HJELP MEG Å VELGE SKO!


Jeg har funnet et par sko som jeg virkelig elsker, men jeg vet ikke hvilken farge jeg skal ta! Så nå trenger jeg hjelp her! Svarte sko går til alt, men blåe sko er jo ganske unik da. Men det hjelper liksom ikke at de er unik om man har få ting som passer til. Svart går jo som kjent til alt, men nesten alle sko jeg har er jo svarte.. What to do?

Hvilken sko skal jeg velge? Har planer om å bestille i dag så :D

Q Hva hadde du valgt?

 

Image and video hosting by TinyPic

Beste investering på lenge - skjerf!


Er du sånn som meg at skjerfet ditt bestandig blir laaaangt i den ene enden, og i den andre enden er det helt motsatt? Det slår ikke feil hos meg, så denne vinteren hadde jeg bestemt meg for å investere i helt skjerf/nakke skjerf, eller hva det nå heter! Jeg lette og lette, og kom tilslutt over denne! Eeeelsker den, og har gått med den nesten hver dag siden jeg kjøpte den. Jeg kjøpte den på Bik Bok, og mener å huske at den kostet ca 150 kr. Billig og god, hva mer kan jeg ønske meg? :D

Q Har du gått til investering av et slikt skjerf? 

 

Image and video hosting by TinyPic

Oppdatering på piercingene mine - så galt kan det gå!


Noen av dere husker kanskje bildet under som jeg la ut like etter sommerferien? Piercingene som jeg tok på Thy Treff i Danmark, og som jeg elsket som bare det. Jeg lovet dere en oppdatering, og nå skal dere få det. 


På dette bilde var jeg ennå litt hoven og blå etter jeg hadde tatt dem. Faktisk så hoven at man ikke kunne skimte kragebeina mine ser jeg nå, haha!


Dette bildet (og bildene under) tok jeg nå i dag. Kanskje en halv time siden. Som du ser så ser piercingen til høyre veldig fin ut, men den til venstre ikke like fin. Flere bilder kommer under. 


Dette er den høyre, og den har jeg hatt få plager med. 


Den venstre, og som du ser så ser den ikke fin ut! Bare sammenlign med bilde over så ser du! Denne er rød, pluss at du ser at denne har grodd på en helt sær måte. Den andre dekker hele stanga som er 10mm, og denne er bare 8mm så det sier litt hvor lite hud som faktisk sitter over denne stanga. Denne har jeg hatt mye betennelse i, og allerede rett etter jeg hadde tatt den kunne man se at denne hadde mindre hud. Jeg tror også denne ble tatt lenger opp i huden enn den andre, derfor ble resultatet slik.

Og hva skjedde 5 min etter jeg hadde tatt bildene? Jo, håret mitt satte seg fast rundt den venstre piercingen og reiv piercinga lenger ut i huden. Den satt bare igjen i det øverste hudlaget, så da reiv jeg den likegreit bort. Faen da!

Hvis du har tenkt til å ta piercing under kragebeinet så må du bare være obs på at hvis du har langt hår så er det garantert at håret vil hekle seg rundt piercingene, og det svir som faen når man rykker til da! Nå har jeg dessverre bare en piercing, på høyre side, og jeg må innrømme at det ser litt fjernt ut. Men planen er at jeg skal la dette såret gro, så skal jeg ta en til på samme plass (selv om jeg egentlig har lyst på dermals, men det tar de ikke i Alta). Denne gangen håper jeg at jeg slipper betennelse, og at den blir satt ordentlig NED i huden så den ikke vokser og blir helt mongo! 

Var dette bortkastede penger? Nei, det vil jeg ikke si! Jeg betalte bare 250 kr for hver, og på de 2 (?) mnd jeg har hatt dem/den så har jeg fått mange kommentarer. De skiller seg litt ut kan man si! 

Q Har du noen erfaringer med piercinger generelt du vil komme med som du synes passer under her?

Image and video hosting by TinyPic

På nye eventyr med Toffee


Jeg tror de fleste har høstferie denne uken, og det inkludert meg. Siden det var evigheter siden jeg hadde vært hjemme hos min mor og mine søsken, pakket jeg tingene mine og dro hjem igjen. Jeg skal love dere at det har vært godt å være her! Ganske lei studentmat så det var utrolig godt å komme hjem til mors hjemmelagde mat igjen! Så nå har jeg fått både søskenkos og hundekos fra lille Toffee. 

I dag var været ganske godt (hvert fall en liten stund) og solen varmet faktisk litt. I det siste har vi bare hatt regn og surt vær her oppe i nord, så i dag så jeg muligheten til å gå en tur med Toffee. Som dere ser på bildene under så er hun ikke så veldig stor av seg, så det er grenser hvor langt de små beina hennes klarer å gå. Det største problemet er vel det at hun fryser så lett. Jeg må si at jeg liker når høsten er som i dag: litt kald og frisk luft ute, men samtidig som solen er der å varmer. Pluss alle fargene da! :D


Siden hun fryser så lett så har mamma strikket genser til henne, men selv med denne kan det bli kaldt. Så søøøt!


Hehe, sol i tryne og håret i alle retninger! Her har vi prøvd å ta noen bilder, men som dere ser ble de bare misslykket! Haha, det er ikke bare å ta bilde med en hund som helst vil gjøre alt annet ;)
Etter x antall bilder fikk vi hvert fall et bilde som vi begge sammarbeidet nogenlunde bra på :D 
Nå er solen gått ned og det er begynt å bli kjølig ute. Kjenner jeg begynner å bli rastløs, lurer på om det har noe med årstiden å gjøre? Er det flere av dere som føler det slik nå for tiden?
Det er forresten ikke noen av dere som er veldig flinke til å lage header'e? Sku gjerne hatt det siste bilde som header, så om noen av dere kunne fikset det hadde det vært supert.. Hvis jeg bruker headeren du har laget så skal du selvfølgelig få en takkegave for det!

Q Kunne du tenkt deg å lage en header til meg? Hva synes du om høsten?

 

Image and video hosting by TinyPic

Wishlist: Lookalike til den populære YSL- ringen!


Er det flere enn meg som har falt helt for oval-ringene til YSL? Jeg synes de er så fine! De står absolutt høyt på ønskelisten min, men for en student som meg synes jeg det er litt mye å betale et par tusen for en ring. Så klart, en dag når jeg begynner å jobbe er jo disse ringene en mulighet. Men for nå sikler jeg over noen nydelige lookalike til disse ringene! Jeg gjorde litt research på nett, og fant ut hvor de solgte de beste kopiene og den som leter han finner. Tips tips til dere som også har lyst på denne ringen, men lommeboka stopper!

La Dama heter merket, og du kan finne ringene her.

Image of Knuckle Gold Finger RIng-AmberImage of Knuckle Gold Finger Ring-Worldly

Nå venter jeg bare på at disse skal komme inn på lager, så skal du hjem i min postkasse! :D

 

Q Hvilken mening har du om disse ringene? Hva synes du om lookalike'ene jeg har funnet? :D

Image and video hosting by TinyPic

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits