"Save the whales!"


EnJeg må bare starte med å si at helgen har vært utrolig morsom. Og mye av det er takket være Kenneth "Gale" Jensen! Jeg, kjæresten og bestissen min var på besøk hos denne spesielle mannen, og jeg kan låve dere at det ble mye latter den kvelden! Men for så vidt, hver gang vi er med ham så har vi så vondt i magemusklene etterpå. Og det er ikke tull engang! En klassiker fra hans side er spesielt når han begynner å prate om sin far. Dere skjønner... Faren til Kenneth er ikke akkurat det man kaller liten, langt i fra.

Lørdagen satt Kenneth å lurte på hvordan faren kom seg inn i dusjen, for dette var noe han bare ikke kunne fatte og forstå! For han kunne ikke gå rett inn, og heller ikke sidelangs. Så, hva da? Vel, jeg kan si at det gikk opp et lys for ham etterhvert. Han måtte jo selvsagt ha klatret ovenifra! HAHA, vi var sikre på at vi skulle le oss skakke!

En ting kan man si, er man med denne mannen kjeder man seg ALDRI!

dsc01111
Say no more....Så lærte han meg også selvforsvar, og litt karate. Vi bokset også litt (om man kan kalle det det), og nå er knoklene mine blåe! Blir de noe blåere så havner de nok på bloggen...!


Q:  Har dere en slik gledesspreder i deres venneflokk? Og kan dere selvforsvar, for dere vet vel at det er viktig?
Stikkord:

Hjemmelaget lasagne & smoothie!


Dagen i dag har vært utrolig koselig! Jeg har tilbrakt nesten hele dagen med pusen min! Hun kom til meg etter skolen, før vi dro til henne. Der laget vi hjemmelaget lasagne med hvitløksbrød. Naam, det var godt det!

dsc01115

Starten på noe utrolig godt! Vi var begge to så sultne da maten endelig var ferdig, og jeg er sikker på at vi så ut som gribber da maten var ute av ovnen!

dsc01118

Du MÅ bare inrømme at dette så fristende ut! Ikke sant? Vel, jeg kan fortelle deg at maten smakte utrolig godt..
Da jeg kom hjem ble det lagd smoothie, noe som virkelig ikke var planlagt. Jeg som skulle legge meg tidlig og greier... Men en ny smoothie - maskin må jo testes? Right?
dsc01119


dsc01120

Den ble jo faktisk ikke så ille da!.. Det er jo tross alt første gang jeg lager smoothie, så jeg er rimelig fårnøyd! Og hvem skulle tro at man skulle bli såååå mett av smoothie?! Ikke jeg hvertfall!


Q: Liker du lasagne? Og smoothie da? Har du noen oppskrifter på gode drikker å anbefale? :))
Stikkord:

Nye løsvipper !!


dsc01107
Shopping er en farlig ting. Jeg er sikker på at det er mange som meg der ute; dere kan ikke vindusshoppe men må kjøpe! Stemmer dette?
Vel, som sagt så er jeg sånn. Heldigvis var det ikke så dyrt denne gangen, og jeg må også si at jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Nemlig to pakker med ekstra fine løsvipper! :D

Q: Hva synes du om løsvipper? Bruker du det til noen anledninger? Hvilke synes du er best? Eller har du noen av disse?
Stikkord:

25.11.09 MakeUp


brunslvsminke


I dag velger jeg å bare vise dere hvordan sluttresultatet ble. Om dere ønsker å se hvordan jeg gjorde det gir dere meg tilbakemelding, så skal jeg ordne det. Hvis ikke får det holde med bilde denne gangen. ;-)
Fargene jeg brukte her er en mørk sølvskimret farge, og to forskjellige bruntoner.


Q: Har dere lyst at jeg skal vise dere hvordan jeg gjorde det? Hva synes du om fargen? Og har du sminketips på din side?
Stikkord:

Smykkeskrin; Sex and the city cupcake!


dsc00232

Juleshopping med min bestemor har stått på min plan i dag! Hun reiser tilbake til Bergen på onsdag, så da måtte jeg få handlet litt gaver for å sende med henne. Og i alt dette julestresset fikk jeg såklart tid til å kjøpe noe jeg har siklet etter lenge, nemlig dette smykke/oppbevarings-skrinet! Herreguuud, det er så fint! Rett og slett digger det. Jeg skal kjøpe flere i morgen, for de finnes i flere forskjellige farger og jeg skal samle alle! For dere som har sett Sex and the city the movie(og for dere som ikke har sett den; Fy, fy!) så husker dere kanskje at datteren til Charlotte, Lily, brukte en veske formet som en cupcake i Carries bryllup? Remember? Disse store muffinsene er blitt et kjennetegn på Sex and the city, rett og slett fordi vi har sett våre fire venner sitte utenfor Magnolia Bakery, hvor de sitter å nyter hver sin stoooore muffin.
Men back on track... Nå må jeg finne noe å fylle i disse, og ikke minst en fin plass å ha den!

Q: Har du selv noe lignende? Forbinder du stooore cupcakes med Sex and the city? Har du noen forslag om hva jeg kan fylle i denne?

=D
Stikkord:

Mitt dyr; En ilder!


Ja, dere hørte rett. Jeg har en ilder! Har egentlig ikke hatt den så lenge heller da, bare siden august (?). Navnet hans er Silver og han er rett og slett bare helt herlig! Han er både kosen og leken på samme tid, og kan finne på mange rampestreker. Streng tatt er han ikke bare min, men jeg deler den med han jeg er sammen med. Og siden jeg ikke kan ha dyr på internatet her jeg bor, bor Silver hos han.

22112009040

Er han ikke søt? Jeg har også en utrolig smart hamster, og som jeg har nevnt i tidligere innlegg; en hund.Q: Har dere noen morsomme eller spesielle dyr? Hvordan liker dere litt annerledes blogg-innlegg? Og vil dere at jeg skal involvere dyrene mer i bloggen min? OG VET DERE NOEN SOM SKAL GI BORT/SELGE ILDERE? Ta kontakt ;)

Bilde av ELF - produktene mine!dsc00231i

Her ser dere den nyyydelige dungen av ELF sminken min! Herlig? Så da kan dere der ute glede dere til anmeldelser fra produktene og kostene! Jeg kommer sikkert ikke til å anmelde etter første bruk, om dere skjønner hva jeg mener. Jeg skal bruke og teste flere ganger, så jeg er 100 % sikker på hva jeg synes..

Q: Har du noen erfaringer fra Elf? Har du noen produkter derifra? Eller har du vurdert å kjøpe?

See hvor flink jenta mi er! Her holder vi på å lage oss middag, nemlig spaghetti. Akkurat nå er vi s


507113-1-1258738942854.jpg
See hvor flink jenta mi er! Her holder vi på å lage oss middag, nemlig spaghetti. Akkurat nå er vi skikkelig sultne, fordi vi selvfølgelig ventet lengst mulig med maten. Slenger med et ordtak; Uten mat og drikke, duger helten ikke!

ELF i posten!


Endelig er pakken min her! Riktignok er dette pakke nummer 2 denne uken. I dag kom pakken min fra Elf, så i den nermste framtid kommer nok en anmeldelse på disse produktene. Jeg er forundret hvor billig det faktisk ble. Da jeg bestile pakken skulle den koste mellom 300 - 400 kr, og det jeg betalte var langt mindre. I underkant av 200 kr. Her er det noe som skurrer, men uansett. JEG ER GLAAAD!

Etterlengtet sminke i posten!


Endelig var den her! Sminkepaletten jeg har ventet på. Med hele 88 forskjellige øyenskygger har den farger som alle og en hver liker. Da snakker jeg selvfølgelig om Coastal Scents sin palett, 88 color eye shadow palette. Denne herligheten har jeg ventet på i én og en halv uke, noe som egentlig ikke er så vedig lenge med tanke på hvor den er sendt fra. Men likevel, jeg har lengtet! Dette var det mamma som betalte, siden jeg hadde vært en flink pike å passet mine småbrødre. Slike belønninger liker jeg!

dsc00161
Er det ikke vakkert? Jeg gleder meg vilt til å få testet den ut. Problemet heretter blir vel å bestemme meg, nå som mulighetene er så mange..


Men det var ikke det eneste jeg bestilte. Jeg bestilte også en krem eyeliner, eller gel liner. Samtidig ble det bestilt en spesialkost til å påføre eyelineren, derfor har den en knekk. På kjøpet fikk jeg med blush. Jeg trodde først det var øyenskygge, men det står at det er Blush Sample, så får jeg bare tro på det da.. Men jeg klarer ikke, jeg er stor FORNØYD!


dsc00162


Q: Har dere bestilt der i fra før? Har dere selv kjøpt slike paletter med så mange farger, i såfall hvor? Hva synes du om gel linere?
Stikkord:

Se hva jeg har fått i posten i dag! Riktignok er den hjemme hos min mor, ikke på min hybel. Med andr


507113-1-1258560801006.jpg
Se hva jeg har fått i posten i dag! Riktignok er den hjemme hos min mor, ikke på min hybel. Med andre ord så har jeg ikke sett den enda.. Gleder meg!

Dagens MakeUp: Kobber!


Dette er en look som jeg synes passer fint å bruke til herdags. Den er utrolig enkel, samtidig som du selv kan variere hvilken type kobberfarge du ønsker. Den jeg har brukt her er litt glitter i, noe du selvfølgelig ikke trenger å ha.

Jeg begynner som vanlig med å påføre primer på øyenlokket og litt under. Gidder ikke å slenge inn et bilde her, for regner med alle klarer å gni det utover lokket (For de som ønsker å se bilde, kan se på forrige sminkeinnlegg)

Derretter legger jeg en base på hele lokket. Her ser du fargen jeg brukte.
sminke1


Videre legger du kobberfargen på opp til globallinjen. Legg også en liten dert under øyet.
goshcopperbaseSå legger du en brun farge, helst ikke alt for mørk, i globallinjen og ytre  øyenlokk (slik at det dannes en v). Pga dårlig kamera/bilde har jeg tegnet opp hvor du skal legge fargen. Husk også å legg litt brun skygge under øyet.
copperogbrunldg

Ta på litt maskara og eyeliner, og du er klar! Resultatet:

resultatcopperQ: Hva synes du om fargen? Noe du kunne brukt til hverdags?
Stikkord:

Ansiktsmaske med sjokolade!


Hva gjør man når man er skikkelig sugen på sjokolade, men ikke vil unne seg det før på lørdager? Jo, da snakker vi ansiktsmaske med sjokolade! Riktignok hadde ikke jeg noe sukkerkick da, men var morro å prøve. Den luktet jo faktisk sjokolade også! Men konsistensen kunne vært anerledes, for denne var litt seig samtidig som den va hard.. Minner om noe annet som jeg ikke skal nevne navn på.... Om den funket vet jeg ærlig talt ikke, for jeg kan ikke huske hva den skulle brukes mot.


dsc00132

Deilig, eller hva?
dsc00133

Og et like deilig bilde av meg.. NOTQ: Har du prøvd noen spesielle ansiktsmasker? Er det noen du anbefaler?
Stikkord:

Dagens (pirat) drømmeoutfit!


Følg min blogg med bloglovin


Temaet mitt denne gangen var piratstilen, en klassisk piratstil! Inspirasjonen fikk jeg fra Jack Sparrow.
 Jeg synes selv det ble ganske så funky, og dette er noe jeg godt kunne brukt hvis jeg skulle ha pyntet meg litt. Det jeg synes er viktig når det gjelder smykket, er at det må være langt. Helst i noen farger, noe jeg ikke fant. Her skal sminken være sotete og leppene røde! Legg merke til at skoene og leppestiften matcher. Alle som har sett Pirates of the caribbean vet at Jack Sparrow har masse ringer på seg, for man er ikke en ekte pirat uten juveler vel?

piratoutfit


Q: Hva synes du? Er dette noe du kunne brukt? Og til hvilken anledning?
Stikkord:

Dagens shopping for en blakk student


Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg, så har det åpnet et "nytt" senter med navn Amfi. Og med nytt senter medfører også dette nye og flere butikker. Tidligere hadde senteret ca 40 butikker, men da Amfi tok over doblet dette seg! Uheldigvis for meg så åpnet det på et kritisk tidspunkt, nemlig DAGEN FØR jeg får inn penger fra Lånekassen. Så med andre ord var jeg ganske så blakk, så det ble ikke mye shopping på meg. Men noe MÅTTE jeg bare unne meg.

dsc00093

Begge er fra H&M og kostet 19.50 hver. En makeup kost og en hvit eyeliner. Ikke all verden, men jeg gleder meg til å prøve dette da! :-)
Og hvem sier at materielle ting ikke bringer lykke? Bullshit!

Q: Kjenner dere til problemet å være blakk når det er store begivenheter ute å går? Er det noen av dere som har Amfi i nærheten, eller har kjennskap til det?
Stikkord:

Åpning av Amfi Alta i dag!


I dag, klokken 12, åpnet det etterlengtede senteret i Alta - nemlig Amfi! Det var en evig lang kø utenfor hovedinngangen rett før åpningen, og presset ble ikke noe bedre etter ordføreren hadde klippet snoren og erklært senteret for åpnet! For folkene i Alta var dette virkelig en stor dag. Hvor lenge har vi egentlig ventet på senteret? Det var tilbud i alle butikker, samt gratisprøver å kapre. Jeg er sikker på at 80 % av Alta's befolkning var på åpningen! Det var full rulle med folk fra klokken 12 til 10, og i morgen er det også nattåpent. Nå som Alta har fått en ordentlig senter, kan vi endelig kalle oss for en ordentlig by!

Er du interessert i å sjekke dette ut, klikk her: http://www.altaposten.no/lokalt/bildeserie/article308864.ece?imageIndex=0#pageTopStikkord:

Dagens (dyre) drømmeoutfit!


11novfetslighet
Er ikke dettte fint, så vet ikke jeg! Festantrekk til fester, finere bursdager eller kanskje julebordet? Jeg klarte ikke helt bestemme meg for hvilke sko. De rosa skoene kan brukes av personer som heller ønsker en litt søtere look, mens de svarte kan brukes hvis du vil ha et mer rocka inntrykk!

Q: Hva synes dere om antrekket? Noe dere kunne tenke dere å valgt selv? Å hvilket par sko hadde DU valgt? :)
Stikkord:

Vet du hva en pomelo er?


Ja, vet du hva en pamelo er? Har du hørt om dette før?
Jeg visste altså ikke hva dette var før i dag. Jeg var på Coop for å handle ananas, da man snublet over denne rare sitrusfrukten.

dsc00086
Sett den før kanskje? Ikke jeg! Da den ble åpnet minnet den litt om appelsin, både i lukten og på smaken. Men jeg vil ikke anbefale denne, kanskje for dere som liker en bitter ettersmak som kan minne litt om såpe - men til vanlige folk, nei.


dsc00087
Q: Er der noen som har hørt om denne? Smakt den? Og hva synes du om den?
Stikkord:

Dagens MakeUp! I'm blue baby, I'm blue..Når man ikke har noe bedre å ta seg til, hva gjør man da? Jo, da mikser og trikser vi med sminke!
Dagens makeup er inspirert av mine egne øyne. Øyenfargen min er litt ubestemmelig, men jeg har i dag valgt å si at de er blåe med et hint av grønn. Bildene er dessverre ikke av topp kvalitet, så fargene kommer ikke like godt til syne som de burde ha gjort. Enjoy!

blskygge1

Først la jeg en primer på begge øyenlokkene, pluss litt under øyet.

blskygge2

Derretter la jeg en hvit base over hele lokket og under øyet. Denne er fra MacFactor.

blskygge3

Her har et bilde dessverre blitt borte, men jeg la den blåe øyenskyggen  på bildet på lokket,  og helt opp til globallinjen. Derretter duset jeg det litt ut. Jeg tok også en liten menge blått å la under øyet, bare på ytterkanten.

blskygge4blskygge41

På dette bildet har jeg lagt Gosh's Effect powder i fargen Apple Jam, i ytterkanten av øyet og på nesten hele globalen. Dus derretter ut.

blskygge5
Her har jeg lagt denne nydelige fargen nederst på lokket, og duste litt ut. Denne fargen er også fra Gosh, og heter bluebell.

blskygge6


Derreter la jeg fargen sky (også effect powder fra gosh) helt innerst i øyenkroken, sant litt under øyet. Ta derretter på litt mascara, og vips, nå er du ferdig! Hva synes dere?

Q: Ja, hva synes dere egentlig? Synes dere fargen framhevet øynene mine? Har dere laget noe lignende?

Stikkord:

Jeg er med i en konkurranse! :D


konkurranse banner

Ja, du hørte riktig! Premien er, som du ser ovenfor, løsvipper og duo -  lim! Helt faktastisk sjanse, selv om jeg neppe vinner. Men ingen skal si at jeg ikke har prøvd da :) Håper så inderlig at jeg vinner!! Ønsk meg lykke til :-D


Q: Er du eller har du vært med i noen spennende konkurranser i det siste? Har du vunnet noe?
Stikkord:

Farsdag - men hvor er far?


I dag er det farsdag som de fleste vet. I dag er dagen for å feire og ære våre fedre, kanskje gi dem gaver så egoet deres får en boost. En fin dag med andre ord. Men hva med oss som faktisk ikke har en far i nærheten, eller dem som ikke har noen i det hele tatt? Dette er dagen man blir minnet på hvor glad man faktisk er i sin far, uansett om han lever eller ikke. Min far lever, men bor aaaalt for langt unna til at jeg kan besøk han. Sparer jeg penger opp i et år, så kanskje.

Jeg husker den tiden da jeg og mine søsken kunne besøke faren min hver helg om vi ville. Ikke som det er nå - nå ser vi han kanskje én gang i året hvis vi er heldig. For de som lurer så bor faren min i Danmark, i Frederikshavn. Der har han vel bodd de siste 2-3 årene. Det har vært noen tøffe år, men likevel har de årene brunget fram ett tettere bånd mellom meg og min far.

Så selv om vi ikke er sammen i dag, så skal du vite hvor glad jeg er i deg. Jeg og søsknene mine savner deg for hver dag som går, og vi håper på at du plutselig skal dukke opp på besøk. Du er verdens beste pappa, det skal du vite! Både i medgang og i motgang, vi er dine barn for alltid! <3 

Q: Feirer du denne dagen med din far?


pappamin
Stikkord:

Tyggegummi hår? Nei takk!


dsc00045

Siden etterveksten min begynte å synes på mils avstand, fant jeg ut at det var på tide å gjøre noe. I dag. Og siden jeg ikke har økonomien på min side, måtte jeg ty til hjemmebleking. Jeg sier dette; første og siste gang!
Grett nåkk at håret mitt er ganske så slitt fra før av, men hvem ønsker da hår som er like elastisk som en tygd tyggegummi?! Ingen, er vell svaret på det.

Jeg er sikker på at om håret mitt hadde smakt jordbær, hadde venninna mi tygd seg ihjel på håret mitt. Jeg tuller ikke! Pluss at håret i tillegg er litt gult nå som det er vått.


Håper virkelig ting ser bedre ut i morgen. Eneste som vil hjelpe er en gooooood hårkur (eller førstehjelpsskrinet mitt fra Joico), plenty av sølvshampoo og tålmodighet. Kanskje en frisørtime hvis ikke ting ordner seg.

Ønsk meg lykke til!

Q: Er det flere der ut som pleier å slite med det samme som meg? Tips som hjelper?
Stikkord:

Bitt av Elf-basillen!


Følg min blogg med bloglovin
Ja, da kan man si at også jeg er blitt bitt av basillen. Lenge har jeg lest om disse fantastiske produktene, men nå har jeg endelig fått ut finger'n!
Jeg hadde laget meg en ønskeliste for long time siden og det straffes å vente, for nå var halvparten av det jeg ønsket meg utsolgt. Men likevel så ble det ca 14 godbiter på meg, om jeg ikke husker feil! Nå gleder jeg meg til de kommer i posten! Og selvfølgelig skal jeg skrive om dem :)

Q: Noen som har erfaringer om disse produktene? Og viktigst av alt, hvor lang tid tok det før produktene havnet i postkassen?

Her er noen av lekkerbiskene:
elf1


Stikkord:

Å være barnevakt er ikke bare bare..


Endelig over for denne gang! Som de fleste vet kan det være et slit å sitte barnevakt i blandt.. I går passet jeg på brødrene mine, da mamma og samboeren var på Trubadurfest. Vi laget wok i lag, samtidig som de fikk is til dessert. Vi var også en liten tur på besøk, før det var sengetid. Jeg er sikker på at jeg var den som var trøttest, men jeg holdt ut. Fikk jeg noe penger for dette spør du? Vel, det samme spør jeg om. Har ikke aning, men håper da så. Så akkurat NÅ skal jeg til mamma å spørre om penger! ^^

Stikkord:

Første header! + cocktaildrink!Da har jeg laget min første "ordentlige" header, eller så ordentlig som jeg kan lage den. Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger! Hva synes egentlig du? Og blir jeg lei denne, er det da noen som er frivillig til å lage noe til meg?

siljeheader1
dsc00016

Halloween laget jeg også noen cocktaildrinker!
Denne var hentet fra serien Sex and the city, og er Carries drink.

Ingredienser:
3 cl Skyy vodka (selvvalgt)
1½ cl tropisk fruktjuice (gjerne med mango, pasjonsfrukt og blodappelsin)
3 cl cranberryjuice
1 cl sukkerlake
eplecider

Fremgangsmåte:
Ha vodka, fruktjuice, cranberryjuice og sukkerlake i en cocktailshaker med is.
Rist godt og sil over i et stort godt avkjølt martiniglass og topp opp med sprudlende eplecider.


Velbekomne! =)

Stikkord:

Nøffnøff -svineriet bet på en ekte viking likevel....


Som mange før meg har også jeg fått svineinfluensaen. Eller det er antatt av leger, men siden de ikke har tatt noen form for undersøkelser eller blodprøve, vet man ikke sikkert. Heldigvis har jeg vært hjemme en uke nå, som jeg må nevne at har vært en laaaang og kjedelig uke. Jeg drar ikke på skolen før på mandag for å være sikker på at jeg ikke er en potensiell smittekilde.
Men én ting som irriterer meg litt, er at jeg blir tvingt til å holde meg hjemme av skolen i 7 dager av , samtidig som jeg får fravær! Hallo? Hvor ligger poenget i dette?! Moralen? Som alle vet så er det viktig på videregående med lite fravær når det gjelder arbeid senere i livet. Håper dette blir gjort noe med fort! Dette skulle ha vært gyldig fravær etter manges mening!!


Bildet er hentet fra google
Stikkord:

Min enkle halloween sminke!


bluetooth exchange folder

Som dere vet så er det bare Halloween én gang i året. Jeg hadde egentlig store planer for denne kvelden, men mye ble ødelagt pga sykdom som mest sannsynlig skyldes svineinfluensa. Jeg begynner selv å bli litt syk, men min lille bror på snart 4 år ville så gjerne ha godteri! For å si det slik så hadde jeg ikke hjerte til å si nei...
Jeg svelget en smertestillende, sminket meg fortere enn jeg har gjort på lenge, og vekslet mellom å tupere og spraye hårspray i håret! Fiks ferdig på kort tid! Enkelt og greit.


Riktignok er disse bildene tatt ganske så seint på kvelden, så verken håret eller sminket var på topp! Snarere tvert i mot.. Men men.. Jeg lagde også noen drinker i dag, og bilder og mer kommer senere :)

Stikkord:
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits