Russebilen vår - bilder underveis


Noen av dere har kanskje fått med seg at jeg er russ i år? Jeg er ikke bare russ, jeg har faktisk russebil også, med 5 fantastiske jenter! Det har vært mye arbeid, vi kjøpte tross alt en helt vanlig bil og begynte helt fra begynnelsen, men forhåpentligvis har alt vært verdt det! Her under kan du se noen bilder fra oppusingsprosjektet vårt. Bilen var hvit i utgangspunkt, så bare alle lagene med maling har tatt tid. Opp igjennom denne tiden har det vært noen taco-pauser mellom slagene, litt uenigheter, diskutering av navn, ording av sponsorer, vaskeoppdrag, osv:

 

 

 

Her under ser dere også hvordna bilen så ut innvendig, før vi festet seter og bord. Dere kan også se den fine stjernehimmelen vår! :


Her var bare noen få bilder, men tenkte jeg måtte vise dere disse før jeg poster bilder av hvordan bilen ser ut nå! Setene er ikke slik som på bildet lenger, og bordet er så klart malt. På disse bildene var heller ikke anlegget koblet til. Skal prøve å få postet bilde av bilen FØR russsetida begynner (1.mai!!), og jeg må bare få si at den er helt rååå! :D

Image and video hosting by TinyPic

Mobilblogg: Kastet masse sminke under flytting!


På torsdag ble det bestemt at jeg måtte flytte ut av leiligheten min, som jeg har leid i snart to hele år. Jeg har hele mai på meg, men pga russetid og eksamener har jeg valgt å begynne allerede nå i helga! Har kommet godt i gang, men må innrømme at jeg blir litt flau over hvor mye sko, klær og ikke minst sminke jeg har! Her er bare en liten del av sminken jeg har kastet i dag:

De fleste skoene mine er også pakket ned:

Jeg synes ikke det har minket i det hele tatt, selv om esker på esker er stablet i gangen. Får håpe det blir litt bedre når jeg får kjørt alt hjem til mor! Ha en super lørdag dere!

På ønskelista: Heart of the ocean - Titanic smykket


Denne er høyest på ønskelista mi akkurat nå. Hadde vært et barndomsminne som hadde gått i oppfyllelse! Akkurat nå er det på salg på motehus, og jeg vurderer sterkt å klikke det hjem. Salget varer ennå i 3 dager til, så da har jeg litt betenkningstid. Vakkert!

 

 

Nå koster det 298,- og du kan få kjøpt det her.


Image and video hosting by TinyPic

 

TITANIC - 100 år siden i dag!


Tenk, i dag er det akkurat 100 år siden Titanic sank! Det britiske passasjerskipet var på sin jomfrutur mellom Southhampton i England og New York da det forliste 15.april 1912, da det traff et isfjell og sank. Kjenner jeg blir litt emosjonell av å tenke på det i grunn, hehe. Hvert fall, dette "feirer" (om man kan si noe sånt om en tragedie) med å se den nydelige filmen Titanic med kjæresten! Anbefaler alle som ikke har sett den å se den, selv om den varer i ca 3 timer. Den er verdt det! Så må jeg jo nesten slenge med en nydelig sang når vi først av snakker om det: 

 

 

 

Dere må kose dere så masse i kveld, alle sammen. Det skal iallefall jeg! 

 

Image and video hosting by TinyPic

Russ i år? SE HER!


Mange av dere er er nok russ i år, deriblant meg selv, og da føler jeg at jeg er litt pliktig til å minne dere på å stemme på årets russelåt! Det du trenger å gjøre er å logge deg inn på russ.no sine sider, nominere den artisten/sangen du vil ha og samt legge med en youtube-link til sangen din. Hver russ har 3 stemmer, bruk dem klokt! Jeg selv har stemt på to sanger fra Sirkus Eliassen (Opp ned bak fram og Æ vil bare dans) og selvfølgelig Danza Kuduro med Don Omar! Håper virkelig Danza stikker av med seiren, den sangen er jo bare evig kul da og jeg blir så glad av å høre den :D Legger likegreit inn videoen:

 

 

Hvis dere ikke finner fram på russ.no sine sider, kan dere bare følge linken her. NB! For å avgi stemme krever det selvsagt at du er medlem på deres side. Så russ, nå har dere ingen grunn til å ikke stemme! :D Dere har fram til 19.arpil på å bestemme dere, og den 20. april vil årets russelåt bli kåret.

Image and video hosting by TinyPic

 

Bildedryss fra Danmark DEL 1


Tenkte jeg skulle vise dere noen av bildene jeg tok i Danmark i påska. Bildene er tatt med iPhone-kamera, derav kvaliteten. Dere som er venner med meg på facebook har nok sett de fleste bildene før! Jeg viste bildene til mamma og det første hun utbrøt var: "Har du ikke gjort annet enn å spist i Danmark?", og etter bildene å bedømme så skulle man faktisk trodd det! Men jeg har jo hatt godterfri det siste halve året ca (med en pause i mellom), så da skŧlder jeg på det.. Uansett, her er bildene: 

 

 

Starbucks i Oslo:

 

 

Soft is med vanilje og sjokoladeis, med sjokoladebiter på. Danmark har den BESTE soft isen!:

 

 

Hihi, pølsehorn for dere som lurte:

 


Lillesøster Vanja som har funnet fram bestemors skatter:

 

 

 

Siden jeg ikke fikk pyntet så mye hjemme til påske, måtte bestemor hente inn denne eksotiske tresorten fra hagen slik at jeg og lillesøster fikk pyntet litt:

 

 

 

Min bestemor og jeg var på en mexicansk restaurant, hvor vi fikk en treretters til bare 169 kr! Her har jeg rekecoctail:

 

 

Biff må man ha!:

 

 

Irish coffee til dessert, noe som slett ikke smakte ille!:
 Image and video hosting by TinyPic

 

Nytt fra MAC og Deborah Lippmann


Hjem fra Danmark fulgte det med meg noen flere skatter, og det neste jeg tenkte å vise dere var disse to skjønnhetene: en neglelakk fra deborah lippmann og prep+prime for lepper fra Mac. Dette er min første neglelakk fra dette merket, og jeg har store forventninger! De hadde utrolig mange forskjellige farger innenfor dette merket, og jeg hadde mildt sagt problemer med å velge hva jeg skulle ha (jeg hadde funnet ut at jeg bare skulle ha én). Valget mitt falt på Across the universe, som er en nydelig blåfarget neglelakk med både store og små glitterkorn i. 

Mac prep+prime lip har jeg lest litt om på andre blogger, men hvordan denne er det vet jeg egentlig ikke. Jeg gleder meg hvert fall til å teste begge disse to produktene!

Jeg har testet neglelakken litt, men det er for tidlig for meg å si hva jeg egentlig synes om den. Jeg er litt skeptisk sånn sett, liker å få testet ut ting skikkelig før jeg gjør meg opp en endelig mening!
Tenkte jeg også skulle vise dere de hudpleieproduktene jeg har kjøpt fra Ole Henriksen  :D  Det er et merke jeg virkelig har hatt lyst til å teste leeeenge!

Q Har dere noen erfaringer med disse?

Image and video hosting by TinyPic

Nytt fra Nilens Jord


Nilens jord er et 100 % dansk merke utviklet av ekteparet Lars og Berit Jacobsson. Kvalitet er et nøkkelord for dette merker, og det inneholder verken parfyme eller parabener. Sminken består av 100 % naturlige mineraler, altså kun naturens egne unike råvarer. Børstene deres er laget de fineste materialer og utvalgte naturhår eller syntetiske hår (avhengig av behov og funksjon). Dette merket er skapt for skandinaviske kvinner, altså skandinavisk hud og skal være like fin på ung hud som på eldre. 

 

Før jeg reiste ned til Danmark nå i påsken så hadde jeg allerede lest til om dette merket, blant annet på bloggen til Heidi Larsen. Jeg var veldig spent på dette merket, og hadde bestemt meg allerede før jeg reiste at jeg SKULLE ha consealeren. Som mange andre jenter er jeg på jakt etter den perfekte consealer, og jeg gir meg ikke før jeg har funnet den. Utvalget til dette merket er ganske godt, og jeg hadde problemer med å bestemme hvilke produkter jeg skulle teste. En ting jeg raskt merket var at dette merket var mye billigere i Danmark enn på norske nettsider! Er omtrent en hundrelapp forskjell, om ikke mer på enkelte produkter. Uansett, jeg endte altså opp med consealeren og en farget dagkrem som du kan se under:

 

 

Denne consealeren finnes i to fargenyanser, og jeg har den lyseste. Den består av en flytende og en fast del:

 

 

 

Denne fargede dagkremen finnes i tre forskjellige farger, og også her har jeg valgt den lyseste av dem alle (selv om denne ser litt mørk ut på bildet under):
Jeg har ikke fått testet ut consealeren ennå, jeg kom jo tross alt hjem i fra Danmark i går og da har andre ting stått i hodet på meg. Men dagkremen har jeg testet ut litt mens jeg var i Danmark. Nå må det sies at jeg aldri har hatt en farget dagkrem før, så jeg vet ikke hvor mye den skal dekke. Men den dekket ikke så veldig mye, skjulte kanskje de aller verste ugjevnhetene i ansiktet men absolutt ikke så mye jeg trodde. Men så det er sagt, dette er en dagkrem og ikke en foundation. Kan tenkte meg at den er fin å bruke de dagene man ikke gidder å ta på foundation (for denne gir jo glød til huden), noe som for meg er stort sett alle dager  :D  Til nå er det egentlig litt vanskelig å si hva jeg mener om den, så jeg skal teste den mer framover så skal dere få høre! 

 

Image and video hosting by TinyPic

Nytt design på bloggen


Jeg fant et gratis design på nett, og bestemte meg for å bytte. Det er enda litt igjen å gjøre på det, bare så dere er obs på det! Er en del ting jeg har lyst til å endre med desginet, blant annet fargen på overskiften i innlegg, farger på linker, osv. Så hvis noen vet hvordan man gjør det så er det bare å hyle ut!

Sånn ellers kan jeg jo nevne at jeg har hatt en super påskeferie i Danmark, og kjøpt sykt mye digg! Gleder meg til å vise dere det :D

 

Image and video hosting by TinyPic

Paradise Hotel 2012 - Bloggere


I år er det faktisk utrolig få paradise-bloggere, eller kanskje det er jeg som er dårlig å lete. Ikke vet jeg... Men listen oppdateres så fort jeg eller dere finner noen, slik at vi alle har en komplett liste å se på!

 


Kristin E. Gjelsvik - http://styleconnection.blogg.no/

Alder:
Fra:
Yrke:
25 år
Bergen, bor i Oslo
Salgssjef
 

Kristin er impulsiv, festglad og opptatt av at folk rundt seg har det bra. Kristin er en selverklært livsnyter og et energisk fyrverkeri av en bergenser. Hun finnes ikke konfliktsky og sier rett ut hva hun mener. Kristin kommer enten til å bli din venninne eller gå deg på nervene, men det blir uansett ikke kjedelig med henne i nærheten.

 

 

 


Are Schanke - http://paradiseare.blogg.no/

Alder:
Fra:
Yrke:
20 år
Trondheim (Orkanger)
Salgskonsulent og modell

Are er en skikkelig kjekkas, med nesen høyt til værs. Han jobber som modell, noe kommer til syne i hans modell-attitude. Han ser på seg selv som meget høyt begavet, bedre enn de fleste, og beskriver i tillegg seg selv som utspekulert

 


Iselin Michelsen -  http://iselinmichelsen.blogg.no/ 

Alder:
Fra:
Yrke:
21 år
Gardermoen
Modell og promotør/vertinne

Iselin fremstår som en søt, uskyldig barbiedukke, og hun drømmer faktisk om å få seg en barbietatovering. Selv karakteriserer hun seg som ei uskyldig, men ekte jente. Iselin har tidligere vært med på sjekke-programmet Dagens mann på TV3, men hennes store drøm er å være med på nettopp Paradise Hotel, og hun er med for å vinne!


Miguel -  http://paradisemiguel.blogg.no/ 

Alder:
Fra:
Yrke:
20 år
Tønsberg
Selger

Miguel er halvt svensk og regner seg selv som B-kjendis i Sverige etter en radiokarriere.  Miguel er flink til å spille gitar, og betrakter seg selv som over middels begavet. Han har fininnstilt konkurranseinstinktet, og må alltid vinne. Miguel er veldig opptatt av utseendet sitt, og mener at han er Guds gave til kvinner.

 


Tommy Steinslien - http://paradisetommy.blogg.no/

Alder:
Fra:
Yrke:
21 år
Gausdal
Logistikkoperatør

Tommy er en ekte bygdegutt fra Gausdal, med et smil og en jordnærhet som kan sjarmere selv jenter fra Oslo vest. Selv om han har vært i noen disputter på lokale bygdefester, er han en svigermors drøm. Han anser seg selv som en livlig fyr med god fysikk. Å vinne er det viktigste for Tommy. 

 


Stian - 
http://staysman.blogg.no/

Alder:
Fra:
Yrke:
29 år
Fredrikstad
Musiker / Entertainer

Stian jobber som entertainer og musiker, og er b-kjendis i hjembyen Fredrikstad. Stians fordel er humor, ro og selvtillit, og de fleste liker seg godt i hans selskap. Han sier selv at han ikke får noen damer på førsteinntrykket, men at han får alle på andreinntrykket.

 


Kristian Rene Moody - http://krmoody.blogg.no/

Alder:
Fra:
Yrke:
21 år
Tromsø
Blikkenslager

Kristian René er en nordnorsk casanova som er bortskjemt med oppmerksomhet fra damene. Han har tatovert jentebryster på armen. Kristian René ser på seg selv som en empatisk type. Han liker seg godt på dansegulvet og beundrer Robbie Williams. 

 Q Vet du om flere paradise bloggere? Fortell, så slenger jeg dem inn på listen!

Image and video hosting by TinyPic

Storesøster siden sist..


Tenkte jeg skulle komme med en rask oppdatering, fra verdens verste blogger! Jeg ser at det enda er en del som er innom hver dag, så jeg må vel prøve å skjerpe meg.. Men siden sist har jeg altså blitt storesøster igjen! Det er pappa og fruen hans fra Danmark som har fått en liten jente, og hun kom til verden 25 mars klokken 23.51. 

For øyeblikket sitter jeg selv i Danmark, nærmere bestemt Frederikshavn. Jeg kom hit 1. april og skal være til den 9. Måtte jo så klart se min nye lillesøster, så da valgte jeg å feire påsken min her. Jeg angrer ikke et sekund engang! Et pluss er jo at det blir både taxfree shopping, starbucks og shopping i byen i tillegg. Jeg slenger med noen ekstra bilder av begge mine søstre her i fra Danmark:  

Ha rn god påske alle sammen!
Hva skal du gjøre i påska? 

Image and video hosting by TinyPic

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Desember 2013


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits