Starbucks og innkjøp fra Danmark!


Et etterlengtet innlegg av noen! Alle innkjøpene mine fra ferien min i Danmark, hvor både taxfree og butikker har vært besøkt. I København var jeg også innom Starbucks og kjøpte med en frappuccino med karamel. Naaam!


Elsker disse skoene! Tror det er en av få par høye hæler som jeg eier som IKKE er svart. Billig var de også, tror jeg betalte 299 DKK for de.


Vår lille chihuahua Toffee måtte jo så klart også få noe! 


2 neglelakker fra en butikk som het Anthon. 50 kr pr stk, kosten er elendig men innholdet bra! Tror kanskje det er dette de kaller holografisk?


Victor & Rolf flowerbomb extreme! Aaah, digger den lukta! Jeg så svenske Linda Hallberg anbefalte denne, og da jeg snuste på den på taxfree'en måtte jeg bare ha den. Synes den er supersøt, ligner jo på en granat! Husker ikke hva jeg betalte for denne, men Victor & Rolf er ikke den billigste parfymen du kan finne.


Nye hverdagssko, fordi jeg virkelig trengte det. Enkle og greie, betalte bare 249 DKK for de. 


Nye joggesko, fordi jeg virkelig trengte det også! Tror jeg betalte 399 DKK for disse, noe som absolutt ikke er ille.

 


Søt, liten veske i grå. Trengte en liten veske som ikke var svart og som jeg kan bruke på fest. Billig veske, tipper den lå på rundt 170 DKK. Et høytliv-skjørt (er det et ord?), høytliv-shorts og en slags topp bak alt sammen. Kjøpt på et butikk med navn Ozon. Skjørte og toppen var på salg, så de betalte jeg bare 150 og 75 DKK for. Shortsen betalte jeg 300 DKK for. En halvt gjennomsiktig overdel i grått, som passer ypperlig til fest. Den blåe genseren er kjøpt på H&M. Husker ikke prisen på den gråe, men betalte vel rundt 180 DKK for den blåe.

Paco Rabanne, parfymen jeg kjøpte til kjæresten min! Lukter kjempegodt og en parfyme som jeg virkelig anbefaler til mannfolka ;)


Øyenbrynsblyant fra Mac! 


Dårlig swatch da. Neste gang tar jeg ikke bildene mine ute.. Husker ikke hva fargen het, men det kan jeg komme tilbake til om det er interesse for det?


Vel, dere ville ha alle kjøp? 2,5l sprit, som jeg fikk gjennom tolla! Syke priser, under 200 kr pr stk


Og søte lillebror som hjalp meg med fotograferingen! Synes han fortjente en plass her som takk :D


Andre innkjøp som ikke er med er feriegave til min mor og lillebror (som er avbildet ovenfor). Jeg har også kjøpt meg undertøy, men det er ikke noe jeg ser vitsen med å legge ut bilder av. Jeg kjøpte også en til parfyme, Versace Bright Crystal til både meg og bestevenninna mi. Men jeg har klart å rote bort bilde, så da får dere klare dere med bilde fra google! 

Der var alle innkjøpene mine, tror jeg! Hva synes dere?

Image and video hosting by TinyPic

Thy treff og ny piercing(er)


Forrige lørdag ble tilbragt på Thy treff i Danmark, et stort mc - treff. Der var det mye god musikk, drikke og mennesker. Ble en lang natt, hvor vi ikke var hjemme igjen før klokken 9 på søndags morgen. Jeg tok også et par nye piercinger der, 250 kr pr stk. Et på hver side under kragebeinet. Jeg har fått mange forskjellige kommentarer på dem, på godt og vondt, men det er tross alt jeg som bærer det på min kropp og så lenge jeg er fornøyd så er det alt som betyr noe ;)
Enda litt hoven og blå etter de er tatt, dagen etter. Nå ser de mye finere ut, kanskje det kommer et nytt bilde når de er helt fine?

Q Synes?

Image and video hosting by TinyPic

Mine blå skjønnheter


Jeg holder på med innlegget om alt jeg har kjøpt i Danmark, både i butikker og taxfree. Har hatt litt problemer med å laste opp bilder de siste dagene, det har rett og slett ikke gådd.. Mens dere venter kan dere se hva jeg bestilte meg mens jeg var i Danmark, nemlig blåe sko fra Nelly! Elsker dem allerede, blåfargen er bare helt nydelig. 

De var ganske så høye, så tror jeg må være litt forsiktig med å bruke disse på fest ;)

Q Hva synes du? Eier du noen blåe sko?

Image and video hosting by TinyPic

Konkurransen er avsluttet


Konkurransen der du kunne vinne et MD Formulation produkt er nå avsluttet, og vinneren er kåret. Vinneren ble kåret ved hjelp av random.com, og vinneren ble Katrine Helle! Gratulerer så mye! Jeg har sendt deg en mail, og så fort jeg får adressen din sender jeg pakken :D


Grunnen til at jeg ville ha deres favoritt parfyme var fordi jeg skulle kjøpe en parfyme til kjæresten. Jeg skrev alle deres forslag ned og gikk å snuste meg rundt på taxfree'en i København. Jeg endte tilslutt opp med One Million av Paco Rabanne, som også mange av dere hadde som favoritt. Takk til dere som deltok! 

Image and video hosting by TinyPic

KONKURRANSE PÅMINNELSE: Vinn hudpleieprodukt fra MD Formulation!


Her for litt siden startet jeg en konkurranse, og jeg vil bare minne dere å delta for dere som ikke har gjort det! Jeg reiser hjem til Norge igjen i morgen, så jeg trekker nok vinneren på tirsdag eller onsdag! Skynd deg å delta!

md formulations Vit-A-Plus Clearing Complex 30mlHer er produktet dere kan vinne.

Konkurransereglene:
Jeg har ting du er nødt til å gjøre for å være med:

1. Anbefale meg en god manneparfyme
2. Følge med på Bloglovin, og skrive en kommentar her
    om at du har gjort det.

TRYKK HER for å komme til det originale innlegget

bloglovin 
Trykk her for å følge min blogg


Image and video hosting by TinyPic

NOTD: Sparkling pink (et innkjøp fra Danmark)


Her er en av to neglelakk jeg har kjøpt nå mens jeg har vært i Danmark. Kjøpte begge på en butikk som het Anthon, og merket heter Flying A. Dessverre har ingen av neglelakkene noen form av navn eller nummer, noe jeg i bunn og grunn synes er veldig rart. Derfor har jeg selv valgt å kalle fargen for Sparkling pink! Er det forresten dette de kaller holografiske neglelakker?

Jeg synes virkelig ikke bildene yter neglelakken rettferdig. En flaske koster 50 DKK, noe som er ganske rimelig. Kosten på denne er by the way den verste jeg noen gang har vært bort i! Det gjør neglelakken litt vanskelig å påføre, og du er nødt til å ha to lag for å få maksimal effekt. Uten topcoat holder den ikke så lenge heller, men heldigvis flasser den ikke slik som enkelte billige neglelakker har en lei tendens til å gjøre. Men siden fargen er så fin så er den verd det! ;)

Q Hva synes du om fargen ut i fra bildene? Rosafargen er egentlig litt mørkere i virkeligheten med mye mer glitter i.

NB! Ikke glem konkurransen jeg har pågående hvor du kan vinne hudpleieprodukt fra MD Formulations! Trykk HER for å komme til konkurransen.

 

Image and video hosting by TinyPic
Hvor mange par sko er egentlig for mye?


Jeg hadde denne samtalen med kjæresten min, og en ting jeg kan si med engang er at vi slett ikke ble enig. Hvor mange sko er egentlig for mye? Til å begynne med mente han at når man fikk mer sko enn hva man har tid til å bruke, begynte det kanskje å bli litt mye. Men med begrepet "mer enn hva man har tid til", hvor lang tid er det da snakk om? Derfor vil jeg si at dette begrepet ikke stemmer helt. 

Et annet poeng han kom med var at man kan bare ha på seg et par om gangen, så da trenger man vel ikke all verden med sko. Men sannheten er at når det kommer til sko så handler det ikke om hva man trenger. Så klart kan man ikke gå med flere par sko om gangen, men hvis man skulle tenke slik så ville jo alt over et par bli for mange sko. Og et par er da virkelig ikke mye! Så tilslutt fant han sitt hemmelig nummer.. Alt over 4 par er galskap kvinner, så vet dere det ;) Det var da jeg måtte innrømme at bare på en uke hadde jeg kjøpt 3 par sko (med de jeg bestilte i går). Men i stedet for å bli en gal kvinne med mange katter, vil jeg heller blir en gal kvinne som elsker alle sine par sko! 

Manolo Blahnik Something Blue Satin Pump
Her er forresten to par jeg sikler over og skal ha før jeg dør! T.v Christian Louboutin og Manolo Blahnik. Kanskje husker dere de blåe fra den første sex and the city - filmen? Hvis ikke, se bildet under.

Carrie Bradshaw wearing Manolo Blahnik Something Blue satin pumps in the Sex and the City movie

 

Siden jeg fortsatt ikke har funnet det magiske nummeret, spør jeg dere, kjære lesere.
Hvor mange sko er egentlig for mange?

Image and video hosting by TinyPic

Jeg hadde så lyst på deg, og endelig er du bare min!


Til dere som leste dette innlegget her vet hvor mye jeg hadde lyst på de blå skoene fra Zara. Dessverre ble de utsolgt ikke lenge etter innlegget var publisert og jeg fikk aldri tak i de. De kom heller aldri inn igjen. Etter det har jeg lett og lett etter et par blå sko som kunne komme på samme linje som disse, og den som leter han finner! Disse er riktignok ikke fine, men de duger. Men når jeg ser på skoene fra Zara kjenner jeg at disse som jeg nå har bestilt ikke kan måååle seg med de fra Zara. Sukk.. Men her er hvertfall skoene!

Disse er fra Nelly og kostet bare 299kr. Gleder meg til å kunne bruke disse på fest, håper bare blåfargen er skikkelig knall! Så nå når jeg kommer hjem fra ferie ligger disse hjemme og venter på meg :D Hvis du vil ta en nærmere kjikk på hærligheten på 14 cm så kan du trykke her.

Q Hva synes du om disse?

Image and video hosting by TinyPic

Noen bilder fra ferien min i Danmark


Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder jeg har tatt til nå. Siden dataen min nylig er formatert har jeg ikke photoshop eller andre redigeringsprogram på maskinen, så bildene er 100% naturlig. Er dere interessert i å se hva jeg har kjøpt her nede? Hvis dere vil kan jeg lage et innlegg. Hva jeg har kjøpt på taxfree kommer når jeg har kommet hjem, i tilfelle jeg kjøper mer tilbake!


Jeg og min yngste lillebror dro på palemstranden en kveld. Vannet var varmt, og det var sikkert 150 m langgrunt. Himmelen var også fantastisk den kvelden!


Jeg smakte sushi for første gang! Det var slett ikke stygt, men synes ærlig talt at det ikke hadde så mye smak. Tror sushi er som øl, noe du er nødt til å lære deg å like.


Har hatt kosekveld på mcdonalds med mine 2 brødre. Vi er alle hekta på mcflurry, og den med daim banker alle ned i støvla!


I Frederikshavn har de også hatt minnemarkering for tragedien i Oslo. Er så fint å se andre utenfor som bryr seg!


Spiste brente mandler! Jeg kjøpte det på en bod, så de var ennå litt varme. Det er SÅ godt, det burde dere virkelig prøve :D


Kvalitetstid med lillesøster fra Danmark må også til!


Altså, danskene kan lage is! Denne isen besto av 5 kuler, guff, kjeksrør, syltetøy og fløtebolle. Og alt til bare 35 kr! Om ikke jeg blir feit her i Danmark så vet ikke jeg :D

Q Hva synes du om bildene? Hva synes du om sushi? 

Image and video hosting by TinyPicKONKURRANSE: Vinn MD Formulation SOS- produkt
Nå var det på tide med en konkurranse! Det en av dere kan vinne denne gangen er MD Formulation's vit-a-plus clearing complex! 
 Som noen av dere vet har Heidi Øksendal lagt ned bloggen, men forumet står ennå og det samme gjør bomkjøp markede hennes. For litt siden kjøpte jeg altså denne masken, men da jeg fikk den i posten viste det seg at jeg hadde denne fra før av! Siden den er kjøpt fra bomkjøps markede er den brukt, men det er ikke mye. Jeg selv har ikke brukt av denne i det hele tatt, men jeg regner med den er i god stand!
 Jeg selv elsker dette produktet! Har du en kvise eller andre urenheter er det bare å påføre denne direkte, så forsvinner de etterhvert. Magisk!
Du kan blandt annet se på Hilde Christina's blogg, som er utdannet hudpleier, skryte den opp til himmels! Innlegget kan du lese her.  

md formulations Vit-A-Plus Clearing Complex 30mlHer er produktet dere kan vinne. Siden jeg er på ferie har jeg ikke et bilde som jeg selv har tatt.

Nok om produktet. Nå over til konkurranse reglene!
Jeg har 2 ting du er nødt til å gjøre for å være med:

1. Anbefale meg en god manneparfyme
2. Følge med på Bloglovin, og skrive en kommentar her
    om at du har gjort det.

Enkelt, eller hva? Så hiv deg med da vel :D Den som ikke deltar, kan ikke vinne!
Jeg er på ferie til den 15, så jeg regner med at jeg trekker en vinner så fort jeg får tid etter at jeg er kommet hjem.

 

bloglovin 
Trykk her for å følge min blogg


Image and video hosting by TinyPic

Sang angående Utøya og bombingen!


Et ganske kjent band her oppe i Alta-områdene er Rolfa, som er fra Finnmark. De har laget en sang med tanke på tragedien som hendte. Det er sikkert mange der ute som har hørt denne, men så er det sikkert mange igjen som ikke har; her er til dere som ikke har! 

 

Her er hva de sier om sangen:

Kjære venner, fans og ikke minst medborgere

På fredag 22. juli 2011 endret livene våre seg på en fryktelig tung og vond måte. Helt siden det gikk opp for meg hva som egentlig hadde skjedd har jeg sittet og tenkt. Det er derimot umulig å sette ord på de følelsene som strømmer gjennom kroppen når noe sånt skjer.

Vi håper at ingen i Norge idag er alene, for i en slik tid er det viktig at man er sammen med venner og kjære. Vi i Rolffa har også søkt sammen, og resultatet av vårt samvær de siste dagene har resultert i en sang vi ønsker å dedikere til ofrene fra 22. juli 2011. 
Vi kan selvfølgelig ikke si de riktige ordene slik at alt føles bedre, men vi håper at en sang skrevet fra hjertet og sunget med sjel kan hjelpe på.
Sangen er vårt trøstende bidrag til et Norge i sorg.

Bli med oss og stå sammen, for i fellesskapet er vi sterke. 
Vi må aldri la hatet overvinne kjærligheten!

Q Hva synes du om sangen? Hva du synes om alt som har skjedd gidder jeg ikke spørre om engang, for jeg er ganske sikker på at du har samme synspunkt slik som meg. 

ANGÅENDE KONKURRANSEN! Jeg skulle jo ordne det for noen dager siden, men ting tar tydeligvis tid. Gjør det ASAP!

Image and video hosting by TinyPic

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits