FOTD - Eclipse


Jeg hadde litt ekstra tid i dag før skolen startet (sånn type 5 min ekstra, haha), så da slengte jeg i hop en rask look. Og du tippet riktig, den tok bare 5 minutter! Jeg brukte øyenskyggen "Eclipse" fra MUS, og blandet den med litt Mac Fix+. Vips, så har du en eyeliner! Blushen jeg brukte heter Papa Don't Peach fra Too Faced, og jeg synes den er helt nyyydelig! På leppene har jeg en leppestift med rosaskjær fra Maybelline om jeg husker rett. Elsker de leppestiftene der, for de er så creamy og kjennes slett ikke ut som leppestift på leppene!


Jeg har veldig lyst til å bli flinkere å blogge framover, men jeg sliter litt med å finne ut hva jeg skal skrive om. Så om dere har noen forslag så bare si i fra! Jeg skal bli flinkere til å sette av noen ekstra minutter på morgenen framover så jeg får sminket meg, slik at dere får sett ;)

Nå skal jeg snart kose meg med den nyeste episoden av Vampire Diaries, men først er det mat å få hos kjæresten. Blogges, kjære lesere!

Q: Hva skal du i helgen? 

Image and video hosting by TinyPic

Halloween russekro - smakebit!


29 november var det russekro for russen her i Alta, og temaet var halloween! Her er en smakebit på mitt kostymeJaa, halloween er kult! 

Q Hva kledde du seg ut som?

Image and video hosting by TinyPic

Makeup inspo: My Panda Lips


Her for ikke så lenge siden fikk jeg lyst til å gjøre noe crazy, og dette er resultatet jeg endte opp med! Litt gøy å gjøre noe kreativt med leppene også, og ikke bare med øynene. Her er altså min versjon av panda- lepper!

Jeg ble i grunn ganske fornøyd med resultatet. Jeg oppdaget ganske fort hvor vanskelig det er å få helt hvite lepper. Av en eller annen grunn gikk jeg ikke lastet opp alle bildene her, noe som var litt synd. Men men..

Dere får ha en god helg alle sammen!

Q Hva synes du?

Image and video hosting by TinyPic

FOTD: Friske lepper


Jeg skulle på fiskekort trekning i Altaelva på fredag, så fant ut at jeg måtte freshe meg opp litt! Her kjørte jeg på med naturlige øyne, og frisk blush og friske lepper. Er så glad for at mørketiden er over, og at vi går mot lysere dager! Ps. Ikke bry deg om ansiktsutrykket mitt, haha!

Q Synes?

Image and video hosting by TinyPic

Nyttårslook 31.12.10


Attenårsdagen min ble feiret som bare det, og selvfølgelig måtte jeg legge litt ekstra vekt på sminken. Da ble det lilla, og da brukte jeg blant annet mac pigment i fargen Grape som jeg fikk i julegave/bursdagsgave hos søte Mia :D Her er looken:

Fargene kom ikke så godt fram som jeg ønsket. Hadde også sølv i øyenkroken, men det sees vel nesten ikke i det hele tatt.

Q Hva synes dere? Og lilla - hot or not? :D

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Følg meg gjerne på bloglovin!

bloglovin

FOTD: Bruntoner med sprek eyeliner i blått!


I dag er det 25. desember, og besteste Karoline fyller 19 år. I den anledning pyntet jeg meg også i dag, men sminken ble ikke like "komplisert" i dag som i går. Jeg satset på brune toner her, med en glitterliner i blått. Her er dagens FOTD (face of the day);

Q Hva synes du om denne sminken? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Gårsdagens FOTD: Gull og lilla!


På julaften er det jo et must å pynte seg litt ekstra, og det samme gjelder sminken. Her er min sminke fra i går;

Q Hva synes dere? Hva gjorde du med din sminke i går? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Torsdagens FOTD: Det gylne snitt


På torsdag hadde klassen avslutning på Peppes Pizza. Herregud for en koselig og vellykket kveld det var, savner klassen allerede! I denne anledningen skulle vi pynte oss ekstra, og det samme gjaldt sminken;


Her ser dere altså sminken. Gylne farger som minner meg om jul, altså gull og brunfarger med gull og rød-skjær i :D

 

Q Hva synes dere? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

FOTD - Diamonds Are A Girls Best Friend


Søte lille lillebror ble hele 5 år i dag, så litt sminke ble det. Veldig naturlig look, med bare champagnefarge på lokket (og mac paintpot bare study). Videre pyntet jeg opp denne looken med en turkis stein, som ble prikken over i'en!


Lillebror likte diamantene, som han selv kalte de, så godt at han også ville ha. Han var jo mye søtere enn meg med dem, hehe. Her ser dere;Dagens hans var ganske velykket, og for hver gave han pakket opp så var "det akkurat det han ønsket seg". Oreokaka mi ble også en hit, så jeg legger nok ut bilde av den også, i løpet av morgendagen vel og merke :P

Q Var ikke lillebror bare nydelig? :P

Image and video hosting by TinyPic

 

Makeuplook - The Amazon Jungle


Veldig enkel sminke som jeg gjorde i går. Inspirasjonen var den grønne Amazonas. Blitsen gjorde fargene litt blasse, så dere får dessverre ikke sett fargene skikkelige. Looken var egentlig mye mer intens, men pytt pytt.

Dagens sminke (FOTD) kommer kanskje ut senere i dag. Jeg må si at jeg er stolt over meg selv, syns jeg har blogget så mye de siste 2 dagene. Haha :P

Q Hva synes dere?

Image and video hosting by TinyPicLes mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.comhits