PIP: Everyday Minerals


Alltid like koselig å få pakker i posten, jeg blir rett og slett aldri lei jeg :D Hihi. Jeg gikk tom for mineralfoundation for noen uker tilbake, så da bestemte jeg meg for å prøve Everyday Minerals som er skrytt så mye opp i skyene. Jeg bestilte 2 startpakker (to forskjellige farger), hvor jeg fikk den ene gratis og den andre til 5 dollar (30 norske kroner ca). Jeg trodde aldri i livet at det skulle komme så mange! Nå gleder jeg meg bare til å få testet disse ordentlig ut. Jeg har testet ut noen av dem, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har anelse på hva som er forskjell på de ulike boksene.. Tror jeg må søke litt opp så finner jeg nok ut :D
Som du ser bestilte jeg også en kost, siden jeg liksom var i gang med bestillingen.. Hehe. Kosten er supermyk og herlig! Trodde ikke den skulle være så tynn da, men jeg er fornøyd. Kvaliteten er jo super, kan ikke fatte at jeg ikke har prøvd koster fra EM før! Regner med at denne ikke blir den siste kosten der i fra ;)

Q Hva synes du om EM?

Image and video hosting by TinyPic

30 days.. Again.. + pakke i posten!


Dette blir runde 2 med 30 days! Vet ikke helt om den fungerte forrige gang, derfor prøver vi på nytt. Vita hadde jo 30 (?) % salg så da slo jeg til! Håper på gode resultater :D


Såå mange tabletter må jeg ta daglig!

 

Jeg bestilte også en pakke fra Body Support, så nå har jeg proteinpulver, kreatin og muskelgreier som skal fylle på ATP lageret i cellene! NÅ SKAL VI HA RESULTATER DERE! :D

Q Har du prøvd slike pulver før?

Image and video hosting by TinyPic

Jobben som sminkør er nå over!


Som jeg nevnte så skulle jeg sminke under en forestilling til Talvik revyen 2011 i går. Det gikk bare bra! Jeg både sminket og hjalp til bak scenen så artistene fikk antrekkene sine til rett tid. Kvelden var vellykket, og showet gikk bare bra. I dag er det duket for show nummer 2, og denne gangen skal jeg selv sitte i salen å se på! Gleder meg stort :D

Image and video hosting by TinyPic

Så var jeg også ganske fornøyd med at de hadde navnet mitt med i programmet :D

Q Har du hatt såkalte sminkeoppdrag før?

Image and video hosting by TinyPic

 

Sminkør til revy!


I den lille bygda som jeg er fra og bor delvis i (mest i helgene når jeg er hjemme hos min mor), Talvik, vet alle alt om deg. Av og til så vet de nesten mer om deg enn hva du selv gjør. Det er også slik at hvis du kan noe/er flink i noe så får bygda vite det.

Akkurat det har skjedd nå også, for nå har revyen i Talvik fått nyss i at jeg kan sminke. Talvik revyen er relativ stor, og veldig populær for folk fra Alta også. Medlemmene i revyen er både fra Talvik og Alta, som består av skuespillere, musikere, lyd- og lys-ansvarlige, kostyme og kulisseansvarlige, sminkører, scenearbeidere, osv osv. Det at jeg ble sport er jo egentlig litt stort. Jeg takket nei da de sporte først, pga stress og skole, men nå er det altså avgjort at jeg skal sminke på fredag. Revyen går egentlig over 2 dager, nemlig fredag og lørdag, med 3 forestillinger. Jeg skal sminke til forestilling nummer 2 på fredag (skal på revyen selv på lørdag)

Tenkte jeg bare skulle komme med en liten oppdatering hva som foregikk i livet mitt akkurat nå. Håper virkelig det går bra med sminkingen! Ellers kan jeg fortelle at jeg sitter på skolen nå å skriver en artikkel/debattinnlegg om sosiale medier. Her skal jeg faktisk ta utgangspunkt i det faktum at Voe sluttet å blogge. Er det da man skal tenke slik at hvis Voe ikke hadde sluttet å blogge så hadde ikke norsklæreren gitt oss slike oppgaver? Huff nei, back to work!

Blogges kjære lesere!

Slenger med et bilde fra da jeg var med i revyen i 10. klasse, som nå er 2 år siden. Meg i midten


Q Har du sminken til revy eller til andre tilsetninger noen gang? Hva synes du om at Voe sluttet å blogge?

Image and video hosting by TinyPic

 

Anbefaling: Regine Stokke i bokform!


Alle vi som har vært inne i bloggmiljøet i over et år burde kjenne til Regine Stokke, jenta som rørte oss alle. Hvis du ikke har hørt om henne så shame on you, da har du gått glipp av mye! Hun fikk i tidlig alder diagnosen MDS/AML som er en benmargskreft. Den er ganske sjelden, og hvert fall blant unge mennesker. Gjennom et helt år kunne vi følge bloggen hennes og alt hun gjennomgikk under denne tiden, men dessverre overlevde hun ikke kreften og døde av den 3. desember 09. Hennes siste ønske før hun døde var at bloggen hennes skulle utgis i bokformat, og hun fikk sitt ønske oppfylt.Denne boka var en fryd å lese! Vi får følge livet til Regine i gode og vonde dager, og jeg kan love deg at du kommer til å bli rørt. Var flere ganger jeg satt med tårer i øynene og det var i disse øyeblikk jeg også innså hvor heldig jeg er. Boka rører dypt, og det er virkelig en bok du burde sette av tid til å lese! Anbefales på det sterkeste, selv om du kanskje ikke er en lesehest.

Q Har du lest boka og/eller Regines blogg?

Image and video hosting by TinyPic

 

Gårsdagens PIP: LUSH


Jeg aner rett og slett ikke hvor mange pakker jeg har bestilt der i fra, men jeg blir liksom ikke lei. Kanskje det bare er en fase? Jeg bestilte fra Lush like før jul, hvor det meste var julegaver da, så la jeg inn en bestilling for ca 2 uker siden. Lush hadde juletilbud da, noe som jeg måtte benytte meg av (unnskyldning til meg selv altså). Pakken kom for godt over en uke siden, men jeg har ikke hatt mulighet til å hente den før i går. Se på alle godbitene jeg har fått da:

Som dere ser så bestilte jeg en påfylling på både sjampoen Big (som er superfantastisk, jeg har skrevet om den her) og Snow Fairy shower gel. Jeg tenkte at siden Snow Fairy er en del av julekolleksjonen til Lush og bare kommer ut en gang i året, måtte jeg sikre meg en flakse til! Smart, syntes nå jeg ;)
Jeg klarte også å bestille to stykker av Snowcake såpen, så det er mulig det blir en premie til en kommende konkurranse. Iced Wine vet jeg ikke om jeg noen gang kommer til å bruke, og slapp av: denne fikk jeg faktisk med på juletilbudet til Lush. Hehe. Snow Fairy Lip Tint (leppepomade) er også en del av julekolleksjonen, så denne måtte jeg også prøve. Den lukter akkurat det samme som shower gel'en (sjokk), som igjen lukter som Bubblegum lip scrub. Ellers fikk jeg noen prøver, 4 faktisk, som jeg skal teste ut.Jeg fikk også ettersendt denne ansiktsmaska, Brazened Honey, som jeg egentlig bestilte til jul. Men siden de ikke hadde den inne skulle de ettersende denne, og jeg skulle få den til redusert pris. Noe som jeg kom på at jeg ikke har fått, tror jeg må skrive en mail til de med en gang. Denne skulle egentlig være julegave, men nå får jeg heller teste denne ut selv. Ikke meg i mot akkurat  :D

Jeg har ikke aning når neste bestilling blir, men nå ser jeg at Lush i USA har kommet ut med en valentins kolleksjon. Huff av meg.

Q Hva synes du om Lush? Hva anbefaler du fra Lush? :D

Image and video hosting by TinyPic

 

Anbefaling: Heidi ØksendalT
rykk på bilde for å komme direkte til bloggen hennes

 

Jeg har nevnt denne dama før i tidligere innlegg, men det skader virkelig ikke å gjøre det igjen. Denne dama er rett og slett rå! Jeg er virkelig imponert over hvor flink og talentfull denne dama er. Let's face it, hun har Norges største skjønnhetsblogg og det er ganske imponerende siden bloggen bare har eksistert i et år! Men egentlig er jeg ikke overrakset; hun skirver gode innlegg, tar superflotte bilder og er hyggelig mot alle! Da må man bare lykkes, eller?

Det som også skiller denne bloggen ut er at hun har sitt eget forum som hun selv har laget, og der kan du prate med medlemmene om hva du vil! Du blir faktisk overrasket over hvor mange som egentlig er like sminkegal som deg selv ;)


                                                                               Random bilder fra bloggen hennes

Ble du fristet nå? Jeg kan garantere deg at når du først har begynt å lese bloggen hennes, så er du plutselig blodfan av den. Vel, om du har interessen innenfor temaet vel og merke.. Ta en titt innom da vel! Adressen er www.heidioksendal.com.

Q Hva synes du om Heidi's blogg? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

REAL MEN


167185_117700211635856_100001876329938_136256_3151293_n_large

6 ting du ikke visste om meg DEL 1


Jeg sa jo at jeg ville at dere skulle bli litt bedre kjent med jenta bak bloggen, så da tenkte jeg at jeg skulle komme med noen "ting dere ikke visste om meg". Dette er altså bare del 1, så det kommer flere. Jeg har prøvd å velge ut litt interessante ting. Så får vi håpe dere blir litt bedre kjent med meg nå :D

  • Har farget håret mitt mer enn en "normal" person, og det har resultert i at jeg har pådratt meg en mulig eksem det siste halve året.
  • Jeg har alltid vært en pappajente, og min far betyr veldig mye for meg. Han kan også være et ganske sårt emne for meg.
  • Sminkeinteressen har bestandig vært der! Da jeg var mellom 5-6 år kunne jeg ikke dra å handle på matvarebutikker uten rød (!) leppestift. Tror jeg ble smittet av min bestemor akkurat der.
  • Blir veldig fort glad i folk, men det betyr ikke at jeg automatisk stoler på dem. Og selv om jeg stoler på en person så betyr det ikke at jeg er glad i vedkomme. Innvikla sa du?
  • Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri har smakt røyk på alle mine 18 år.
  • HATER hai og blekksprut. Min verste frykt ever!

Q Har vi noe til felles eller?

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Nyttårslook 31.12.10


Attenårsdagen min ble feiret som bare det, og selvfølgelig måtte jeg legge litt ekstra vekt på sminken. Da ble det lilla, og da brukte jeg blant annet mac pigment i fargen Grape som jeg fikk i julegave/bursdagsgave hos søte Mia :D Her er looken:

Fargene kom ikke så godt fram som jeg ønsket. Hadde også sølv i øyenkroken, men det sees vel nesten ikke i det hele tatt.

Q Hva synes dere? Og lilla - hot or not? :D

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Følg meg gjerne på bloglovin!

bloglovin

Sexbloggen Flinke piker var bare tull!


Jeg fulgte Flinke piker en god stund. Norges største sexblogg. Jeg fulgte jentene Linnéa, Emma og Chantal og trodde seriøst på at det var ekte. I desember ble bloggen lagt ned, å det er nå etter at bloggen er lagt ned vi alle har fått vite sannheten.  Sannheten var at det kun var én som sto bak hele bloggen, nemlig en 28 år gammel dame med ganske god fantasi.

Jeg må ærlig talt si at jeg ble skuffet, men her er jo nok et eksempel på at man ikke skal tro på alt man leser. Hvis du vil så kan du lese artikkelen om dette på Aftenbladet.  Her får dere også vite en god del mer om hva hovedpoenge bak bloggen var, og hvordan hun kom seg så høyt opp på blogglistene. Les srtikkelen HER.

Jeg kommer seriøst til å savne denne bloggen, den var jo stappfull av underholdning!

Q Har du fulgt dem? Ble du også lurt?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Godt nytt år folkens!


Godt nytt år folkens! Jeg er kanskje litt treg, men dette blir jo mitt første innlegg i år. Tenk, vi er på dag 6 i året og dette blir det første blogginnlegget.. Jeg må skjerpe meg, men er litt vanskelig når man ikke har internet i hybelen. Men jeg lover at jeg skal legge ut bilde av sminken jeg hadde til nyttår! Da var det lilla som gjaldt, ååh hvor jeg elsker lilla :D Jeg prøver også å finne noen fornuftige nyttårsforsett, noen som har noen? Gjerne noen litt spenstige!

Jeg prøver å legge framtidige planer for denne bloggen, og jeg ønsker ikke bare at dette skal være en skjønnhetsblogg som det kanskje virker som. Jeg vil også at dere også skal bli litt bedre kjent med jenta bak denne bloggen.. Derfor tenkte jeg på å poste noen "ting du ikke visste om meg" - innlegg, så får vi se hva som kommer etter det. :P Er det noe spesielt dere ønsker å se på min blogg? Da må dere ikke nøle med å si i fra!

Q Hva ønsker dere å se mer av på min blogg i dette kommende året?

Image and video hosting by TinyPic

 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits