Nytt innkjøp // limited edition


Var i storbyen i dag med min mor og 2 småbrødre. Lillebror blir 11 år i morgen så vi har handlet litt inn til bursdagen hans. Ble såklart noen turer innom diverse butikker, og da kom jeg over denne mascaraen. Denne mascaraen er limited edition, noe jeg aldri har opplevd før.. Forskjellen på denne og den originale svarte er akkurat det, denne er lilla. Likens mascara, bare en annen farge. Trengte virkelig en ny mascara, så jeg er superglad for at mamma spanderte! :) Ps. Egentlig er mascaraen lilla, men kameraet mitt gjorde den blå.

Image and video hosting by TinyPic
Dette er foresten verdens beste mascara! Har prøvd mye rart, både dyre og billige, men det er denne som fungerer best!

Q: Kjøpt noe fint i det siste? Hva er din number one mascara? =)

Jeg som ikke skulle bli avhengig!


Helt siden alt vampyr- styret begynte lovet jeg meg selv at jeg aldri, merk aldri, skulle bli avhengig av vampyrfilmer/serier. Vel, jeg kan si dere med en gang at jeg har skuffet meg selv. Når jeg flyttet hjem i forrige uke skjærte alt seg. Jeg oppdaget at mamma satt å så på tv, klokken 12 om natten, og så lite som jeg hadde å gjøre akkurat da joinet jeg. Etterpå viste det seg at jeg satt å så på True Blood, en vampyrserie. Faen og, jeg kan med hånda på hjertet si at jeg er hekta! Jeg bare må få med meg hver episode, pluss at jeg har begynt å se tidligere episoder via internett.. What to do? Gleder meg uansett til neste episode i morgen kveld! :D Jeg kan jo såklart se episoden over nett, men dette har liksom blitt en ting jeg gjør med min mor. Haha, rart det der.

Jeg fikk ikke lastet opp noen bilder nå, men her har dere hvertfall soundtracken til serien. Veldig fengende faktisk! ;Har du fulgt noe med på True Blood? Eller annet som har med vampyrer, varulver og slikt? Jeg har forresten ikke sett Twilight ennå, redd jeg kommer til å bli hektet der og. Haha.. Men filmene noe å anbefale?

Q: Hva er ditt forhold til slike serier/filmer?

Bilder // Huldra sjøl!


Formen min i dag er ikke den aller beste.. Og det kan man egentlig se på meg også. Håret mitt er bustete som fy, og sminke har jeg rett og slett ikke brydd meg om. Ligner litt på huldra igrunn.. Haha..

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vakkert, vakkert.. Næt!.. Nå skal jeg hoppe i en kald dusj, og håpe på at jeg blir bedre etterpå! Trenger all den energien jeg kan få, så om noen vil donere så tar jeg i mot! Hvis du heller vil bytte immunforsvar så sier jeg heller ikke nei. Mitt suger nemlig stort..
Blogges!

Q: Er jeg den eneste som blir fort syk eller?

Er dette en original gave å få av sin lillebror?


Lillebror (snart 16) var på klassetur til England for noen uker tilbake. Før han dro forlangte jeg en feriegave hos ham, siden han hadde fått av meg da jeg var i Barcelona i fjor. Heldig som jeg var så fikk jeg akkurat det. En gave som jeg kommer til å huske lenge! Fikk en penn og kort fra The Dungeons i London. Grett nok det, men det jeg "reagerte" på var dette;

Image and video hosting by TinyPic
Candy nipple tassels! Haha.. Er dette en vanlig gave å få av sin lillebror? Tror ikke det, men så er vi ikke en vanlig familie heller. Måtte le godt da jeg fikk denne! ;-) Det første jeg sa til han var; "Bare vent, hevnen er søt!". Og det er den, bare vent til jeg reiser på ferie neste gang!

Q: Har du fått noe morsomt av dine søsken i feriegave? =)

Anbefaling av (festival?)sang


Jeg har prøvd i hele dag å laste opp bilder, men det har bare ikke gått.. Internettet her hjemme er helt klikk, og gjør som det selv vil. Derfor kan jeg komme med anbefaling av en sang istedet!Denne sangen hørte jeg på mye under russetiden 2010.. Bringer minner, og liker sangen like godt ennå. Har du hørt den før kanskje? Tror den vil passe godt i sommer også under disse festivaldagene som kommer! =)

Q: Hva synes du om sangen?
Stikkord:

Innkjøp //Mitt søte nye armbånd


Kjøpte meg et nytt armbånd i går. Det  er så enkelt og søtt, elsker det! Gleder meg til å få brukt det, og tro meg; det kommer til å bli godt brukt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Armbånd fra Glitter, ca 65 kr

Egentlig skulle jeg poste dette innlegget i går men siden nettet våres har vært helt PMS, fikk jeg ikke lastet opp bilder. Men her er innlegget, og håper dere er fornøyd! :)

Q: Hva synes du om armbåndet?

Pakking og null eksamen!


Jippi! Jeg kom ikke opp i eksamen i år! Herregud jeg er glad nå. Har gått å gruet meg i hele går til denne dagen, men flaksen min seiret igjen! haha.. Var faktisk ingen vg1 elever som kom opp, noe som jeg egentlig synes er litt rart. Men men, jeg klager ikke!

Nå holder jeg på å pakke videre.. Pakke meg ut av internatet faktisk. Mamma hentet et flyttelass her om dagen, og i dag skal hun hente nummer 2. Og jeg regner med at det blir minst to lass til! Ante ikke at jeg hadde såå mange ting. Jeg ser virkelig ikke en ende på dette! Men jeg skal ikke klage, jeg kom jo tross alt ikke opp i eksamen! :D


Esker overalt!


Tror aldri bordet mitt har vært så rotete som det er nå.. 


Men for all del, JEG KLAGER IKKE! :D

Nå skal jeg mest sannsynlig pakke videre! Blogges!

Q: Kom du opp i noen form for eksamen i år? :)

Dagens lille shopping!


Ble ikke mye i dag, men fant et lite tilbud på neglelakker så da slo jeg til. 12,50 kr betalte jeg for en liten flaske, og jeg rett og slett elsker de! Den ene er en nude farge, men den andre er svak rosa, minner meg litt om sukkertøy. Kjøpte også en hvit kajal, noe jeg følte jeg trengte.
Nudefarge, nummer 187 fra Depend


Søt rosafarge, nummer 135 fra Depend


Swatches av den hvite eyeliner'en! Nydelig :)

Q: Har du kjøpt deg noe fint i det siste?

Anbefaling av fin sang! Dansk gruppe faktisk...


Volbeat! Er ikke så veldig lenge siden jeg hørte denne gruppen for første gang, noen uker siden bare. Men de har faktisk ganske mange fine sanger. Min favoritt er The Garden's Tale, og det er akkurat denne sangen jeg vil anbefale!Time keeps painting my darling
Ripped all the flowers in the garden
Oh baby come home, you angels bring her home

Imens står solen over højen
Han mindes den sommer hvor hun strålede
Forsvandt I haven grøn, og træernes sang hun fandt

Time keeps painting my darling
And the garden keeps on singing the old song
Oh baby still I am waiting in the light
Hoping the angels would carry you home

Den sang tog mørket I sin pote
Den bar hans kvinde I dens kolde favn
Og lagde hende for hans dør I silkekjole

Hoping the angels would carry her home
Leaving it all with my only friend
Her beauty was lifeless on the stair
Oh baby I´ll carry you away into the garden´s tale
But everything (had) died and turned to stones
I laid her down under the old oak
Seeing it all blossom forever more
Time keeps on painting my darling
And the garden keeps on singing the old song
Oh baby now I know you´re in the light
Painting it all with your colorful songs

Imens står solen over højen
Hans skygge kastes ud I haven grøn
Forsvandt for evigt og uden en note
Hoping the angels will carry will carry her home

Time keeps painting my darling
Ripped all the flowers in the garden
Oh baby you´re home, you angels where are you.

Har du hørt denne før? Eller har du hørt om gruppen i den hele tatt? Synes den er fengende. Men det er jo såklart hver sin musikk smak!

Q: Hva synes du ?

Mine sko!


Takket være serien Sex and the city har jeg blitt veldig hektet på sko det siste halvannen året som har gått. De fleste av skoene har jeg bare brukt ca 2 ganger, mens andre har vært store favoritter. I løpet av dette året som jeg har bodd på internat har sko vært høyt prioritert, og nå har det hopet seg opp. Nå har jeg pakket de fleste skoene mine ned i esker, og mamma skal komme å hente dem hjem i dag.

Nesten alle disse skoene har jeg samlet opp dette skoleåret;
Så fant jeg disse skoene som jeg sjelden får anledning til å bruke, men elskeer;

Litt dårlig bilde da.. 

Skofetish? Neida! 

Q: Er det flere der ute som har samme forhold til sko sånn som meg? :D

Tired


Virkelig en spesiell dag dette! Har ikke sovet mange timer i dag, sto vel ikke opp før i halv 4-tiden. Men dagen har for all del vært fin, har nemlig vært å sett Sex and the city igjen, med min bestevenninne! 

Etter mye drama i livet er jeg kjempeklar for en lang og god natt med søvn! Hver muskel i kroppen bare skriker etter å få slappe av, så tror jeg kryper til køys nå. 

Hvor mye blogging det blir framover vet jeg ikke nå. Som dere kanskje har merket så har ikke blogging vært første prioritert. Tror ikke det blir endret med det første heller.. Har mye som foregår i mitt hodet for tiden, pluss at jeg må begynne å pakke ut alle tingene mine på internatet. Om ca en uke må jeg (uheldigvis?) flytte hjem igjen. Slenger nok et blogginnlegg her og der når det passer meg!

God natt folkens!

I <3 my shoes!


I <3 my shoes!3 par nye sko, pluss mer!


I går ble noe av dagen duket av til pengebruk i form av shopping. For det første var alle klær på Spenst på halvpris, så da MÅTTE jeg bare ha noe! Så trengte jeg ny hårspray.. Og så, og så, og så.. Ja dere skjønner, pengene ble altså brukt. Her er hva jeg kjøpte;

Hårspray fra Bed Head. Ville ha en hårspray som luktet god og likevel holdt, så da ble det denne. Tror den kostet 219 kr. Den skal også gi shine til håret, noe mitt hår absolutt trenger!

Denne kjøpte jeg da på spenst. Originalpris var 450 kr, men jeg betalte 225 kr. Et kupp! Skulle gjerne kjøpt mer, men jeg klarte faktisk å styre meg..


Disse er et av 3 par som jeg faktisk FIKK av mamma! De hadde "ta 3 for 2" for sko på Bianco, og mamma var så snill å kjøpte masse sko til meg! Tilsammen kom det på 1150 kr, og da sparte vi 550. Elsker de noe skoene mine!
Nam, disse skoene er bare så nydelige! Av det lille jeg prøvde de, så var de superbehagelig å ha på og samt gå med.. Men vær obs på glidelåsen på siden, den har veldig lett for å henge seg opp.
Disse sandalene var skikkelig søte. Gleder meg til det blir varmere i været, så jeg kan bruke disse!


Kjøpte meg også dette smykket på en bod utenfor senteret. 40 kr, noe som jeg synes var ganske billig til de bodene å være.

Kan si at jeg er veldig fornøyd med gårsdagens kjøp :) Selv om jeg skulle spare, føltes det godt å bruke litt penger igjen faktisk! Haha, farlig tankegang.. Men nå må jeg gå! Skal dra på city å kjøpe en flaske baylis til tante i bursdagsgave, hehe. Snakkes!

Q: Har du kjøpt deg noe fint i det siste?

 

Makeup inspiration


Se, og bli imponert!

bridal-make-up-for-stunning-look-2 Bridal Make-up for stunning look
Q: Synes?

Shopping + 30 days!


Svidd av litt penger i dag, jaa. Egentlig sparer jeg penger, men i dag gjorde jeg et unntak. Et unntak som gjorde meg 700 -800 kr blakkere... Var ikke store greier heller, bare "nødvendigheter". Her er hva jeg kjøpte;


3 forskjellige blader (hvor ikke et kom med) og sminkefjerner. Jeg fant også ut at jeg skulle prøve 30 days (min er for mage og lår), og da måtte jeg ha med noe som het Oxytarm. Synes ordet i seg selv var ganske skummelt jeg, men jeg gir det et forsøk! Flere i klassen min har prøvd dette/går på denne nå, så da hev jeg meg med. Haha! 

Kanskje jeg skal skrive et innlegg om denne fungerte etterhvert? Eller? Regner med det ikke er bare meg som er skeptiske til slike produkter, så tror det er flere som er interessert i dette.

Q: Har du prøvd 30 days eller noe andre slike produkter?

Tips til superenkel epledessert!


NAM! Sier ikke mer! Husker ikke hvor jeg fant "oppskriften"/ideen til denne desserten, men tror det var på en eller annen blogg. Den er så enkel at den bare består av epler, sukker, kanel og yoghurt (du ser selv om du vil ha yoghurt naturel eller med vanilje) !

Her har dere bilde; 
Det eneste du trenger å gjøre er å skjære opp eplene i passe store biter, ta mengden med yoghurt, sukker og kanel som du selv ønsker. Miks, og Voila! 

Q: Noe å prøve neste lørdag? Har du smakt dette? 

Duket for Sex and the City 2!


Wee! Har vært å ordnet billetter til kino i dag, for nå skal jeg endelig se filmen! Den starter klokken halv 9, og jeg gleder meg som et barn på julaften. Denne filmen har jeg ventet på lenge :D

507113-1-1275839817487.jpg
Billetten

Q: Har du sett den eller skal du se den? Hva er ditt forhold til disse jentene! :D

Bursdag i gååår!


Sorry for lite blogging.. Har rett og slett ikke giddet... Nemlig... Men i går feiret vi bursdagen til Ida, noe som var veldig koselig. Kvelden gikk i både buzz og singstar, samt latterkrampe når vi prøvde oss på dansestegene i både Thriller og Beat it! Jeg lar bildene tale for seg selv (Har ikke noen bilder av meg selv på mitt kamera, men kanskje det kommer etterhvert fra de andres?) ;

(Bursdagsbarnet Ida er forresten til venstre)Haha, synes alle bildene var utrolig søte! Men vet det er noen som kommer til å klage når de ser bildene ;-) Morro kveld!

Q: Gjort noe gøy i helgen? =)

It's art baby, it's artNewin_91462326_large

3743364141_6573b8cc7b_large

Tumblr_l3cnc5zybf1qzfya1o1_500_large
Alle bilder fra we<3it

Q: Art ? Hva synes du ?

Dagens studentmiddag


Siden jeg enda er litt syk orket jeg ikke å lage noe stort. Dessuten holder jeg på å spare penger, og prøver å bare lage mat av det jeg har liggende. Jeg må jo flytte ut av internatet og hjem igjen til mamma om mindre enn en måned, og mamma ville ikke at jeg skulle ta med meg noe mat hjem. Uansett, back to the food. Dagens middag ble kokt pølse, makaroni og kjøttkakesaus. Enkelt og godt! Når du er student så lærer du deg å ikke være kresen! ;-)
Q: Hva har du spist til middag i dag? :D

Pakke i posten i dag - SMINKEN MIN


På grunn av transportstreiken har jeg måttet vente mye lenger enn nødvendig på denne pakken. Men hallo, jeg skal ikke klage. Den er jo tross alt kommet fram nå :D Pakken jeg snakker om er sminkepakken som jeg bestilte fra coastal scents. Har du lite penger men ønsker deg mye sminke, er palettene herfra virkelig et kupp! 

Jeg hadde bestilt hele 3 paletter, nemlig Ultra shimmer paletten, Warm paletten og Metal mania paletten. Og jeg elsker dem alle sammen! :DFikk med en prøve på en blush, samt 2 visittkort

Vakkerrrrrt!


På rekke og rad, heheMetal Mania palettet. Fargene på dette palettet var mye finere i virkeligheten enn hva som vises på hjemmesiden deresWarm paletten. Jordfarger i alle mulige kombinasjonerUltra shimmer paletten. Vakre farger som jeg ikke kan vente med til å få testet ut! :D

Q: Hva synes du om palettene mine? Har du noen av disse selv? Ønsker du å se mer av disse palettene, og i såfall hva da (swatches med eller uten primer, flere bilder av palettet, eller noe slikt)?

Første sommerdag!


Sommer, det er det som er bra. Sommer det er det vi vil ha. Soooooooommer, sommer og skolefri! Hehe, kom bare tilfeldigvis på den sangen der. Den passet så godt inn, så måtte ta den med :).
Dere vet jo at i dag er det jo 1.juni! Første sommerdag, som jeg liker å kalle den! Ikke at vi har så fint vært her i Alta da. I går begynte det faktisk å hagle og tordne ut av det blå! Er enda litt i sjokk over det.. 

Jeg må si at første sommerdag begynner fint! Her ligger jeg syk og greier, og jeg som egentlig skulle vært på Spenst for å trent! Nedtur altså.. Men nok klaging.. Nå skal jeg drømme meg bort i dette bildet!


Q: Har dere fått sommer? Gleder du deg til sommer og skolefri? =)
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits