SUPERTILBUD: 88 eyeshadow palette til 99 kr!


Den elskede 88 paletten får du i dag til 99 kr hos Makeup Mekka. Virkelig et kupp! Blir faktisk billigere å bestille den fra Makeup Mekka enn Coastal Scents i dag. Løp og kjøp folkens :D

Trykk her for å komme til tilbudet

 

Q Skal du benytte deg av tilbudet?

Image and video hosting by TinyPic

PIP: Neglepynt fra Neglemakeriet


Neglemakeriet.no har stort mars - salg på en mengder med varer, og nå kan du få masse varer til en utrolig latterlig billig pris. Jeg holder egentlig på å spare penger men siden en boks kostet meg bare 29,40 (original pris 49. Prisforskjellen er ikke så stor her da), så måtte jeg bare unne meg 3 stykker.

Pakken inneholdt metalldekor til neglene, hvor både YSL, Chanel og LV var med :D De to ekstra boksene fikk jeg med, for alle som bestiller får nemlig med en gave. Det skal være negledekor dette også, men jeg vet ærlig talt ikke hvordan man kan bruke små, sorte kuler og glitterkorn på neglene. Anyone? Tips blir tatt i mot med stor takk ;)Nå blir det altså Coco Chanel, Yves Saint Laurent og Louis Vuitton for alle penger! Litt luksus må man jo unne seg :D

Q Har dere noen gode youtube-filmer med inspirasjon på hvordan jeg kan bruke små kuler og glitterkorn som negledekor?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Åpning av Finnmarksløpet 2011


På lørdags morgen, kl 10.40, begynte åpningen av årets Finnmarksløp. Europas lengste hundesledeløp.. Åpningen var vellykket! Været var bra, god stemning, fine hunder og ikke minst fikk jeg sett Lars Monsen i år også. Gleder meg til å finne ut hvem som vinner i år! Her er et lite utvalg av både hunder og Monsen selv, enjoy.

Som du ser så fikk jeg plass ganske langt framme, helt med startstreken. Det resulterte i mange gode bilder. Er litt gøy å se på hundene rett før start, de er så oppspilte alle sammen! Mange hunder sto der å hoppet til den store gullmedalje (som jeg også har bilde av), mens andre sto å sjarmerte publikum. Herlig dag!

Q Hvilket forhold har du til Finnmarksløpet?

Image and video hosting by TinyPic

 

Makeup inspo: My Panda Lips


Her for ikke så lenge siden fikk jeg lyst til å gjøre noe crazy, og dette er resultatet jeg endte opp med! Litt gøy å gjøre noe kreativt med leppene også, og ikke bare med øynene. Her er altså min versjon av panda- lepper!

Jeg ble i grunn ganske fornøyd med resultatet. Jeg oppdaget ganske fort hvor vanskelig det er å få helt hvite lepper. Av en eller annen grunn gikk jeg ikke lastet opp alle bildene her, noe som var litt synd. Men men..

Dere får ha en god helg alle sammen!

Q Hva synes du?

Image and video hosting by TinyPic

FOTD: Friske lepper


Jeg skulle på fiskekort trekning i Altaelva på fredag, så fant ut at jeg måtte freshe meg opp litt! Her kjørte jeg på med naturlige øyne, og frisk blush og friske lepper. Er så glad for at mørketiden er over, og at vi går mot lysere dager! Ps. Ikke bry deg om ansiktsutrykket mitt, haha!

Q Synes?

Image and video hosting by TinyPic

Roser fra kjæresten!


I går fikk jeg en hyggelig overraskelse, nemlig roser fra kjæresten! I går hadde vi nemlig vært i lag i en hel måned (eller egentlig var det 29 februar, men denne datoen finnes ikke i år), og derfor overrasket han meg med roser. Aaaw, søteste! :D

Q Har du fått roser hos noen du er glad i?


Image and video hosting by TinyPic

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits