Helgens middag faktisk!


I helgene pleier jeg bestandig å få mamma til å lage skikkelig god mat til meg, så jeg kan "feite" meg opp til uken. Er jo ikke bare bare å leve alene på hybel vet dere.. Så i helgen har jeg og mamma sammarbeidet med å lage mat, og er her mat fra lørdag og søndag (i dag).

Lørdag:Dette var da utgangspunktet! Italiensk kyllingsuppeHaha, her koker maten! Legg merke til de delekate nudlene! Det er nemlig kinesiske nudler, av ris tror jeg. De ligner jo på maneter.. Æsj..Men alt i alt ble maten UTROLIG god, noe som virkelig anbefales! Ikke er jeg så veldig glad i kylling, men dette var godt. Og med mamma's hjemmelagde rundstykker ble alt mye bedre.

Søndag:Mmm.. Dette var himmelsk! Kjøttet var skikkelig mørt, noe av det møreste jeg har smakt. Og poteter som er stekt i ovn er en favoritt, elsker potet!

Q: Har du spist noe godt i helgen? =)

Helg og hjemme igjen!


Det er alltid like godt med helg! Og denne helgen er intet unntak! Skal bli en morro helg, og scooterkjøring står selvfølgelig på planen. Det er klart man må kjøre scooter nå som løypene er åpnet.. Blir et utrolig kort innlegg, må nemlig fyke nå! Blogges

Utrolig fin dag med shopping og ambulanse!


Dagen begynte så fint med skole klokken 10 til halv 2, så kom Karoline på besøk til meg rundt 5 kanskje.. Vi hadde jo planlagt å ommøblere rommet mitt, slik at det skulle se litt mer ryddigere ut. Men neida, planer endrer seg. Vi gikk ned på city, noe som forresten var bitende kaldt! Jeg er sikker på at jeg forfrosset alt som gikk ann til å forfrosse! Jeg liker virkelig ikke denne kulden, men jeg kan jo ikke klage - jeg er jo tross alt en ekte viking ! haha

Etter vi hadde trasket rundt på sentrene i en goood stund, fant vi ut at vi måtte rusle oppover til internatet igjen. Vi skulle jo tross alt rydde.. Men ting endret seg, og vi fant ut at vi skulle "mellomlande" på ambulanse akutt- bygget (Et bygg i Alta  hvor ambulansefolkene sitter klar til å kjøre ut når plikten kaller, om dere skjønner). Vi kjenner jo begge to en som jobber der, kjæresten min sin kompis, Kenneth. Så jeg og venninna mi satt altså der å shabbet (pratet, hvis dere lurte) med han i godt over 2 timer. Klokken 9 var han ferdig på jobb, så da måtte vi dra. Men vi var så heldige at kjæresten min kom å hentet oss, så vi var ute å kjørte fra ca klokken 9 til 11. Vi var også på Sentrumsgrillen, hvor vi møtte Erlend's gode venn/ "søster" Marit Inga! Lenge siden man har sett den damen, hyggelig! Hun skal jo feire bursdag i helgen, i Kauto, men vi har dessverre ikke penger til å komme dit.

Jeg har såklart gjort noen gode kjøp i dag! Jeg ble tipset av min gode venn Nathalie om salg på Cubus, på mineralmakeup! Og til bare 30 kr pr stykk er det klart man kjøper!2 stk blush og ett pudder, IsaDora, til som sagt bare 30 kr pr stk!! BILLIG BILliG BILLIG!

Måtte også unne meg litt smågodter og trolig sesongens siste julebrus!Det var alt jeg hadde på hjertet i dag, Blogges!

StarMix er supergøy!


StarMix er det perfekte spillet om du kejder deg! Det er et spill du kan spille gratis på msn, hvor det går ut på å gjette kjendisen ved hjelp av hint og små bilder. Utrolig morsomt! Som regel gidder ikke mange spille med meg, siden jeg er så god. haha..Q: Har du spilt dette før? Klarer du å se hvem det er?


Organisering av sminken min!


I dag fikk jeg endelig julegaven min fra mamma! Jeg har lenge ønsket meg noe å oppbevare sminen min i, og i dag fikk jeg det! Jeg har selv valgt den ut, og synes denne kommoden er superfin. Den har mange små skuffer, noe som passer perfekt til sminke!Kommoden, - sorry for dårlig bilde! Husker ikke pris, da det ikke var jeg som betalte den, men den er kjøpt på Bohus. Bohus har jo alt!Så nå kan jeg fylle skuffene med sminken min, så kanskje det blir litt orden i systemet mitt! En ting jeg måtte prøve først, var å se om Coastal Scents palletten min passet oppi! Hehe, viktig viktig..

Q: Hva synes du om kommoden min? Hvordan oppbevarer du sminken din?

Mitt hår, en ny forandring?


Nå er det lenge siden jeg gjorde noe helt sprøtt og nytt med håret mitt, ja begynner vell å bli snart et år siden. Da farget jeg håret fra knallrødt til hvitt/blondt med svart under. Når jeg tenker over det så savner jeg egentlig det røde håret mitt... Men uansett. Poenget er at håret mitt brenner etter noe nytt! Men jeg har rett og slett ingen aning hva jeg vil gjøre med det, det er det store spørsmålet!

Slik er håret mitt i dag:


Har dere forslag til noe kult? En annen farge? En annerledes eller generelt kul hårfrisyre?
Jeg har tenkt litt da.. Til jeg finner ut hva jeg vil ha, lurte jeg på om jeg kanskje skulle teste coontails. Hadde det vært kult?Hadde jeg kledd en slit vaskebjørnstripe?

Q: Hva synes du jeg skal gjøre med mitt hår? Forslag på noe kreativt? Og synes du jeg skal ta en vaskebjørnstripe til jeg finner ut av hva jeg egentlig vil gjøre med håret mitt?

Min middag: Pasta a la Silje !


I stad klarte jeg endelig å karve meg opp av sengen og få på meg noe fornuftig! Ligget syk i hele dag, men nå kjenner jeg at formen begynner å bli bedre! Og takk og lov for det!!
I dag hadde jeg veldig lyst på pasta, men ante ikke hva jeg skulle lage. Derfor kjøpte jeg meg en pastabok, og det viste seg etterpå at jeg ikke trengte den likevel. Fant ikke halvparten av det jeg skulle ha, derfor ble det en selvkomponert pasta..

Ingrediensene jeg brukte; ruccula salat, knuste tomater i kartong, champingjong, hvitløk, soltørkede tomater og pasta (med noe ostefyll i).

Resultatet - utrolig godt!

Q: Hva er din spesielle pastarett? =)

JEG SKAL FÅ MEG SPEILREFLEKSKAMERA !


Jeg har ennå ikke fått julegave/ bursdagsgave hos min kjæreste. Og grunnen til det er fordi han måtte vente til han fikk penger inn, siden gaven i år/ fjor er ganske så dyr! Jeg skal nemlig få et speilreflekskamera! Og det beste av alt er at jeg får velge selv hvilket jeg vil ha.

Så jeg har bestemt meg for at jeg vil ha Canon Eos 500DValget står egentlig mellom dette kameraet og Canon Eos 450D. Men jeg tror jeg skal ta denne. Eller, hvilke kamera anbefaler dere?Q: Burde jeg velge 500D eller 450D?

Tirsdagen outfit!


Et veldig kreativt outfit! Behagelig, og brukes av mange. Antrekket er spesielt etterlengtet når man er syk.. La meg presentere dagens outfit; den gode og varme dyna!Jaa, jeg er syk i dag.. Igjen.. Skulle bare en helg hjemme med sjuklingene til, før jeg ble smittet. I går hadde jeg bare vondt i halsen, mens i dag har jeg vært sengeliggende. Jeg har rett og slett ikke tid til å være syk! Heldigvis har jeg fått tilbake stemmen min, så nå kan jeg i det minste snakke med meg selv.. For jeg hadde tenkt til å se på tv, men nå har jeg ikke signaler! Og ja, jeg fikk sånn rikstv - boks i går.. Hyggelig.

Så kanskje man skal spise noe? Spiste en bolle til "frokost", og det begynner å bli noen timer siden... Nei, nok klaging!
Blogges!

Q: Hvordan er ditt immunforsvar?

Dette har jeg bestilt på nett!


Her er bilder over hva jeg bestilte over nett i dag.. Jaa, jeg gleder meg! Er såååå mye mer jeg ønsker meg, men det får bli til en annen gang =)

Som jeg nevnte tidligere så hadde jeg veldig lyst på NYX jumbo eye shadows, og gjett hva? Jeg har bestilt alle 24 fargene, pakkepris, pluss noen ekstra som jeg kan bruke i konkurranse på bloggen min!

IMG_0434IMG_0435


Concealeren de fleste kjendiser sverger til! Endelig fikk jeg bestil den, amazing cosmetic concealeren!Og Sigma makeup børster! Det er 12 børster med i dette settet, pluss at jeg bestilte en børst ved siden av!Alle bildene er hentet fra internett (google og sigmas hjemmeside)

Q: Har du noen internetsider med masse sminke og diverse som du vil anbefale meg? =)

Helgens innkjøp!


Her er noe av det jeg kjøpte denne helgen.. Eneste jeg ikke tror jeg har bilde av er kjæresten sin julegave, pluss en scooterreim jeg kjøpte til scooteren min (nesten 1000 kr måtte jeg punge ut med der!).Søt liten krakk! Kjøpt på Bohus til bare 300 kr!Genser/tunika av den beste av dem alle! Kjøpt på B - youngSløyfer er søte! Kjøpt på Glitter


Også kjøpt på Glitter!Kjøpt på B - young til 75 kr! Et kupp.. Søt og enkelNye sko og nytt skjerf! Skjerf fra Carlings, sko fra Eurosko (?)

Enkle hverdagsskoOg Adidas sko! Har egentlig et par, men de er slitte og utgådde, så jeg kjøpte et par til! Originalpris er 800 kr, men jeg kjøpte de på salg til 200 kr!

Q: Kjøpt noe fint i helgen du da?

Den smarte hamstern har vært på utflukt igjen!


Ja, jeg har da en veldig smart hamster. Han er vel rundt 2 år gammel, men alderen hindrer ikke denne karen! Jeg skal fortelle dere en morsom historie som kjæresten min opplevde i 4-5 tiden i natt.

Han våknet altså i denne tiden natt til i dag. Plutselig kjenner han noe hårete som ligger mellom knærne hans. Han sa han fikk litt småpanikk, så han hadde revet av teppet i en dundrende fart. Der ser han lille Knøtte, hamsteren ligge, i senga å sover. Hehe, litt søtt da.. Han skjønte ingenting, for det var INGEN tegn til at buret hadde vrært åpent. Og han vet at hamsteren var i buret før han sovnet, for han ga han enda vann og slikt. Knøtte har flere dører på buret sitt, og alle var igjen. Vi har enda satt en sperre forran den ene døren, så han ikke skal komme seg ut (som han har klart før).. Så Knøtte har klart å komme seg utav buret på mystisk vis, hoppet (? eller noe annet) ned fra bordet han sto på, som er kanskje 60 cm høyt, valset over gulvet, så kommet seg OPP i senga, som er kanskje 20-40 cm over bakken! Det er MYE for en liten hamster det!

Lille Knøtte skal egentlig være glad for at kjæresten min ikke har snudd seg  eller klemt føttene sammen mens han sov.. Huff, nei slike tanker vil jeg ikke tenke..

Q: Smart hamster? Hva tror du har skjedd egentlig?

Husk å vask sminkekostene dine!


En ting som mange ikke gjør ofte nok er å vakse sminkekostene sine. Mange vasker dem faktisk ikke i det hele tatt! For det første blir øyebskyggene finere med en ren kost, og for det andre er det veldig uhygenisk! Bare tenk på hvor mye bakterier du smører rett på huden din..

Du kan enten vaske kostene med en væske som er beregnet til koster, feks den fra Mac. Ellers kan du bruke en mild shampoo, og her anbefaler jeg at du bruker en fra frisøren. Disse er ikke så full av rare stoffer slik som de du får kjøpt på vanlige butikker, og inneholder ikke like mye vann som de heller. Babyshampoer er også veldig mild, så disse kan du fint bruke.. Bruker du kostene mye, anbefales jeg at du vasker dem én gang i uken. Men hvis du ikke bruker dem så fryktelig mye kan du vakse dem med 2 ukers mellomrom..


En annen viktig ting du må huske på når du vasker kostene dine er at du ikke må få vann eller shampoo over skaftet, for da kan de løsne i limingen. Du må også huske å la kostene ligge når du tørker, for hvis du har dem stående med kosten opp i feks et glass, vil du få samme problem med at limingen løsner.. Jeg pleier også å forme kostene litt mens de tørker.. La kostene lufttørke til de er helt tørre...

Her ar jeg vasket noen av kostene mine:
Q: Er du flink til å vaske kostene dine ofte nok? Hva bruker du når du vasker de?

Bilder: Kinarestaurant i dag


Var på kinarestaurant med kjæresten i dag. Maten var helt okei den, men med tanke på at jeg ikke kan spise farget mat passet ikke sausen (se bilde lengre ned) inn i mitt program. Det er utrolig hvor mye man egentlig kjeder seg når man venter på maten!Fasinerende ting!..
Endelig kom maten!


Takeaway! Kjekt å ha vettu


Q: Liker du kinamat?

Anbefaling av film: Mississippi Burning!


I engelsken i dag så vi siste rest av filmen Mississippi burning. Dette er en ganske så gammel film egentlig, som er laget på 80- tallet. Likevel er den verd å se!Filmens handling er lagt til 1960-årene. Den handler om raseskillet og diskriminering av svarte, samtidig som KKK (Ku Klux Klan) kommer inn i bildet. Handlingen er basert på en sann historie. Filmen er også veldig følelsesladd kan man si, for flere ganger i filmen ble jeg sjokkert og trist, men samtidig fryktelig sint! En veldig sterk film som burde sees!Q: Har du sett denne filmen? Hva synes du? Eller har du tenkt til å se den?

Pakke i posten!


Endelig er den her! Har ventet leeeeenge!
Eller, 1 og en halv uke virker ganske så lenge.. Jeg fikk pakken min fra lookfantastic i dag, med urban decay produkter. Gleder meg syyyykt til å prøve dem! Tusen takk pappa, for en fin bursdagsgave <3
Q: Har du fått noe fint i posten i det siste?

Et ekstra nyttårsforsett: Mestre Photoshop!


Nå sitter jeg å laster ned forskjellige brushes til Photoshop. Har nemlig funne ut at jeg må lære meg noe med dette fantastiske programmet. Selv kan jeg ikke stort. Er som regel slikt at det jeg lærer eller gjør et par ganger, glemmer jeg så fort jeg har "pause" med redigeringen.. Men jeg skal klare dette! Ønsker meg en fancy header! Og hvem vet.. Hvis jeg blir skikkelig god så kanskje jeg lager headere til andre !


Bildet fra GoogleQ: Kan dere noe med Photoshop? Har du noen tutorials på siden din?

Lady Gaga inspo!


HAHAHA, jeg har virkelig ikke godt av å kjede meg! Her sitter jeg, så finner jeg plutselig ut at jeg vil ha løsvipper, så jeg tar det på. Så finner jeg ut at det var litt dumt at jeg hadde tatt dem på, for nå ville jeg sminke øynene mine i Gaga - inspirasjon- stil! Men det gikk vel på sitt vis det...Lange løsvipper oppe, og noen tykke nederst i øyenkroken. Jeg er sikker på at Gaga kunne funnet på noe slikt! Pluss drastisk sminke!

If Lady Gaga wouldn't were it, who will?
Som sagt:

 Lady Gaga's bad face day
All respekt til denne dama! Digger henne, hun er virkelig ikke redd for å være seg selv!


Q: Tror dere hun hadde brukt det? Jeg tror personlig hun ville brukt det meste! =)

Middag fra kantina i dag..


I dag følte jeg virkelig ikke for å lage mat, noe som egentlig ikke er så nytt. Derfor så jeg virkelig meg nødt til å kjøpe middagsmat i kantina. Hvorfor ikke? Lasagne er jo godt! Dessuten kostet det bare 35 kroner.Q: Hva spiser du i dag? Forslag til noe lett, men god mat å lage for en student?

I <3 my donut - smykke!


I forrige uke var jeg innom Bk Bok, dajeg snublet over dette tøffe smykke! Jeg bare måtte ha det, det var så stilig!79 kr fra Bik Bok for dere som lurte

Q: Hva synes du om smykket mitt?

Dette SKAL kjøpes: NYX Jumbo Eye Pencil


Jeg har så ufattelig lyst på NYX Jumbo Eye Pencil! Helst alle fargene da..24 forskjellige, herlige farger! Og kjenner jeg meg selv rett så er det akkurat det jeg kommer til å gjøre, kjøpe alle.. Men hva gjør vell det?

Q: Har du prøvd noen av dem? Hvilken av de 24 fargene liker du best?


Et lite utvalg.

Silver the ilder i farta!


Tenkte jeg skulle vise dere en video av Silver the ilder, og et herlig stunt som gjorde han utrolig flau!

Etter x - antall ganger har han hoppet over på bordet, velykket, men denne gangen som han ble filmen (tror jeg) han fikk litt presentasjons angst..Og her er et par bilder som er tatt av han i dag, i sovende tilstand. Jeg vasket han i dag, og da ble han utrolig trøtt..
Q: Er han ikke nydelig? Hva synes du om at jeg skriver om dyr?

Forje søndags innkjøp!


Jeg har lovet dere å legge ut bilder av mine kjøp fra Taxfree'en fra forje søndag, men først av nå kommer innlegget. Litt sent, men som de sier; Bedre sent enn aldri. Summen av tingene kom vel på ca 2500 norske kroner.Disse kostene kjøpte jeg, veldig fornøyd med kjøpene!Lekkert! Virkelig lekkert!Brush cleanser er alltid kjekt å ha! Når man har gode (og dyre) koster er det viktig å ta skikkelig vare på dem!
Her er fargene jeg kjøpte..
Mac øyenskygger i fargene; Coppering, electra, pink freeze, sweet lust, shroom og woodwinked.

I tillegg kjøpte jeg en liten gave til kjæresten min, en del av julegaven. Det var noe man skulle rense huden med, en ansiktsskrubb og en krem til. Den fulgte med i en pakke, og jeg mener det var Biotherm.

Q: Har du prøvd noe av sminken jeg har kjøpt før? Noen av mac skyggene?

Hva i helvette er det med fordommer?


         ADVARER MOT ET LANGT INNLEGG MED MANGE MENINGER!           


Du vandrer gjennom Oslo's gate og ser en uteligger sitte med en kopp i hånden å tigge. Du lurer lenge på om du skal gi h*n en tier eller ei, for du har jo så klart brukt for alle penger du har. Dessuten kommer uteliggeren uansett ikke til å bruke pengene på mat eller noe annet fornuftig, for er det noe alle vet så er det at alle uteliggere ruser seg daglig med all slags mulige narkotiske midler. Dette er noe alle vet... Samtidig skjønner du ikke hvorfor skolen din har ansatt en utenlandsk lærer fra Polen, og som på toppen av alt snakker like godt norsk som lillebroren din på 5! Hva er det skolen tenker på? H*n som ikke kan ordentlig norsk engang, kan ikke ha noe å lære bort til elever på videregående! Var det noen som nevnte ordet fordommer?

 

Jeg og superskjønne Nathalie var på kafé i dag, og der ble vi sittende å prate i over to timer. Et tema som kom opp var fordommer. Hvorfor har folk så fryktelig mye i mot mennesker de verken kjenner eller har hilst på? Hvorfor dømmer vi mennesker ut i fra hvordan de ser ut, kler seg, hvilken hudfarge de har, legning og hvem de henger sammen med?

 

Hvorfor får noen grøsninger ned igjennom ryggen når de ser to gutter leie hender eller kysser? Og hvorfor er det enda færre som reagerer hvis jenter gjør det samme? Kjenner du deg igjen?

Vi mennesker er ekstremt gode til å la førsteinntrykket spille inn på oss, altså det første som øyet ser. Ser vi en uteligger på gaten er han bare ute etter penger for å få skaffet seg hasj, så smertene om hverdagen forsvinner. Ser vi en ?pakkis? eller en ?neger? har de garantert pistoler på seg, og som oftest er de alltid ute etter å lage bråk. Hvis vi ser en langhåret mann i skitne klær, som i tillegg ser ganske så sliten ut, er han automatisk en alkoholiker eller en junker? Har en person masse farger i håret, masse sminke og sorte klær er de garantert en emo som kutter seg selv stadig til sanger av My Chemical Romance.. Jeg må bare spørre, men hva i helvette er det vi tenker med? Hvor forsvant alt av logikk og vennlighet? Ble den skilt av med fødselen eller? Av og til skulle man trodd det, for selv om fordommene blir bare verre og verre så har de alltid vært der. Men hva sier det egentlig om oss selv som personer?

 

Jeg kan også ta et eksempel om min far. Han bor i Danmark, og har også vanket i motorsykkel miljøene så lenge han kan huske. Og helt siden den gang har han møtt fordommer! En av de tingene folk i dag har mest fordommer mot er MC ? miljøene! Faren min sier at han aldri er blitt kroppsvisitert så mange ganger før på et utested, som i Danmark, fordi han hang med noen "slike folk". Men hva i helvette er det dere er redde for?! For det må jo være det fordommer kommer av, redsel! Vi er redd for det fremmede, det nye, som vi ikke vet noe om.. Eller hva? Alle som er i MC ? miljøet er doplangere og storforbrukere selv. De lever et liv som består av narkotiske stoffer, slossing, damer, øl og sprit. Et ubrukelig og syndig liv for alle oss ?vanlige? mennesker. Skal dere dømme, burde dere vite litt mer enn som så! Jeg er så lei over at folk skal gå og si det ene og det andre om slike miljø, når de ikke engang har vært borti dette selv engang! Det er så utrolig latterlig! Sjekk fakta sier nå jeg?

 

Du kan godt komme til meg å si til meg at du ikke har fordommer mot noen, men vet du hva? Jeg tror deg ikke, for fordommer har vi alle! Enten du vil innrømme det eller ikke.. Venninna mi innrømmet selv at hun har litt fordommer for MC ? miljøene, rett og slett fordi hun syntes de var litt skumle. Jeg selv kan også innrømme at jeg kan ha fordommer, men jeg prøver å tenke positivt hele tiden. Så du mener fortsatt du ikke har fordommer? Jeg er sikker på at det er flere av dere som leser dette her som f.eks har slengt dritt i en eller annen form til toppbloggeren Heidi Alexandra. Du kjenner henne ikke, likevel slenger du dritt? Hva kaller du det? Empati? Fordommer, kanskje?


Fryktelig farlig syn dette ja! 

Hvis du kan være 100 % ærlig nå,
å si at du fortsatt ikke har fordommer, at du ikke har kjent deg litt igjen i noen av eksemplene, vell.. Da må jeg si at jeg er stolt over deg! Du er en av veldig få.. Verden hadde blitt en bedre plass om alle tenkte som deg, STÅ PÅ!

 

Q: Hva sier du? Har du fordommer, sånn helt ærlig?

Sesjon 1


Da har jeg akkurat svart på sesjon 1. For dere som ikke skjønner hva jeg mener så har jeg fått brev fra Forsvaret, noe som alle som er født i 1992 får i år.

Jeg vil ikke inn i Forsvaret, så kanskje jeg vrei litt på sannheten enkelte plasser. En liten hvit løgn skader ikke, og 80% var jo sant da.. Døm meg om du vil, men jeg er ikke intressert..

Uansett.. Nå må jeg vente helt til mars/ april (?) før jeg får vite om jeg kommer meg videre til Sesjon 2, som er fysisk oppmøte på et sesjonssenter. Og med mine svar så er jeg sikker på at jeg ikke går videre..Q: Har du svart på sesjon 1?

Når vi snakker om fete mobiler; IPhone!


I går la jeg ut bilde av mobiler som var inspirert av sjokoladeplater. Dagens mobil er kanskje ikke like kreativ, men absolutt mer eksklusiv og elegant! Denne telefonen består av 271 gram gull, 22 karat! Og ikke nok med det, det som virkelig er med på å trekke denne opp i pris er de ca 200 diamantene som sitter på den! Fyflate, for en telefon!
Tørr du å gjette prisen på denne? 17 250 000 kr! HOHO!

Q: Noe å ønske seg til neste jul? For bestemor betaler vel over 17 millioner for å tilfredsstille gullungen?

2 sminkelooker!


For en goood stund siden sminket jeg venninna mi og meg. Eller, det var en gang i desember.. Så igjennom bildene på dataen min nå, så fant jeg ut at jeg kunne vise dere bildene med sminken i fokus. Og siden det er lenge siden sist jeg har lagt ut noen sminke - looker, passet det fint!

Først venninna mi:

Flere forskjellige lillafarger satt sammen, samt hvitt!

Min sminke:Q: Hva synes du om disse lookene?

Shoppings til bloggen!


Her kommer en unnskyldning.. Jeg SA jo at jeg skulle legge ut bilder av mine kjøp, men den gang ei. I stedet har jeg handlet inn premier til bloggen. Ja, jeg skal ha en konkurranse snart! Er jeg unnskyldt nå? Legger ikke ut bilde av hva det er riktig ennå, så dere får vente i spenning..

Og siden jeg skal åde dusje, pugge til geografi prøve og sove masse, avslutter jeg her!
Blogges!

Q: Konkurranser er vel gøy?

Sjokoladedesign på mobil!


Hvor utrolig søtt og kreativt var ikke dette? Disse skal altså ligne sjokoladeplater, noe som de har lyktes godt med. Tror ikke de selger disse i Norge, men jeg skal definitivt ha en slik en hvis den kommer.. Er ikke en rosa-jente så jeg hadde nok valgt den brune!Q: Vet du hvor de selger slike? Hvilken farge ville du hatt? ^^

Og ja, hva jeg kjøpte på taxfree'en på søndag kommer senere i dag

Tannbleking!


Jeg har ventet, og ventet og ventet. Etter ca 2 mnd fikk jeg pakken med tannbleking! Egentlig skulle det ikke ta så lang tid, men var noe feil her og der. Uansett så er jeg skikkelig glad nå! Sitter med skinnene i munnen nå, så er spent på å se hvordan resultatet blir!Q: Har du prøvd tannbleking?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits