Den ene grunnen er vel frykten for at noen skal herme å ta en maken, hehe. Kall meg gjerne paranoid, men man vet aldri ;)

Men nå har jeg altså funnet ut at jeg skal vise dere et bilde. Riktignok er det redigert litt, slik at fargene ikke stemmer slik som i virkeligheten, men pytt pytt :) 
Q Hva synes du?

LUSH Bubblegum Lip Scrub


Etter jeg hadde hørt så mye fint om lip scrubene fra Lush så måtte jeg jo også teste de selv. Forventningene mine var skyhøye, men jeg må si at jeg ble litt skuffet. Bubblegum kommer i en glasskrukke med skrulokk og inneholder 25 gram. Lukten på denne er jo helt nydelig da! På Lush's hjemmesider står det at den lukter tyggegummi, og jeg vet ikke om jeg er enig. En ting som er sikkert er at den lukter utrolig søtt, men ikke for søtt til at man blir kvalm. Fargen er også supersøt, nemlig en ganske så nydelig rosafarge :)

Selve produktet var litt skuffende. For det første var det veldig klissete å ta opp produktet fra krukken, og det ble like klissete når du skulle påføre denne på munnen. Jeg anbefaler dere å gjøre dette over en vask hvor du har speil tilgjendelig, hvis ikke kommer du til å se ut som du har spist berlinerboller og glemt å slikket deg rundt munnen etterpå ;)
 


Jeg synes ikke produktet gjør den jobben som er lovet. På Lush's hjemmeside står det at du skal gni litt forsiktig på leppene for å få et mykt og glatt resultat, men forsiktig nytter ikke. Jeg hadde forventet at disse sukkerkornene skulle være litt hardere, slik at scrub'en skulle være litt mer effektiv og ikke bare "løses opp" med en gang. Men scruben funker fint for å friske opp leppene dine, og ja, de blir litt myke, men for å fjerne alle døde hudceller på leppene tror jeg den funker meget dårlig.

Innpakning:
Helt grei glasskrukke, selv om det kan være litt gris å få produktet opp fra krukken.

Produkt:
Funker fint til å "friske opp" leppene, men er ikke ideell til dypskrubb av leppene for å fjerne døde hudceller.

Pris:
Egentlig ikke så dyrt. Jeg betalte 74 kroner for 25 gram.

Karakter:
6,5/10


Lyst til å prøve? Du får kjøpt den her:)

Q Hva er din mening om denne? Eller er det noe du kunne tenkt deg?

FREAKY!


Jeg vet ikke om dere husker mitt tidligere innlegg om varme hender og slikt? Der nevnte jeg om den gangen jeg undret meg over hvorfor min bror's kutt  stoppet å blø så fort.. Vel, noe alla det samme skjedde på nytt igjen i dag! Jeg sto nemlig å vasket opp et glass, så klarte jeg å miste det ned i vasket slik at det knuste. Opp i alt dette hadde jeg på en rar måte klart å skjære meg på fingeren. Jeg blødde en del, så jeg presset tommelen over såret og skylte det i vann. Da jeg sjekket like etterpå var det stoppet å blø! Såret var ikke lite, så egentlig skulle ikke dett vært mulig. Jeg skjønner virkelig ingenting, kanskje det var noe med det jeg skrev i forrige innleg? Kan jeg stoppe blod?

Jeg synes dette rett og slett var FREAKY. Men for all del, hvis dette ikke er tilfelle så må det jo være bra å kunne stoppe sitt eget blod? Jeg aaaner ikke, men følte jeg måtte dele dette så jeg får høre deres meninger..


Okei, det så kanskje ikke så dypt ut her, men det var litt dypere enn hva bildet viser. Nå er det jo i tillegg begynt å gro igjen.

Q Så hva tror dere da? Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg tror, så hadde vært gøy å få vite hva dere tenker.. Både fra skeptikere og andre som tror litt mer..  :)

Penger kom inn på konto i går, så mange innkjøp!


I går fikk jeg endelig stipendet mitt så da bar det rett til kjøpesentrene! Godt å få brukt litt penger, haha :) Her er det jeg kjøpte;


Nydelige neglelakker fra Gosh, + en base/topcoat
Fan-brush fra Gosh. Gleder meg til å teste denne ut, for den jeg har nå er jeg ikke helt fornøyd med.


"Liste to your heart" - genser fra Carlings. Betalte bare 299,- for denne :)  Synes den var skikkelig søt! Don't mind min fæle ettervekst og lukkede øyne.


Søt lilla "Keep smiling" - genser fra Carling til samme pris som den andre.


Enkel t-skjorte, også fra Carlings, på tilbud til 59,-


Nattkut til håret fra Kérastase. Hørt rykter om at denne skal være veldig bra :)  Tror jeg betalte ca 350 kroner for denne.

Ellers kjøpte jeg litt småting som ikke er så mye å vise fram her på bloggen. Fikk også pakken min fra Lush i dag, så  du kan gjette deg at det var en som var glad da hun åpnet pakken :) ! Nå skal jeg få testet dette litt, så skal jeg selvfølgelig vise dere. Dere burde være misunnelig på meg ;) Hehe.. 

Q Kjøpt  deg noe fint i det siste?
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.comhits