Beauty blender sponge


Har du hørt om den? Svampen som kjendisene sverger til, som skal gi et perfekt resultat uten skjolder og dekker perfekt? Hvis ikke har du gådd glipp av noe! Denne svampen har jeg hørt så mye godt om, men jeg har dessverre ikke hatt mulighet til å teste den ut ennå. Denne er det første jeg skal kjøpe når jeg får mulighet for det, for å si det slikt!
Du kan få kjøpt den på blant annet www.coverbrands.no. På den siden kan du også se en video med flere teknikker rundt denne heftige, lille saken.. Selv synes jeg den er litt dyr på norske sider, men på utenlandske kan du virkelig finne den til en billig penge!

Q:Er det noen der ute som har prøvd denne? Vil gjerne  høre hva dere har å si, for denne intresserer med veldig!

Anbefaling av sang: Slipknot - snuff


Dette er en sang dere burde høre! Mange forbinder Slipknot med bråk og spetakel, men denne kan få dere til å forandre mening. Synes teksten er så sykt fin! Er en sang jeg liksom aldri blir lei.Bare så det er sagt så er ikke dette originalvideoen til sangen.

Q: Hørt den før? Hva synes du om den?

Noen bilder fra påsken i Nord!


Har ikke vært mye blogging de siste dagene, men jeg kan komme med en liten oppdatering i bilder.
De første bildene er fra fredag:


Meg og Karoline på tur! Så mye fikk vi borra med isborra.


Vi måtte tilkalle forsterkninger til ishullet, men etter 10 minutters fisking fikk vi fisk! Riktignok oppdaget vi etterpå at fisken var full av bendelorm! Iiiiak


Sååå fornøyd hun er!

Lørdagens bilder:

Her snakker vi påskevær! Idyllisk spør du meg ;-)


Lillebror Joachim poserer!


Eldste lillebror på snowboard, Steinar.


Og deeeer kommer jeg! Haha, her snakker vi stil!


Tante! Haha, jeg ler like mye hver gang jeg ser dette bildet. Like før hun ramlet, som dere sikkert skjønte.


Mamma i farta!


Mellomste lillebror, Simen

Det var bildene for denne gangen. Tar så sinnsykt lang tid å laste opp bilder, men her fikk dere hvertfall en liten smakebit på hvordan en påskeferie i nord er ;-) Haha

Q: Hva gjør du i påsken?

Earth Hour


I dag er det Earth Hour, en dag hvor hele verden slukker lyset i en time for klimaet vårt. Jeg regner med dere alle er kjent med hva Earth Hour er? Hvis ikke kan du lese mer her . Du skal vel delta? Det skal nemlig jeg og mine! Vi gjorde det i fjor også. Har faktisk planer om å dra ut å kjøre bil da, øvelseskjøre. Ellers så kan det hende at jeg simpelthen bare går en tur!

Husk å slukk lyset ditt klokken 20.30 i dag!

earth hour-logo

Q: Du skal vel delta?
earthhourNO

Mine påskenegler!


Hadde litt lite å gjøre i går i en peiode, så da kunne jeg like så godt fikse litt på neglene mine! Laget noe søtt/morsomt og enkelt mønster. Etter 3 negler gadd jeg ikke mer, så regner med at jeg gjør resten en annen dag! Haha..

Neglene mine:
Haha, vaaakkerrt!

Q: Hvordan ser dine negler ut i påsken? Hva synes du om mine?

Makeup inspo: MAC Hello Kitty look


Elsker å se på sminkevideoer for å få inspirasjon. Her er en Hello Kitty - look som jeg håper dere liker! Bare så dere vet det så trenger dere ikke bruke akkurat dette pallettet, så lenge dere har farger som ligner. Enjoy! Ps. Hun har en tedens til å bable litt (tror hun snakker i nesten 2min før hun begynner), så du kan bare spole om du føler for det.
Q: Hva synes du?

Påskeferie


Jeg tok påskeferie i går allerede. Gidder ikke skirve så mye her nå, er tross alt ferie. Men kan hende jeg legger ut bilder senere i dag fra min dag i dag. Har nemlig vært på fisketur og greier, haha. Ha en fin påske alle sammen da! 

Pakke i posten: Smashbox <3


I dag fikk jeg pakken fra smashbox! Og herreguud hvor jeg gleder meg til å prøve denne! Har hørt sååå mye bra, så nå er det best at jeg ikke blir skuffet. Hehe..

Bestillingsdato: 16.mars
Ankommet: 25. mars
Med andre ord så tok det 9 dager, noe som jeg synes egentlig er veldig fort! Gleder meg til å teste ut, som sagt =)

Q: Har du prøvd smashbox før?

Kake og påskevær!!!


Herreguud hvor fint vær det er i dag! Her oppe i nord skinner sola som bare det, mot det herlige teppet med snø. Det er så friskt ute, om dere skjønner hva jeg mener. Det er en sval bris, ikke for varm og ikke for kald. Temperaturen er helt perfekt her, akkurat slik vi nordlendinger liker det! Jeg får en skikkelig god påskefølelse da.. Kjenner jeg lengter hjem til mor nå, og akkurat i dag vil jeg slett ikke være på internatet! Kanskje jeg drar hjem i dag? Har jo skole i morgen, men mamma sa at jeg bare kunne få "feber" i morgen. Haha..

Her er et bilde jeg tok av sola for ca 5 minutter siden:


Jaa, og i mattetimen i dag fikk vi sjokoladekake av læreren! Påskekake som hun kalte det =) Den var skikkelig god, og påskeinspirert med drageegg og påskekyllinger i marsipan <3 Naaaam.
Her er et mobilbilde av den:


Q: Har du også påskestemning? =D Hva skal du gjøre i påska?

Silje tester: Maxfactor lash extension effect (bilder)


Her i forige uke kjøpte jeg den nye mascaraen til Maxfactor, så tenkte jeg at jeg skulle komme med en omtale på dette produktet. Blir min mening, og dere må huske at selv om produktet passer/ikke passer til meg så kan det være helt motsatt på deg. Det kommer ann på øyenvippene dine. Btw, dette blir min første omtale!


Lash extension effect:

Dette er maxfactor's lengste børste noensinne. I følge dem selv er mascaren inspirert av profesjonelle, kunstige vipper, med en formula som faktisk inneholder bittesmå, forlengende nylonfibre. Den lange børsten gjør det lett å nå hver eneste vippe og gi dem lengde. De skal være som kunstige vipper i flytende form, og holde hele dagen.

For det første kan jeg si at den holder hele dagen som vi blir lovet, men for min del har alle mascaraer gjort det. Den drysset heller ikke, noe som er et pluss. Jeg hadde skyhøye forventninger til denne her siden den skal være "storebroren" til false lash effect (en mascara som jeg elsker!), og jeg må si at jeg mildt sagt ble skuffet. Jeg har lange vipper fra naturens side og denne mascaraen klarte ikke litt engang å dra nytte av det. Kosten skiller vippene bra, og den klumper ikke så lett heller. Børsten er helt okei, men jeg tror hovedproblemet er at kosten ikke klarer å ta til seg så mye farge. Jeg må liksom hele tiden hente mer produkt, noe som jeg sjelden trenger med andre mascaraer. Denne mascaraen gir meg mer en naturlig look, nesten usminket look.

Pris:
Ligger rundt 150 kr, men husker ikke nøyaktig. Du får tak i denne stort sett overalt.

Endelig dom (karakter):
Mascaraen gir ingen dramatisk effekt, men en mer naturlig (nesten usminket) look. Kosten klarer ikke å få med seg mye produkt på kosten, så du må dyppe flere ganger. Til gjengjeld klarer den å skilde vippene fint fra hverandre. Mascaraen ender opp med 4 av 6

Før og etterbilde
:

 

Q: Har du prøvd denne? Hvordan funket den for deg? Hva synes dere om min første omtale? Noe informasjon eller noe som "mangler"?

Ønskeliste: Bok - "Vakker"


Okey, jeg har siklet over denne boken leeeenge nå! Har så sinnsykt lyst på den, men ser ikke ut som økonomien tillater det. Boken "Vakker" er en bok om sminke, og den passer for de aller fleste. Du får kjøpt den på www.makeupmekka.no til 499 kr. Her er det makeupmekka skriver om boka:

Med denne boken får du en solid innføring i håndverket og samtidig får du se litt av alt det morsomme du kan gjøre med sminke. Lær deg av instruktørene som utdanner mange av landets makeup artister.

Boken dekker forskjønnende sminke innenfor den vestlige sminketradisjonen og har 3 deler.
I del 1 introduserer vi noen tilstøtende emner som vi mener det er viktig å ha et grep om før du begynner å sminke. 
I del 2 tar vi for oss de grunnleggende teknikkene for base, rouge, øyne, vipper, bryn etc. 
I del 3 setter vi det sammen til hele komposisjoner som naturlig sminke og festsminke. I kapitlene brud, fashion og foto ønsker vi til slutt å inspirere deg til veien videre.

Boken er norsk og på 280 sider. Den inneholder blant annet 30 trinnvise veiledninger, hundrevis av inspirerende bilder, historiske referanser, instruktørenes egne sminke tips, rådgivning i forhold til sminke og redskaper, advarsler om vanlige feil og mye mer.

Q: Har du den? Hva synes du om den da? Eller vil du kanskje ha den like mye som meg? =)


Holdt på å kveles + nye bilder av meg


Ja, jeg døde nesten. Ikke i dag da, men nesten i går. Jeg setter støtt og stadig ting (som gjerne kalles mat) fast i halsen, men er bare to ganger jeg altså ikke har klart å få maten ned. Maten står rett og slett bom fast. Begynner å bli litt vant til dette da.. Tror det er noe galt med lukkemuskelen min, så får nå se om jeg kommer meg til legen før jeg dauer. Første gang satte jeg fast en scampi i halsen, du vet de store rekene? I går satte jeg fast pasta.. Uansett hva jeg prøver så vil det ikke ned, og hva gjør man når man ikke får det ned? Jo, da må det opp.. Og det var akkurat det som måtte til, jeg måtte kaste det opp.. Æææsj.. Heldigvis lever jeg ennå da.. Haha. Men nå skal vi ikke prate om tragiske ting mere.
I dag da jeg sto opp følte jeg faktisk at jeg hadde ekstremt god tid! Så jeg satt å kjedet meg, og fant ut at jeg heller skulle ta noen bilder av meg selv! Var jo noen av dere som ville se hvordan håret mitt ble da jeg farget over etterveksten. Ingen forandring egentlig, bare sterkere farge i underhåret.
Jaaa, jeg vet noen av bildene var ganske så like.. Men men. Kjedings om morgene kalles det!

Q: Bruker du å sette ting fast i halsen? Hva synes du om bildene da?

Kinesisk lykkekake med spådomsord!


På film har jeg alltid sett at folk som spiser på kinarestaurant spiser lykkekaker. Du vet, de kakene man brekker og inni den er det en lapp med noen kloke ord? Ja, den kaken ja... Og vet dere hva? I dag fant jeg en slik en for første gang, på en kinarestaurant såklart! Riktignok var den kaken egentlig ikke min, siden kakene bare var til gjestene som spiste der. Men anyhell, jeg stjal den. Var gøy å brekke de opp, og de smakte faktisk ikke så ille!


Som dere så på kvaliteten så er dette bildet et mobilbilde. Men dere ser da hva som er på bildet!..Visdomsordet; Many wil travel to hear you speak (Mange vil reise for å høre deg snakke). Hmm, heller tvilsomt.. Men morro var det!

Q: Har du noen gang spist/fått en lykkekake? =)

Hørt om stakkars Robin fra Oslo som fikk en isblokk over seg?


De fleste har kanskje det? Men visste dere at hans nærmeste pårørende har laget en blogg, hvor vi kan følge med livet hans? Jeg fant denne bloggen i dag, og jeg må si at det var føst av i dag jeg fikk høre om denne ulykken. Alle dere der ute har kanskje ikke hørt om denne ulykken, så jeg skal kopiere fra bloggen "hans".


"16. Mars 2010 hadde Robin fullført én av flere planlagte tentamen ved Bjørknes Privatgymnas der han er elev sammen med sin kjæreste Mari. På vei for å møte sin kjæreste ble han truffet av en massiv is-blokk som hadde løsnet fra et tak 6 etasjer over ham i Frognerveien, Oslo. Is-blokken traff Robin i hodet og slo ham bevistløs. En kvinnelig lege var tilfeldigvis i nærheten og fikk lagt Robin i stabilt sideleie, åpnet luftveier så godt som mulig før sykebil kom til stedet. Mari var bare noen hundre meter fra Robin når dette skjedde og det var et tøft syn som møtte henne når hun kom til stedet.
Robin ble fraktet raskt til Ullevål universitetssykehus hvor han fikk behandling for livstruende skader i hodet og lunger. Robin kastet opp når uhellet skjedde og han fikk magesyre i lungene. Denne skaden var på et tidspunkt minst like alvorlig som hodeskaden han pådro seg. Kraniet til Robin sprakk opp fra panne til nakke. I tillegg fikk han brudd i nakken. Han har ligget i respirator hele tiden med hjelp til å puste.
Tirsdag 16. mars og natt til onsdag 17. mars fikk Robin intensivbehandling for livstruende skader. Det ble lagt et dren inn i hodet hans for å lette på trykket. I tillegg ble det lagt et slags dren inn i lungene hans. Lunge-situasjonen bedret seg kraftig formiddagen onsdag 17. mars, men det var fortsatt store utfordringer knyttet til trykket i hodet. Dette førte til en uønsket operasjon. Heldigvis var lungene hans blitt så mye bedre at hodeoperasjonen lot seg gjennomføre onsdag ettermiddag. Denne operasjonen gikk ut på å gi rom til hevelse i hjernen ved å ta bort en del av kraniet. Delen som er fjernet er rundt 15 cm lang og 10 cm bred og gjør at Robin akkurat nå har et søkk i hodet. Denne delen er fryst ned og planen er å sette den tilbake iløpet av 3 mnd. Resultatet av operasjonen var akkurat den som legene ønsket seg på forhånd. Trykket i hode stabiliserte seg."

Vil du lese fortsettelsen, samt følge med på hva som har skjedd, så går du på robina.blogg.no. Du får også lese hva en tilskuer så av alt dette, så jeg anbefaler virkelig at dere tar dere enn titt inne på denne bloggen. Er ufattelig for meg å lese dette, og det påvirket meg stort. Vis dis støtte for det denne familien gjennomgår!

Q: Hart du hørt om Robin før?

Jeg farger håret med stil!


Eller ikke.. Haha, uansett. Poenget var at jeg sitter å farger håret mitt nå.  Skal sitte med fargen i en halv time, så jeg er ikke ferdig før 20.45. Har liksom ingenting å gjøre nå, ingen å snakke med. Mine to eldste brødre er ikke hjemme, og mamma og bror på 4 er i dusjen. Så her sitter jeg.. Mutters alene. Men ingen grunn til å deppe av den grunn! Da har jeg en større mulighet til å ta mongobilder av meg selv! Sees på eget ansvar!
Advarsel: Blekt ansikt uten sminke!


Haha, jeg advarte dere!

Q: Pleier du å farge håret hjemme selv?

Makeup look: Lilla og blå!


En superfin look, som faktisk er enda finere i virkeligheten enn på bildene (looken kan se litt "ublandet" ut på de 2 siste bildene). Tror dette er en look jeg skal bruke ofte! Likte denne virkelig. Du kan såklart bruke en mørk blå istedet for en lys en, men jeg ville ha en mer intens look.

Legg primer, deretter en base på øyelokket. Ikke legg over globalen, for da er det veldig lett at basen striper seg. Dus ut, enten med en finger eller kost. Jeg brukte jumbo eyeshadows i fargen Purple.


Deretter legger du den ønskede lillafargen over basen. Jeg valgte en fra Mac.


Nå legger du den ønskede blåfargen i globalen. Jeg valgte en litt knall farge. Husk å blend ut.
Dette steget velger du selv. Nå legger du en litt mørkere blåfarge i den ytre v, for å skape litt mer dybde. Brukte du en mørk en i globalen, kan du bruke en svart i den ytre v i stedet. (litt dårlig bilde)Påfør highlight, mascara og eyeliner om du vil! Nå er du ferdig!Q: Hva synes du?

Jeg har vært på Bossekopmarked i dag!


I dag har jeg, lillebror på 4 og kjæresten vært på marked i Bossekop. Regner med at dere som ikke bor i Alta ikke vet hvor dette er, men poenger er at det er et sosialt marked hvor du kan få kjøpt alt fra godteri til skaller, lefser og spekemat.. Jaa, you name it. Pleier som regel å være bitende kaldt når Bossekopmarkede er, men i dag var det faktisk skikkelig påskevær! Sola skinte som aldri før, og varmet godt.

haha, se på lillebror som sikler over pølsene! Han var jo helt gal etter dem. Etter hver pølse/spekemat-bod vi spaserte, sa han: Søster, jeg vil ha pølse. Så da måtte jeg jo spørre om smaksprøve.. Haha, jaja.

En blid og fornøyd gutt som har fått en stor kjærlighet på pinne fra søstra!
Kjøpte med meg masse lakris! Vi kjøpte også tørket elghjerte og reinhjerte, elgpølse og hjortekjøtt. Nå høres vell vi oppe i nord som de huleboerne/samene? Broren min elsket spesielt elghjertet, og han sa enda at det var bedre enn godter (!). Ikke vanlig å høre det fra små unger, så jeg fikk litt sjokk der ja.


Her sitter vi på Studenthuset og skal spise mat. Rett etter markedeMin mat - nachosalat! Godt, - men sterkt!


Min bror som insisterte på å spise pannekaker! Men han var flink, - han spiste faktisk opp begge pannekakene.


Kjæresten sin mat. Var biffstrimler, salat og hvitløksbrød.

Q: Pleier du å tilbringe kvalitetstid med noen av dine søsken eller en annen i familien? Hvordan har din dag vært? =)

Moteoppvisning med søtingen!


Haha, lillebror var så glad tidligere da han hadde fått nye klær. Han som er så fotogen, og jeg måtte jo bare ta bilder av han. Kanskje modellyrke er noe for han? Han simpelthen elsker denne genser, og nekter å ta den av seg!

Gidder ikke laste opp flere bilder, internettet var så tregt.

Q: Hva synes dere? Kunne han ha hatt en bransje innenfor modellyrket? ;-) haha


Har en ny header, men den "passer" ikke. HJELP!


For litt siden laget jeg ne ny header som jeg gjerne vil ha. Jeg spyr snart av den gamle, den har nemlig vært der siden jeg startet å blogge. Den nye headeren min får jeg ikke brukt, og det irriterer meg grenseløst! Den er liksom for smal, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!


Denne vil jeg ha, men hvordan får jeg den til å passe? Nytter ikke lime inn koder for at headeren ikke skal gjenta seg selv, for da blir resten av bakgrunnen hvit. HVA GJØR JEG? Håper dere skjønner hva jeg mener.. Hvis dere har en annen måte å få headeren til å fungere, så si i fra!

Q: Kan du være så snill å hjelpe meg??! Er desperat

DISSE KLÆRNE HAR JEG BESTILT!


I går skulle jeg egentlig legge ut hva mer jeg bestilte meg i går, men internettet mitt sluttet å fungere. Jeg har for første gang bestilt meg klær over nett fra utlandet (untatt korsett da)! Jeg er superhappy! Var siste sjanse, som det sto, så jeg slo til! Her er de to genserne jeg kjøpte fra Glamourkills.

Product picProduct pic
Product pic

Disse genserne og den lille grisetingen som jeg ikke vet hva er! Haha..

Q: Hva synes du? Har du bestilt fra glamourkills før? =)

Dagens shopping !


I dag har jeg svidd av litt penger. Jeg skulle jo egentlig ikke bruke så mye penger her i Alta, og heller bestille via internet. Men men. Jeg kjøpte en mascara og en neglelakk. Loooove<3


Den nye mascaraen til maxfactor har jeg siklet lenge etter, og endelig tok jeg meg den frihet til å kjøpe den!


Selve kosten. Den lengste kosten av alle maxfactor's mascaraer


Og en utrooooolig søt farge! MÅTTE bare ha den da jeg så den i dag. Siste som var igjen på Vita faktisk. Husker ikke hva fargen heter, men den er i den nye kolleksjonen til IsaDora (som jeg simpelthen elsker!)


Søt farge, eller hva? Lyset ble kanskje reflektert litt for godt, så fargen ble litt lysere enn hva den egentlig er. Se bort i fra den ujevne lakkeringen, haha!

Q: Har du prøvd noe av dette? Sett den nye kolleksjonen til IsaDora? =)

Jeg har laget fuktighetskrem/ansiktsmaske


Endelig gjorde vi noe morsomt i naturfagen på skolen i dag! Nesten helt siden vi begynte dette skoleåret har vi fått høre at vi skulle få lage fuktighetskrem, og endelig har vi fått gjort det.. Vi kunne velge mellom å lage fuktighetskrem eller ansiktmaske. Begge massene var lik, grunnmassen altså, men hvis vi tilførte grønn te (med peppermynte) ville kremen få en svalende effekt, akkurat som en ansiktsmaske! Skulle du ha fuktighetskrem skulle du bare tilføre lukt. Og farge på begge om vi ville.. Uansett, her er bildene! Advarer dere mot en grønn og ekkel ansiktsmaske!Fiiiint, hva? Tenkte jeg skulle teste den i helgen, så kanskje jeg legger ut bilde? Haha, hvis dere tørr å se da! Kommer sikkert til å se ut som en levende alge eller noe..

Q: Har du laget ansiktmaske eller fuktighetskrem før?

10 merkelige fakta om sex


Folk flest har større kunnskaper om sex i dag enn man hadde for noen tiår tilbake. Likevel er det ikke sikkert at du visste dette. Vi kan faktisk være ganske så ekle til tider.

Bilde


 Under svett sex oser menn av testosteron. I følge enkelte forskere er dette noe kvinner virkelig tenner på, altså lukten av testosteron i mannlig svette.

 Vi mennesker har nesten 500 typer ulike bakterier i munnen. Nærmere 50 % av disse lever på tungen. Kanskje noe å tenke på neste gang du presser tunga di inn i munnen på noen?

 Én av 17 mennesker har sex om dagen, eller nærmere 400.000.000 for å være mer konkret. 4 000 mennesker har sex akkurat i dette øyeblikket.

 Hvis du ønsker en mer intens orgasme anbefales det at du skrur opp termostaten, for orgasmen er bedre i varme rom! Den kjente "sexrødmen" som mange kvinner får i kinnene og på brystet etter sex, er både mer vanlig i varmen og dessuten en indikasjon på hvor sterk orgasmen var.

 Vaguna er en fenomenal svømmelærer. De rytmiske sammentrekningene under en orgasme hjelper sæden til å flytte seg oppover skjeden mot livmoren, og skal gjøre det lettere å bli gravid.

 Mange eldre har fortsatt regelmessig sex. 73% av alle menn skal fremdeles være potente når de er 70, og 30 % av kvinner i alderen 80 år og eldre har fremdeles sex.

 Hvis kjæresten har lyst på sex, nytter det ikke å skylde på hodepine lengere. Endorfinene som blir utløst i blodet vårt under sex gir ikke bare nytelse, men kan faktisk lindre en verkende skalle!

 I 1609 fant en doktor, ved navn Wecker, et lik i Bologna med to peniser! Siden den gang skal 80 lignende tilfeller ha blitt dokumentert.

 Den maksimale farten en erotisk følelse kan ha på reisen fra huden til hjernen, er blitt målt til 156 km i timen.

 Bisarre sexleker tar livet av flere enn vokalisten i INXS, Michael Hutchence. Strangulering, som går ut på å stramme skjerf eller andre ting rundt halsen slik at man svimler, noe som skal gi sterkere orgasmer, skal være årsaken til minst 500 amerikanske dødsfall i året.

Q: Visste du dette? Sjokkert over noe?

Pakke i posten! - snaaaaart


I dag har jeg gådd berserk igjen! Nettshopping er farlige greier, det er en ting som er sikkert.. Det jeg kjøpte for i dag kom vel på ca 460 kr (med frakten). Så nå er jeg spent på om jeg må betale toll eller ei. Jeg fikk 15 sminkeprodukter for litt under 400 kr, noe jeg synes er et kupp! Love usaaa <3 Her kommer noen bilder av noe av det jeg har bestilt.

MAC Pigment Sample - Off The Radar
Mac pigment sample i fargen Off the radar

Gel Liner - Indigo BlueGel Liner - Beach GlassGel Liner - Maroon
Her er noen av gel liner'ne jeg har bestilt.

NYX Single Eyeshadow - ATLANTICNYX Single Eyeshadow - COPPER
Her er to av fargene fra NYX som jeg har bestilt =)

NYX Round Lipstick - AphroditeNYX Round Lipstick - ApolloNYX Round Lipstick - Cinnamon Sugar
Noen av leppestiftene jeg har bestilt fra NYX =) Bestilte en god del

Ardell False Eyelashes
#114
Et par løsvipper. Skulle egentlig ha et annet par, men de ble utsolgt rett foran nesa på meg!

Dette var alt jeg husker akkurat nå. Men jeg kommer selvfølgelig med bilder og swatches når jeg får pakken min! Regner med den kommer i løpet av neste uke.

Q: Hva synes du? Har du gjort noen kjøp på nettet nylig? =)

Swatches: NYX jumbo eyeshadow pencil-DEL 2


Jeg kom plutselig til å tenke på at jeg ikke har vist dere alle swatchene fra Nyx sine jumbo eyeshadows. Derfor fant jeg fram, og tok bildene for 5 minutter siden. Håper disse bildene ble litt klarere enn de forrige.


Her har du fargene Bronze, horse raddish, baby blue, lavender, cherry og black bean.


Og her er iced mocha, dark brown, french fries, cottage cheese, gold og hot pink.

Q: Hva synes du om disse fargene? Har du noen av dem? Hvilke synes du var finest? =)

Ny variant av lasagne!


I dag laget jeg en ny versjon av lasagne. Tidligere har jeg bare brukt kjøttdeig, lasagnesaus, lasagneplater og ost, men i dag har jeg testet kreativiteten min! Her er bilder


I dag testet jeg ut denne pakken. Aldri sett den før nå, og ingenting skal være uprøvd =)


Her er alt jeg hadde oppi; champinjong, en annen sopp, paprika, 2 fedd hvitløk og to biter soltørkede tomater.


Så kjøpte jeg meg en ny og større stekepanne! Det trengte jeg virkelig, for jeg hadde bare en liiiiiiiten panne fra før. Tilbud på jernia: 150 kr


Kjøttdeig og diverse krydder.. Kjedings på kjøkkenet!


Og her er alt blandet sammen =) Hadde for mye vann i, og det kan dere se lenger ned på sluttresultatet.


I ovneeeen, før osten ble lagt på.


Her er resultatet. Ganske så flytende må jeg si, men det er jo smaken som teller. Right? Selvfølgelig hadde jeg hvitløksbaguetter til =) hehe.. Dagens middag everyone!

Q: Hvordan lager du eller dine foreldre lasagne? Har dere noe spesielt oppi? Hvis du spiser lasagne da?

Slik blir du en god kysser !


Nettstedet askmen.com har kommet med noen tips, som de mener gjør kliningen lidenskapelig, intim og spennende! Enjoy !

ØVELSE: Finn deg en kyssepartner - øvelse gjør mester.

1. Frisk pust
Før du setter i gang med kyssingen er det viktig å pusse tennene, og bruk tanntråd.

2. Variasjon
Med variasjon blir kyssing mer spennende. Begynn forsiktig og stryk leppene dine mot partneren. Øk trykket varsomt etterhvert. Varier også mellom lette stryk og intens kyssing. Ikke hold deg bare til munnen, men kyss for eksempel på halsen og nakken også.

3. Vått kyss

Fukt leppene, men unngå sleving - slafsing er ikke sexy.

4. Fransk tungekyss

Ikke putt hele tungen inn i munnen på den du kysser. Begynn forsiktig med tungespissen og la den gli lengre inn etter hvert.

5. Kjærtegn
Kosing og kjærtegn damper opp kyssingen. Hold gjerne rundt nakken eller ansiktet til den du kysser.

Q: Følger du noen av disse rådene?

Produkter fra smashbox!!


I dag bestilte jeg meg produkter fra smashbox! Gjett at jeg gleder meg! Har lenge ventet på å bestille primer fra smashbox, og endelig tillot økonomien min det. Jippi, jeg jubler!

SMASHBOX Set Photo Finish Oil Free/Light & Anti Shine CompactSMASHBOX Set Photo Finish Oil Free/Light og Anti Shine Compact har jeg bestilt meg! Nå venter jeg spent på pakken! Håper inderlig at jeg slipper toll.

Q: Har du noen produkter fra smashbox? Hva synes du om dette merket? =)

Makeup inspo: Smokey Black & Violet


Sjekk denne videoen! =) Fint, hva? Synes resultatet var skikkelig fint!Q: Hva synes du?

Dagens studentmiddag!


Okey, dette blit vel ikke helt rett. Dette spiste jeg i 3-tiden da jeg kom hjem fra skolen, og det var bare ment som en mellommåltid. Skal nemlig lage middag senere i dag, lasagne faktisk. Men her har du mellommåltidet mitt, fiskepinner:


Haha, morro å se på smør smelte på meg si! Nææh.. Da har man lite å gjøre =)


Fiskepinnene mens de steker! Som den bloggeren jeg er så må jeg liksom dokumentere alt, haha!Og her er de ferdig! Var faktisk ganske så godt. Er veldig lenge siden sist jeg spiste dette, kan faktisk ikke huske når det var. Men det gitt greit liksom, ikke favorittmaten akkurat ;-) hehe

Q: Hva synes du om fiskepinner? Har du spist middag i dag?
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits