Melde meg inn i Norske Skjønnhetsbloggere?


Hvis dere er like ivrig etter sminke og slikt som meg, har du nok garantert oversikt over de fleste sminkebloggene. En av dem jeg følger fast, og er innom flere ganger daglig, er Heidi Øksendal. Tror dette er favorittbloggeren min innenfor skjønnhets kategorien. Heidi har på siden sin en konsept som kalles for Norske Skjønnhetsbloggere, hvor de som skriver om skjønnhet og sminke kan melde seg inn. Dette konseptet gjør det enklere å følge skjønnhetsbloggerne, og alle som skriver litt om skjønnhet kan melde seg inn. Så mitt spørsmål var da; Er jeg egnet? Skal jeg melde meg inn i Norske Skjønnhetsbloggere?

Hva sier dere? Har jeg noe der å gjøre eller? :)  Kom med din mening da vel!

 

Q Hva tror du? Er du med i norske skjønnhetsbloggere?

There are times when everything is a mess..


Jada, joda. Jeg lever fortsatt! Men nå for tiden er det mye som skjer i livet mitt, alt føles som et evig kaos. Jeg føler at tiden ikke strekker til, og at ingenting går den veien jeg vil. Hodet mitt er rett og slett som grøt..

Men jeg skal prøve å komme sterkt tilbake så fort som mulig. Så til nå blir det et innlegg her å der. Skal forresten reise bort, enten til kjære Danmark igjen, eller kanskje til Bergen! Sikkert 4 år siden sist jeg var der, så hvis det blir dit så skal det bli godt å se familie og kjære igjen.

Meeeen...

Q: Hva anbefaler du meg hvis det blir Bergen? Av butikker og slikt? Er litt utdatert nå skjønner dere..

Vinneren av konkurransen!


Nå har jeg skilt ut en goood del med bare spam-kommentarer, noe jeg ga streng beskjed om at kommentarene måtte ha noe med innlegget dere kommenterte, men det var det jo ikke alle som klarte.Men jeg har fått trekt en vinner nå, og det ble bixxx! Gratulerer så mye! Send meg en mail på silje92a@hotmail.com, så skal jeg sende premien så fort som mulig :) 

Jeg trakk også en trøstepremie med random.org, og vinneren ble Siri Helene! Gjør det samme som vinneren, så sender jeg trøstepremien med en gang!

Q Vant du? :)

Minner om konkurranse; bare få kommentarer mangler!


Har ikke vært så mye innom bloggen i det siste, fordi jeg har vært på sykehus i helgen. Av alle ting.. Men nå er jeg her, og jeg skulle minne dere om konkurransen som jeg har pågående. Er fakatisk ikke så mange kommentarer igjen, så her gjelder det å skynde seg!

Skoønsker fra ASOS!


Jeg rett og slett ELSKER Asos, gjør ikke du? :D  De har nesten ALT du kan tenke deg av sko, klær og smykker, og et stort pluss er jo at prisene generelt er ganske billige. Her har jeg snublety over noen sko som jeg rett og slett kan dø for!

Image 1 of ASOS POSH Bow Heeled Shoe

450 kroner for disse herlighetene! OMG! Du finner disse her.

Image 1 of Bourne Martha Rosette Front Heeled Sandal

Disse skoene ga meg skikkelig en sex and the city - følelse :D Ca 911 kroner for disse! Finner du her.


Sko er vel noe ingen jenter kan få nok av. Hvis vi har en dag der vi virkelig er missfornøyd med oss selv, der du kanskje tenker over de ekstra kiloene, så er det ingenting som slår skoshopping som terapi! :D De er elsket og forgudet av oss, men kan være til frustrasjon for våre menn ;)  Så finner du noen sko du liker, så gjør det ikke noe om du unner deg dem (så lenge du ikke tenker slik over alle sko du finner)!
Om jeg ender opp med noen av disse skoene vil tiden vise, hehe ;)

Q Hvilket forhold har du til sko? 


PS! MINNER OM KONKURRANSEN JEG HAR PÅGÅENDE NÅ! FOR Å DELTA, TRYKK HER.

 Image and video hosting by TinyPic

 

 

Konkurranse i anledning bloggens 1års dag!


Som sagt "fylte" bloggen 1 år på mandag, den 13. september. Og jeg lovte dere en konkurranse, så her kommer den! Dette er en konkurranse absolutt ALLE kan være med på. For å få vite mer, les under. ;)

Premien:

Image and video hosting by TinyPic

For å vinne dette må du rett og slett kommentere! Det er kommentar nummer 200 som vinner, pluss at jeg trekker ut en trøstepremie over alle som kommenterer. Dere kan kommentere på hvilket som helst innlegg, alle kommentarer gjelder, MEN kommentaren må ha noe med innlegget å gjøre! Og dere kan selvfølgelig kommentere så mange ganger dere ønsker ;)

Her er en nærmere titt på premien;

Image and video hosting by TinyPic
All cover color stick fra Elf. Denne er i fargen Toasted om jeg husker riktig.

 

Image and video hosting by TinyPic
Blåe øreringer fra Glitter

Image and video hosting by TinyPic
Rød neglelakk med tynn kost til å lage detaljer på neglene

Image and video hosting by TinyPic
NYX jumbo eyeshadow pencil i fargen Bronze om jeg husker rett! Er litt usikker faktisk ;)

Image and video hosting by TinyPic
Swatchet min egen, se hvor nydelig den er :D Kjempefin til å ha under brune skygger, det får øyenskyggen til å poppe! :D

Q Er du med? Da er det bare å begynne å kommentere ;)

EDIT: Konkurransen er avsluttet, og vinneren er kåret!

Nyhet fra Coastal Scents; Fall Festival Palette!


For ikke lenge siden skrev jeg om Winterberry - paletten som kom ut, og nå har Coastal Scents kommet ut med ennå en palett! Jeg var in love første gang, og gjett at jeg er det igjen! Jeg har ennå ikke motatt Winterberry - paletten min, men nå regner jeg med at jeg må legge inn en ny bestilling ;) Se hvor nydelige fargene er! Denne får du for 21, 95 dollar, noe som tilsvarer i underkant av 140 norske kroner. Jeg skal hvertfall legge inn en bestilling med en gang den kommer på lager igjen ;)   Fargene minnet meg skikkelig om jul faktisk!

Q Er dette noe du kunne tenkt deg?

 

Åjsann, i går var det visst et år siden. Konkurranse?


Jeg ser nå at det er et helt år siden jeg begynte å blogge.. Eller rettere sagt; opprettet bloggen. Jeg begynte jo ikke å blogge ordentlig før 1-2 måneder etter jeg hadde opprettet den. Men nok om det! For dette synes jeg at skal feires, hehe :)

Jeg tenkte jeg skulle ordne til en liten konkurranse når jeg kom hjem fra skolen, riktignok om nettet mitt føler for å samarbeide. Men jeg satser på at det ordner seg! Så stay tuned! Så blogges vi mest sannsynlig senere :) 

Q Hva sier du til en konkurranse? ;)

My tattoo


Det har vært noen som har etterlyst tatoveringen som jeg tok for noen uker tilbake. Jeg har vært litt skeptisk til å legge den ut, og det av flere grunner. Den ene grunnen er vel frykten for at noen skal herme å ta en maken, hehe. Kall meg gjerne paranoid, men man vet aldri ;)

Men nå har jeg altså funnet ut at jeg skal vise dere et bilde. Riktignok er det redigert litt, slik at fargene ikke stemmer slik som i virkeligheten, men pytt pytt :) 
Q Hva synes du?

LUSH Bubblegum Lip Scrub


Etter jeg hadde hørt så mye fint om lip scrubene fra Lush så måtte jeg jo også teste de selv. Forventningene mine var skyhøye, men jeg må si at jeg ble litt skuffet. Bubblegum kommer i en glasskrukke med skrulokk og inneholder 25 gram. Lukten på denne er jo helt nydelig da! På Lush's hjemmesider står det at den lukter tyggegummi, og jeg vet ikke om jeg er enig. En ting som er sikkert er at den lukter utrolig søtt, men ikke for søtt til at man blir kvalm. Fargen er også supersøt, nemlig en ganske så nydelig rosafarge :)

Selve produktet var litt skuffende. For det første var det veldig klissete å ta opp produktet fra krukken, og det ble like klissete når du skulle påføre denne på munnen. Jeg anbefaler dere å gjøre dette over en vask hvor du har speil tilgjendelig, hvis ikke kommer du til å se ut som du har spist berlinerboller og glemt å slikket deg rundt munnen etterpå ;)
 


Jeg synes ikke produktet gjør den jobben som er lovet. På Lush's hjemmeside står det at du skal gni litt forsiktig på leppene for å få et mykt og glatt resultat, men forsiktig nytter ikke. Jeg hadde forventet at disse sukkerkornene skulle være litt hardere, slik at scrub'en skulle være litt mer effektiv og ikke bare "løses opp" med en gang. Men scruben funker fint for å friske opp leppene dine, og ja, de blir litt myke, men for å fjerne alle døde hudceller på leppene tror jeg den funker meget dårlig.

Innpakning:
Helt grei glasskrukke, selv om det kan være litt gris å få produktet opp fra krukken.

Produkt:
Funker fint til å "friske opp" leppene, men er ikke ideell til dypskrubb av leppene for å fjerne døde hudceller.

Pris:
Egentlig ikke så dyrt. Jeg betalte 74 kroner for 25 gram.

Karakter:
6,5/10


Lyst til å prøve? Du får kjøpt den her:)

Q Hva er din mening om denne? Eller er det noe du kunne tenkt deg?

FREAKY!


Jeg vet ikke om dere husker mitt tidligere innlegg om varme hender og slikt? Der nevnte jeg om den gangen jeg undret meg over hvorfor min bror's kutt  stoppet å blø så fort.. Vel, noe alla det samme skjedde på nytt igjen i dag! Jeg sto nemlig å vasket opp et glass, så klarte jeg å miste det ned i vasket slik at det knuste. Opp i alt dette hadde jeg på en rar måte klart å skjære meg på fingeren. Jeg blødde en del, så jeg presset tommelen over såret og skylte det i vann. Da jeg sjekket like etterpå var det stoppet å blø! Såret var ikke lite, så egentlig skulle ikke dett vært mulig. Jeg skjønner virkelig ingenting, kanskje det var noe med det jeg skrev i forrige innleg? Kan jeg stoppe blod?

Jeg synes dette rett og slett var FREAKY. Men for all del, hvis dette ikke er tilfelle så må det jo være bra å kunne stoppe sitt eget blod? Jeg aaaner ikke, men følte jeg måtte dele dette så jeg får høre deres meninger..


Okei, det så kanskje ikke så dypt ut her, men det var litt dypere enn hva bildet viser. Nå er det jo i tillegg begynt å gro igjen.

Q Så hva tror dere da? Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg tror, så hadde vært gøy å få vite hva dere tenker.. Både fra skeptikere og andre som tror litt mer..  :)

Penger kom inn på konto i går, så mange innkjøp!


I går fikk jeg endelig stipendet mitt så da bar det rett til kjøpesentrene! Godt å få brukt litt penger, haha :) Her er det jeg kjøpte;


Nydelige neglelakker fra Gosh, + en base/topcoat
Fan-brush fra Gosh. Gleder meg til å teste denne ut, for den jeg har nå er jeg ikke helt fornøyd med.


"Liste to your heart" - genser fra Carlings. Betalte bare 299,- for denne :)  Synes den var skikkelig søt! Don't mind min fæle ettervekst og lukkede øyne.


Søt lilla "Keep smiling" - genser fra Carling til samme pris som den andre.


Enkel t-skjorte, også fra Carlings, på tilbud til 59,-


Nattkut til håret fra Kérastase. Hørt rykter om at denne skal være veldig bra :)  Tror jeg betalte ca 350 kroner for denne.

Ellers kjøpte jeg litt småting som ikke er så mye å vise fram her på bloggen. Fikk også pakken min fra Lush i dag, så  du kan gjette deg at det var en som var glad da hun åpnet pakken :) ! Nå skal jeg få testet dette litt, så skal jeg selvfølgelig vise dere. Dere burde være misunnelig på meg ;) Hehe.. 

Q Kjøpt  deg noe fint i det siste?
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits