Nattehilsen fra sliten russ!


Jeg har vært en utrolig dårlig blogger i det siste, og grunnen er russefeiringa som begynte allerede natt til 1.mai. Siden da har dagene mine bestått av skole, alkohol, lange netter og lite søvn, råning med russebilen vår, russeknuter, osv, med mange herlige mennesker! Jeg er utrolig trøtt og sliten for tida, og føler at tiden ikke strekker til alt. Men det er absolutt verdt det! Russetida kommer bare én gang i året og da skal den virkelig nytes til det fulle! Har så og si bare mobilbilder med dårlig kvalitet, så her kommer de eneste bildene jeg har med speilrefleksen. Hvis dere vil se flere bilder, kan dere følge meg på instagram under navnet siljeeandreassen!:

 

Det var alt jeg hadde for nå, legger kanskje ut noen mobilbilder etterhvert (selv om kvaliteten ikke er helt god). Gleder meg litt til russetida er over så jeg kan begynne å trene igjen! Nå er det paradise-maraton for å ta igjen tapte episoder! Blogges!

Image and video hosting by TinyPic

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits