Halloween - stæsj i postkassa!


Se hva som dumpet i postkassen min i går! Jeg var redd for at pakken ikke ville nå fram, men heldigvis så gjorde den det. Nå kan kvelden bare komme, for denne vampyrer skal være klar! Hehe :)

Tenner, svarte linser og juskeblod.. Halloween, here I come!

Q Hva skal du være på halloween/ i kveld? :) 

Image and video hosting by TinyPic

NOTD: Pink & Black


Jeg var jo overlykkelig da jeg fant den rosae grafittilakken, og jeg prøvde den nesten med en gang. Trodde egentlig at rosafargen skulle være mer intens, likens sånn som grunnfargen.. Men men, jeg skal ikke klage.

Jeg har annen hver negl med rosa og svart som basisfarge, så har jeg gjort likens oppå med annen hver rosa og svart grafittilakk. Don't mind det blåe jeg har på hendene, holder nemlig på å farge håret mitt blått igjen! Fargen begynte å bli ganske blass, så det var virkelig på tide. Må jo se smashing ut på lørdagens halloween party!

Q Vad tycks?

Image and video hosting by TinyPic

Jeg vil ha nytt design!..


En av grunnene til at det er blitt lite blogging er rett og slett designet.. Jeg er ikke helt fornøyd, og trenger en forandring. Ikke minst på headeren! Hallo, har jo ikke blondt hår engang lengere.. Farget det jo blått for kanskje 4 måneder siden! Når man ikke har et design som man er fornøyd med, er ikke blogglysten helt på topp. Hvor gøy er det liksom å legge mye arbeid i innleggene, når det uansett vil se jævlig ut? Det var kanskje å ta litt i.. Neida. Joda. Neida..

Jeg har allerede begynt å planlegge det nye designet, men siden jeg har mangel på nett vil nok dette ta litt tid. Men nå planlegger jeg både ny header, menylinje og diverse, og nå som jeg har både Photoshop og Dreamweaver å rutte med (takket være skolen) så vil forhåpentligvis ting gå itt lettere!

Og bare så det er sagt, så stopper jeg ikke å blogge helt selv om!

Q Er du ikke litt enig med meg?

Image and video hosting by TinyPic

Innkjøp: ENDELIG fikk jeg den!


ENDELIG fikk jeg tak i den! Fant endelig den rosa grafittilakken :D Lykke! Kjøpte selvfølgelig litt til også mens jeg var i gang;

Image and video hosting by TinyPic

Trengte ny neglelakk fjerner i tillegg. Nå som jeg har lakket neglene så ofte, har det gått litt mer neglelakk fjerner ;) Har forresten bestilt meg svarte linser, huggtenner og jukseblod, så nå kan halloween bare komme! Håper bare pakken rekker å komme før lørdag (ja, lørdag)..

Q Hva skal du være på halloween? Klarer du å gjette hva jeg skal være? ;)

Image and video hosting by TinyPic

Ingen oreokake ble til oreois !


Jeg hadde gledet meg skikkelig til å lage oreokake da jeg dro hjem til min mor. Det eneste jeg manglet var en pose med sjokolademousse og det skulle jeg kjøpe når jeg kon hjem. Hadde det bare vært så vell, for det hadde de nemlig ikke! Og siden kaken helst må stå natten over, hadde jeg gledet meg skikkelig til å spise oreokake i dag.. Heldgivis fant jeg en erstatter for kaken;

Oreois så klart! Så nå har jeg slukt disse kaloriene med god samvittighet, så får jeg bare ta ekstra i på treningen på mandag så jeg slipper å ha dårlig samvittighet ;) Men hello, søndag er daffedag så alt er lov! Bah, det minner meg på at jeg har prøve i Biologi i morgen, så vi blogges!

Q Har du en knakende god oppskrift på oreokake? Hva synes du om oreois? :P

 

Image and video hosting by TinyPic

NOTD: Kraklerende grafitti på neglene


De siste innleggene mine har stort sett bare handlet om de geniale neglelakkene fra IsaDora, men jeg går seriøst aldri lei :) I dag klarte jeg heller ikke bestemme meg for om jeg ville ha blå eller grønn, begge er jo så nydelige! Derfor ble det en farge på hver hånd, haha.Jeg har hvit basislakk på alle neglene, men så har jeg blåe negler på høyre hånd & grønne på venstre :) Love it! Nå MÅ jeg seriøst finne en plass hvor de selger rosa grafittilakk på nett, for den finnes rett og slett ikke i Alta mer! Depressiv tanke..

Q Hva synes du om mine nye negler? :)

 

Image and video hosting by TinyPic

Enkel signatur til bloggen


Nå har jeg endelig soset meg til å slenge sammen en kjapp signatur til bloggen, som blir å komme under hvert blogginnlegg. Har også planer om å endre på hele desginet snart, må bare finne passende tidspunkt først. Desgin tar tid!

Image and video hosting by TinyPic

Denne vil dere altså se framover i hvert innlegg.. Helt enkel og grei spør du meg! Det enkle er jo oftes det beste :)

 

 

Q Hva synes du? :) 

Image and video hosting by TinyPic

Søte små oreokjeks


Oreokjeks er jo bare så skummelt god, tror jeg kunne spist meg ihjel på det. Da jeg var innom Ica oppdaget jeg disse småe kjeksene, og de var jo bare såååå søte så jeg måtte ha dem! Se selv da;

Image and video hosting by TinyPic

...Og de er like gode som vanlig Oreo, så klart. Anbefales til alle oreo-elskere!

Q Var de ikke bare supersøte?

 

NOTD: Grafitti nails, again!


Jeg kan ærlig innrømme at jeg er blitt litt hektet på disse grafitti - neglene. Men er det så rart da, konseptet er jo kjmpe kult! Her er dagens negler;

 

Image and video hosting by TinyPic

Er det ikke bare kult? Her har jeg brukt en slags gråfarge under, og den gule grafittilakken over. Fornøyd!

Q Hva synes du?

 

Neu Lash til lengere øyenvipper!


Er det noe alle jenter ønsker seg så er det laaaange bambivipper. Hva er ikke finere enn det liksom? Alternativet her er jo å bruke løsvipper, men det er ikke alltid like enkelt å sette på.
Det er her Neu Lash kommer inn.. Det eneste du trenger å gjøre er å påføre denne på kvelden, og etter noen uker så blir øyenvippene dine lengere! Høres det for godt ut til å være sant? Ja det syntes jeg også, helt til jeg fikk bekreftet at det fungerte..

Prisen er litt stiv da, det er eneste minuset. Gidder ikke ramse opp priser her og nå, så er dere interessert så kan dere titte innom Neu Lash sin hjemmeside. Jeg skal hvertfall ønske meg denne til jul, så får vi se om julenissen er snill i år! Eller så kan det hende at jeg kjøper den selv, hehe ;)

Q Er du så heldig å ha bambivipper fra før av? Har du noen erfaringer? ;)

 

MAC Venomous Villains


Kolleksjonen som alle Mac & Disneyfans har ventet på, nemlig Venomous Villains! Jeg har rett og slett HAMSTRET fra denne kolleksjonen! Bestilte mitt fra Kløverhuset i Bergen, så da var jeg sikret min kvote. Enjoy :D

All sminken jeg bestilte, + 2 prøver jeg fikk!


Fra Malificent (Tornerose). She who dares, My dark magic og leppestift i fargen Dark deed.


Fra samme kolleksjon som ovenfor. Til venstre har vi Formidable! og til høyre har vi Vad Fairy.


Fra Dr. Falicier fra Prinsessen & Frosken. Pigmente heter Melon og jeg må si at det er helt smashing :D


Evil Queen kolleksjonen, fra Snøhvit. Blushen heter Bite of an apple, og denne har jeg hørt mye positivt om. Lipglossen heter Strange potion


Cruelle de Vil fra 101 dalmatinere. Leppestiftene heter Heartless og Innocence,Beware! Lipglossen heter Devilishly stylish og øyenskyggen heter De-Vil.


Disse prøvene fikk jeg hos Mac.. Den brune heter Chocolate brown og den sjøgrønne heter Teal. Begge to var skikkelig fine! :D Gleder meg stort til å bruke disse.

Dette var da det jeg fikk fra denne kolleksjonen. Er stofornøyd! Men Mac skuffer sjeldent, kvaliteten er jo så god og fargene pleier (nesten) alltid være godt pigmenterte :D

Q Hva har du kjøpt deg fra denne kolleksjonen?Pakker i posten fra Too Faced og Neglemakeriet!


Som jeg skrev om tidligere så fikk jeg noen pakker i posten i dag. Og for noen fine pakker :D Det gikk faktisk bare et par dager fra jeg bestilte pakkene, til jeg fikk de!
Er det ikke bare nydelig? Det luktet seriøst sjokolade/kakao, og SMAKTE i tillegg! Håper jeg og Chocolate Soleil blir gode venner for resten av livet :D


Nå blir det graffitinails og Konad-stempling for alle penga her!

Og her er den herlige sminken min fra Mac ! Eget innlegg om alle disse skal jeg lage nå :D

Q Kjøpte du noe av dette fra Mac? Har du noen meninger om resten av det jeg har fått?


Innkjøp; 2 nye graffittineglelakker!


Som jeg nevnte tidligere denne uken så skulle jeg kjøpe flere av disse fantastiske neglelakkene. Det viste seg at det var 6 av disse, ikke 5 som jeg trodde. Jeg har da fått tak i alle farger, bortsett fra rosa. Den er altså utsolgt overalt.. Men disse kjøpte jeg i dag;


Blå og grønn farge :D

Må få testet ut disse mer! Fikk blant annet 3 nye pakker i posten i dag, så innlegg om dette kommer senere i dag. En av pakkene var fra den nye disney-kolleksjonen til Mac. Gled dere :D

Q Hvilken farge er din favoritt av grafittifargene?

 

Grafittinails + innkjøp!


Etter å ha blitt litt hekta på neglelakk igjen, måtte jeg gå til anskaffelse av noen nye i dag. Nå har jeg endelig gått til innkjøp av IsaDoras grafitti- neglelakker! Da disse kom ut syntes jeg ikke disse var noe særlig kule, men etter å ha lest Neglelakkmani ombestemte jeg meg. Det er rett og slett utrolig hvor mye kult man kan gjøre med neglelakk :D


En gull og en hvit neglelakk fra Maybelinne's lillebror MNY. Husker ikke prisen, men tror det var mellom 30 - 40 kr per stykk. Ganske billig med andre ord!


Nå har jeg 3 av 5 ut av graffitilakkene, og resten kjøper jeg når jeg får inn penger på fredag :D Jeg har også kjøpt en matt top coat, som rett og slett skal gjøre lakken din matt. Jeg for min del elsker den ideen, for jeg liker aller best matte lakker! Visste faktisk ikke at det fantes matte top coater før jeg leste på den bloggen som jeg linket til ovenfor... EDIT: Det er 6 grafittinails; de jeg har + blå, grønn og ROSA (som jeg hadde glemt).


Her har jeg hatt gullfarget neglelakk under, som dessverre ikke vises så godt pga blitzen, og hvit graffittilakk over. Jeg elsket resultatet :D


....Og jeg fant fort ut at det ikke nytter med et tyyyynt lag graffitilakk på neglene, for da ble resultatet slik som som har merket av; INGEN mønster i det hele tatt.. Men man lærer så lenge man lever..

Q Hva synes du om grafittineglelakkene? :D

 

Sminkepakke ankommet! :D


Denne pakken har ventet lenge på meg på postkontoret, men siden jeg har vært i Danmark har jeg ikke hatt mulighet til å få hentet den.. Husker ikke helt hvor jeg bestilte denne fra, men det var hvertfall på salg! Gleder meg til å teste ut disse godsakene;


Powderconsealer fra Benefit, ansiktsprimer fra That gal, øyenskyggeprimere fra Too faced og Urban Decay og
Shady Lady palett fra theBalm.


Jeg begynte å gå tom for den vanlige (lilla) øyenskyggeprimeren fra Urban Decay. Det var egentlig ganske krise, så jeg MÅTTE ha ny. I samme slengen fant jeg ut at jeg ville prøve den andre øyenskyggeprimeren, bare i fargen Sin (den originale er hudfarget), og samt Too Faced's primer. Er veldig spent på å prøve disse! :D


Ansiktsprimeren fra That Gal har jeg hørt mye positivt om fra Heidi Øksendal, så da måtte den også testes! Den minner meg litt om en tyggis jeg pleide å spise som barn, en man fikk i tubeform som man måtte klemme ut.. Noen som vet hvilken jeg snakker om? Powderflag'en fra Benefit er både elsket og hatet (okei, kanskje ikke akkurat hatet), så jeg fant ut at jeg måtte finne ut hva jeg selv syntes om denne. Er denne virkelig nødvendig i sminkeveska?


Denne paletten er proppfull av nydelige farger, og jeg tror faktisk dette blir mitt første produkt fra theBalm? Tror hvertfall at denne paletten kommer til å bli mye brukt :D


Ser ikke fargene bare helt nydelige ut? Har ikke swatchet fargene ennå, men regner med at jeg ikke kommer til å bli skuffet..

Det er alltid nye ting som dukker opp på ønskelista mi, og jeg planlegger allerede hva jeg skal bruke mine neste penger på. Hehe.. Min mor ringte meg i dag og fortalte at pakken min fra Neglemakeriet var kommet allerede (så her blir det Konad - stempling!), samt hentelappen min fra Mac. Kan ikke vente med å komme meg hjem til mor nå ;)

Q Noe her du kunne tenkt deg? Har du fått noe spennende i posten i det siste?

 

Dagens shopping; Nytt par sko & topp


Siste dag i Danmark ble selvfølgelig viet til litt shopping. Siden jeg venter en del pakker i posten har jeg ikke brukt så veldig mye penger i dag, og jeg må innrømme at jeg er litt stolt over meg selv! Her kan dere se hva jeg har kjøpt;


Disse skoene har du sikkert sett på Bianco til 550 norske? Jeg har siklet etter dem lenge, riktignok i svart/grå, men nå hadde de salg på Bianco her nede. De eneste parret de hadde igjen var dette, og det var pinade meg i min størrelse. Jeg tok det som et tegn jeg ;) Hehe.. For hundre danske kroner ble de mine!

 


Denne toppen kjøpte jeg til 250 danske om jeg husker riktig! Oppe på armene er de åpne, og det eneste som "holder den igjen" er to sølvringer. Veldig stilig når den kommer på ;)

Så, det var mine kjøp! Nå er det vel bare en halvtimes tid til vi starter avgårde. I dag har også min danske lillesøster fødselsdag, hun blir hele 2 år, men vi får dessverre ikke mulighet til å feire dagen med henne. Men nå skal jeg gå å pakke videre, good bye folkens!

Q Hva synes du? Har du kjøpt noe fint i det siste?

 

Netthandel; TILBUD på Chocolate Soleil fra Too Faced! :)


Endelig har jeg fått kloa i dette solpudderet! Jeg har hatt lyst på det lenge nå, har bare venta på at noen av de norske nettbutikkene fikk den på tilbud. Da kan dere gjette dere til en som ble glad da hun oppdaget at Makeupmekka(.no) hadde satt ned prisen litt, og bare det lille var nok til at jeg kjøpte det. Jeg gadd rett og slett ikke vente mer :D Egentlig koster de 299,- for denne, men nå var prisen 269,- Så om du har ventet på et slikt tilbud, anbefaler jeg at du kjøper denne nå. Frakten er forresten gratis hos Makeupmekka!

Dette er et solpudder som faktisk lukter sjokolade! Perfekt for en sjokolademums som meg. Hehe ;) Pluss at den ikke skal gi en stygg, oransj farge som mange solpudder har en lei tendens til å gjøre. Jeg kan ikke si noe mer enn at jeg gleder meg vilt til å teste den ut! Det neste jeg skal skaffe meg er etterfølgeren av Chocolate Soleil, nemlig Aqua Bunny Crème.

Q Hva er din mening om dette produktet? Kanskje du har et annet solpudder du vil anbefale meg? ;)

Dette er forresten min siste dag i Danmark, og i morgen tidlig begynner hjemreisen til det kalde nord, nermere bestemt Alta... Har blitt noen få innkjøp i dag, og de legger jeg ut så fort jeg kan!

 

 

 

 

Nettshopping; negledesign med Konad - stempling!


Etter å ha lest bloggen Neglelakkmani.com (linking fungerer ikke nå som jeg bruker google chrome) er jeg blitt litt mer neglelakk frelst, og bestemt meg for å prøve Konad - stempel til neglene. Jeg gleder meg til å begynne å stemple neglene mine med herlige mønster! En god grunn til å spare på neglene :D

Her er 2 av 4 mønsterplater som jeg har bestilt.

 

Jeg bestilte også disse to sjablongene :D

 

Jeg ble egentlig overrasket over hvor billig det egentlig var. Trodde egentlig at prisen skulle være høyere for mønsterplatene. Platene koster faktisk nesten akkurat det samme i USA som de gjorde på nettsiden. 
Alt kom på en samlet verdi på 314,50 (50 kroner i frakt/porto) fra Neglemakeriet.no

 

Q Har du prøvd Konad - stempling før?

 

Innkjøp av Mac Venomous Villains takket være lykkeedderkopp!


Jeg kan begynne med å fortelle at jeg våknet opp i natt med en edderkopp på venstre arm! Lite hyggelig skal jeg si dere. Det verste var at jævelen bare satt helt i ro på armen min, og jeg følte at den stirra nå jævlig... Paranoid? Neida, joda, neeida.. Men i følge min bestemor skulle visst det bety lykke, og kanskje var det det? Kom meg ikke avgårde til Århus, så da måtte jeg få min bestemor til å ringe Mac i Bergen. De var ganske raka av den nye disney- kolleksjonen som kom ut i dag, men heldig som jeg var hadde de alt inne som jeg ønsket meg og de skulle sende det i posten til meg, + en del prøver! Happy :) Kanskje det var den edderkoppen som jeg smasha som bringte meg lykke? Haha..

Men det spiller ingen rolle, det som betyr noe er at 10-12 godbiter fra Mac mest sannsynlig ligger i postkassen min når jeg kommer hjem fra Danmark :) Bestilte faktisk litt sminke fra alle skurkene, bare for designets skyll. Aner ikke hva det er med meg og Disney ;)

Q Fikk du handlet deg noe fra denne kolleksjonen?


 

 

Jeg trenger flere blogger å lese!!


...Overskrifta sier vel alt! Trenger seriøst flere GODE blogger å lese, noen som skriver interessante ting og ikke bare om hva de spiste til middag og når de la seg. Jeg vil lese noen blogger som skriver helst om REISER, SKJØNNHET OG SMINKE, MOTE, FOTOTIPS (og generelt gode fotobloggere) og de som eventuelt har PHOTOSHOP TIPS! Leser ganske mange blogger innenfor disse kategoriene, men trenger mer! ;)

Hvis du skriver om noe av dette og mener du faktisk skriver interessant, så skriv bloggadressen og hvilken emne(r) du skriver om i kommentarfeltet! Og hvis du vet om noen andre gode bloggere, så er du hjertelig velkommen til å linke til dem!

 


random bilde

Et par nye sko og en veske har fått lov til å bli med meg i dag!


Litt shopping fikk jeg tid til i dag. Ganske dumt at nesten alle butikkene stenger klokken halv 6 her, men fikk i alle fall en halv time med shopping. At jeg bor ca 5 minutter med bil eller 15 minutters gåing unna byen hjelper vertfall på humøret :P
Er de ikke stunning? Jeg ELSKER dem :D Og jeg betalte bare 249 danske kroner for dem! Synes de er superlekre, og jeg gleder meg skikkelig til å få brukt dem! Aner ikke når og hvor, eller rettere sagt til HVA. Mitt problem er nemlig at jeg har liiitt for mye sminke og sko, så er klær blitt en mangelvare. Har sagt lenge at jeg må gjøre noe med klesmangelen, og nå når jeg er i Danmark skal jeg prøve igjen! ;) *haha, tror vi ja*
Alle vesker jeg har er av syntetisk skinn, men denne var faktisk halvt om halvt med et annet stoff. Og jeg liker det! Ikke så det harry og stygt ut heller, og jeg digget at det var glitterelementer på blant annet glidlåsen og på siden av vesken :D Bare synd at dere ikke får sett det siden blitzen på kameraet dreper det *snufs* Betalte bare 199 danske kroner for denne herligheten! Jeg må bare si det; JEG ELSKER PRISENE I DANMARK.

Q Hva synes du om mine innkjøp? :D

 

MAC-HJELP + Alta-Oslo-Drammen-Frederikshavn (Danmark) på under et døgn!


Flybilletter ble bestilt mandags morgen, og allerede i 6-tiden samme kveld dro jeg og 2 av mine brødre mot Danmark. Etter 2 timer i fly bar det med toget NSB til Drammen, hvor vi sov noen timer hos en slektning. 5-6 timer senere kom vår far å hentet oss, og etter 1,5 time med kjøring kunne vi endelig gå ombord på båten som skulle sette oss av i Hirtshals i Danmark ca 3,5 timer senere. Og etter halvannen times kjøring var det godt å endelig komme fram til Frederikshavn! All den reisingen på under et døgn. Jeg skal si at det tar på kreftene...

Reiser ikke hjem igjen før tirsdag, og da blir reisen like lang.. Men nå som jeg er her så skal jeg nyte høstferien min fullt ut, og håpe på at jeg kommer hjem med litt mer sminke og klær. Planen er nemlig å dra til Århus på Mac, og få med meg den nye Disney-kolleksjonen. Noen som forresten vet når den kommer ut? Vet at den i Norge kommer ut den 8.oktober, men er det samme i Danmark? Kan minnes å ha lest det en plass..

Og hvis jeg får tid så kan det hende at det blir en ny tatto på meg ;) Men er slett ikke sikkert at tiden strekker til.. Skal prøve å blogge litt underveis, har tatt med meg speilrefleksen min i tilfelle!

Q Vet du når disney-kolleksjonen kommer ut i Danmark? Link eventuelt? :P

Disney Villains for MAC

MAC venomous Villains Disney makeup collection

Stort salg på FeelUnique bare i dag!


I dag slår FeelUnique på stortromma, og tilbyr hele 15 % på ALT av varer i butikken! Så om det er noe sminke du har siklet lenge etter, lønner det seg å investere nå! :D Koden du må bruke er: CELEBRITE15, og husk at tilbudet bare varer til midnatt! ;) GOD SHOPPING!Q Hørtes dette fristende ut? ;)

Min første tegning på 2 år! Litt imponert over meg selv


Før var både tegning og maling en av mine skjulte talenter, altså på den tiden jeg gikk på ungdomsskolen. Men midt opp i alt dette begynte jeg å uttrykke meg på andre måter, først makrame og tilslutt sminke. Nå er det sminke som er min store lidenskap, og tror aldri jeg går lei. :D  Har vel bestandig vært ganske så glad i alt som inngår i skjønnhets kategorien.. Men her for kanskje 2 uker siden kjedet jeg meg noe voldsomt, så da fant jeg fram skoleblokka og blyanten og begynte å tegne. Ja, det var vanskeligere enn hva jeg husket. Tror mine gamle kunster er litt gjemt, men tross av dette så ble jeg faktisk litt fornøyd. Bedøm selv;Never mind det faktum at jeg ikke gadd å fokusere på håret før det var forseint, og at jeg ikke kan tegne føtter eller hender :D  Jeg prøvde å tegne en litt muskuløs kvinne, men samtidig få proporsjonene riktig.

Q Hva synes du? Kom gjerne med konstruktiv kritikk!

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits