Kopi av Cèline veske


God lørdagsmorgen!

Håper dere har hatt en god natt! Her våknet jeg klokken 3 i natt, etter 4 timers søvn. Vrangsøvnt hva? Jeg skal på kræsjkurs i kjemi klokken 10, og nå venter jeg på at klærne skal bli ferdig i maskinen. Klesvask blir bestandig nedprioritert, heldigvis bor jeg i studentleilighet hvor jeg har tilgang til flere vaskemaskiner! I disse nattetimer har jeg og fått bakt horn med ost og skinkefyll. Kanskje jeg kommer med oppskrift også? De ble hvertfall knallgode, så nå er jeg klar til 7 timer med kjemi!

Tilbake til overskriften, så nevnte jeg i forrige innlegg at jeg hadde funnet den perfekte kopien av drømmevesken min fra Céline. En kopi vil jo aldri være 100% lik, men jeg er rimelig fornøyd med denne. Håper bare den er like fin i virkeligheten! Jeg ville egentlig ha denne i large, men siden selgeren ikke hadde flere igjen så ble det medium. Selgeren jeg kjøpte av har bare small igjen nå, men hvis du klikker her kan du kikke på hva andre selgere har. På øverste bildet har du kopien, og nederste er originalen.

Bynatt i Bergen


En hilsen i natten!

En ting skal sies om Bergen - de sparer ikke på julen! Her er både kjøpesentrene og gatene stappet med masse herlig julepynt i alle former og fasonger. Er så deilig å bare gå rundt å titte og ta inn julestemningen som sakte men sikkert kommer sigende inn. Nå er det jo faktisk bare et par dager til 1. desember, og da er det endelig lov til å spille julemusikk. Juletreet som dere ser under på bildet kom opp i gågaten i dag, såå koselig! Alle butikker og kjøpesenter har hatt nattåpent i dag til klokken 24.00, med masse herlige tilbud. Her snakker vi 20-30 % på stort sett alle butikker. Tror jeg aldri har prøvd så mye klær i mitt liv, for så å kjøpe så lite. Hvorfor finner man aldri noe når det er tilbud?

Til en annen ting - jeg bestilte meg også en veske fra Ebay i dag. Drømmevesken min er en fra Cèline, men siden jeg ikke har 20.000 kr å punge ut på en veske (eller andre ting forsåvidt) så fant jeg endelig en perfekt kopi på Ebay. Ebay i mitt hjerte! I fare for å høres mer fjortis ut, avslutter jeg innlegget her.


Avslutter med et par iPhone bilder i meget god kvalitet!

2 down, 1 to go!


Hei og hopp!

 

Med 2 tilbakelagte eksamener og med bare 1 igjen, nermer eventyret i Bergen seg slutt med stormskritt! Den 10 desember avslutter jeg skolesemesteret med kjemieksamen, før jeg deretter pakker ned livet mitt her og drar hjem til Alta 3 dager senere. Jeg kjenner at det skal bli utrolig deilig med masse snø, for dette regnet klarer jeg virkelig ikke bli vandt til! Heia snø og Finnmark! Men det skal sies at Bergen er en utrolig sjarmerende by, når det ikke regner. Jeg kommer til å savne både byen og de fantastiske menneskene som bor her!

Men nå er det serietid, sjolahopp!
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits