Bilder fra helgen: Alternativmesse og Bunkers


Helgen har vært utolig på mange måter! Jeg har fått så mye inntrykk og lært så mye, så denne helgen har virkelig vært givende! For de som har lest bloggen min vet at jeg har vært på Alternativmesse her i Alta, og jeg kan si det rett ut; Det anbefales! Vi hadde mange kjente folk her oppe, blant annet annerkjente Gil Silverbird (indianer fra Usa), Param Arjun (kjent medium og healer i Norge), Hai Lee Yang som er verdenskjent (!) for sin kunnskap om håndanalyse, Mikkel Gaup, osv. Vi hadde også kjente fjes som Anne- Kristine Augestad som nesten vant "Jakten på den 6. sans" et år, Berit Lillian Lund, Bålfolket, Torkil Kjelstrup, med flere! For å si det slik så har det vært nok å henge fingrene i, selv om halvparten kostet penger (noe jeg ikke har nå).
Jeg var også på Bunkers, en motorsykkel klubb som tilhører Alta. En god venn i familien feiret bursdagen sin der, 35års dag, så da stakk jeg såklart innom =)


Hai Lee Yang - verdenskjent!


Param Arjun !
Bålfolket - de var utrolig flinke til å spille/synge!Silverbird - en veldig snill og pratsom mann. Han kaller alle sammen for "my brothers and sisters", mine brødre og søstre, kanskje typisk for en indianer?Billett, sten og visdomsord som vi fikk trekke i inngangsdøren.Så kjøpte jeg denne ullgenseren (?). Indianerinspirert, til 450 kr. Syntes den var utrolig søt =)


BUNKERS - bursdagsbarnet selv ! Hun kommer til å drepe meg om hun ser dette bildet ;-)Mamma, som ALDRI klarer å være normal på et bilde. hehe. Hun var sjåfør for tanteBursdagsbarnet og tante. Stakkar tante var ikke helt i form, siden hun hadde vært igjennom en opreasjon på torsdag. Men man stiller da opp for sine venner!


Litt av lokaletBarfolket!
Og forresten, glemte å si at jeg også kjøpte et armbånd fra Silverbird, i sølv. Kanskje det kommer bilde om dere er intressert? =)

Q: Hva synes du om alternativemesser? Tror du på slik? Hvordan har din helg vært?

Sminkevideo?


Altså, nå som jeg har fått nytt kamera har jeg litt lyst til å lage en sminkevideo. Trodde aldri jeg skulle si det da, siden jeg hater å stå forran kameraet. Men øvelse gjør jo mester ;-) Tenkte jeg hvertfall skulle gi det et forsøk. Tvilsomt at jeg snakker på den da, men kanskje det å kommer etterhvert? Men jeg trenger hjelp av dere. Hva skal videoen handle om? Hva vil dere lære når det kommer til sminke? Jeg er ikke proff, men iker å eksprimentere med farger. Kom med seriøse forslag her, eller bilder =)


Slenger med et random bilde av meg!
Q: Hva vil du ha en sminkevideo om?

Makeup: Iced mocha look!


Denne looket slengte jeg sammen i går før jeg skulle på Alternativmessa. En utrolig enkel look, som går fort! Looken bestr mest av brune toner, men siden jeg brukte nyx jumbo eyeshadow i fargen iced mocha, ser looken litt mer gråaktig ut.Q: Hva synes dere?

Prøvebilder med nytt kamera!


Som jeg nevnte har jeg fått nytt kamera, og jeg er storfornøyd! Jeg har jo såklart tatt noen bilder, og jeg må advare dere om at alle er amatørbilder. Jeg er helt fersk i dette, og mange av bildene er tatt bare for å prøve forskjellige funksjoner. Kom gjerne med ris og ros, men da skal det være saklig. :-)

Q: Hva synes du?

JEG HAR FÅTT MED SPEILREFLEKS, JEG HAR FÅTT MED SPEILREFLEKS!


ENDELIG! JEG HAR ENDELIG FÅTT MEG SPEILREFLEKSKAMERA! Fikk det i bursdags/julegave hos min kjæreste, og det er den beste gaven jeg noensinne har fått! Jeg er så glad at jeg holder på å sprekke!
Veldig lite fulgte med kameraet, så jeg kjøpte et tilbudssett til 1000 kr som inneholdt alt jeg trenger (veske, minnekort, ekstra batteri, lite stativ, håndbok, ++). Så nå er jeg ganske så blakk, nå må jeg leve på ca 1000 kr i 2 uker til.. Men forhåpentligvis er det verdt det.. =)Q: Har du speilreflekskamera? =)

Gassmaske - overlev med stil!


Jeg husker ikke hvor jeg kom over disse bildene, men er en stund siden jeg fant dem. Gassmasker er vel egentlig ikke så vanlig. for hva trenger vi dem til? Vel, hvis vi blir gassa i hjel i 2012 (som er spådd til verdens undergang) så har du sjansen til å redde deg selv - med stil! Disse maskene var ganske så kule, selv om jeg ikke har lyst på slike selv.
Q: Haha, hva synes du? Og hordan tror du verden går under i 2012?

Alternativmessa i Alta!


Skal du dit? På alternativmessa i Alta til helgen? Dette er faktisk Alta's første alternative messe, og det har vært stor etterspørsel om det. Jeg for min del SKAL dit, dette er noe jeg praktisk talt har vokst opp med, siden store deler av pappa's side og han selv praktiserer forskjellige ting. Jeg gleder meg stort og har store forhåpninger! Skal du dit? Jeg har ennå ikke funnet noen å gå med, så du kan gjerne melde deg!Er det noe du lurer på angående dette, så kan dere følge denne linken her.
Q: Hva er ditt forhold til slike alternative ting?

Min BIG GIRL BOTTLE!


Da jeg var i Sverige i sommer kjøpte kjæresten min blant annet denne til meg og venninnen min, en til oss hver. Haha, synes den er superkul! Den har stått å støvet i esken sin lenge nok synes jeg, og da jeg ryddet her om dagen satte jeg dem fram til pynt! Litt humor i hverdagen trenger alle.


Kjøpes i en søt eske!Hahaha, søt eller hva? Tviler på at jeg noen gang kommer til å bruke den, men aldri si aldri. Festlig pynt er det hvertfall =)

Q: Har du noe festlig pynt hos deg? ;-)

Skole er STRESS!


Enkelte ganger HATER jeg skolen! Eller, ganske ofte gjør jeg det. Det jeg liker best med skolen er det sosiale da. Men det var ikke det jeg skulle snakke om! Jeg skulle nemlig snakke om min hektiske timeplan for i dag. For dere skjønner, i morgen har vi geografi prøve, nynorsk analyse av en sakprosa tekst som skal inn, pluss at vi har noen oppgaver i engelsk vi skal gjøre fra en (vanselig) bok vi har lest. OG ALT SKAL VÆRE FERDIG TIL I MORGEN! Streeeeess! Eneste jeg har fått gjort i dag er dusjen, å nå frister det mest å krype under dyna å sove litt. MEn jeg kjenner meg selv. Litt blir til flere timer..

Pluss at min mor kommer sikkert i løpet av en time, for hun skal på foreldremøte. Og etter det kommer hun vell på besøk hos meg, så da blir det igjen mye mindre tid til viktige ting! Jeg som har en så stappfull timeplan burde virkelig ikke sitte på blogg.no nå.. Meen..

stress

Jeg føler meg litt sånn akkurat nåØnsk meg lykke til!

Q: Pleier dere å ha mye å gjøre angående skolen? Hva liker du egentlig best med skolen?haha, funka den på dere?

Au, jeg kræsja i dag


Egentlig skulle jeg trekke en vinner på konkurransen tidligere i dag, men som dere ser i overskriften har jeg vært med på en liten kræsj, bilkræsj. Jeg gidder ikke forklare så detaljert hva som skjedde, selv om mange kanskje lurer, men for å være ærlig vet jeg ikke helt selv engang.

Klokken var litt over 7, og jeg og kjæresten hadde kjørt fra internatet. Vi holder fartsgrensen, som er 50, og vi svinger ut på hovedveien og aner fred og ingen fare. Så kommer dette jeg er usikker på.. På andre kjørefelt var både politibilen og ambulansen, og slik som jeg forsto det så ble bilen forran oss nysgjerrig på dette. Kjæresten min kastet et blikk på andre siden for å se hva som skjedde, og i samme sekund som han snur seg så ser han at bilen forran oss har stoppet!.. Helt plutselig, og ingen gangfelt. SÅ hvorfor mannen i bilen forran stoppet vet jeg ikke (eller om han hele tiden har stått parkert der), han ble vell litt for nysgjerrig..
Men uansett. Når han oppdager dette er det jo å trø på bremsen for fullt. Han oppdager at dette ikke går, og vi kommer farlig nermere bilen. Handbrekket funket heller ikke, og siden det var snø på begbe sider rundt oss var ikke grøfta et alternativ. Vi begge ser at vi kommer til å kræsje, og det gjorde vi.


Slik så altså bilen ut, smadra inn både her og der. Den var mye værre, men kjæresten min har prøvd å rette litt ut.

Det værste var at han vi kræsja i (som hadde en nyflunken bil som bare fikk en sprekk bak), var en litt eldre mann. Tror han var litt i sjokk, og det er forståelig. Vi spurte om han hadde det bra og slikt, men han sa ikke stort. Så da kjæresten min snudde seg for å prøve å rette ut noen skader med hendene, forsvinner plutselig mannen og bare kjører sin vei. Hehe, javel? Jaja, da slipper hvertfall kjæresten å erstatte for den lille sprekken på bilen.
Og en annen rar ting var at politiet så alt dette på andre siden av veien, uten å gjøre noe. Alta politi altså..Jeg klarte også å knuse speilet da vi kræsjet. Solskjermen var enda ikke nede, slik som her på bilde, ennå klarte jeg å ødelegge den! Du skjønner, for da jeg innså at vi skulle kræsje, røyste jeg meg liksom i setet for å sette meg lengere bak. Selvfølgelig var jeg så dum at jeg ikke hadde bilbelte på, så det endte med at før jeg hadde satt meg ned så hadde vi kræsja. Jeg skallet jo hodet mitt rett opp i taket (!), tror jeg da.. Haha, ikke bare å huske... Så nå sitter jeg her bare med en kul i hodet, ikke værre. Som jeg sa 2 minutter etter vi hadde kræsja; Det måtte jo bare komme et smell! Med de vinterdekkene er det rart det ikke har skjedd før..

Men dagen ble litt bedre da jeg fikk Brennheit fra Dolly! Made my day!En ulykkesdag dette, har vært en knallhard dag. haha, for en humor! Og jeg som ikke skulle forklare så detaljert, jaja =)

Q: Har din dag vært en ulykkesdag?

Vinneren på konkurransen!


Da har jeg avsluttet min første konkurranse på bloggen min, og ved hjelp av random.org har jeg trukket en vinner. Og vinneren er:

Gratulerer så mye! Kontakt meg, så jeg vet hvor jeg skal sende pakken. 
Og takk til alle som deltok =) Det vil komme flere konkurranser, så følg med!

Produkter fra Makeup store!


Som jeg har nevnt hat jeg vært i Tromsø i helgen, og eneste grunnen til at jeg kjørte 6 timer i bil, var pga Makeup Store. Jeg angrer ikke, men skulle så gjerne ha handlet mer! Angrer nå i ettertid at jeg ikke kjøpte mer, men får ta det til påskeferien. Men her kommer bilder av kjøpene mine.Her ser dere alt jeg kjøpte! Var både løse og kompakte øyenskygger, blush, osv. Dere skal få se tettere bilder av dem nå. Du får bilde av alt, bortsett fra den svarte flasken som du ser på bildet. Det er noe liquid ting, husker ikke navne i farten. Men den kan for eksempel gøre løsskyggene dine til eyeliner, om dere skjønner.De 3 øverste boksene er øyenskygger. Og jeg må bare få sagt hvor nydelige fargene er! Synes ikke de kommer skikkelig fram på bildet, men de er rett og slett herlige. De 2 nederste er blush, og også disse fargene er fine. Den lyseste er en fersken-aktig farge, noe jeg har hatt lyst på lenge. Den mørke er noe wild cherry - opplegg, og er nydelig om du ikke tar for mye på kosten.Disse to er da sånn all in 1 - produkt. Du kan bruke dem hvor du vil i ansiktet. Du velger selv om du vil bruke dem i kinnene for ekstra glød, som highlight, på leppene for mere glans eller som øyenskygge. You name it.Åååh, disse løsskyggene har jeg falt pladask for! De setter seg utrolig godt på lokket, hvertfall den svarte (som du også burde være obs på. Som du ser så har jeg sølt litt, og den er vanskelig å få bort fra både overflater og fingrer!).Og 3 par løsvipper! Jeg elsker løsvipper, synd at jeg ikke er så flink å påføre dem ennå. Har øvd i et halvt år nå, og sliter ennå. De øverste er av (fuske)fjær, de i midten kan man kalle blonder, og de nederste er ikke lett å forklare. Ikke var det lett å se på bildet hvordan de nederste så ut, så jeg har tatt meg den frihet å funnet dem igjen på Makeup store sin hjemmeside.

Slike er altså de nederste. De hadde ikke så mange løsvipper i Tromsø, tror de fleste var utsolgt. Men hadde de hatt flere som fengte, så hadde jeg absolutt kjøpt flere! Dette ga meg mersmak =) Pluss at jeg tegnet et medlemskap i Makeup store's kundeklubb, så jeg får 5% avslag på hvert kjøp.

Og her har vi en snill mamma som må gjennomgå mye av det jeg kjøper, haha! Satte ikke løsvippene ordentlig på, var jo bare testing! ;-)Q: Hva synes du om Makeup store? Har du noen favoritter derifra?

Mamma's hjemmelaget tacopizza!


Vi hadde taco på fredag, og det ble en del rester igjen. Mamma fåreslo på lørdag at vi skulle ha pizza til middag, og da kom jeg på den geniale idéen om at vi kunne lage tacopizza med de restene vi hadde! En utrolig lur tanke, som viste seg å være veldig god.


mmmm, den frister, hva?
Jeg spiste også pizza på Peppes pizza i Tromsø! New orleans (?) om jeg ikke husker helt feil. Jaja, et helt innlegg dedikert til mat. Et matinnlegg.. Men uansett, nå skal jeg skrive et innlegg om alle kjøpene mine på makeup store! Håper dere kommenterer da =)

Q: Har du prøvd å lage hjemmelaget tacopizza før? Er du et pizzamenneske?

Nå har jeg vært på makeup store i tromsø. Nå er jeg overlykkelig!


507113-1-1266574669473.jpg
Nå har jeg vært på makeup store i tromsø. Nå er jeg overlykkelig!

Sparer du også til billappen ?


Er du også "en av dem" som sparer opp til bil lappen ? Vel, det gjør jeg. Og jeg må si at det ikke er så enkelt, med tanke på at det er mye penger som skal spares opp. Men jeg har et morsont tips til dere som vil slippe å spare litt mindre.Tadaaa! Jeg har funnet et tomt glass, som jeg klistret en lapp på med bokstavene "Penger til bilsertifikat". Utrolig smart! Min står på kjøkkenet, som er en "samlingsplass" når vi har besøk. For besøk betyr penger, haha.. Ofte så har folk på seg en krone, en tier or so, og føler seg så gavmilde å sponser meg! For hvem kan ikke avse en tier? Tilslutt blir det litt penger av dette, og spesielt hvis besteforeldre kommer ;-)
Min bror har gjort på samme måte, bare at han sparer til trafikalt grunnkurs. Dette er en metode som anbefales! Du blir ikke rik på dette, men du kommer et godt stykke på vei! =D

Q: Hvordan sparer du ?

Vinterferie, og endring i planene!


Endelig har jeg vinterferie! Føles utrolig godt, for nå trenger jeg virkelig en ferie. Sola skinner som bare det ute, så i dag hadde egentlig vært den perfekte dagen for scooterkjøring i hjembygda.. Regner med det blir mye kjøring nå i vinterferie!

Jeg har nemlig endret planer! Pga økonomien og den laaaange kjøreturen til Sverige, skal vi heller til Tromsø. Det er jo dobbelt så kort, og de har jo Makeup Store der også =) Regner med det bare blir en dagstur, men vi får se. Men nå kan jeg ikke sitte å glane på sola mer! Dette blir et kort innlegg fordi jeg må rydde og pakke før jeg blir hentet på internatet. Skal jo hjem, siden internatet stenger i ferien. Teit egentlig, må være ute før klokken 6. Og jeg blir hentet om en halv time ? Aner ikke, derfor er det best å sette i gang!

Blogges!

Q: Hvilke planer har du for ferien din? Eller kanskje du ikke har vinterferie?Her har dere byen jeg skal til.. Absolutt ikke så stort som jeg liker det, men det duger ;-) Haha!

Shoppings i Sverige i vinterferien?


Åååh, jeg håper så inderlig at jeg blir å dra til Sverige i vinterferien! Vi har jo vinterferie når vi er ferdige på skolen i morgen, og den varer over helgen. Ja, ikke så veldig lenge med andre ord. Men jeg har skikkelig lyst til å dra til Sverige, for nå føler jeg at jeg trenger å komme meg bort igjen! Bort fra Alta, bort fra alt mas.. Impulsturen til Frederikshavn i Danmark var jo også derfro, jeg måtte bort. Pluss at jeg ville se familien min der nede da..

Men penger er jo bestandig et problem, så jeg lurer virkelig på om jeg skal satse på å leve på nudler i 3 uker til neste stipend kommer? For jeg vet at jeg kommer til å bruke mye penger der nede.. Er jo bare derfor jeg skal dit! Haha, nesten da.. Skal jo besøke søte, snille Nanna også da =) Men så trenger jeg og kjæresten oss en ferie, en ny start på ting. Ååå, ja. Det glemte jeg å si. Jeg skal til områdene rundt Skellefteå..


Jeg drømmer om Makeup Store! Gjett at jeg skal hamstre på butikkene! Da jeg var i Danmark hamstret jeg Mac, nå er det Makeup store's tur.. haha.. Så skal jeg såklart kjøpe de supergode cidrene! Eneste ciderne jeg klarer, for å være ærlig. Disse smaker himmelsk! Den ene smaker skogsbær, mens den andre smaker markjordbær og lime/sitron. NYDELIG! Nok babling, for nå skal jeg nemlig sitte å drømme meg bort..Hva har du planer for i vinterfeiren?  =) Har du noen produkter fra Makeup store å anbefale meg? Alt taes i mot med stor takk!

JEG MINNER OGSÅ OM AT JEG HAR EN KONKURRANSE PÅGÅENDE PÅ BLOGGEN! Trykk her for å komme til den

MakeUp: Tropical inspiration


Denne looken prøvde jeg meg på i helgen, og jeg må si at jeg egentlig ble ganske så fornøyd. På enkelte bilder kan den se ganske så drastisk ut, og på noen veldig blass ut. Men egentlig var den midt i mellom disse, ikke for sterk i fargene og heller ikke for blass.Fargene jeg har brukt her er gul innerst i øynene, sort i globalen og 2 (?) forskjellige grønnfarger. Den ene ble brukt over hele lokket, mens den andre ble brukt i den ytre v for å skape mer dybde.

Q: Hva synes dere? Var den for voldsom til dere? =)

MakeUp: Wild berry - eyes ! + konkurranse


Haha, visste rett og slett ikke hva jeg skulle kalle denne looken. For den er en blanding av litt av hvert.. Brukte rødlige farger, samt kobber/cranberry farger. Fargene er egentlig ikke så ekstreme som det kanskje virker på bildet. Her har dere bildet:
Q: Hva synes du ?

Minner dere også på konkurransen jeg har! Trykk her for å komme til den.

Konkurranse!


Nå skal jeg holde min første konkurranse her på bloggen! Denne konkurransen vil ikke bli så stor, og da mener jeg at det ikke blir så store premier og heller vil den ikke vare så lenge. Dette kan man jo egentlig kalle for en test, for jeg skal se hvor mange som egentlig blir med. Kan hende jeg fortsetter med å ha små premier, å heller ha konkurransene litt oftere. Eller vil dere ha en stor premie, og nesten ikke konkurranse i det hele tatt? Husk at det er større sjanse å vinne jo flere konkurranser ! Men nok babling, her er konkurransen:

Konkurranse: Denne første konkurransen krever først og fremst at du har en blogg. Det du skal gjøre er å linke til min blogg, om du lager et eget innlegg eller gjør det i begynnelsen/slutten av innlegget ditt spiller ingen rolle. Det neste du må gjøre er å legge igjen bloggadressen din! Lykke til =)

Avsluttes: Når jeg føler for det. Men garantert en gang i neste uke. AVSLUTTET!

Premien:

2 par øredobber til vinneren! Et par røde, og et litt mer glitrende. Ja, de øverste glitrer egentlig men det kan dere ikke se på bildet!

Lykke til!

Del 1: Nyx jumbo eyeshadow pencil - SWATCHES


Jeg har fått etterspursel om jeg kan legge ut swatches av øyenskyggene mine fra Nyx, de i blyantform. Og det skal da ikke være noe problem. Det er jo 24 pencils tilsammen, så dere får se halvparten denne gangen. Resten kommer om ikke altfor lenge, men jeg kan ikke love når. Jeg har prøvd å fått tatt best mulige bilder, men som alle som har prøvd å tatt swatches-bilder er ikke det alltid lett. Lyset må treffe riktig, hvis ikke kan blitsen ødelegge alt. Hvis du ikke har blits på er det heller ikke sikkert at du får fram fargen ordentlig. Skjønner? Så med andre ord, jeg har gjrot mitt beste. Her er de beste bildene.

Her er fargene vi skal ta for oss i dag:
Rad en:Fargene Yogurt, Strawberry milk, Slate, Yellow, Rust og Purple. Litt dårlig bilde på de to første fargene..

Rad 2:Fargene Lemon, Pacific, Milk, Oyster, Pots & Pans og Orange. Som dere sere her er fargene mye bedre nå!

Q: Hvilken av disse er dine favoritter? Om du ikke har prøvd dem før, hvilke synes du så finest ut?

Makeup; must have!


Siden jeg ikke er så motivert til å blogge så stort, pga det jeg nevnte i forrige innlegg, så kan jeg hvertfall vise dere hva jeg ønsker meg. Denne gangen skal jeg vise dere hva jeg absolutt MÅ ha, men siden det er så mye så viser jeg dere bare hva jeg vil ha på en enkelt side, om dere skjønner. I dag skal jeg vise hva jeg er nødt til å ha fra Coastal Scents sin internettside! Produkene finner du her. Jeg har regnet med at dollaren ligger på 7 kroner, altså litt høyere enn hva den egentlig er på.

Ultra shimmer 88 eyeshadow pallette:

Koster 19.95 dollar ($)
NOK pris: ca 139.65

88 warm pallette:

Koster 24.95 dollar ($)
NOK pris: ca 174.65 kr

26 shadow blush combo pallette:

Koster 19.95 dollar ($)
NOK pris: ca 139.65


Professional Camouflage Concealer Palette:

Koster 16.95 dollar ($)
NOK pris: ca 118.65

Det er jo såklart myyyye mer jeg kunne tenkt meg, men dette er det jeg bare ha i første omgang! Jeg har jo 88 eyeshadow palletten uten shimmer, så den kan jeg jo se bort i fra. Den kan jeg jo egentlig anbefale til deg der hjemme, for den er den aller beste til å starte med!

Q: Liker du Coastal scents eller har du aldri hørt om dem? Har du noen av disse? Hvor handler du sminke over nett?

Hvil i fred lille venn..


Vi visste det var kritisk, men at det skulle snu så fort var det ingen av oss som visste.. Silver, ilderen er borte nå.. For godt. Jeg vil ikke helt innse det, for det gjør så utrolig vondt. I går kveld klarte han ikke spise, og såvidt drikke selv, og da timene gikk klarte han ikke gå heller. Uanett om man prøvde å tvangsfore han, gi han drikke, sukkervann for å få næring, druesaft blandet i vann så det skulle hjelpe på avføringen, så hjalpdet altså ikke... Vi skjønte at når dyret selv ikke forsøkte å få i seg næring, hadde han gitt opp. Ja, han ga opp livet. Han ga opp med all kjempingen, han maktet rett og slett ikke mer.. Selv om jeg gjerne skulle kjempet mer, så håper jeg du har det bedre der du er nå. Jeg kommer til å savne deg utrolig mye, vennen.

Jeg kommer sikkert ikke til å blogge så mye eller noe intressangt framover, så jeg håper dere har litt tålmodighet. Kommer sikkert et minneinnlegg etterhvert, og da skal jeg også forklare hvilken sykdom jeg tror gullet mitt hadde.

R.I.P
livet er urettferdig!

Pakker, pakker, pakker! Eeeelsker nettshopping!


Som mange av dere trofaste lesere der ut vet, så bestile jeg en god del på nett for en stund siden (mellom 1 - 2 uker siden). Fredag fikk jeg en pakke, fra Sigma makeup! Gjett at jeg ble glad! Og lørdagen hadde jeg fått en til hentelapp, men fikk ikke hentet ut pakken før i dag. Dagens pakke var amazing consealeren!

Pakke nr 1:Fikk en søt veske med på kjøpet! Perfekt til oppbevaring av børstene dine..Bøøørster! I'm in loooove! Disse børstene har jeg hørt mye godt om, og må si at jeg foreløpig synes det samme. Jeg fikk også med en gråaktig øyenskygge og en ekstra kost på kjøpet! Utrolig god service, og rask levering.

Pakke nr 2:
Kjøpte bare consealeren, og fikk noen prøver med på kjøpet. Dette er consealeren som kjendisene sverger til, og jeg gleder meg vilt til å prøve denne!

Q: Har du noen erfaringer med Sigma? Prøvd consealeren? Fikk du noen pakker i helgen? =)

Nailart by me


Her like før helgen hadde jeg et stort problem, jeg fikk nemlig ikke sove. Og når jeg ikke får sove, vel, da gjør jeg noe annet! Lakket ene neglen slik, kanskje litt dårlige farger. Håper dere skjønner da, for bilde er bare ment som en ispirasjon.Kanskje ikke de beneste strekene, men dere skjønner poenget!

Q: Liker du å gjøre crazy ting med neglene dine?

Dårlig blogging pga kreftpasient


Vel, det hørtes kanskje litt voldelig ut, men det er sånn det føles ut akkurat nå.. Som jeg nevnte tidligere så har ilderen min mest sannsynlig en kreftkul i magen, eller en hårball. Vi håper såklart på det siste, derfor har han fått medisin som han må ha ofte.. 2 forskjellige medisiner, som må taes flere ganger for dagen. Lite blogging denne helgen skyldes altså ilderen. I det ene  øyeblikket er han nemlig på topp, og i det andre øyeblikket klarer han ingenting, akkurat som om livsgnisten har gått ut av han, eller så spyr han. Heldigvis så spyr han ikke lite ofte og mye som før..

Helgen har også vært mye farting fram og tilbake, og jeg har også vært hos frisør. Klippet meg bare litt, eller jeg synes det ble en god del kortere da! Nok babling, skal skjerpe meg! Har masse å blogge om, så det skal dere ikke være redde for..En av de såkalte nedturene hans. Helt slapp, sammenkrøpet, med halen sin over hodet. Bilde ble tatt på lørdag.

Q: Har du hatt en fin helg da?

FOTD (face of the day) - Sminke


Sminken min for i dag, som egentlig var veldig enkel. Brukte jumbo eye shadow som base, og videre brukte jeg bare min 88 pallette ! =)Jumbo eye shadows får øynene til å poppe mer, og bli mer 3D-aktig, om dere skjønner =) Super fornøyd hittil!

Q: Hvordan var din sminke i dag?

Dugnad i Finnmarkshallen i dag!


Du leste riktig.. Egentlig skulle jeg ikke på dugnad i det hele tatt, men siden skøytebanen jeg og brødrene mine skulle bruke var opptatt. ble det bare slik. Ganske så skuffende, siden begge brødrene hadde tatt med seg skøytene sine hjmmefra. Men men, egentlilg ikke noe jeg kunne gjøre noe mer. Får heller se om jeg får tatt de med på skøyter når jeg drar hjem til helgen.

Dugnader er i grunn ganske så kjedelige! Og hvertfall når det går ut på å ta på/av plater og håndballdekke!

Mørkt bilde, men mobilen min ville ikke fokusere ordentlig. Men hva kan man vente av et mobilkamera?Bror i farta! Her driver han på å øve på å droppe ballen! Flinke gutten

Q: Hvilke forhold har du til dugnader? Og hvilke dugnader pleier du/har du vært på ?

Må han dø fra oss?


For dere som har fulgt med bloggen min har sikkert fått med dere at jeg har en ilder. Ja, han er utrolig skjønn og han betyr enormt for meg. Her for noen mnd siden fikk han en sprøyte, og etter det begynte han å kaste opp litt. Den gang tenkte vi ikke så mye over dette, siden vi bare trodde det var bivirkninger av spøryten. Han sluttet å kaste opp for en stund, men kanskje 1 mnd senere startet dette igjen. I større doser! Denne gangen hadde han fått ny mat, så vi trodde det var maten han reagerte på. Vi byttet og byttet på maten, men uansett hva vi ga han begynte han å spy uansett. For oss virket det som om han tålte maten til å begynne med, men etterhvert så reagerte han på maten... Vi ble fortvilte, og visste ikke hva vi skulle gjøre. Han ble jo både slappere og tynnere, og var rett og slett ikke sitt herlige jeg!

Vi ringte til dyrlegen, og de sa vi skulle komme innom om 1 - 2 uker for da var det en spesialt på ildere der. Men her om dagen tok vi beslutningen om at vi ikke kunne vente mer, for nå var han blitt så tynn! For alt vi visste så var det ikke sikkert at det var noe dyr igjen etter flere uker!
Så i dag var altså Silver the ilder hos dyrlegen. Og her fikk man både gode og dårlige nyheter. Den dårlige nyheten var at de fant en kul nede i magen hans, som har forårsaket oppkastingen. De tror det er en kreftkul og det er ikke sikkert han vil overleve. Men dyrlegen har gitt han en slags kur han skal gå på i 3 uker, og hvis ikke dette hjelper må vi se om Silver er sterk nok til en operasjon. Hvis ikke må denne skjønne skapningen avlives.

Hvorfor skjer dette med meg? For noen måneder siden måtte vi avlive en av hamstrene vår, fordi også han hadde fått kreft/svulst, på øyet. Hviler det en forbannelse over meg? Jeg elsker dyr, og vil de bare det beste. Men hvis ilderen skal lide, er egentlig det beste at den slipper alle lidelsene.. Huff, jeg vil ikke tenke mer på dette. Kjenner jeg blir trist. Jeg krysser alt som er å krysses, og håper han blir bedre..
Skal jeg virkelig miste han nå?

Q: Snakk om uheldig eller? Tror dere sprøyten han fikk hadde noe å si for alt dette, eller tror dere det ville ha skjedd uansett? Hjelp meg å krysse fingre og tær!

FIkk pakke i posten i går!


I går fikk jeg en av de pakkene jeg har ventet lenge på! Jeg føler meg skikkelig heldig nå! Gleder meg til å få testet ut disse herlighetene!
For dere som lurte så er det alle 24 fargene til NYX jumbo eyeshadow pencil, altså øyenskygger på blyant! Testet mange av fargene på hånden i går, og det var lekre farger! Angrer ikke et sekund på at jeg bestilte dette.

Q: Har du disse? LIker du dem?
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits