Har du lagt merke til...


At de som finner glede i å såre andre, er mest sårbare.
At de som kritiserer mye, tåler minst kritikk.
At de som stadig forsvarer seg, lettest angriper.
At de som snakker høyest, har minst å si.
At de gjerrigste tar lettest imot.
At de som lett avslører andres feil, sjelden bekjenner sine egne.
At de stolte, ofte ydmyker sine medmennesker.
At de som sjelden tilgir andre, ofte bagatelliserer sine egne feil.
At de som hater mest, stadig etterlyser kjærlighet...

Bilder - My everyday makeup !


Jeg er ganske glad i sminke, som sikkert noen av dere har fått med dere. Derfor tenkte jeg å vise dere hvilken sminke jeg bruker på daglig base, altså hver dag på skolen, senteret og slikt. Har dere også laget et slikt innlegg med bilder, så legg gjerne en direkte link til innlegget (Jeg gidder ikke stikke innom å lete etter innlegget ditt så). Det hadde vært interessant å se hva andre bruker i sin dagligdagse sminke. 

Her er det jeg bruker hver dag; 
Her er altså alt sammen. Mer informasjon kommer nå under hvert enkelt bilde. :)

Jeg bruker altså MaxFactor's second skin foundation i fargen Natural (nr 070) og/eller Maybelline's pure foundation mineral i fargen Dune (nr 73). Er ikke hver dag jeg bruker den flytende, av og til bare mineralfoundationen. Men jeg bruker alltid pulverfoundationen når jeg har den flytende, for å "sette" sminken!.. Viktig å huske på 

Min consealer som jeg bruker nesten hver dag! Riktignok bruker jeg bare den grønne og røde. Den er fra WetNwild, kjøpte den i Danmark, men har sett at de har den på nelly.com også.

Da var tiden inne for blush! Den brune bruker jeg til å lage konturer i ansiktet. Når du bruker foundation har den den evnen til å "viske bort" ansiktets naturlige skygger, om man kan kalle det det. Fargen er fra IsaDora og heter Mocha blush (nr 21). Den andre er fra Makeup store og er i fargen lush, som forresten er en utrolig nydelig farge. Denne bruker jeg for å gi glød i kinnene mine. =)

Så til mascara. Mascara er utorlig viktig for å få et mer våkent blikk. Begge er fra MaxFactor.. Den tynneste, men lengste kosten, heter lash extension effect. Den skiller vippene bra, og er fin å bruke hvis du vil ha et naturlig resultat. Ofte synes jeg denne blir altfor svak, og da tar jeg false lash effect - mascaraen over. Denne er min favoritt alltime! Har testet mange mascaraer, både dyre og billige, men denne gjør virkelig underverket for mine vipper!


Brynene er mye viktigere enn du tror. De er jo tross alt "rammen" i ansiktet.. Dette pallettet er fra Loréal, og det er den øverste (mørkeste) fargen jeg bruker på bryna. De andre to er øyenskygger. Pallettet heter Made for me naturals, og er i fargen Dark brunettes. Den mascara- lignende tingen er fra elf, og er brynsgele. Er ikke hver dag jeg trenger den, for av og til vil brynene mine funke som jeg vil. I andre enden av denne saken er det en blank mascara, men den er altså ikke med i min everyday makeup. 

Q: Nå har du sedd min sminke. Får jeg se din nå? :) Har vi noen av det samme? Bruker vi samme produkter hver dag? Kanskje du til og med har noen produkter du vil anbefale meg? Skriv ned da vel! 

Mmmmm, brownies!


Hvem liker ikke disse amerikanske herlighetene? Vel, jeg ELSKER dem! Med dets litt crispy utside og myke indre, smelter den nesten på tunga! Hvis du i tillegg har i sjokoladebiter, blir de enda bedre.. 

Her er "mesterverket":Kaken minket ganske så fort, noe som er forståelig. Måtte kapre noen stykker med meg tilbake på hybelen i Alta, så nå har jeg noe å kose meg med. Tror faktisk jeg skal ta meg et stykke nå, haha! ;)

Q: Liker du brownies? Hvilken oppskrift bruker du? :D

Sirkus Merano i helgen


På fredag var jeg på sirkus, Sirkus Merano. Lenge siden sist, tror faktisk det er 4-5 år siden. Dyremisshandling som noen sier. Da jeg var der kom jeg på grunnen til at jeg sluttet å gå på sirkus! 

Utenfor sirkuset, 1 time før det startet. De hadde ikke begynt å slippe folk inn enda, og det var nesten ikke kommet noen;
Står enda for det jeg sier, stakkars dyr! Og elefanter er ikke til å spøke med, det er en ting som er sikkert. Vi satt jo helt framme, så langt fram man kommer (tror det heter losje, rett meg om jeg tar feil), og da elefantene begynte å snu seg og den svære rompa bare nærmet seg mer og mer, - ja da skal jeg si deg at jeg var redd! 

Q: Hva er ditt forhold til sirkus?

Gylne armbånd fra Glitter! Loooove <3


Elsket disse armbåndene! Vanligvis er jeg ikke så hipp på fargen gull, men disse var skikkelig smashing! Jeg kjøpte disse på Glitter i dag, så det kan hende de ennå har dem inne. Tror ikke det er så lenge siden de fikk dem inn så, men skal ikke si meg sikker. Loove! Elsker dem virkelig! Tror jeg skal bruke disse i helga :) Betalte 129 kr for disse herlighetene

Q: Hva synes du? Er det noe på Glitter du anbefaler meg å kjøpe eller? Er på jakt etter nye smykker, armbånd, ringer og øredobber! HYL UT! :D

Dagens utrolige middag; Pølse og makaronigrateng!


Dette er en middag som min mor har laget ofte hjemme, så jeg tenkte jeg skulle prøve meg på den. Det var tross alt tilbud på pølser på Spar til 29 kr pr pakke, så jeg måtte jo så klart benytte meg av det. Haha! Jeg hadde aldri laget denne maten før heller, pluss at jeg ikke hadde alt som skulle til. Men man tager hva man haver! Maten ble faktisk ganske så godt!


Det du trenger for å lage min versjon av denne er;
* ca 3 kjøttpølser
* ca 4-5 dl makaroni
* 1 boks mais
* 1/2 pose med brokkoliblanding
* 1 pk matfløte
* 3 egg
* ost etter ønske
* Krydder etter eget ønske
* 1 fedd hvitløk
Dette er altså min versjon. Du kan ta i akkurat hva du vil, jeg bare tok i det jeg hadde tilgjengelig i kjøleskapet! Det du gjør er at du koker makaronien og grønnsaksblandingen, før du blander alle ingrediensene i en ildfast form. Sett den inn i en forhåndsvarmet ovn på ca 225 grader. La stå i 30 minutter

Anbefaler den virkelig! Jeg lagde litt mye, så jeg har mat både til kvelds,frokost og middag i morgen!

Q: Har du laget pølse og makaronigrateng før?

Møtte Farmen deltagere i dag! + kjapp oppdatering


Skoledagen i dag  har vært ganske grei. Ikke no hard jobbing, og det er slik vi liker det. Etter skolen dro jeg på spenst, hvor jeg og Kristina pumpet jern i nesten en og en halv time! Wow, vi er gode! haha.. Kjøpte meg også armbånd på glitter i dag, som jeg skal da bilde av senere å legge ut. Jeg overrasket meg selv der, for egentlig er jeg ikke så stor fan av gull, og dette armbåndet inneholdt både gull og sort.

Møtte forresten på Leif Birger (vinneren av Farmen), noe som jeg har gjort et par ganger siden vi tross alt bor i samme by, men så møtte jeg også på Silje da. Fysj av meg, vet ikke helt hva jeg skal si om henne.. Men for all del, kan være hun er helt annerledes som person enn hva hun var i Farmen.. 

Men nå skal jeg dra på butikken å se om jeg finner noe brukbart å lage, for nå skriker magen min etter mat! 
Blogges!

Fikk pakke i posten i dag!


I dag fikk jeg en av pakkene jeg har bestilt! Denne var fra Hot Miami Styles, og foreløpig digger jeg den! Har ikke prøvd den ennå, men den ser lovende ut! Kommer mest sannsynlig ut med bilde, hvis jeg får tid. Kan ikke love noe, og da slipper dere å bli skuffet! ;) 

Denne fikk jeg; 

Oppdaterer innlegget mere i morgen. Nå må jeg sove! Blogges!

Q: Hva synes du? Så den fin ut foreløpig?

"Uansett hva du gir en kvinne, vil hun gi deg noe bedre!...."


Lite dikt, eller hva jeg skal kalle dette. Ønsket bare å dele denne med dere, syntes den var så bra så! :D

"Uansett hva du gir en kvinne, vil hun gi deg noe bedre. Gir du henne sperm, gir hun deg ett barn. Gir du henne en oppskrift, gir hun deg ett måltid. Gir du henne ett hus, gir hun deg ett hjem. Gir du henne et smil, gir hun deg sitt hjerte. Hun multipliserer og forstørrer uansett hva du gir. Så, hvis du gir henne noe dritt; -forvent et helvete tilbake!"

Q: Har du noen morsomme utsagn å dele? :D

Tips til hvordan du kan lage sotete øyne


Sotete øyne, eller smokey eyes som det også blir kalt, er en gammel klassiker som kler de aller fleste. Men mange tror man er nødt til å være rene eksperten innenfor sminke for å få det til, men der tar dere feil. For det første så finnes det flere måter å sote øynene på, det er bare fantasien din som setter grenser. Her om dagen satte jeg sammen en enkel look som jeg tror alle her vil få til. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise et how to do - innlegg, så her kommer det.

Her var resultatet som dere ønsket å se:


Okei, da begynner vi.. 

Først begynner jeg med å legge en svart base. Her bruker jeg den svarte fra Nyx's jumbo eyeshadows pencils, men om du ikke har den kan du selvsagt bruke en annen svart base eller en eyeliner. Legg opp til globalen (ikke over, for da er det lett at den striper seg), og dus ut med en finger til globalen.


Legg en tape under øyet (eller et lett og transparent pulver) slik at det ikke drysser. Jeg hadde bare tape. Deretter finner du fram en svart øyenskygge, som du "tapper" eller presser på øyenlokket (håper dere skjønte hva jeg mener). Ikke gni det på, men press. Jeg la skyggen bare på basen, så fant jeg fram en fluffy kost som jeg duste ut med. Når du da duser ut vil du få perfekte overganger! Legg også litt skygge under øyet.


Hvis du vil nå så kan du egentlig stoppe. Det neste jeg gjorde var å finne min fluffy'e kost. Deretter fant jeg fram en sølvfarget øyenskygge med litt shimmer i. Det du gjør nå er å gjøre det samme som du ville gjort når du duser øyenskygger i globalen; du går over med denne skyggen i globallinjen. Voilá, så enkelt er det! 


Om du ønsker så tar du eyeliner på våtlinjer. Dette gir et vakkert blikk! Hvis du har fulgt mine step by step så burde resultatet ditt se ca ut som mitt! :)


Q: Fikk du samme resultat? Var dette innlegget til hjelp i det hele tatt eller? =) Kom med tilbakemeldinger!

Dagens bilde(r); Sminkeinspirasjon - Sommer


Vakre bilder som får fram kreativiteten i meg! Noe å prøve selv eller? Får skikkelig sommerstemning av disse bildene her! Herlig! Gleder meg utrolig mye til sommerenQ: Flere som kjenner sommerstemningen i bildene?

Da var premien sendt!


Da har jeg fått sendt avgårde premien fra konkurransen jeg hadde i går. Håper den kommer fort fram, og at vedkomme som vant sier i fra når hun får pakken :) Og såklart hva hun synes!

Ønsker dere en god helg! Kommer til å bli litt travelt i dag, så vi får se om det blir mere blogging i dag. 

Topplista igjen gitt..


Kom over at jeg lå på topplisten, på pluss. Tror jeg lå på fjerde plass over alle, med 174% :) Er skikkelig koselig det! Og det er såklart takket være dere lesere som er innom, så stor takk til dere! 
Hadde egentlig ikke mye å tilføye.. Men jeg har et spørmål.. Har nok ikke så mye å bedrive helgen med, så er det noe dere vil ha på bloggen min? Er det noe innen sminke dere har lyst til å se?

Q: Synes du jeg fortjener å være på topplisten? ;-)

Sminke: Sotete øyne


De klassiske sotete øynene går vel aldri av moten. Det finnes utallige varianter av sotete øyne, men dette er vel den klassiske. Hadde lite å gjøre i går, så jeg sminket meg. Den tar ikke så lang tid, brukte kanskje 5-7 minutter?

Mine sotete øyne:


Q: Hva synes du? :)

Vinneren er kåret! Vant du?


Konkurransen gikk utrolig fort, fortere enn forventet. Men da vet jeg det til neste gang, da kan jeg øke vinnerkommentaren ;-) Spent på om du vant eller? 

Vinneren er: 

Gratulerer! Send meg navn og adresse på mail, så skal jeg sende premien så fort som mulig! :)

KONKURRANSE PÅ BLOGGEN MIN!


Ja, nå føler jeg det er på tide med en konkurranse. Begynner å bli en stund siden sist, kanskje det var fordi det  var så få som meldte seg på (?), men nå skal jeg altså prøve igjen. Konkurransen denne gangen er ganske lett, og alle kan delta. 

Konkurransen: Konkurransen går ut på å kommentere. Ja, riktig - kommentere! Dere er litt "sløve" med kommentarer, men skal dere være med så må dere faktisk kommentere.. Det er kommentar nummer 100 som vinner premien. Fra og med jeg publiserer dette innlegget teller jeg til kommentar nummer 100. Så her er det bare å kommentere, og du kan kommentere så mange ganger du vil! 
OBS: En viktig ting er at dere IKKE er nødt til å kommentere på dette innlegget, men står fritt for å kommentere på eldre og nye innlegg. 
Du kan skrive hva du vil på kommentaren. Alt fra hvordan din dag har vært, middagstips, hva du synes om bloggen min, hva du vil ha mer av/mindre av, sminketips til meg, internettsider dere anbefaler av sminke og klær, osv. You get it? Så heng i å kommentere!

Premien: Ja, så kommer såklart premien. Den består faktisk av hele 3 ting denne gangen, som kommentar nummer 100 stikker av med. Du kan vinne et par øredobber fra Glitter, en jumbo eyeshadow pencil og en blush fra IsaDora.
Øredobbene som er inspirert av klokker. Veldig kule!


Her er blush'en i fargen Wild Berries.


Og her er jumbo eyeshadow'en i fargen Iced Mocha. For dere som ikke vet hva denne brukes til så kan den brukes som øyenskygge og som eyeliner.

Her har dere swatches på fargen. Fargen helt til venstre. 

Her har jeg laget en look med denne fargen. Har skrevet et innlegg om denne looken tidligere, og vil du vite hvordan du kan sminke deg med denne kan du se her.

Q: Var det noe mer dere lurte på, eller noe som var uklart? Meld deg på da vel! Jeg begynner tellingen nå!

Vinn sminke og hårprodukter til 800 kr!


Visins.blogg.no har konkurranse hos seg hvor du kan vinne produkter til en samlet verdi av over 800 kroner.

 
Den som vinner stikker av med; 

*3 stk Redken Deep Fuel verdi 100 kroner
*Oriflame gloss booster verdi 89 kroner
*7 pakning med sminkekkoster verdi 200 kroner
*Oriflame nattkrem Optimals Biomaximum verdi 319 kroner
*Oriflame Beauty Conceal Kit verdi 150 kroner(hvis ikke linken fungerer, så gå inn på VISINS.BLOGG.NO og klikk deg inn under konkurranser)


 

Sponsor til konkurransen; Oriflame
Q: Er du med? =)

Dagens bilde: Jordbær


Sitter å kjeder meg med matte her. Fikk akkurat vite at vi skulle øve til matte muntlig, så jeg skal tydeligvis ha om funksjoner.. Jippi, må jeg si.. Siden jeg ikke har noe annet å gjøre, legger jeg ut et random bilde. Syntes det passet godt, siden sommeren nærmer seg med stormskritt. 

Sommerlige jordbær;


Skal jeg fortsette å legge ut random bilder? 

Q: Hva synes du om jordbær?

Bestilt meg klær fra Hot Miami Styles!


Tror jeg har shopping på hjernen! MÅTTE bare ha meg denne, syntes den var såå fin! Bestilte den fra www.hotmiamistyles.com, en side der de har utrolig mye fint.. 

Bestilte denne playboy - genseren;

Slik ser den ut bakfra;
Genser - ca 185 norske kroner
Frakt - ca 95 kroner
Samlet beløpt ble på 181,30 kroner :)

Digger den! Håper bare at den passer.. Eneste minuset med å bestille klær fra utlandet er at du ikke får prøvd dem, men man får bare ta sjansen. Siden den var så billig så tar jeg sjansen ;-)

Men folkens, NÅ skal jeg virkelig sove. God natt igjen!

Q: Hvor bestiller du i fra når/om du bestiller fra utlandet? Kom gjerne med linker! =)

Klærne jeg kjøpte i dag


Jeg kjøpte som sagt noe nye klær i dag, og her er bildene jeg har lovet dere.. Fikk ikke til å ta bilder selv når jeg hadde dem på, så bildene ble ikke så bra. Pluss at klærne bare ser posete ut.. Men om dere er interessert så kan jeg ordne det i løpet av uken kanskje? Uansett, her er klærne;

En svart tights med mønster til 199 kr;

Litt dårlig bilde av toppen jeg kjøpte, ca 300 kr;


Prøvde å få et skikkelig bilde av baksiden, men det var ikke lett. Du får prøve å studere selv, så kanskje du skjønner;


Alle tingene har jeg kjøpt på B - young, om dere lurte. Men nå skal jeg se på Two And A Half Men, så skal jeg sove. Jeg er skikkelig underernært på søvn ( om det er noe som heter det) etter helgen, så det skal bli godt å lalle. God natt folkens!

Q: Har du kjøpt noe fint som du kanskje vil dele med meg? =) Legg igjen en link!

Bestilt sminke fra Coastalscents!


Jippi, penger er skikkelig fint! Har endelig bestilt meg noe av den sminken jeg har ønsket meg lenge, og jeg føler meg superglad nå! Men nå tror jeg at jeg må bruke litt mindre penger på sminke, og litt mer på klær. Trenger virkelig en ny garderobe. Snakker om klær så har jeg kjøpt meg noe nytt, og jeg skal legge ut bilder av dem senere. Her er det jeg kjøpte meg på www.coastalscents.com; 

88 Metal Mania palletten;

88 warm pallette;

Ultra shimmer 88 eye shadow pallette;

Gleder meg som en unge til disse kommer! :D Fra før av har jeg 88 eye shadow palletten, akkurat den samme som den med shimmer, bare uten shimmer. Jeg liker disse fargene skikkelig godt, så tror ikke jeg blir skuffet nå! 

Q: Har du noen av disse? Fornøyd? =)

Amerikanske muffins i ovnen!


Jeg og min lillebror Joachim har laget amerikanske muffins. De står i ovnen nå, og jeg gleder til å se det endelige resultatet! Om de blir en suksess så får dere oppskrift, men dere får uansett se bilder av resultatet. 

Her er bilde etter de har stått 5 minutter i ovnen, og det ennå er ca 10-15 minutter igjen. Det store spørsmålet er hvor mye de synker når de kommer ut av ovnen.. Finnes det egentlig noe triks om hvordan man hindrer at bakverk synker ned?


Hva tror du? Håper virkelig disse blir en suksess, og ikke minst smaker godt!..

Q: Har du laget amerikanske muffins før? Hva tror du om disse? =)

Nytt design


Her er da mitt foreløpige design. Som du ser må jeg gjøre noe mer med bakgrunnen min, for jeg skal IKKE ha den slik! Så skal jeg lime inn diverse html - koder, så alt blir bedre.. Har du noen forslag til forbedring?

Q: Hva kan jeg gjøre for å få et bedre design?

Bilder fra en slitsom dag!


Helt siden jeg sto opp i dag har jeg tilbragt tiden ute. Dagen har vært utrolig slitsom, men akk så koselig.. Kjenner at jeg er ganske så gåen i kroppen nå, men vil likevel ikke legge meg.. Dagen begynte med grilling i fjæra til bestemor, hvor vi (ikke jeg da) spiste grillskiver, før det bar opp til tantes snart-ferdige-hus der vi begynte å rydde.. Jeg har faktisk vært ute fra ca 1 - halv 2 til halv 10! Jeg er imponert av meg selv.. Og litt etter 2 begynte vi å rydde utenfor kåken til tante! Tenk på det dere. Hehe..

Lillebror i fjæra! Han elsker kamera, så han poserer villig her;

Mellomste lillebror, som ikke er fullt så villig til å bli tatt bilder av;


Mamma som sitter i telefon.. Vet ikke om hun fikk med seg at jeg knipset. Ikke si noe! ;


Her er vi nesten ferdig.. Tror det er lass nummer 2 av 4 vi kjører bort nå.. Var sinnsykt mye utenfor huset hennes! Utrolig at snekkere skal klare å rote SÅ mye! Gaad.. 

Her er huset hennes.. Holder ennå på å bygges på utenfor, pluss at det ikke er satt opp noen vegger inni.. Huset skal visst være ferdig i juli engang. Fint, hva? Tror det er stort nok til bare tante, for å si det sånn.. ;)


Vi ble akkurat ferdig med det siste til Paradise Hotel! Eller, jeg gikk glipp av 2-3 minutter.. Tror jeg aldri har vært så glad for å dusje i hele mitt liv!  Nå er jeg egentlig sykt sulten, men gidder ikke lage meg mat.. Haha, har gjort nok nå føler jeg. ;) 
Btw, jeg var på fotokurs i går for canon! Gratis enda! :D Gøy, men lærte ikke såå mye nytt da.. Men fant endel linser og blitzer jeg har lyst på..

Q: Har din dag vært like tung som min? Hva synes du om at Petter gikk ut av Paradise Hotel?

Baby Foot, føtter som en baby?


Jeg leste bloggen Shinylovesmakeup , og kom over denne rare greia. Som den nysgjerrige jenta jeg er så skal ingenting være uprøvd!

Mange har problemer med fotsålene fordi føtter og ben ofte blir overbelastet i vårt moderne samfunn. Veldig mange av oss tar ikke godt nok vare på føttene, og stresser helst med de noen uker før sommeren. Baby Foot er utviklet for å håndtere døde hudceller som forårsaker problemer i fotsålen. Huden på fotsålen er mye tykkere enn andre steder på kroppen, så de trenger som regel spesialbehandling. 
Hovedingrediensene i Baby Foot er fruktsyrer. Fruktsyrene har den egenskapen at de trenger inn i lagene med døde hudceller og jobber med desmosomene mellom hudlagene som muliggjør peeling. De døde hudcellene peeles naturlig av i samsvar med den naturlige skiftingen og friksjonen som skjer hver dag. Etter peelingen skal foten være myk som en babyfot..
Etter ca 1 uke (på noen 2 uker) begynner de døde hudcellene å peele av (eller flasse av om du vil) fotsålen. Om dette fungerer eller ikke, vet jeg ikke. Men som sagt så hadde det funket for Stine (shinylovesmakeup). Jeg venter i spenning, og jeg skal fortelle hvordan det går!
Disse vakre sokkene måtte jeg sitte med i 2 hele timer. Ble ganske så klissete etterhvert.. Lukten minnet meg om myggspray, du vet de med sitronlukt..


Og for at de ikke skulle skli av så stjal jeg min brors ullsokker. Sokkene hadde klart å skli litt av, så ullsokkene var litt våte. Hev de på vask, så håper jeg ikke lillebror savner dem! hehe


Gleder meg virkelig til å se noe resultat, om jeg får noe. Jeg venter i spenning!

Q: Har du prøvd denne før? Eller kanskje noe lignende?

Bilder fra helga


Har hatt min bestemor på besøk, samt flere fra bestemor's familie som jeg ikke har sett på år og dager. Ganske koselig å se dem igjen, og jeg måtte såklart eviggjøre minnet om dem! Det jeg elsker når bestemor er her er at kjøleskapet mitt på internatet blir fylt, pengeboken blir fylt og samt at bestemor lager MASSE mat til meg! Ingenting er bedre enn det. Her er noen bilder;


Bestemor som holder på å lage taco til meg!


Oldefar med stekepanna - hjemme hos han


Samboeren til bestemor - utrolig artig type!


Og supersøte May - Britt som er bestemor's søster! :) Hehe, hele familien er jo helt tullete. Er det rart jeg er glad i dem?

Q: Har du tilbrakt noe kvalitetstid med din familie?

Pictures of me


Lenge siden jeg har oppdatert nå. Vært mye att og fram, så da har bloggen vært prioritert sist. Min bestemor har vært på besøk, kommet helt fra Bergen til Alta, jeg var i bursdag på torsdag, kjørte bil i går, og generelt hatt mye å tenke på. Men her er noen bilder av meg selv som jeg tok etter bursdagen på torsdag. Og remember, dette er TULLEBILDER! Dere vet hva som skjer når man kjeder seg. 
Og neei, jeg gadd ikke å rotere bildene. De ble så sinnsykt lange da

Q: Hva synes du om bildene? 

Ut dro Stine Marie (</3) og inn kom Petter


Der gikk favoritten min på Paradise Hotel ut. Tragiske greier at vi måtte miste Stine Marie, for hun var virkelig en spennende, ærlig og snill person. Greit nok at hun laget mye drama, men er det ikke det paradise handler om da? Dessuten så tørr hun å reagere på alt det vi andre ikke engang tørr å tenke på. Håper virkelig hun kommer tilbake! Inntil videre så skal jeg heie på kjempekule Carl! Og Emil. Og Tine og Caroline. Sååh! Må si jeg savner Stian og Niklas.. Men men.. Så lenge Stine Marie kommer inn så skal jeg være fornøyd.Q: Hva synes du om at hun gikk ut? Og hva synes dere om at Petter kom inn igjen?
Stikkord:

FY F**N! ENKELTE PERSONER SLITER MAX!


Akkurat nå er jeg så sint at jeg kjenner det snart koker over! Kjenner jeg bare har lyst til å slå til noe!.. Dere skjønner, en eller annen jævel har vært å punktert/skjært hull i dekket til kjæresten min, MENS han var på internatet sammen med meg! Aaaarg.. Mest sannsynlig er det noen på samme internat som meg, kanske noen av de som er russ også. Men hvorfor vil noen gjøre noe sånt? Det er jo ikke en forbanna russeknute heller! HALLO, her er det snakk om folkeskikk! Man går bare ikke å skjærer opp andres biler med kniv!

Bare vent, vi skal nok finne ut hvem du/dere er! Og gjett, dere skal bli anmeldt! Det skal jeg sørge for, uansett hva kjæresten sier. Dette er ikke akseptabelt! Vi har satt internatvakt(ene) på sporet, så de skal hjelpe oss med å finne deg/dere. BARE VENT DIN JÆVEL!

Måtte få ut agresjon, å tilgi for upassende setninger..

Q: HVEM GJØR NOE SÅ GRUSOMT?! Fortjener de ikke straff? Hva skjer med dagens samfunn?!

Friske drinker - Finn bartenderen i deg!


Nå som det nermer seg sol og sommerferie er det ingenting som passer bedre enn noen friske drinker! Unn deg selv noe godt i blandt, og husk at du ikke trenger alkohol i dem. Hvor deilig hadde det ikke vært å sittet i sola og nytt en kald og fresh drink?

Her er en drink som i mine øyne så veldig lekker ut! Kunne gjerne tenkt til å prøve den, selv om jeg er ganske så skeptisk til rom. Here you go;
Frozen Raspberry Daiquiri
4 cl lys rom
2 cl sukkerlake
saften av 1/2 lime
15 - 20 bringebær
isbiter

Kjør alt sammen i blender (eller smoothiemaskin om du har det) til konsistensen blir som en tykk slush. Serveres i avkjølte glass. Pynt med bringebær og lime. NYT!


Q: Har du prøvd noe lignende? Eller kanskje denne?
Stikkord:
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits