Fravær


Jeg har hatt litt fravær fra bloggen i den siste tiden, og det kommer av forskjellige grunner. Jeg gidder ikke ramse opp en masse grunner, og jeg gidder heller ikke unnskylde meg. Jeg kommer heller ikke til å love flere innlegg framover, for hvis jeg gjør det så vet jeg at det ikke skjer. Jeg er litt merkelig der.

MEN dere skal huske at selv om jeg ikke skriver blogginnlegg hver bidige dag, så er jeg like forbanna innom her. Flere ganger daglig. Så er det noe dere lurer på, eller hva det enn måtte være, SÅ ER JEG HER ALTSÅ!

Det var vel alt jeg hadde å si for denne gangen dere, vi blogges sånn plutselig! :D

Image and video hosting by TinyPic

Lady Gaga røyker marihuana!


Kom over denne artikkelen på Seher.no. Egentlig kom det vel ikke som et så stort sjokk, men nå har hun hvert fall innrømmet det. Her har jeg kopiert artikkelen:

Den unge popstjernen Lady Gaga (24) er vant til å sjokkere. Nå avslører det nye popikonet at hun gjerne benytter seg av ulovlige narkotiske stoffer.

Den frittalende 24-åringen ser nemlig ingen grunn til å forskjønne livsstilen eller oppførselen sin. Derfor har artisten ingen problemer med å fortelle at hun bruker stoff - å late som noe annet ville vært å lyve for seg selv, mener hun. Riktignok hevder den triple Grammy-vinneren at hun kun bruker narkotiske stoffer for inspirasjonens skyld:

- Jeg røyker fortsatt masse pot når jeg skriver musikk. Så jeg kommer ikke til å late som at jeg er en edruelig person overfor «60 Minutes», for det er jeg ikke, sier hun i et intervju med det undersøkende nyhetsmagasinet, ifølge Femalefirst.

Til tross for at hun gladelig innrømmer sin egen marihuanabruk, ønsker hun ikke at de yngre fansene hennes skal eksperimentere med ulovlige stoffer.

- Jeg vil ikke oppmuntre ungdom til å ta stoff. Men det artister gjør feil er at de lyver, og jeg lyver ikke. Jeg er ingen løgner, og fansen min vet hvem jeg er. Jeg er akkurat som dem på så mange måter, sier hun i intervjuet.

Lady Gaga, døpt Stefani Germanotta, har tidligere avslørt at hun begynte å ta mye kokain etter at hun sluttet på et kurs i musikk ved New York University i 2005. Og selv om stoffmisbruket har hatt en negativ effekt på livsstilen hennes, innrømmer hun altså at effekten på musikken hennes har vært positiv.

- Det som alltid har gjort meg annerledes er at hvis jeg tok stoff så lagde jeg musikk også. Jeg tok aldri bare stoff, har hun sagt i et tidligere intervju ifølge Femalefirst.

 

Q Hva synes du om dette? Kommer du til å ha et annet syn på henne nå? Kom dette som et sjokk på deg eller hadde du en anelse? Samma for eg egentlig, for jeg digger dama uansett!

 

Image and video hosting by TinyPic

 

PIP: Mer MD Formulations!


Her om dagen fikk jeg en ny pakke i posten! Så klart ble pakken min stoppet i tollen, så jeg måtte betale 400 kr for å få dem ut.. Neste gang skal jeg huske å spørre FeelUnique om de setter ned verdien! Uansett, gleder meg til å få testet ut disse. :D

Q MD Formulations - hot or not?

Image and video hosting by TinyPic

PIP: MD Formulations


Her for en liten stund siden hadde Feelunique 10% salg på stort sett alt i butikken, så da la jeg inn noen bestillinger av MD Formulations. Jeg bestilte 3 pakker, men bare en av dem har kommet. De har fri frakt verden rundt, så for å slippe tollutgifter delte jeg bestillingen opp i tre. Håper bare så inderlig at de andre pakkene kommer snart!

Jeg har hørt så mye bra om renseproduktene fra MD, så nå gleder jeg meg til jeg får teste de ut. Etter at jeg så Heidi Øksendal anbefalte en god del av disse skrev jeg med en gang en lang ønskeliste! Først av nå har jeg klart å somle meg til å faktisk legge inn en bestilling men bedre sent enn aldri, sant? :D

 

Q Hvilket forhold har du til MD Formulations? Har du fått noen spennende pakker i posten i det siste?

Image and video hosting by TinyPic

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits