Kveldshygge med gløgg og ferske boller


Kan du tenke deg en bedre måte å avslutte en dag på? Jeg vet ikke hva det er med meg og gløgg, men jeg får skikkelig julestemning av å drikke det. Når jeg tenker meg om så er det jo egentlig ikke så rart da. Så nå skal jeg sitte å kose meg med gløggen og de ferske bollene mine, før jeg skal ut i kulda for å prøve å få start på det dråget av en scooter. :P

Ja så må jeg også gi all kred til MIA A. BULL for den kjempegode oppskrifta! Uten deg hadde det ikke blitt noen boller i dag ;)

Ha en fin kveld alle sammen!

Q Forbinder du gløgg med jul? Liker du det?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Swatches: Mac Venemous Villains


Her er swatches innlegget som jeg har lovet dere lenge nå. Ting tar tid vet dere. Men bedre sent enn aldri, sant? ;)

J
Jeg synes disse øyenskyggene var ganske dårlig pigmentert i tørr tilstand, man så nesten ikke fargen når jeg swatchet dem (bortsett fra noen glitterkorn her og der), men når de var våte ble fargene ganske så fine!
Denne blushen var utrolig nydelig! En ny favoritt hos meg faktisk :D Alle produktene hadde hver sin sjarm, og jeg elsker dem alle på hver sin måte!

Q Hva synes du om denne kolleksjonen? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Julegavetips fra LUSH av Mewkid


Jeg er blitt helt hekta på produkter fra Lush, og jeg synes de er en av de mest geniale produktene som noen gang er laget. Og nå som julen nermer seg så er det vel ingenting som passer bedre enn noen julegavetips? En blogg som jeg har fulgt i snart et år, Ina/mewkid, er så heldig å jobber på Lush butikken i Oslo. Og siden hun er bedre egnet enn meg til å lage en slik julegaveliste, så lot jeg vær. Gled dere, og stikk gjerne innom bloggen hennes! :DHvis du er interessert så kan du bestille fra lushnorge.no eller på butikken i Oslo. På hjemmesiden finner du også priser ;)

Q Ønsker du deg noe fra Lush i år? Fant du noen gode ideer her? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Omtale: LUSH Big sjampo


Sjampoen "Big" fra Lush er helt uten konserveringsmidler, og er laget av 50% salt, sitron, lime, tangekstrakt og kokosolje. Saltet er for å gi volum, sitron og lime til glans og tantekstrakten og kokosoljen er til å gi mykt og næringsrikt hår. Hvis du er som meg som ikke klarer kokoslukt i det hele tatt så er ikke dette noe problem, for i denne sjampoen er det saltet og sitrusen som dominerer av lukt. En viktig ting å være obs på er at "Big" inneholder SLS. Hvis du ikke vet hva jeg snakker om anbefaler jeg å ta en titt her.


En ting som skal sies med en gang er at jeg rett og slett digger denne! Da jeg begynte å bruke denne likte jeg den overhodet ikke, og grunnen var at den var alt for rengjørende (!) for mitt hår. Dette er en rensesjampo, altså en sjampo som skal ta bort blant annet eventuelle rester av gammel hårstylings produkter som ligger i hodebunnen, noe som få sjampoer gjør. Med andre ord så tok denne sjampoen en god del ut av den blåe hårfargen min, som bare var en paintbox (da vil fargen gradvis gå ut etter hver vask). Jeg husker nemlig rimelig godt de blåe elvene som kom fra håret mitt når jeg brukte denne! Men etter jeg farget håret svart igjen har jeg brukt den i hver eneste dusj :D

Du trenger ikke bruke så mye sjampo, for denne skummer veldig mye! Jeg trodde det skulle bli vanskelig å massere og skylle ut saltet i håret, men det gikk ganske greit. Minuset er at jeg føler at jeg er NØDT til å bruke balsam/hårkur etter jeg har skyldt ut sjampoen, for håret føles nesten ut som hamp (dere vet sånn tråd vi brukte til å lage lekre makramé - smykker?). Håret mitt fikk også en del floker, men det er ingenting en god hårkur ikke kan fikse. Og når det gjelder volumet så kan det nok stemme at håret får mer fylde :D

Hvordan denne er for sensitiv hodebunn vet jeg ikke, men jeg merker at den mulige eksemen jeg har utviklet i hodebunnen (pga all farging) ikke er så ille nå mer. Mulig det er fordi denne sjampoen faktisk klarer å få bort all farge som paintbox'en la igjen så håret mitt slipper å irritere seg over fargerestene, men jeg elsker denne! Jeg er også ganske sikker på at jeg kommer til å kjøpe en ny når denne blir tom, noe jeg tror kommer til å ta en stund. Denne er drøøøy ;)


- Ikke har noe i mot en grøtete/sløshete masse med sitruslukt
- Ønsker fylde til ditt hår, og ikke er plaget med masse floker fra før
- Ikke har en knall hårfarge som lett blir avfarget, da mister du fargen dobbelt så fort med denne!

Innpakning:
Egentlig så liker jeg at den er såpass enkel og grei. Det er også et stort pluss at Lush sparer på miljøet, og for hver femte tomme bokser du leverer inn, får du en fersk ansiktsmaske gratis. Genialt? :D

Produkt:
Den er helt genial, og jeg kommer garantert til å kjøpe denne igjen når den blir tom!

Pris:
Det koster 170 kr for 330g på Lush sine hjemmesider. Det høres kanskje litt mye ut, men den er hvert hver krone.

Karakter:
8/10 -  Det blir dessverre litt trekk for hamp-håret og hårfargen som forsvant

Kjøp den på Lush sin nettside, eller stikk innom i Oslo om du har anledning ;)

 

Q Hva er din mening om denne?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Once you've tried black you never go back!


Vet ikke helt om overskrifta stemmer helt, men jeg har hvert fall farget håret mitt helt svart igjen. Hvorfor? Håret mitt tålte ikke å farge opp det blåe hver tredje uke.

Vått, svart hår! Hvor lenge det blir slikt vet jeg ikke. Regner vel med at jeg kommer til å farge underhåret i alle regnbuens farger nå, ikke topplokket.

Ha en god helg folkens!

Q Hva tycks? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Omtale: Too Faced Chocolate Soleil Bronzing Powder


Denne rett og slett elsker jeg! Jeg har lett lenge etter det perfekte matte solpudder, noe som ikke har vært altfor enkelt. De andre jeg har hatt har alle vært skimrende, men takket være mange gode makeup-blogger fikk jeg øynene opp for denne herligheten! :D


Som navnet tilsier så inneholder den sjokolade, kakaobønner for å være mer presis. Den dufter heeeerlig sjokolade, ikke en slik søt og ekkel sterk sjokoladeduft. Den smaker faktisk også sjokolade, og ja jeg måtte bare smake! Hvis du av en eller annen grunn ikke liker sjokoladelukt så kan du likevel bruke dette solpudderet uten problemer, for lukten forsvinner etter du har påført den. Det jeg virkelig liker med denne er at den er ordentlig brun,og med det så mener jeg at den ikke har antydning til oransj som mange solpudder har en lei tendens til. Dere vet jo den fargen dere får når dere har kjøpt billige selvbruningskremer og sprayer fra Nivea, så ser dere ut som en gulerot dagen etter? En slik farge ja, den vil vi helst unngå.
STORT pluss at den er uten skimmer (er ikke hver dag man har lyst til å se ut som en discokule heller), og siden den er matt så kan den brukes til skyggelegging. Kan vel innrømme at det er akkurat dette jeg bruker den mest til.. Den etterlater heller ikke en "skitten" look som mange bronzere kan gi.


Jeg tror virkelig at denne vil passe til alle sammen! Den er perfekt på vinterhuden, samt på en solbrun hud for å gi et sunkissed resultat! Holdbarheten på denne er også helt super, og fargen er slett ikke så mørk som mange skal ha det til. Du kan påføre dette flere ganger for å bygge opp akkurat det resultatet du ønsker, enten du bare vil ha en ekstra glød i kinnene eller godt markerte kinnbein!


- Liker sjokolade
- Ønsker et matt resultat, uten masse skimmer og som ikke ser skittent ut

Innpakning:
Rett og slett nydelig! Elsker designet, og spesielt speilet med teksten "Why be pretty when you can be gorgeous?".

Produkt:
Et must for alle jenter! Jeg kommer definitivt til å kjøpe den igjen, om jeg noen ganger skulle bli tom.

Pris:
Litt dyr i Norge, men på utenlandske sider kan du finne den til en billigere penge. Men den er likevel verdt hver eneste norske krone! Du får den til 299,- på Makeup Mekka

Karakter:
10/10 - helt klart!

Du kan blant annet kjøpe den her. Kanskje denne blir en perfekt julegave til en bestevenninne eller søster? ;)

Q Har du prøvd dette fantastiske solpudderet? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

Musikk: Plumbo - Møkkamann


Tenkte jeg skulle komme med et lite musikktips, nemlig Plumbo med Møkkamann! Prøver å gi norsk musikk større og større sjanse, for jeg må ærlig innrømme at jeg er litt skeptisk til det nordmenn kan lage, spesielt når de synger på norsk i tillegg (her tenker jeg også dialekt). Men her er den hvert fall :)

Fortell meg hva du syntes om denne sangen da vel!

 

Q Hvilket forhold har du til norsk musikk? Og spesielt de som synger på norsk og dialekt? :P

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Noen små endringer må til


Jeg har gjort noen små endringer på designet mitt, altså ikke noe stort. Jeg har blant annet venstrestilt menyen, og lagt til flere kategorier. Til nå er det ikke stort å finne under kategoriene, men jeg tenkte jeg skulle organisere stort sett alle tidligere innlegg i disse (puh, DET kommer til å ta tid!). Så håper jeg at når dette er gjort så vil bloggen bli litt mer oversiktlig, og mye lettere å finne fram til eldre innlegg :) Og etter hvert innlegg vil det komme "you might also like" - knapper, og jeg gidder ikke forklare videre hva det er. Det er hvert fall linker til tidligere blogginnlegg :)

Q Blir ikke alt mye lettere med kategorier?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Love her look


Keira Knightley under "The Duchess" - premieren. Sjekk sminken da!.. Det er her det passer godt med utrykket less is more, for denne sminken krever ikke men ser likevel smashing ut. Håret hennes var også perfekt, som vanlig :)

Kjolen er fra Alexis Mabille Couture om dere lurte.

Q Enig?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Mine cupcakes!


Som sagt så skulle jeg bake til bursdagsfeiringen til min lillebror i dag, og som sagt så gjort. Greit nok tok det litt tid men resultatet ble ganske godt. Jeg fikk det litt travelt da jeg skulle pynte kakene, så jeg var ikke så altfor nøye med påføringen av frostingen. Men hallo, det er jo smaken som har noe å si :D

Vanilje og kakao/sjokolade muffins, med vaniljefrosting på begge! Virket også som ungene likte dem, og ingenting er bedre enn det.. Og ennå har jeg en hel haug igjen! Kommer sikkert til å gjenta disse en vakker dag :P

Blir nok ingen swatches innlegg fra disney- kolleksjonen til Mac i dag.. Tiden har løpt litt fra meg de siste dagene, så har dessverre ikke nådd så lagt ennå. Skal få det gjort så fort som mulig, men jeg lover ingenting :P

Q Fine cupcakes? ;)

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Indrefilet av svin med tilbehør = NAM!


I går kveld tullet jeg sammen noe middag for meg og mamma, småbrødrene mine hadde nemlig lagt seg. Jeg synes selv at jeg var superflink, og maten var utrolig god!

Her har jeg laget meg indrefilet av svin (som ble utrolig mørt og godt krydra), raspeballer, ris & bearnaise saus (?) og stekte gulerøtter, sopp og sjalottløk.. Så jeg og mamma satt å koste oss med dette, mens vi så på julekalenderen Jul i Valhall. Koselig :D

Q Så det ikke godt ut? Er jeg ikke flink eller? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

Cupcakessss


I morgen skal jeg bake store cupcakes til min lillebror, og forhåpentligvis blir det en suksess. Sist gang gikk det ikke så bra, for da ble de ganske så smakløse. Men hvis jeg klarer å lage slik som på bildet under, er jeg sikker på at alle blir imponert!


Bildet er hentet fra Sweet 2 share


Her er forresten et bilde av en cupcake som jeg fant i lille Alta. Den så skikkelig fin ut, kostet meg 27 kr og smakte HELT FORJÆVLIG! Skal ikke kjøpes igjen...

BTW: Her fikk jeg beskjed at jeg skulle skrive at Kristine er god i sånn finger-rulle- ting! Så vet dere det :P

Q Hva skal du gjøre i helga? :P

Image and video hosting by TinyPic

 

Bilder av oreokaken!


Denne kaken burde dere prøve! NAM, den var god! Veldig mektig, men god. Alt i alt var bursdagsfeiringen i går ganske bra og vellykket. Nedenfor kan dere også se bløtkaken som mamma bakte :P

Kaken skal nok gjentas, men da skal jeg faktisk lage sjokolade mousseen selv og ikke kjøpe pose :P

Nå skal jeg se om jeg får swatchet alle produktene mine fra Venomous Villains kolleksjonen og tatt bilder av dem, men jeg regner med at innlegget ikke kommer før i morgen eller lørdag. Ting tar tid vet dere ;) Litt lekser må også gjøres først!

Q Har jeg ikke vært flink? Hehe :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

FOTD - Diamonds Are A Girls Best Friend


Søte lille lillebror ble hele 5 år i dag, så litt sminke ble det. Veldig naturlig look, med bare champagnefarge på lokket (og mac paintpot bare study). Videre pyntet jeg opp denne looken med en turkis stein, som ble prikken over i'en!


Lillebror likte diamantene, som han selv kalte de, så godt at han også ville ha. Han var jo mye søtere enn meg med dem, hehe. Her ser dere;Dagens hans var ganske velykket, og for hver gave han pakket opp så var "det akkurat det han ønsket seg". Oreokaka mi ble også en hit, så jeg legger nok ut bilde av den også, i løpet av morgendagen vel og merke :P

Q Var ikke lillebror bare nydelig? :P

Image and video hosting by TinyPic

 

Makeuplook - The Amazon Jungle


Veldig enkel sminke som jeg gjorde i går. Inspirasjonen var den grønne Amazonas. Blitsen gjorde fargene litt blasse, så dere får dessverre ikke sett fargene skikkelige. Looken var egentlig mye mer intens, men pytt pytt.

Dagens sminke (FOTD) kommer kanskje ut senere i dag. Jeg må si at jeg er stolt over meg selv, syns jeg har blogget så mye de siste 2 dagene. Haha :P

Q Hva synes dere?

Image and video hosting by TinyPicJeg har endret litt på designet jeg


Jeg holder ennå på å med designet altså, men jeg regner med at dere kan se noen forandringer allerede. Har først og framst skiftet header (!), noe som virkelig trengtes. Jeg blir nok ikke ferdig i dag, men nå føler jeg at jeg er et skritt nermere hvert fall. Hurra for meg :PHvor lenge jeg har denne headeren gjenstår å se. Og en annen ting; designet mitt vises best i google chrome og firefox. Explorer klarer å kutte headeren min på en merkelig måte :P

Ønsk meg lykke til med deginet folkens! Nå skal jeg gå å se hvordan oreokaka mi ser ut..

Q Hva synes du?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Forby pelsoppdrett - UNDERSKRIFTSKAMPANJE!


De fleste vet jo at jeg stort sett bare skriver om sminke og skjønnhet, men jeg har faktisk (!) flere interesser også. Et av dem er DYR. Jeg har en stor forkjærlighet for dyr (selv om jeg ikke er så flink å ikke bruke msinke som ikke er testet på dyr), og jeg vil ikke at dyr skal lide. Det gjør meg rett og slett vondt..

Akkurat derfor tenkte jeg at jeg skulle bruke denne bloggen til noe "fornuftig" for en gangs skyld.. Hehe.

Hvis du klikker på bildet så kommer du rett til underskriftskampanjen om å stanse pelsoppdrett i Norge. Meld deg på, å få god samvittighet! Om ikke bildet fungerer, har dere link her; http://www.dyrsfrihet.no/forby-pelsdyroppdrett. På nettsiden kan dere også lese mer om hva dette går ut på. Håper du melder deg på!

 

Q Har du meldt deg på eller?

 

 

 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Mitt halloween kostyme; vampyr!


Lørdagen gikk til Halloween party, noe som var veldig gøy. Og noe av det aller gøyeste var jo så klart å kle seg ut. Hehe :) Som du sikkert ser under så var jeg en vampyr (dronning vampyr enda, bare se krona!) , men jeg må ærlig innrømme at de tennene ikke holdt lenge i munnen min. Så da jeg de ut, lignet jeg mer på en dukke!

Her er det infiserte vampyrbittet mitt med både blod og blodårer :) 


Så etter sminke, vampyrbitt, løshår, negler, linser, krone, tenner, osv osv, så var jeg da altså endelig klar for halloween party! Det tok sin tid alt dette her altså! Men jeg ble faktisk skikkelig fornøyd med øyensminken min :) En liten sørgelig ting var jo det at jeg klarte å miste de arm-tingene mine som jeg har på bildet. But but!

Q Vad tycks? Kledde du deg ut på halloween? Hva gjorde du? :)

Image and video hosting by TinyPic

 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits