Full vinter på to dager!


Jeg har ventet lenge på snøen som har vært ekstra treg i år. Men mandag begynte det å snø for fullt her i Alta, og snøværet fortsatte i går også. Men i dag begynte det jo selvfølgelig å regne, og snøen min er nesten borte.. Jeg som hadde gledet meg som en liten unge på at snøen skulle komme, så kommer regnet å ødelegger alt! Nå er det bare slafs igjen.. Vått og ekkelt :( 

Men jeg fikk hvert fall knipsen noen bilder av snøen mens den var her. Så jeg får sitte å kikke på bildene når lengselen blir for stor. Alt blir liksom så mye koseligere når snøen har lagt seg på bakken, julestemnigen kommer snikende og dagene virker ikke så mørke og tunge. 

Image and video hosting by TinyPic

FOTD - Eclipse


Jeg hadde litt ekstra tid i dag før skolen startet (sånn type 5 min ekstra, haha), så da slengte jeg i hop en rask look. Og du tippet riktig, den tok bare 5 minutter! Jeg brukte øyenskyggen "Eclipse" fra MUS, og blandet den med litt Mac Fix+. Vips, så har du en eyeliner! Blushen jeg brukte heter Papa Don't Peach fra Too Faced, og jeg synes den er helt nyyydelig! På leppene har jeg en leppestift med rosaskjær fra Maybelline om jeg husker rett. Elsker de leppestiftene der, for de er så creamy og kjennes slett ikke ut som leppestift på leppene!


Jeg har veldig lyst til å bli flinkere å blogge framover, men jeg sliter litt med å finne ut hva jeg skal skrive om. Så om dere har noen forslag så bare si i fra! Jeg skal bli flinkere til å sette av noen ekstra minutter på morgenen framover så jeg får sminket meg, slik at dere får sett ;)

Nå skal jeg snart kose meg med den nyeste episoden av Vampire Diaries, men først er det mat å få hos kjæresten. Blogges, kjære lesere!

Q: Hva skal du i helgen? 

Image and video hosting by TinyPic

Russekro i Alta - Halloween ftw!


Tok ikke så altfor mange bilder på russekroa, og mange av dem ble veldig dårlig i kvaliteten. Tror jeg er litt "bortskjemt" med speilrefleks, hvor jeg er vant til super kvalitet. Jeg er jo helt elendig å ta bilder med kompaktkamera, haha! Her er hvert fall noen bilder :D


Meg og mitt kostyme! Som dere ser så var inspirasjonen min Lady Gaga's skjelett fra musikkvideoen Born This Way. På bildene har jeg ikke dressjakka på da, men den var med. Ble bare så utroooolig varmt med den på.. Lene som corpse bride!


Heksa Ida og vampyren Kristina. Sjekk de røde øynene da!Nathalie som nonne! Hehe.. Don't mind hodepynten daAlle bildene har vært gjennom photoshop, hvor lys, farger og skaprhet er endret. Alt i alt var det en morsom kveld, og jeg gleder meg allerede til neste russekro! :D

Q Hvordan feiret du halloween i år?

Image and video hosting by TinyPic

Halloween russekro - smakebit!


29 november var det russekro for russen her i Alta, og temaet var halloween! Her er en smakebit på mitt kostymeJaa, halloween er kult! 

Q Hva kledde du seg ut som?

Image and video hosting by TinyPic

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits