Gleder meg til Pirates of the Caribbean 4!


G
leder meg så sykt mye til denne filmen kommer ut! Aner ikke hvor mange ganger jeg har sett de tidligere filmene, men jeg blir altså aldri lei av Johnny Depp :)

Filmen kommer riktignok ikke ut før i 2011, men der er jo egentlig ikke så lenge til? Tror de ennå holde på å spille inn filmen. Slik som jeg forsto det så skulle filmen komme ut 18 mai i Norge, men jeg skal virkelig ikke si meg sikker. Noen plasser igjen står det at filmen ikke kommer ut før til sommeren. Hvem skal man egentlig tro på? Den fjerde filmen har fått navnet "On stranger tides". På rollelisten så jeg ikke verken Orlando Bloom eller Keira Knightley, men jeg så derimot at Penelope Cruz skulle spille en tidligere flamme av Johnny Depp.

I denne filmen er Jack på jakt etter fontenen for ungdom, og jeg må virkelig si at jeg er spent på hvordan denne filmen blir. Men på kino skal jeg uansett! :)

Q Er dette en film du skal/må få med deg? ;)


KONKURRANSE! Vinn 2 øyenskyggepaletter som er verdt over 1000,- stk! :)


Da heiv jeg meg med på Heidi Øksendal's konkurranse til slutt! :) Bloggen hennes oppdaterer jeg sikkert 20 ganger daglig (joda, jeg har et liv selvom, haha). Denne 22 år gamle dama har en utrolig stor interesse for sminke, og av og til undres jeg over hvor mye hun egentlig bruker på sminke ;) 
Denne gangen har hun funnet fram noe av det beste i sminkesamlinga si. Premien er  Z-palettene hennes som er fyllt med øyenskygger fra Stars Makeup Haven. En helt full palett koster ca 1000 kroner, og her gir hun altså vekk to! Dobbel sjangse til å vinne altså :D

See, hvor søt hun er :)


Så nå får jeg altså se om lykken min er med meg igjen, så kryss fingrene for meg da folkens! Dette er gode øyenskygger, men det skjønte dere vel da dere hørte prisen? ;)Lyst til å være med du og? Trykk her for å komme til konkurransen. Du må skynde deg, for 1 september trekker hun en vinner! :D Dette er en konkurranse for de både med og uten blogg, så hvorfor ikke prøve? I tillegg trekker hun ut en trøstepremie. Var det noen som sa gavmild?

Q Er du meg i konkurransen? 
Blogges!

Ferske såper, shampo, ansiktsskrubb og diverse kjøp fra LUSH! Konkurranse?


Nok en del penger svidd bort! Har leeeeeenge hatt lyst til å bestille fra Lush, og i dag var altså dagen. Bestilte ferske såper, leppeskrubb, shampo, ansiktssskrubb, dusjkuler, ja og litt til fra denne hjemmesiden i dag! Nå gleder jeg meg stort til pakken havner i postkassen min :D Alt fra Lush er håndlaget og er av beste kvalitet, samtidig som de pleier å ha en fantastisk lukt! Yummi :D

Oceal salt til venstre, big shampo til høyre 

Yummy yummy yummy showergel til venstre, Fersk såpe til høyre

Sukkerskrubb til venstre, Coal face til høyre


Bubblegum lip scrub til venstre, oppbevaringsboks til ferske såper til høyre


Dette var alt jeg bestilte, så nå venter jeg bare på at alt skal dumpe ned i postkassen min om noen dager ;) Varene kostet 623 kroner, men så kom frakt (119kr) og postoppkrav (60kr) i tillegg, så pakken endte på 802 kroner. Litt dyrt når frakta kom, men men. Det er nok verdt det :) Jeg har hørt SÅ mye positivt om produktene fra Lush, så nå kan jeg ikke vente med å få testet dem! Mange blogger har snakket om dem, og den som klarte å "overtale" meg til å prøve noe var Heidi Øksendal. Uten hennes omtaler, ja, jeg vet ikke.. Men jeg skal nyte mine produkter når de kommer ;) 

PS!
Q
Har du testet ut noe fra Lush? Noe du ønsker å prøve? Kjekt å vite nå når det snart kommer en ny konkurranse :D Gå omså inn her å se hva du kunne tenkt deg :D Eller kom med andre ønsker til premie!

Blogges!

Ny palett fra Coastal Scents; Winterberry


Oooh, love is in the air! Har du sjekket ut siste nytt fra Coastal Scent eller? Hvis ikke så anbefaler jeg virkelig at du gjør det :D Da jeg kikket innom Coastal Scents så jeg at de hadde fått en ny palett, og tror du ikke jeg falt pladask? 12 nydelige farger! Og den røde der virker jo bare stunning :D Denne må jeg bare få tak i på et vis, jeg MÅ! Denne får du kjøpt på her for 21.95 dollar, noe som tilsvarer i underkant av 140 norske kroner. Det er virkelig ikke ille for en palett med gode pigmenterte øyenskygger. Gjett at denne står øverst på ønskelista akkurat nå!

Nå gleder jeg meg sykt til stipendet mitt kommer! Eller kanskje jeg skal smiske med mamma? ;) Haha. Nå kan vinteren bare komme, jeg skal være beredt :D

Q Noe du kunne tenkt deg? :)

Sminken jeg vant hos mallo88!


For litt siden vant jeg min første konkurranse på blogg.no, nemlig en kjempe fin sminkepremie! :D Dette fikk jeg vite da jeg var i Danmark, så gjett at det var en som gledet seg til å sjekke postkassa! Dessverre var det skjedd et uhell under transport, og den ene øyenskyggen var fullstendig most. Men men, må bare finne en liten boks eller noe å ha den i, for fargen er waay to good til å bare kastes :D


Sminkeboka fra Bobbi Brown. Den står på engelsk og har masse fine bilder og god forklaring i. Jeg har skumlest gjennom hele boken, og hittil elsker jeg den!


Naughty & Nice - palett fra Too faced! Esken var jo bare super skjønn!


Øyenskyggene på Naughty - siden. Hadde egentlig ventet at fargene skulle være litt mer intense farger med tanke på navnet, så ble litt skuffet der. Men siden Too faced sine øyenskygger er så utrolig godt pigmenterte, så overlever jeg :D


Nice-siden. Som dere ser så er øyenskyggen helt øverst til høyre smadra og ligger spredd utover hele paletten! Så egentlig har jeg ikke sett de 3 fargene som ligger under øyenskyggen. Men skal som sagt få skrapa øyenskyggen opp i en liten boks, må bare finne en først  ;)


Så hadde paletten en "hemmelig" skuff til, hvor det lå en børste! Svampeapplikator på den ene siden, og en kost på den andre siden. Nå har jeg ikke studert den så godt, men regner med at kosten er til leppeprodukter ;)

Jeg er faktisk veldig overrasket over hvor godt pigmenterte alle øyenskyggene jeg har testet fra Too faced er. De imponerer stort! Eneste minuset er vell at de aller fleste inneholder glitter eller shimmer, noe som kan bli litt mye til en hverdagslook. Men for all del, perfekt til å glitre opp en grå dag med! :D

Q Kunne du tenkt deg noe av dette? Hva synes du om øyenskyggene til Too faced?  :D

Nytt i sminkesamlinga siden Danmark (Nyx, Too Faced, Luxushair)


Da jeg kom i fra Danmark lå det noen pakker i postkassen min. Både premie fra konkurransen som jeg vant på Malin's blogg og litt sminke. Premien får dere i et eget innlegg, nå kommer det jeg selv har bestilt; :)


Noen sminkepaletter fra Nyx, samt noen single eyeshadows. Imponert over kvaliteten på det jeg har prøvd til nå


Mitt nye hår! Deeilig hår!


Paletter fra Too Faced! :) Disse elsker jeg til nå!
Se så vakkert!


"Fun in the dark"- paletten har enda små lys på! :) Love it!

PS. Nå har jeg skrevet en del innlegg som jeg har lagret i arkivet, så selv om jeg er så og si uten nett så skal jeg klare å poste noen innlegg til dere! Tenk at jeg er ferdig på skolen, og her sitter jeg ennå, 1 time og 45 minutter senere, og skriver til dere :)

Q Hva synes dere? Noe dere likte?

Nytt i Mac - samlingen min!


På taxfree'en hjem fra Danmark ble det ikke mange kjøp, og grunnen var fordi Sparebanken hadde trekt meg unødvendige penger (altså dobbelt opp av alt jeg har brukt). Men 2 er da bedre enn ingenting?


Øyenskygge  i fargen Carbon, og en paintpot i fargen Artifact

Carbon til høyre, Artifact til venstre


Swatch av Carbon. Fargen er egentlig litt mer pigmentert, og blir enda bedre med en base under.


Nydelig farge!

Fortsatt problemer med nettet, så jeg vet ikke når neste innlegg kommer. 

Q Hva synes dere om mine kjøp?


Problemer med nettet!


Grunnen til dårlig blogging er fordi jeg har problemer med nettet mitt på den nye hybelen min. Akkurat nå sitter jeg hos en venninne, tenkte jeg bare skulle informere dere. Så håper jeg at jeg får slengt ut et ordentlig innlegg snart! :)

Q Går det bra? :)

Hjemme igjen og flytter inn i ny hybel!


I går kom jeg da hjem fra Danmark, og i dag er jeg syk. Er det ikke typisk? Var kanskje 5 grader i går kveld, og jeg er nå vandt til 23 varmegrader om kvelden. Er det rart jeg ble syk? Derfor har det ikke blitt noe blogging, siden jeg har vært dårlig. Noe jeg ennå er, men driter i det akkurat nå. Skal vise dere i morgen mine 2 ynkelige taxfree - kjøp (ooog pakken jeg vant i Malin's konkurranse, pluss en del annet som har dumpet i postkassen mens jeg har vært borte :D), og grunnen til antallet var fordi kontoen var tom! Sparebanken har tydeligvis trekt meg DOBBELT for HVER GANG jeg har brukt korte. Aaarg! Da kan dere gjette det var en som var sur før hun reiste fra Danmark!

Nok om det.. I morgen flytter jeg på hybel, en mye større en faktisk, og da regner jeg med at jeg får mye større plass til alt! Da vil det nok komme mer av sminkelook's, anmeldelser av diverse produkter, pluss pluss pluss. Si i fra om det er noe dere ønsker å se på denne bloggen :DOg her slenger jeg inn et random bilde av meg selv på loppemarked i Danmark. Min bestemor som kommanderte meg bort til den gamle spille-greia.. Noen som husker hva det heter? :D

Q Hva ønsker du å se mer av på min blogg? 

Snart vender jeg nesa mi hjem til Norge


Det har vært en herlig ferie her nede. Over 3 uker, nesten 4 uker med ferie her nede hos min far, hans frue og min søster. Men i dag skal jeg altså hjem, og mandag begynner skolen. Et nytt år til sommer. Et helt år. I grunn litt trist å tenke på. 

Men dette var bare et lite hasteinnlegg. Vi skal av gårde klokken 8, så nå må jeg kanskje få på meg sminka! Blogges! :)

Q Hvor har din ferie holdt sted?

Varme hender? Healing? Pisspreik eller sannhet?


Min familie har bestandig vært spesiell når det kommer til healing og slikt. Jeg kan jo nevne min avdøde oldefar på min mors side som kunne stoppe blod & hadde en del kontakt med de døde (kan ikke utfylle meg mer, for mye av det han kunne tok han med seg i graven). Min oldefar på fars side, som ennå lever, kan fjerne vorter, pluss at han har vært i kontakt med sin avdøde kone (aka min oldemor). Min bestemor på min fars side holder en del på med tarotkort, runerstener, healing og energiarbeid og kan i tillegg stoppe blod. Samme gjelder min far. Jeg vet ikke med min bestemor, men min far har varme hender. 

Logisk (eller?) nok er det at min søskenflokk har arvet noe av det samme. Hvis jeg skal tro min far rett.. Jeg selv er ikke skeptiker eller noe, jeg VET hva min familie kan, og jeg har selv sett blant annet min nålevende oldefar fjerne vorter og min far heale. Både på meg og andre. Har jeg vondt feks på ryggen en plass, presser min far hånden sin sin der en stund og det blir faktisk bedre. Mens jeg har vært her nede i Danmark har han også stoppet blod på meg. 

Det som fikk meg til å tenke litt var noe som skjedde i går kveld. Dorthe er i slutten av tredveårene og har kreft. Jeg tror dette gjør henne mer mottakelig for slike ting i og med at hun balanserer med døden. Min far har ofte hjulpet henne når hun har vondt, bare med å ta på henne. Slik var det også i går. Vi hadde vært i Skagen og skulle ta toget hjem, og måtte løpe for å rekke det. Dorthe's lunger tåler ikke dette, så på toget (og egentlig hele kvelden) var hun dårlig. Min far ba meg komme å holde henne i hånden da vi kom av toget, og leie henne til en taxi. Jeg gjorde så, og tenkte ikke mere over det. Ikke før Dorthe sier til min far; "Din datter er like merkelig som deg og din mor". 

Samme kveld gikk Dorthe ut, og pappa sendte meg for å finne henne. Da jeg fant henne sa hun at hun trodde det var min far som kom, siden hun kjente en sterk energi før jeg kom. Senere bad min far meg om å legge hånden min bak på ryggen hennes og før jeg hadde lagt hånden min på henne, sa hun at hun kunne kjenne hånden min. Eller en slags varme/energi på ryggen. What the fuck? Pappa som holdt hånden over min, sa enda at han kunne kjenne energien min gå gjennom hans. Hva i alle dager er det han babler om? Jeg kan da ikke slikt!

Som sagt er jeg ikke skeptiker til andre, er vel mer skeptisk til å tro at jeg, JEG, skal kunne noe slikt. Føler meg ikke spesiell på noen som helst måter.. Greit nok har jeg opplevd en del ting da jeg var mindre, men det er som sagt da jeg var MINDRE.. Men når jeg tenker tilbake på den gang min bror på 4 ble bitt av en hamster og jeg tok meg av han, lurte jeg litt på hvorfor blodet stoppet så fort.. Huff, nei.. Dette er for rart å tenke på. Nå vil jeg høre din mening!

Q Ut i fra min historie, hva ville du tenkt om du var meg? Hva tenker du egentlig rundt slike ting?

Hadde vært gøy å høre din mening! :)


De sier at et bilde sier mer enn tusen ord...


... Well, say no more!


 
Happy, happy, happy! :D

Q Dumt spørsmål, men, kan du gjette? ;) Haha!

Netthandel fra Makestyleshop.no


Nå som jeg har bestilt meg ordentlig løshår i god kvalitet er det superviktig at jeg tar vare på disse. Så nå har jeg kjøpt meg en naturbørste, som virkelig anbefales når man har løshår, og en eco- hårkur ! :)

Jeg gleder meg altså vilt til dette kommer! Hårkuren har jeg hørt skal være veldig bra. Denne er ideel for tørt og fuktighetstrengende hår, og har en duft av granateple :D På bildet vises melonmasken, men det er altså ikke denne jeg har kjøpt.
Børsten kostet meg 159 kr, noe jeg syntes var veldig billig! Dette skal visstnok være makestyleshop's bestselger innenfor naturbørster. Om den er så bra som de skal ha det til finner jeg tidsnok ut av. Hårmasken er på tilbud nå til 120 kroner, så nå kan dere gjøre ett kupp :D

Q Har du prøvd noen av disse før? Er naturbørster oppskrytt eller?

Hår; Hot or not?


Blandt kjendisene er det blitt veldig populært å ha lang ettervekst, og lysere i tuppene. Her er en litt annen versjon av akkurat dette. Hva synes dere? Er det HOT or NOT? :)Er dette noe du selv kunne gått med? :) Eller er dette også noe som burde bli på catwalken/modellene?

Q Hva er din dom? ;)

Vil dere se skissen til tatoveringen min?


Her er det jeg selv skisserte på 5 minutter, og sendte til tattovøren! Gleder meg sykt til å se hvordan resultatet blir :D Husk at jeg selv ikke har plassert teksten jeg snakket om, for det skal tattovøren gjøre. Så skal jeg ennå ha flere fugler enn hva jeg selv har tegnet. Så nå som tegningen min er under noen proffes hender, håper jeg virkelig dette blir noe jeg ønsker meg! Hvis ikke, så tar jeg rett og slett ikke tatovering hos denne mannen. Så enkelt er det :D
Hva synes dere om min foreløpige skisse?

BTW: I dag har jeg fått sånn plutselig blogglyst, så forhåpentligvis så kommer det flere innlegg fra meg nå! Men er jo spørs om blogglysten er like stor i morgen da, haha :P

Jeg skal jaggu skaffe meg løshår!


Nå har jeg bestemt meg; jeg skal ha extentions! Er noe jeg har vurdert de siste dagene, og siden jeg får over titusen i første stipend, velger jeg å bruke pengene på dette! Jeg skal ha to farger; en svart til underhåret mitt og ett blondt sett. Nå har jeg lest meg litt rundt, og jeg kan faktisk farge (les: farge, IKKE bleke til dere som trodde det) løshåret! De anbefaler helst glansvask, og det er jo akkurat det jeg bruker for tiden! :) 

ClipOn 7 deler 50 cm RETT VERSJON - VALGFRI FARGE - Trykk på bildet for å lukkeClipOn 7 deler 50 cm BØLGET VERSJON - VALGFRI FARGE - Trykk på bildet for å lukke

Nå har jeg funnet en side som selger 100 % ekte hår, og som blir anbefalt av både frisører, toppbloggere, osv. Tenkte jeg skulle slå til nå som de hadde tilbud på disse, så da blir det ca 600,- pr pakke! Må bare finne ut om jeg skal ha slett eller krøllet hår, i og med at jeg har litt bølger i håret fra før. Vet jeg kommer til å rette håret, så blir krøllene i det krøllete håret da helt borte, også etter vask? Hmm, vanskelige greier. Kanskje like greit å ta helt rett hår? Men uansett, snart blir det 50 cm langt hår på meg :D
Gleder meg veldig mye, blir tross alt første gang! Jeg skal jaggu meg behandle håret som gull :P Har du hatt det før?


Q Hvilke erfaringer har du med løshår? Har du prøvd å farge det? Og anbefaler du rett eller bølgete/krøllete hår til meg? :D

EDIT: Løshår er bestilt! Gleder meg til å teste når jeg kommer hjem fra Danmark!

Noen bilder fra Danmark


Egentlig skulle jeg reise hjem i dag, men ombook'et billetten så jeg drar ikke før 19 :) Veldig glad for det altså, da blir det mer tid til shopping og andre viktige saker! Håper virkelig jeg får ordnet meg en tatto snart.. Men her er noen bilder jeg har knipset i løpet av tiden jeg har vært her.

Min søte lillesøster Vanja :)


Litt av Palmestranden


Bestemor og Vanja :)
Spiste sushi for første gang i Århus, ÆSJ!


Kirken i Århus


I Møllehuset, eller Bangsbo som det også kallesQ Har du vært i Danmark i det siste? :D

Sminkekjøp fra Makeup Store i Århus


dag har vi vært i Århus, som er Danmark's fjerde største by. Har sett mye fint, men har så klart ikke kjøpt alt. Da ville jeg rett og slett vært blakk! Anyhell.. Jeg måtte faktisk google hvor i Århus Makeup Store ligger, og siden vi var med kjempesøte og kreftsyke Dorthe, var det ingen problem å finne fram. Bruuns Galleri heter det om dere lurer, og ligger i Bruns gade 26 ;) Her er kjøpene mine;


Her er tightsen jeg kjøpte. Kostet meg bare 150 kr, og den har slike "rifler" som går hele veien ned til foten. Men nok om denne, nå bærer det over til sminken! 


Fikk med et slikt blad med MASSE inspirasjon, pluss en sminkeveske. Dette fikk jeg fordi jeg handlet for en ganske høy sum. :D


Herlige detaljer på sminkeveska! :D
Liten kost, hudfarget eyeliner, cake eyeliner, all cover mix, eyedust og 3 øyenskygger. Skikkelig fornøyd med kjøpene mine!


Kvitteringen. Huff, tror jeg bruker litt for mye penger av og til ;) Men da jeg skulle betale sto det 1300, så trakk hun medlemskorte, og da skulle jeg betale litt over 1000 kr. Men hvorfor står det da at jeg bare fikk 52 kr i rabatt? Skjønner ikke helt det der... 

Q Hva er det du virkelig anbefaler fra Makeup Store? :P

Stilikon: Dita Von Teese


Dama er rett og slett rå. Det lyser jo glamour ut av dama, og er virkelig et forbilde innenfor klesveien. Klærne og sminken er bestandig perfekt, og hun er en av de få som tørr å kjøre stilen sin fullt ut. Pluss at kroppen hennes er til å dø for! Her kommer noen fantastiske bilder;

Q Hva synes du om Dita Von Teese?

Art of Silje


Her er et bilde jeg malte i desember 2008. Var et skoleprosjekt som jeg fikk karakteren 6 på. Lurer på om jeg enda har disse kunstneriske evnene i meg, hehe. Dette ga jeg i julegave til min far her nede i Danmark. Q Hva synes dere om mitt kremt, mesterverk? :-p

Mine nye sko & Sex and the city


Se på disse vakre skoene som var så heldig å få bli med meg hjem! :D Elsker dem! Jeg prøvde å måle hælene på disse, og tror de er på 11 cm. Men siden jeg aldri har vært borti hæler på akkurat 11, bare 10-12-14cm, tipper jeg at disse er 12 cm. Uansett, her har dere bilder;

Jeg eeeeelsker dem! Så var de så billige i tillegg! 299 danske kroner, noe som tilsvarer i underkant av 320 norske kroner. NAM! Slike priser kan jeg like! 
Nå sitter jeg og mine nye sko å ser på Sex and the city, en av mine favorittserier! Kos dere!


Haha, don't mind joggebuksene til mine nye sko! 

Vi blogges folkens, 
bye!

Q Har du kjøpt noen fine sko i det siste? :D Hvordan takler du 12 cm høye hæler?

Jeg vant konkurransen hos mallo88 aka Malin!


Utrolig kult å endelig vinne! Og jeg vant enda førstepremien, noe jeg absolutt er glad for! Var jo den jeg hadde lyst på aller mest. 
Jeg visste faktisk ikke at jeg hadde vunnet før en venninne av meg gratulerte meg. Det gikk noe i denne duren;

-" Gratulerer! :D Med premien altså"
Meg: "Premie?"
- "Ja på Malin sin blogg. (...)"
Og Silje skynder seg å sjekke, og tror dere ikke jeg hadde vunnet førstepremien! Jeg er helt overlykkelig :)

Dette vant jeg:


Gleder meg vilt til jeg kan finne disse i postkassen min når jeg kommer hjem fra Danmark! :D

Q Har du vunnet noen konkurranser før? =)

TRENGER HJELP // Hvordan kombinere disse til en tatovering?


Her har jeg tre bilder, som jeg vil ha til én. Ja, en. Hvis dere ser lengre ned etter bildene, så skal jeg forklare nærmere hvordan jeg vil ha den.


Okei, nå må dere ha tunga i rette munnen, for dette kan bli litt vanskelig å henge med på!. Selve tatoveringen vil jeg ta utgangspunkt i bilde 3, både teksten og samme måte og vei som fjæra bøyer seg på. Men jeg vil ikke ha denne fjæra, jeg vil ha en ørnefjær som er på bilde 2 (og ørnefjæra skal fortsatt være bøyd som i bilde nummer 3). Men så ønsker jeg også å ha effekter fra bilde nummer 1, og da ønsker jeg liksom de fuglene da (MEN jeg vil ikke ha de fugler, jeg vil ha de som fjær som løsner fra selve fjæra, om dere skjønner). Innvikla? Kanskje.. 

Det største problemet blir vel å få inn effekter fra bilde 1, samt å finne ut hvordan teksten skal stå til ørnefjæren. Skjønte dere noe av det jeg sa eller? =)

Håper virkelig en av dere kan hjelpe meg! Og ja, jeg skal ha en fjær! Den har stor symbolsk betydning for meg denne tatoveringen. Kanskje hvis noen av dere virkelig klarer å hjelpe meg, så sender jeg deg/dere en liten sminkegave i posten som takk!

Q Hjelper du meg? Kom med bra tips, så skal jeg sende en gave til deg! Kommer du med en ferdig tegning til meg (som jeg eventuelt kan forbedre), så kanskje det blir noe større på deg!..


Dagens wishlist // Lime Crime sminke!


Lime Crime sminken har ikke eksistert så veldig lenge. Alt begynte som en jentedrøm om å gjøre verden til et lysere sted, så i 2008 oppfant bloggeren og makeup artisten Doe Deere opp Lime Crime. 
Fargene til Lime Crime er utrolig godt pigmenterte, noe som kjennetegner hele merket. Det er av denne grunnen at jeg virkelig ønsker disse fargene, rett og slett for å skape sterkere og mer utrykksfulle makeuplook's. Jeg ønsker meg nesten alt som er å finne i dette merket, men her får dere bare et lite utdrag;


Dette er virkelig sminke som jeg må få skaffet meg! Uten tvil! Har du prøvd noen lime crime sminke? =)

Q Har du hørt om Lime crime? Prøvd noe? Eller kanskje du også har lyst på noe nå? =DHverdagssminke // Pinup look


Gikk igjennom bildene på pc'n min og kom over denne looken som jeg ikke har vist dere. Synes denne ble litt sånn pinup aktig, og perfekt til skole og andre hverdagslige ting. Hvis du synes eyelineren ble for mye så dropper du den bare, så enkelt er det. :-D

Håper du som ettersporte en hverdags sminke ble fornøyd, og at dettte er noe du kan bruke =) Selv synes jeg den er super søt!

Q Men hva synes dere da?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits