Summer


Jeg lengter skikkelig etter sommer og sol nå! Takk og lov for bilder som får meg i sommermodus når jeg trenger det mest.

94448901_large

Love20couple_42261857_149211600_large

Tumblr_lkbtunw7km1qa6hruo1_500_large

Tumblr_lkzc4sjvf91qiuemno1_500_large

Tumblr_lj36evwsfe1qfmvw2o1_500_large

Tumblr_lkdbflgdul1qheyvxo1_500_large
/bilder fra weheartit/

Q Hva gleder du deg mest til i sommer?

Image and video hosting by TinyPic

Escada Taj Sunset


Tror jeg har verdens beste mor, det er jeg overbevist om :D Forrige fredag fikk jeg nemlig penger hos min mor til å kjøpe denne parfymen som jeg hadde sååå lyst på, og som dere ser så er den min nå! Taj Sunset er årets sommerduft fra Escada, og dufter bare helt herlig. Den skal inneholder lukter mange, nektarin, blodappelsin, sandalwood, kokoskrem og musk. Jeg skal være ærlig med dere å si at jeg ikke takler kokoslukt i det hele tatt, men denne minner meg ikke om kokos på noen måter. Positivt!Jeg var å knipset bilder for ca 15 minutter siden. Været er bare så herlig akkurat nå, så da følte jeg for en shoot ute :D Elsker disse dagene hvor sola skinner og havet er speilblankt. Har så sinnsykt lyst til å dra ut på sjøen nå. Men jeg er stucked med biologi, så det får bli til en annen gang ;)

Q Hva synes du om denne parfymen? Hvilken sommerparfyme vil du anbefale?

Image and video hosting by TinyPic

Velvære på en søndag!


Jeg la meg klokken 4 og opp halv 11, hvor er logikken der? Jeg som hadde håååpet på at jeg kunne sove lenge i dag. I stedet for å rulle rundt i senga, sto jeg heller opp og fant ut at jeg skulle pleie huden min litt. Så nå har jeg sittet meg clearing complex fra MD i sikkert 15 minutter, og skal straks gå å skylle ut. Hva er vel egentlig bedre enn litt egenpleie på morgenen? Tror ikke det finnes en bedre start på dagen :D


Meg - uten sminke og med maska på (som jeg skylder på gjør meg hvitere enn hva jeg egentlig er)

På fredag kom også min tante hjem fra Kreta. Jeg hadde ønsket meg en liten sydengave, og tror du jaggu meg jeg fikk? Haha, måtte le litt da hun kom valsende inn med denne til meg: 


(er i bunn og grunn et askebeger, men i og med at jeg ikke røyker blir den nok bare stående som pynt hos meg)

Så nå har jeg sittet her og prøvd å gjøre litt biologi i tillegg, og jeg kan si med en gang at det ikke har funket like godt i praksis som i teorien. I morgen har jeg 2 kapittel + et delemne som jeg skal framføre foran læreren, en slags øvelse til eksamen. Og vi kan ikke bruke powerpoint eller hjelpeark, så her må det pugges! Wish me good luck!

Nei folkens, nå skal jeg ta av maska og putte på en fuktmaske! Det er utrolig hvor inspirert jeg føler meg til å blogge når jeg egentlig har andre ting å gjøre ;)

Q Hvordan tilbringer du din søndag? 

Image and video hosting by TinyPic

PIP: Serum fra MD Formulations


I dag fikk jeg hentet en pakke som jeg bestilte for sikkert 3 uker siden. Siste pakken jeg har ventet på! Jeg er veldig spent på dette serumet, og jeg har hørt flere skryte av denne. Hvis ikke huden min blir glad nå så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, så jeg krysser fingrene på at hudpleieproduktene jeg har kjøpt vil fungere. 

Eneste dumme med MD Formulations er at man må være forsiktig spesielt nå på sommeren. Produktene inneholder glykolsyre, noe jeg tror har en blekende effekt om jeg ikke husker feil(?). 


Continuous renewal serum 

Hvis du er interessert i å lese om denne kan du lese en omtale på Malin sin blogg eller Hilde Christina's. Bare trykk på navnene for å komme direkte til innleggene. 

Q Har du prøvd dette serumet? Har du forresten en toner å anbefale meg? Send gjerne link!

Image and video hosting by TinyPic

Wishlist: Blå sko


Herregud hvor jeg elsker disse skoene! Disse skoene er drømmeskoene, ingen tvil. Elsker fargen, skikkelig blikkfang :D Drømmeskoene er fra Zara og koster 599 norske kroner. Disse skåene MÅ jeg ha!

Lyst til å ta en titt på de? Trykk her!

Q Hva synes du? 

Image and video hosting by TinyPicFlere pakker i posten med hudpleie


Det er så gøy med nyttårsforsett som jeg faktisk klarer å holde! Hittil elsker huden min alle produktene fra MD og Decleor som jeg har testet, og ingenting er bedre enn det :D Denne siste uken er det to pakker som har dumpet ned i postkassen min, og så vidt jeg vet så skal det dukke opp to pakker til i nermeste framtid.

Første pakken var fra Feelunique og inneholdt den beryktede Face and body scrub fra MD. Jeg har testet denne ut 2 ganger denne uken, og jeg er overbevist på at denne kan utrette mirakler! Huden blir superfin etter bruk, og dagen etter gløder huden din. Ny favoritt hos meg!


På Heidi Øksendal's bomkjøpmarked fikk jeg knabbet til meg clearing complex masque fra MD til en billig penge. Jeg vet flere bloggere som virkelig digger denne, så nå er jeg spent på om den kan fikse min hud også! I tillegg fikk jeg også med to små prøver på kjøpet, en fra Matis og en fra Decleor.

Clearing complex masque har en litt lysegrønn farge, og konsistensen minner meg litt om.. Hm, leire kanskje? Den er veldig spesiell hvert fall, men så lenge innholdet gjør som den lover så skal jeg ikke klage! 

Q Har du prøvd noen av disse? Hvilke hudpleieprodukter vil du anbefale?

Image and video hosting by TinyPic


Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits