HJELP, muntlig eksamen i reiseliv!


Tror jeg er synsk, for i går var jeg 100 % sikker på at jeg kom opp i faget reiseliv og språk 1 i dag. Og hva skjedde? Jo, jeg kom opp. Reiseliv er egentlig et ganske greit fag og egentlig ganske spennende, men det jeg ikke liker er at jeg er nødt til å holde nesten hele presentasjonen på engelsk! Wtf, jeg som ikke har hatt engelsk siden 1.  året på VGS. Det er altså 2 år siden, og på 2 dager er jeg nødt til å friske opp i alt som heter engelsk. Det verste er jo at jeg må pugge begrep som geoturisme,bærekraftig utvikling og markedsføringshjulet på engelsk. Som om det ikke er vanskelig nok å forklare på norsk.. Andre som har vært oppe i dette faget muntlig? TIPS TAES I MOT MED TAKK! Ting føles litt håpløst ut akkurat nå, men jeg trøster meg med at etter fredagens eksamen så er jeg ferdig med 13 års skolegang. Da begynner det virkelige livet, hjelp! 

 

Men nå skal jeg ikke klage mer til dere, og heller gå tilbake til lesingen! Har dere forresten sett den nye sommerkolleksjonen til IsaDora, papagayo? Den er bare helt nydelig, og jeg har allerede sikret meg noen godbiter! :D Slenger med et bilde i samme slengen:

 

Image and video hosting by TinyPic

Mye nytt har skjedd siden sist!


Et lite hei fra verdens dårligste blogger!

 

Siden sist har det skjedd mye nytt og tiden har flydd avgårde! Først av alt var det russetiden som var over på et blunk, og jeg kan trygt si at det har vært et minne for livet! For min del kunne den vart lenger. Etter det har jeg hatt hendene fulle med eksamener og flyttet ut av leiligheten min som jeg har hatt i 2 år nå. Kjæresten har kjøpt ny leilighet, og vi har flyttet sammen. Nå føler jeg meg voksen! Haha, neida? Vi flyttet faktisk inn på fredag, og siden da har vi malt stuen, pakket ut ting og vi er laaangt i fra ferdig. Hvem visste at det tok SÅ lang tid å pakke ut?

 

I morgen har jeg min siste skriftlige eksamen på vgs, så er det bare å vente og se hva jeg kommer opp i muntlig. Jeg krysser fingrene for at dette går min vei! Siden sist har det også blitt noen sminkeinnkjøp som jeg gleder meg til å bruke mye av i sommer, samt at jeg bare MÅ vise dere kit?et fra Ole Henriksen som jeg kjøpte i Danmark i påsken!

 

Det var alt for denne gangen! Nå skal denne husmora fortsette å vaske klær, pakke ut, skrive jobbsøknader og pugge til eksamen. Kryss fingrene for meg! :D 
Slenger med et bilde av meg fra photoshooten vi hadde i forbindelse med russebilen!
Image and video hosting by TinyPic

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits