FOTD // Ocean eyes


Denne sminken er inspirert av det vakre, blå havet. Her har jeg mikset hvitt, turkis, noen blåfarger, samt lilla i globalen, for å få det til å ligne havets nydelige farger. 

Regner med denne look'en blir prikken over i'en hvis du i tillegg påfører litt mascara, noe som jeg ikke har gjort. Eneste sminke jeg har på meg, er på øynene. Hva synes dere? Hvordan kunne jeg gjort denne bedre?

Q Hva synes dere altså om denne look'en? 
:)

FOTD // Nøytral sminke med Bare study


Dette er altså den andre look'en som jeg snakket om i går, som jeg også lagde i går. Denne gangen har jeg brukt fargen Bare study, som altså er en paintpot fra mac.

Denne look'en er ganske nøytral i gull - og brun-farger. For å lage en liten vri brukte jeg en lillafarge under øyet, noe som jeg syntes var prikken over i-en! Riktignok så man ikke alle fargene like godt på bilde som i virkeligheten, men dere får et lite innblikk selvom! :-D
Som du sikkert ser på bildene så gadd jeg rett og slett ikke mascara denne gangen heller. På det siste bildet kan dere se det lilla'e som jeg pratet om lengre oppe..  Synes virkelig denne look'en er lekker, og det er kjempesynd at dere ikke får sett den på en rettferdig måte! 

Da gjenstår det et spørsmål til slutt; 
Q Hva synes dere? =)

Stikkord:

FOTD // Rødtoner med Rubensque


Satt å kjedet meg litt nå i natterstimene her i Danmark. Da fant jeg ut at jeg likeså godt kunne leke litt med den lille sminken jeg har tatt med meg. Jeg brukte blant annet denne paintpot'en i fargen rubensque fra Mac som jeg viste i mitt forrige innlegg. Her ser fargen riktignok litt blek ut i forhold til hva den egentlig er. For egentlig er fargen mer rødlig, med litt brunt og gullshimmer. Vanskelig å beskrive fargen, men den er alldeles nydelig! :D


Her er altså look'en. Gadd ingen mascara, og se bort i fra ustelte og viltvoksende øyenbryn! :-p

Sminket det andre øyet i en mer brun/gull naturlig look, og den kommer jeg med i morgen. Kanskje jeg også kommer med omtale på min nye Mac lipgloss, som jeg rett og slett elsker! Stay tuned :-D

Q Vad tycks? :)

Bilder // Taxfree innkjøp


Her kommer endelig innkjøpene mine! Fikk ikke tatt noen ordentlige swatches-bilder, så det kommer sikkert i en omtale når jeg kommer hjem. 3 mac paint pot i fargene Bare study, painterly og rubensque. Kjøpte også en mac lipgloss i fargen big kiss, samt en kost, nemlig nummer 213.


Endelig fikk jeg kjøpt med mac fix+! Det har jeg virkelig trengt. Og som du ser så har jeg kjøpt 2 rensesett; et fra Clinique og et fra Biotherm. Kommer nermere informasjon når jeg har fått testet dem litt mer.

Flere innkjøp blir det sikkert etterhvert!

Q Hva synes du? Noe du anbefaler meg å kjøpe innenfor mac eller andre renseserier? :)

When life gives you a bad romance, show everyone your pokerface (...)


When life gives you a bad romance, show everyone your pokerface, buy a new telephone and call Alejandro and play love games. Go meet the boysboysboys and just dance!

Haha, fikk denne hos en venninne og syntes den var utrolig bra! Lady Gaga ftw!

Lady GaGa
Dama er rett og slett herlig!

Regner med at det kommer et innlegg i morgen fra mine innkjøp.. Egentlig lovet jeg dere dem på tirsdag, men da sovnet jeg av.. Var utrolig utmattet da jeg kom fram, og sovnet ganske så tidlig av. Mens i dag (onsdag altså), har jeg rett og slett bare nytt tiden med min familie! Og klaget over det VARME været! OMG, sier jeg bare! Trodde jeg skulle renne bort. Jeg og meg også en liten spasertur i 10-tiden, og da kunne jeg ennå gå i kortbukse og t - skjorte. Er litt herlig, selv om det kan bli veldig varmt for meg som ikke har tatt med noe annet enn sorte klær.. Haha! :)

Men time to go, skal prøve å sove litt nå! 
Blogges!

Q Hvordan er været der du er? Og hvor er du egentlig nå?

Ankommet Danmark, og 1500 kr blakkere pga taxfree'en


Utrolig godt å endelig ha kommet fram! Kjøpt en del sminke og renseprodukter, så skal legge ut bilder senere i dag! :) Nå skal jeg kose meg med familien min her nede i Danmark, og faktisk nyte solen! 

I morgen reiser jeg, og da blir det taxfree!


Gleder meg sjukt til å reise! Skal vente i over 2 timer på Gardermoen i Oslo, og da regner jeg med at det blir en del shopping på taxfree'en.. I tillegg venter København på meg. 

Baksiden er at jeg må opp klokken 5 (!), det vil si 5 timer til.. Gaad, regner med at jeg ikke kommer til å være så veldig blid i morgen når jeg står opp.. Haha!

Men nå skal jeg se ferdig True Blood, så skal jeg krype til køys! Oppdaterer i morgen når jeg kommer fram til Danmark. Regner med at det kommer et innlegg mellom 4-6 i morgen ettermiddag/kveld. Ønsk meg lykke til da :D Haha


Q Skal du noe spesielt i morgen?

Flybillett bestilt, da drar jeg til Danmark!


Nå har jeg bestilt flybilletter til Danmark, og reisemålet er Frederikshavn. Skal besøke min kjære far, lillesøster og hans frue. Gleder meg også vilt til all taxfree shoppinga! 

Jeg reiser på tirsdag, og kommer hjem fredagen den 13. august. Huff, hvilken dag. Håper virkelig alt går bra! Haha, neida. Nå skal jeg ikke være overtroisk her.. Men nå tenkte jeg meg opp til min tantes hus, skal vanne blomstene hennes nå som hun er borte, så blir det sikkert en spa-kveld der på meg etterpå. Litt alenetid er virkelig nødvendig når du bor i et galehus som meg.. 

Anyhell, nå går jeg! Lite strøm på pc'n! 

Q Skal du noen plass ?

Mine negler //Svarte tupper m/gull


Kjedet meg litt i går, så fant ut at jeg skulle prøve noe nytt i går. Etter mye pirk og noe som virket som en evighet, endte jeg altså opp med dette her. Enkelt og fint, bare mye pirk.. Hva synes du?
Q Vad tykcs?

Dagens innkjøp //+ kom gjerne med anbefaling om Mac sminke


Pengene mine kom inn i dag, så da så jeg muligheten til å kjøpe noe småtteri. Kjøpte to produkter til hår, og en til sminke.. Her er dagens kjøp.

Fargekrem for å opprettholde blåfargen i håret mitt. Fra revlon, 300 kroner.


Tørrshampo. Fikk et tips her på bloggen at det var lurt å ikke vaske håret altfor ofte, nå som det er blått, derfor investerte jeg i en god tørrshampo! ca 250 kr fra Big Sexy Hair


Kjøpte også denne kosten fra The Body Shop. Trengte virkelig en ny børste til mineral foundationen min, og denne var i tillegg supermyk! Det fulgte også med et slags etui, som er kjekt å ha hvis du skal oppbevare den i vesken eller noe sånt. 

Men nå tror jeg at jeg skal spare litt penger! Meningen er tross alt at jeg skal bestille meg flybillett, kanskje i dag, og da reiser jeg mest sannsynlig på tirsdag. Da skal det handles masse Mac-sminke på taxfree'en i København! Gleder meg som en unge!

Q Har du kjøpt deg noe fint i det siste? Er det noe du virkelig anbefaler meg å kjøpe fra mac nå, me tanke på at de har kommet ut med en ny kolleksjon for en stund siden?

Gleder meg til å høre fra dere da!

Dagens netthandel


På gråe regnværs dager er det lett å ty til netthandel, spesielt nå som jeg venter inn penger. Da har jeg liksom lov til å unne meg selv noe! Dette handlet jeg i dag;

French & fabulous - paletten fra Too faced


Fun in the dark fra Too faced. Synes også esken var så utrolig søt, spesielt med de innebygde lysene på! hehe..

Noen paletter fra Nyx, for ca bare 50kr pr stykk. Kjøpte både fra For your eyes only og fra The runway collection. 


Kjøpte også noen single eyeshadows fra Nyx. 

Bestilte alt dette fra to forskjellige nettsider, og alt kom på 1010 kr, ganske så nøyaktig. Da er frakt regnet med.

Q Har du noen internettsider å anbefale meg?

Bilder //My new blue hair


Okei, er en stund siden jeg farget det nå, men har vært på "sommerferie" hos min beste venninne så jeg har ikke hatt tilgang til internet. Her har dere bildene;

Utgangspunktet:

Svart-brunt underhår, med det lyseste overhåret du kan få. Så og si hvitt

Runde 1; Blue Hawaii

Blåfargen ble litt i lyseste laget, og så nesten utvasket ut på enkelte plasser. Her brukte jeg fudge paintbox i fargen Blue hawaii. Har hørt at resultatet blir bedre om du bruker denne flere ganger, men det fikk jeg ikke vite før etter jeg hadde farget det igjen. Neste dag så kjøpte jeg nemlig en mørkere blåfarge;

Runde 2; Blue Velvet:

Først nå fikk jeg den ønskede blåfargen min! Eller, egentlig skulle jeg ønske at den var mer knæsj, om dere skjønner hva jeg mener med det.. haha.. 

Så nå kan jeg nyte den blåe hårfargen min! Og kose meg med folks rare blikk og morsomme ansiktsutrykk! Haha.. 


I lol'd! Jaa, jeg så litt dopa, sløv og usminka ut! haha.. Eneste som stemmer der, er at jeg er 100 % sminkefri faktisk! 

Q Hva synes dere om hårfargen min da? Hva pleier du å farge håret ditt med når du skal ha skikkelige knallfarger? Tips, anyone?

Byebye blondt hår!


Fra nå av blir det ikke mere blondt hår! Nå skal det blonde byttes ut med blått, ja BLÅTT! Haha, gleder meg virkelig til å prøve noe nytt. Kommer sikkert bilde i løpet av dagen eller morgendagen.. 

Hot or Not // Shoes


Snublet over disse skoene, husker ikke hvor jeg så dem, men fant ut at jeg måtte dele dem med dere. Så hva synes dere? Tipper dette er typiske Lady Gaga sko, den dama går jo med alt! Regner med at dette er noe Victoria Beckham kunne gått med. Kunne du tenkt deg å gå med noe slikt?

Q Hot or not? Hva mener du? =)

6 små fakta om sex!


Såklart vet du en god del om sex, men visste du dette? Utrolig hva man finner på internett egentlig!


1. Sex er en av de minst skadelige sportene du kan drive med, og denne aktiviteten trener omtrent hver eneste muskel i kroppen.

2. Menn har normalt ingen problemer med å oppnå full ereksjon i løpet av 10 sekunder, i hvert fall helt fram til de blir 40 år.

3. Lengden på en slapp penis har ikke noe samsvar med lengden av en erigert penis.

4. En undersøkelse fra NorStat og legemiddelselskapet Eli Lilly viser at mange menn bruker potenspiller, men fire av ti norske menn holder bruken hemmelig overfor partneren sin.

5. En mann opplever gjennomsnittlig 7200 orgasmer i løpet av livet, og oppnår nesten halvparten av disse orgasmene gjennom onani.

6. En kanadisk studie viser at kvinner slett ikke bruker lengre tid på å bli kåte enn det menn gjør ? i hvert fall ikke når de ser porno.

Kilde: Cosmopolitan


Q Visste du dette? Eller deler av dette?


Lyst til å se noe stort?


Tror jeg er bitt av fiskebasillen, om det er noe som heter det? Uansett, her om dagen var jeg ute å fisken, og da snublet vi over DEN store monsterfisken;

Nå kan du jo se til høyre for dette bilde, og da ser du den knøttlille og svake stanga som liksom skulle klart å få opp fisken. 

Ooog for å skryte enda mer, så skal jeg zoom'e inn på den;


Der er sværingen! Fikk jo såklart ikke bilde av hele fisken, selv om vi så nesten hele. Og jeg kan si at den var godt over 1 meter lang! Men såklart måtte vi jo miste den.. 

Q Har du fått en så stor fisk på kroken før? Kanskje mistet den også? :p

Konkurranse hos mallo88!


Jeg har meldt meg på sommerkonkurransen hos mallo88, og håper virkelig jeg vinner! Dette er en blogger som jeg har fulgt siden januar - februar (?), og jeg har lært mye på denne tiden. 
Er jo såklart sminke med i premien, og dette er faktisk sminke hun har betalt for selv og vil dele med oss. Jeg håper virkelig jeg vinner første premien, for har så utrolig lyst på den boken der! 

(trykk på bildet for å komme til konkurransen hennes)

Her er premiene:


  • Bobbi Brown Makeup book ( for nybegynnere innen sminke og proffe makeup-artister) 
  • TOO FACED Naughty Nice Palette for Lips & Eyes

  • MAC En pointe lipglass 
  • Smashbox trio Head shot


  • TOO FACED Bathing Beauty Summer Sunset Palette

Kryss fingrene for meg da folkens! :D

Q Er du med i denne konkurransen?


FOTD (face of the day) før jobbing!


Deilig å stå opp til en vanlig tid i dag! Har faktisk vært i Alta å tatt sol før klokken 12, og da jeg kom hjem var det bare å skifte til joggebukse og umbrogenser. Været i dag har vært helt nydelig, så det fristet ikke akkurat å hive på seg joggebuksa. Jeg var jo enda utrolig varm etter solariums runden min. Grunnen til joggebuksa var fordi jeg skulle hjelpe min tante med vaskearbeid i nyhuset, samt rydding av material og annet søppel. 

Begynte jo så klart etter 1-2 timer, så da var den jobbinga ferdig.. Uansett, her får dere face of the day. Deilig å slippe foundation om sommeren! 
Var virkelig godt å få bort håret fra ansiktet! Flettet håret på begge sider og satte det opp i strikk. Don't mind den fæle etterveksten, haha.. Og nei, selv om jeg har tatt sol i dag så har jeg ikke blitt brun.. :-/

Q Hva har du gjort i dag da?Jeg har plassert min blogg i Altanorske bloggkart!

Har Voe fått seg kjæreste?


Kom over noen innlegg der det er spekulasjoner/ påstander om at Norge's toppblogger, Voe, har fått seg kjæreste. Ikke vet jeg hvordan dette startet, men sånn som jeg skjønte det så er det vel noen bilder som går på facebook (som bare venner får se). For alt jeg vet så kan jo alt bare være tull og gjort om i photoshop. Kjæresten skal visst være spansk (selv om noensier italiensk), og bildene under skal visst være fra Maria, hennes beste venninne. Ikke vet jeg, men dere får bedømme selv!
Q Så hva tror dere? Tror dere Voe kan ha skaffet seg kjæreste? =)

I've been bitten by a vampire !


Hehe, synes dette var litt kult. Så klart har jeg ikke blitt bitt av en vampyr, men jeg syntes det lignet så sinnsykt mye på et vampyrbitt! Hva synes dere? 
Egentlig er det bare 2 myggstikk som har plassert seg slik. Og nei, jeg har ikke klødd. Barberte leggene, og da var uhellet ute. Det var da jeg oppdaget at jeg hadde myggstikk, bare synd at jeg måtte finne det ut på den vonde måten. Skal love dere at det gjorde skikkelig vondt! 

Q Synes du det lignet på et vampyrbitt? 

My new scarfs // Palestina!


Glemte å si her om dagen, den dagen marsvinene ble kjøpt, at jeg har skaffet meg 2 nye palestinaskjerf! Da vi var ute i storbyen fant vi noen pakkisboder (nei, jeg er ikke rasist. Vet bare ikke hva ellers jeg skal kalle dem), og der kjøpte mamma disse to til meg. En for 50, altså 100 kroner for to. Slettes ikke ille pris!

Her er de. Et rødt og sort, og et gult og sort. 


Her er begge skjerfene. Faktisk lillebror på 11 som tok det for meg. Nå har jeg altså disse to, pluss et hvitt og grønt et. Hadde engang et sort og hvit som faktisk ble kjøpt i Libanon (tror jeg det var), men det har jeg såklart mistet! Skal skaffe meg et sort og hvit igjen, gjett at!

Q Hvilket forhold har du til disse skjerfene? Hvilken farge har du?

Nye "innkjøp" // fire marsvin !


Har vært en meget spesiell dag i dag. Storbyen har vært på planen, og der ble det svidd av en del penger. Rundt 5-600 kr.. Men ikke for min del, men mamma's. Vi holder på å pusse opp rommet mitt, eller det som skal bli mitt nye rom, så det går en del penger der. 

Men det beste av alt var marsvinene vi kjøpte! Et impulskjøp kan man trygt kalle det. Verken jeg eller mamma aner hvordan det skjedde, men mamma sto litt for lenge inne på dyrebutikken og da var det skjedd; hun ble sjarmert av marsvinene. Egentlig skulle vi bare kjøpe 2 stykker, men så fant lillebror ut at han skulle kjøpe en selv. Da var vi oppe i 3, og da var det en stakkar igjen. Og bløthjertet som jeg er så fikk jeg dårlig samvittighet. Tenk at den ene stakkaren skulle være der inne helt alene, leke alene og alt? Jeg klarte bare ikke tanken, så da sprang jeg ut i bilen og hentet kortet mitt. Vips, der hadde vi plutselig 4 marsvin. Vi som aldri har hatt marsvin før. 


Var litt vanskelig å få tatt et ordentlig bilde av dem, siden de gjemte seg og var litt skremte. 


Her har du gjemt seg i hjørnet av buret


Nærbilde av en av dem. Jeg skal se om jeg får tatt noen ordentlige bilder av dem når de har blitt litt tryggere!

Har dere noen erfaringer med marsvin eller? Jeg kan jo ikke så mye.. Hva kan man egentlig gi dem, bortsett fra vanlig marsvin mat? Må de/kan de bades? Noe annet nyttig jeg burde vite? En ting jeg har lært meg er at de MÅ ha c-vitaminer tilført, ellers dør de.. 

Q Har du marsvin? =)

Dagens middag // Hjemmelaget fiskegrateng


I dag har jeg laget en sen middag til min familie, nemlig hjemmelaget fiskegrateng. Har vært å fisket mye i det siste, så da har det blitt litt fisk. Hva er vel bedre å bruke en nesten fersk fisk? 


Ble egentlig ikke så ille! Alle likte det veldig godt, så man kan si at det var en suksess. Lagde en stooor form til 6 stykker, og absolutt alt er tomt nå. 


Lagde også en liten gryte til bestemor! Vet ennå ikke om hun har smakt på den, men håper hun også ble fornøyd. Dette er noe jeg absolutt må lage igjen. Vanskelig var det heller ikke, og ganske så sunt tror jeg. Eller?

Q Har du laget fiskegrateng fra begynnelsen av før?

Fisketur // Min aller første steinbit !


Natt til søndag var jeg, Erlend og Karoline ute på sjøen å fisket..  I flere timer! Var utrolig koselig, spesielt når sola begynte å titte fram og det var en stykk Silje og en stykk Karoline som begynte å bli overtrøtte! Behagelig med en stillehelg for en gangs skyld, hvor man ikke gjør noe annet enn å kose seg og slappe av. Kjente at jeg trengte akkurat en slik helg..

Været ble helt nydelig utover kvelden/natta! Sjøen var helt stille og sola skinte, kan du tenke deg noe bedre?


Idyllisk! Somrer i nord er ikke så altfor ille hele tiden. Se bort i fra i dag da, hvor regnet har klasket ned, og lynet og torden har vist seg oftere enn på lenge..


Jeg fikk også denne hissige saken på kroken, nemlig en liten steinbit! Aldri fått en slik en før, så det var litt gøy. En ting som er sikkert er at disse har tenner, og kan bite godt fra seg!


Dette var altså de eneste fiskene vi klarte å fange på 2-3 timer. Tror ikke vi kom i land før rundt halv 4 på natten, og da var det å lage seg mat. Laksen veide forresten hele 3 kilo, sløyd! Stolt finnmarking her ja! Haha.. 

Q Får du ofte sjansen til å dra ut på havet?
Stikkord:

Bilder // Løvetann


På sankthans i år tok jeg noen bilder, både av maten, folket og måsene som skrek etter maten. Ja jeg vet, har ikke lagt ut noen av de bildene. Etterhvert fant jeg ut at jeg skulle "gjøre som alle andre", og ta bilde av blomster. Aldri gjort det før, men en gang må jo bli den første. Jeg synes alle som har speilrefleks tar nærbilder av blomster, så here we go;


Synes det var litt tøft at det var en liten flue som ville være linselus. Riktignok er bildene her på bloggen litt små, så du får ikke sett alle detaljene. Har f.eks bilde nummer 2 som bakgrunn på pc'n og bilde er mye finere der! Men hva synes du? Er vel ikke så ille til å være første gang eller? Kom med tilbakemeldinger! Det er eneste måten jeg kan forbedre meg selv ! =)

Q Hva synes du? Kom gjerne med gode tilbakemeldinger! =)

Stikkord:

Småendringer på designet mitt


Jeg har gjort noen få endringer på desginet mitt i dag.. Var lei det gamle. Er ikke helt ferdig, og kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å småendre på det hele tiden siden jeg aldri blir fornøyd. Men sånn er det å være jente! haha..
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits