Et skritt nærmere et sunnere liv


I dag var jeg, Kristina og Mia på Spenst å hadde veiledningstime. Vi fikk testet mange av apparatene på treningssenteret, pluss at vi fikk satt opp et treningsprogram. Nå kan vi for alvor starte med treningen! Bare jeg blir frisk fort, så skal jeg være aktiv. Bare vent!

Nå skal jeg gjøre ferdig naturfagsoppgavene som jeg må sende inn før klokken 9, deretter dusjen og SÅ skal jeg lage meg middag! Håper virkelig at jeg gidder å lage mat i dag, hehe. Får se om jeg når å ta solarium før Paradise Hotel i dag. Men nå må jeg tilbake til skoleboken!

Blogges!

Q: Hvordan har din dag vært?

Stikkord:

Jeg er med i en konkurranse


Jeg er med i en konkurranse luksusdyret.com hvor du kan vinne en fantastisk GHD Styler fra pureshop.no, bli med du også da vel
!

NEMO TRAILER!


Haha, denne artige saken var faktisk i Alta i dag. Traileren har vært her før, men det begynner vel å bli en stund siden. Blir bestandig like fascinert når jeg ser den! Tenk deg personen/e som har lakkert den!

Traileren er polsk, om dere lurte;Q: Har du sett denne, eller noen andre trailere som skiller seg ut? =D
Stikkord:

A piece of me is gone


Som jeg nevnte i går så skulle jeg altså trekke en visdomstann i dag. Og jeg kan si med en gang at det er grunnen til dårlig blogging i dag! Herregud hvor vondt jeg har hatt det i ettertid!

Alt begynte med bedøvelse. Bare dette gruet jeg meg til, for hallo - Hvem vil vel ha sprøyter stukket opp i ganen og i tannkjøttet? Ikke jeg kan jeg si med en gang, og det ga jeg tannlegen klar beskjed om. Men jeg lot han stikke spøryta, som han stakk like ved tanna, og jeg må si at det var rett og slett ubehagelig! Så kom spøryte nummer to som han skulle stikke i ganen. AU! Tannlegen sa at vevet der var mye hardere, så jeg ville kjenne dette stikket mer. Og gjett at jeg gjorde! Pluss at jeg hovnet opp i munnen rett etterpå.. Lite behagelig.
Etter noen minutter var jeg egentlig ganske bedøvd, men siden jeg fortsatt kjente noe måtte jeg ha en til (!) sprøyte i munnen. Fuck altså..
Tiden for selve trekkingen for tannen sto nå for tur. Jeg har bestandig trodd at tannleger trekker tannen med tang med en gang, men den gang ei.. Han sto å brøyt på tannen på høyre side med en liten jernstang, før han så gikk å brøyt på andre siden! Fytti kattepus, tror jeg aldri har opplevd noe så jævlig. Egentlig hadde jeg mest lyst til å bite tannlegen i fingeren, men siden lillebror på 4 år var sammen med meg (liksom for å venne han til tannleger) måtte storesøster oppføre seg pent..
Lyden som kom da tannen begynte å løsne kan ikke beskrives engang, men jeg husker den enda! Tror den har borret seg inn i hjernen min for alltid.. Men egentlig var det ikke ille som jeg hadde trodd. Jeg kjente faktisk ikke da han tok tannen ut fra munnen. Heldigvis hadde ikke røtterne på tanna nådd å spre seg, så det gikk ganske så smertefritt.

Jeg fikk beskjed om at bedøvelsen kom til å gi seg i løpet av 2 - 3 timer, og at jeg heller ikke kunne spise i mellomtiden. Var tunge timer, og jeg klarte jo selvfølgelig å bite meg i tungen noen ganger pga bedøvelsen. Det var utrolig ekkelt å ikke kunne kjenne sin egen tunge!

Her har dere forresten et bilde av tanna mi;

Jaa, bildet er redigert. Dårlig mobilkamera, så man klarte jo såvidt å se tanna på bildet.. Så tanna mi var ikke så gul som den ser ut som, lysstyrken på bildet er bare lavere..

Jeg synes disse timene etter bedøvelsen ga seg har vært aller værst. Har ennå en skikkelig hodepine og feber, selv om sykdom også kan være grunnen til dette. Har også blødd i munnen i hele dag.. Løøøøvli.. Men nå skal jeg slutte å klage, og heller komme med dagens gladmelding!

Jeg har endelig meldt meg på spenst, et treningssenter! Gleder meg til å begynne!

Q: Har du trekt visdomstann? Er du så flink å har begynt på et treningssenter? =)
Stikkord:

Dagens middag; Fiskeboller


Ble en sen middag i dag, men det er vel fordi formen min ikke er så bra. Sår hals og feber har gått igjen hele denne dagen, så har vært litt giddalaus.. Men jeg klarte tilslutt å karve meg til å lage noe middag, nemlig den etterlengtede fiskebolla! Fiskeboller er noe av det beste som man kan få til middag, og jeg vet det er flere der ute som er enig med meg. Fiskeboller med karrisaus in my heart! <3

Bilder:

Det ferdige resultatet:

Potet, fiskeboller og MASSE saus! Naammmm..

Q: Hva synes du om fiskeboller? Hva spiste du til middag i dag ? =)
Stikkord:

Laget ny header


Endelig klart å lage en header jeg er litt fornøyd med. Kommer ikke til å "legge den ut" før jeg har fikset hele desginet. Nå skal det virkelig gjøres noe her, for jeg er lei hele desginet mitt! Men her kan dere hvertfall se hvordan headeren ser ut nå, og si hva dere synes.

Minipic;


Q: Hva synes dere? Bedre enn den gamle, fæle, stygge og fargeløse? =) Haha

Null hull


Tannlegen gikk egentlig ganske så greit. Hadde ingen hull da, og det var jeg sjeleglad for! Liker virkelig ikke å borre, for tannlegene er så flinke til å treffe nervene mine i tennene. Au! Men så skal jeg tilbake i morgen. Skal trekke en visdomstann allerede da! Auauauauauau! Gruer meg noe jævlig, kommer sikkert til å være skikkelig vondt. Men jeg får bare bite i det sure eplet å få det overstått. Mitt mål er å få trekt alle visdomstennene før jeg fyller 18, altså innen 31 desember, så jeg slipper å betale for det.

Nå sitter jeg å tygger tyggis for harde livet for å få bort fluoren som er på tennene. Wish me good luck til i morgen da, folkens!

Q: Har du trekt visdomstennene?
Stikkord:

Tannlegen next


Har akkurat stått opp jeg.
Fikk sove en time lengre enn vanlig i dag, takket være tannlegen. Har akkurat stått opp, så nå skal jeg bare spise, pusse tennene og gjøre meg klar til timen min klokken halv 10. Jeg er virkelig spent på hvordan det kommer til å gå!

Q: Hva synes du om tannleger?
Stikkord:

Mangler inspirasjon


Føler liksom ikke helt for å blogge lengere. Er jo koselig og alt, men har rett og slett ikke inspirasjon. Har ikke aning om hva jeg skal blogge om, for at dere der ute i det hele tatt  skal gidde å kommentere. Jeg ser at det er mange som er innom siden min hver dag, men kanskje bare 10 % av dere som kommenterer. Hva er vel en blogg uten kommentarer? Man vil jo ha respons fra leserne sine?! Kommentarer gir meg inspirasjon til å fortsette, og uten det virker det ikke særlig fristende lengere. Er litt opp til dere nå. Har mye å gjøre fortiden, siden det er både innleveringer, prøver og snart eksamen, og blogging krever mye tid. Så hvis jeg skal legge av tid til dere, så må dere jaggu meg legge av litt tid til meg også! Er ikke det rett og rimelig?

Q: Har jeg rett?
Stikkord:

Mobilblogg: Deilig dag!


507113-1-1272209567433.jpg
Mobilblogg: Deilig dag!

NOT IN THE MOOD


Sorry for fravær på bloggen i dag, men jeg har rett og slett ikke vært i humør i det hele tatt! Har vært irritert siden jeg gikk å la meg i går i 2-tiden, og humøret har ikke vært så mye bedre tidligere i dag heller.. Takket være noen personer har dagen min vært helt ødelagt, og nesten det eneste jeg har gjort i dag er å vandre mellom senga og toalettet. Fin dag, hæ? Litt av en helg må jeg si.. Men tror humøret er hakket bedre, i og med at jeg har fått snakket litt ut.. Gidder ikke nevne her hva som har skjedd.. Kjenner både hodet mitt og hånda vil eksplodere. Har faktisk vært å sint at jeg slo hånda mi i en vegg (som tydeligvis var av mur eller betong), flere ganger, så hånda mi er litt hoven og blå.Og nei, jeg er ikke gal av den grunn. Har bare litt temprament til tider, og vil si at det er bedre å la det gå utover en vegg, enn menneskene det gjelder.. Men da vet dere hvordan min dag har vært! Håper virkelig din har vært bedre!

Og heller intet bilde i dette innlegget.

Q: Hvordan har så din dag vært da?

MOBILBLOGG: Dagens middag


507113-1-1272051094312.jpg
MOBILBLOGG: Dagens middag. Tacogryte! Vært lite blogging i dag, for har nemlig vært i Finland. Er trøtt og sliten nå, men kanskje det kommer en oppdatering senere =)

Q: Gjort noe gøy i dag?
Stikkord:

Dagens innkjøp; Sommerlige sko


Okei, kan begynne å fortelle først at jeg har vært å tatt ny synstest i dag. Og det var som forventet; jeg har fått dårligere syn! Så nå er nye brilleglass og linser bestilt, noe som ikke er billig! Heldigvis betaler mamma det, så for min del er det null stress. Er bare deprimerende å tenke på at jeg snart er blind (okei, en overdrivelse fra min side)! Men tilbake til dagens shopping!

I dag var det mamma som var så snill å kjøpe nye sko til meg! Disse var ikke så dyr, så hun gikk med på det. Hun kjøpte sko til meg, og jeg kjøpte filmen Knerten til henne. Elsker disse tøyskoene! Skikkelig sommersko! Lett og luftige, og svart. Med andre ord, PERFEKT. Disse skoene er forresten veldig populær nå for tiden..

Skoa:

Sko fra DinSko
Pris: 199kr !
Og et makeup must; Antibac! Perfekt å ha på fingrene FØR du putter bakteriefingrene dine i krukken med consealer eller andre ting du påfører med fingrene. Du vet jo at du påfører masse unødvendige bakterier til sminken din om du ikke renser dem?

Q: Har du slike sko? =)
Stikkord:

HOT or NOT - Rihanna


Ja, hva sier dere? Hva synes dere om antrekket til Rihanna? Er det for mye, eller falt det i smak hos deg? Kom med din mening!Q: Hot or not?

I'm still alive!


Jada jada, dårlig med blogging i dag ja. Men sannheten er at jeg ikke har vært hjemme i dag, ikke før halv 11 kanskje. Dagen har vært veldig lang i dag, så gleder meg egentlig til å bare krype under dyna og sove. Så i dag kommer det ikke noe langt innlegg, får heller gjøre det godt igjen i morgen.

Har vært mye gåing i dag, både på skolen og etter det. For dere som bor i Alta så har jeg faktisk gådd fra videregående skole og helt til museumet. Deretter har jeg gådd fra Gakori til city! Har faktisk vært to turer der.. Så er ganske gåen etter alt dette..
Har også vært å sett på SØTE kattunger! Uheldigvis så lever de ikke lenge om de ikke får et hjem ganske så fort.. Synd det.. Men dagens høydepunkt da; Paradise ! Er jo helt avhengig! Så gleder jeg meg skikkelig til mandag da, når en hotellgjest sjekker inn!
Nok babling, skal la dere være i fred nå. Tror jeg skal se på Two and a half men, om jeg ikke sovner.

Blogges!
Og ja, ingen bilder i dag.

PAKKE I POSTEN; Beauty blender sponge!


Sinnsykt dette gikk fort! Bestilte denne saken på lørdag, og i dag er den her. Bra gjort Coverbrands! Asken fra Island stopper hvertfall ikke dere.

Jeg har ikke testet den ennå, men hittil elsker jeg den bare ved å kjenne på den! Herregud den er myk! Hadde aldri trodd at en svampeapplikator kunne bli så myk.. Gleder meg sinnsykt mye til å teste denne. Skal komme med en omtale av denne, hvis noen er intressert? =D

Beauty blender sponge:Loooove is in the air! <3

Q: Prøvd denne? =)
Stikkord:

Middag og kino!


I dag kom min kjære lillebror på 10 år på besøk! Utrolig koselig at han tar seg tid til å besøke storesøster på hybelen, så da måtte jeg såklart lage mat til han. Laget ikke noe stort, men noe både han og jeg ELSKER så er det spaghetti. Og spaghetti ble det, haha.. Senere ble det også soft is, med krokan såklart! Krokan er desidert det beste som finnes på soft is!

I femtiden dro vi til kinoen med lillebror's gudmor. Hun spanderte kinotur på oss, så vi dro for å se på Dragetreneren. Herregud for en søt film! =) Trodde jeg ikke skulle like den siden Alexander Rybak har stemmen til hovedrollen, men det gikk greit. Jeg satt der med klump i halsen flere ganger, haha. Sentimental, sa du? Neida. Men filmen var seriøst skjønn, og jeg anbefaler den virkelig. Er faktisk noen scener i barnefilmen hvor du skvetter litt, faktisk..

Men nå skal jeg øve litt til geografiprøve, og skrive litt på samfunnsfag - oppgaven min. Jeg får også besøk senere, hjelp til å pugge. Hører rykte om at jeg har fått post i dag, så kanskje det er beauty blender spongen min som er kommet allerede??! Hope so!..

Spaghettien jeg mekka i hop i full fart;


Soft is med krokan <3 ;Seriøøst, jeg vil ha en sånn søt drage!

Q: Sett filmen? =D Hva er det beste på soft is? ^^
Stikkord:

Bilder: Jeg sminket brødrene mine i helga!


I helga fikk jeg lov til å sminke mine lillebrødre. Skulle bruke det til en oppgave på skolen, og de var så søte å stilte opp frivillig. Simen, han minste, er snart 11 år. Steinar er den eldste lillebroren min, og blir 16 i desember. Så, da har du blitt kjent med modellene mine, enjoy!

Det jeg ikke sa til dem var at jeg også skulle nappe øyenbryn, så da jeg satte i gang kom det noen salige ord fra Steinar. Haha, herreguud gutter klager når det kommer til napping av bryn! Enn vi jenter da, som napper bryna kanskje annenhver dag? Og de mener de er det sterkeste kjønn? ;-) Haha.. Uansett, her er bildene. Og husk; skulle sminke dem naturlig og det er kanskje ikke lett å se forskjellene på før- og -etter.

Simen på 10 år:
Før:


Etter:


Det er kanskje ikek så lett å se hva jeg har gjort, så har tatt samme bilde å merket av hvor jeg har gjort endringer.


Først har jeg nappet øyenbryna, eller "det viltveksende" mellom bryna. Det ser man ikke så godt på bildene. Brynene har jeg også farget, som dere ser jeg har merket med brunt på brynene. Der det er lilla i fjeset har jeg skyggelagt, og den grønne pilen viser hvor jeg har lagt consealer.  Grå pil peker mot leppene, og der la jeg en lys dekkstift, bare litt, for å roe ned den dype fargen på leppene hans.. Den røde pilen indikerer litt maskara.
Såklart har jeg også brukt foundation, mineralfoundation, for å få et mer naturlig resultat. Du kan se at han er litt brunere på etter - bildet. Brukte også smahsbox - basen på han, samt grønn consealer for å gjevne ut rødtonene i huden hans. Glemte forresten å si at jeg har brukt litt blush på han, samt highlisht på neseryggen!

Steinar på 15:

Før:


Etter:Indikerer fortsatt det samme, bare at den mørkeste røde fargen er blush. Har også highligh osv, akkurat det samme som jeg hadde på Simen. Ser dere nå forskjeller på dem, nå som dere har sett disse "opptegna" bildene?

Random bilder fra den dagen:

Q: Ser du noen forskjell? Har du sminket dine brødre eller noen andre gutter? =)

M to the ATTE


Sitter på skolen å kjeder meg! Rett og slett kjeder meg. Har matte nå, og det er noe som virkelig dreper må humøret mitt. Vi har om noe som kaller seg derivasjon, og i dette kapitlet er det en del jeg ikke skjønner. Har liksom gitt opp matte, blir bare vanskeligere og vanskeligere. Kanskje ikke gitt opp, men nesten. Flere som kjenner frustrasjon i matten?

Men nå er det "bare" 40 minutter til jeg er ferdig for i dag! Skal bli deilig.. Mandager er bestandig de verste dagene i uken, både fordi det akkurat har vært helg og fordi mandager har vi lengst skoledager. Når jeg kommer jeg må jeg rydde på internathybelen min, for i dag er det noe som vi kaller kjøkkenmøte. Da er det møte på kjøkkenet, hvor vi forteller hvordan det har vært den siste måneden. Etter det er det romsjekk; altså sjekk om rommet er ryddig, rent og pent. Dere skjønner.. Pluss at denne uken har jeg til og med ansvar for å holde kjøkkenet rent, MYE arbeid denne uken!

Men nå skal jeg slite videre med matten,
blogges!

Random bilde av lillebror fra lørdag! Mamma og lillebror stjal kameraet mitt;


Q: Hvilket forhold har du til det fantastiske temaet matematikk?
Stikkord:

Søndagens shopping; Beauty blender sponge!


ENDELIG har jeg kjøpt den! Har siklet etter denne en god stund nå. Har endelig bestilt meg Beauty blender spongen! Gleder meg skikkelig til den kommer i posten, kommer sikkert til å sjekke hver dag! Håper bare ikke den blir forsinket pga asken fra Island. Hadde vært typisk min flaks altså..


Bestilte den fra Coverbrands, en norsk nettside.
Betalte 199 kr for den, ingen frakt.
Can't wait!

Q: Eier du denne skjønne oppfinnelsen?

Ut på tur, aldri sur


Av en eller annen grunn ville lillebror på 4 år plutselig opp på fjellet. Da snakker vi ikke vanlige fjell heller, men de høyeste av de høyeste. Klokken 8 om kvelden er det nemlig bare de høyeste fjellene som har sol på seg, og det var jo sol han ville ha. Som han selv sa, så skulle vi på fjellet så vi kunne sole oss. Hehe, pussig skrue. Han ville så gjerne ha søster med på fjelltur, så jeg hadde ikke hjerte til å si nei. Etter jeg hadde sagt ja begynte han med at vi måtte pakke mat og drikke med oss, og sovepose og telt. Ja, denne karen skulle plutselig sove ute. Han snakket i vei om bålet vi skulle lage, maten vi skulle spise og det faktum at vi faktisk måtte bæsje ute. Jadaa..

Jeg pakket da en sekk med saft til han, marsmallows (?), gjendekjeks og ved. Vi gikk ikke helt opp til fjells, men jeg tok han med på et lite fjell/berg i stedet, og det funket tydeligvis fint det og.

Litt av utsikten oppe på "fjellet", eller rett ved siden av meg på høyre side;


Utsikten "lenger framme";


Bålet;
Søte lillebror! Her sitter han å spiser kjeks og koser seg på tur;


Brennende marsmallows;
Sjekk lillebror som prøver å slukne flammen! Hehe;


Var en ganske så fin tur! Var godt å dra hjem en snartur. Vi var faktisk ute til halv 10. Måtte nærmest lokke lillebror hjem, for han skulle absolutt sove der (uten sovepose og uten telt, og tannbørste som han selv sa), så jeg fåreslo at vi skulle sove i bilen. Da jeg fikk lokket han dit, spurte jeg han; "Vi skal ikke bare dra hjem til mamma å sove?". Og det gikk faktisk. Hehe.

Q: Pleier du å dra på tur med dine søsken? Hadde du en fin dag i går? =)

Fredagens mat; Fylte paprika og kylling!


Fredag var virkelig dagen til å eksprimentere. Jeg hadde liksom mange ideér på hva jeg ville lage, så da måtte jeg da lage alt samme dag. Typisk meg som ikke har tålmodighet til å vente med noe. Så fredagens mat ble da fylte paprika, fylt kylling og salat til. Jeg trodde jo fylte paprika ikke var mettende i det hele tatt (hae jo aldri spist det før), men der tok jeg GRUNDIG feil! Klarte bare å spise opp kyllingen min, litt salat og smake på paprikaen. Neste gang blir det ikke alt sammen samtidig.

Resultatet:Men her kan du få se noen bilder fra maten og forberedelsen!
Stekte sopp til å ha oppi paprikaen;


En tom paprika;


Mixen som var inni paprikaen, pluss 1 egg;


Fylt til randen;


Lukket og klar for ovnen i 20 minutter;


Her har jeg snittet opp marinert kylling, og lagt i kremost i "lommen". Herlig, hva?


Og der var maten ferdig gitt;

Mektig kost dette da! Kyllingen må jeg si ble perfekt. Ikke for å skryte av meg selv da, haha. Er egentlig ikke så gald i kylling, men denne var god. Ikke tørr, og med en nydelig smak! Anbefales!

Q: Prøvd noe av dette? Har du laget noe spennende til middag i helgen?

TIPS: Oppbevaring av sminkekoster!


Hvis du fikk med deg mitt forige innlegg så har jeg kjøpt inn en del ting. Jeg spurte dere om hva dere trodde jeg skulle med "glasseska" og pyntesteinene. Og her er resultatet; til oppbevaring av sminkekostene mine!


Her har jeg de sminkekostene jeg bruker mest. Denne glasseska kan du ha stående på badet, sminkebordet ditt, osv, alt ettersom hvor du sminker deg. Den tar ikke så stor plass heller. Her ser dere bilder av de "viktigste" kostene;


Dekorsand i bunnen og kostene godt plantet nedi!

Nærbilde av ansiktskostene mine;

Dessverre hadde jeg ikke nok dekorsand til den andre glasseska, som jeg hadde planer om å sette øyekostene mine i. Jeg får kjøpe mere morgen =) Men jeg er superfornøyd med dette "systemet"! Har dere noe lignende?

Q: Lurt tips? Har dere noe lignende? =)

Sol & shoooopping!


Herreguud for en herlig dag! For det første er det fredag, verdens beste dag! Skolefri i noen dager før helvette bryter løs igjen. For det andre har jeg penger på kortet, så da har det såklart blitt litt shopping! Og for det tredje skinner solen som bare det her oppe i nord! Kan ikke si at jeg merker noe til askeskyen ennå, så den skal ikke klare å holde meg inne i dette været. ^^

Her har dere et bilde av sola. Sjekk hvor kult bildet ble da! Den prikken dere ser er sola ja;
Og dette har jeg kjøpt meg i dag! Her er ryggen på en svart hettegenser jeg kjøpte meg i dag;


Syntes den var utrolig søt! Kjøpt på Carlings til bare 299kr!


Hihi, kjøpte to av disse. Vet ikke helt hva de kalles, men hva jeg skal bruke dem til skal jeg blogge om gaanske så snart;


79kr pr stk fra Kremmerhuset =)

Og prøv å gjett hva jeg skal med disse steinene da! ;


Q: Hva tror du jeg skal bruke dette til? ^^

Inspirasjon: Kreative cupcakes/muffins


Så gjennom noen bilder på pc'en min. Snublet over disse bildene som jeg følte for å dele med dere. Hva synes dere? Er dette noe du kunne laget? Tror hvertfall jeg kunne laget den med bamsen på, for den var utrolig skjønn!

Bamse med oreo - kjeks;


Med veske på;


Med diverse strikke-greier på;


Q: Hva synes du? Har du laget noen dekorative muffins/cupcakes noen gang? =)

HOT OR NOT; Svømmeføtter med hæler!!


Okei, dette bildet kom jeg over på en eller annen engelsk blogg for kanskje en uke siden. Jeg må si at jeg fikk rett og slett sjokk da jeg så dette! Hallo, hvem vil vel ha svømmeføtter med hæler? Det MÅ jo bare risikere i krampe, hehe. Men selv om disse var megeet spesielle, så hadde de sin egen sjarm. Om du svømmer aktivt og er lei dine vanlige svømmeføtter, så er vel kanskje dette en kulere løsning? Bedøm selv! Er dette hot eller not?Q: Svømmeføtter med hæler, hot or not? Ville du brukt disse? ;-)

DAGENS INNKJØP! + mongobilder av meg


Har vært å rusla rundt i "byen" fra ca klokken 3 i dag, til kanskje 7. Utrolig slitsomt ja, men var så godt å være med kjæreste Karoline igjen så det gjorde ingenting. Har forresten funnet meg masse jeg har lyst på, så kanskje jeg kjøper? ;-) Får se hva jeg finner ut. Her er hvertfall dagens shopping;

Første innkjøpt er fra Parfymelle. Klarer dere å gjette hva som er oppi den?


Parfyme faktisk! Tro det eller ei.. Pluss litt småstæsj;


DET NYE EOS - EGGET, MED SITRON;


Haha, her demonstrerer jeg bruken til dere. I tilfelle dere ikke visste hvor den skulle brukes;


Gratisprøve på hårkur og magasinet Beauty fikk jeg med på kjøpet;


Var forresten masse små prøver som fulgte med bladet. Happyface! ;
Parfymen fra Lancome, som forresten lukter som sukkertøy/tyggis;


Mongofaces (lekte med strikket som sto på pakkeesken;
Men tilbake til innholdet i pakken;

Fikk forresten body lotionen med på kjøpet! Egentlig koster denne lille parfymen alene 375 kr, men pakken jeg kjøpte ovenfor kostet faktisk akkurat det samme. Like stor flaske, pluss en body lotion, til samme pris. MER FOR PENGA! Likerrr..
Nå er jeg trøtt og slien i beina. Kjenner virkelig at jeg har gådd mye i dag! Puuh.. Men nå skal jeg se gårsdagens episode på Paradise Hotel via nett.
Blogges!

Q: Har du prøvd noe av dette? Hatt en tung dag du og? =)

Oversikt over Paradise Hotel - bloggere!


Som dere sikkert har merket er det en del av de som er med i årets Paradise Hotel som har blogg. Mange av disse er nesten øverst på topplisten. Her tenkte jeg at jeg skulle lage en oversikt over alle som jeg vet har blogg. Hvis du vet flere så skal du bare si i fra!
Jeg tror jeg har husket alle nå. Visste du om alle disse? =)

Q: Har jeg glemt noen?

JEG ER PÅ TOPPLISTA!!!


Jeg oppdaget det tilfeldigvis, aner ikke hvorfor jeg var inne å sjekket. Men jeg er altså på topplista, på personer mellom 13 - 17 år. Jeg er både på Bloggshout og på Pluss! ^^ Sjekk selv.


BloggShout, på 22. plass;


Og på Pluss, med 19. plass;

EDIT: La merke til en ting til. Jeg er også på topplista på Alle, på både BloggShout (39.plass) og Pluss (på 38.plass).

Dette var dagens høydepunkt! Kan jeg si at it made my day, selvom dagen allerede har gådd?! Uansett, HAPPYFACE!

Q: Har du vært på topplisten før? =)

Smoothie og NY PARFYME!


I dag har jeg vært å drukket smoothie på Kaffepausen med Sigrid og Kristina. Visste faktisk ikke at de hadde smoothie der før Sigrid sa det, så da måtte vi jo såklart dra dit etter skolen. Drakk en smoothie med bringebør og blåbær, som var supergod! Riktignok var den litt sur da, men pytt pytt.

Smoothien;

Naaam! <3

Etter det måtte Sigrid dra, så da gikk jeg og Kristina rundt på senteret. Det endte med at jeg kjøpte en parfyme jeg har hatt lyst på leeenge! Nemlig sommerparfymen til Escada, Marine Groove! Heeerlig! Pluss at jeg fant en til parfyme som jeg likte, som jeg skal ha engang.. Er nemlig sjeldent at jeg finner parfymer jeg liker skikkelig godt. Tror jeg bare har sånn 2-3 parfymer som jeg bruker.

Escada, Marine Groove;


Kjøpte bare den lille flasken (30ml), som dere kanskje ser. For 30 ml kostet den 365 kr =)

Og JA, jeg og Kristina har funnet ut at vi skal begynne på Spenst, treningssenteret her i Alta! Wish me good luck! Vi regner med å starte 1. mai, men vi får se.

Q: Er du kresen på parfymer? Har du noen sommerfavoritter i år? =)
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits