Nyttårs/ bursdags outfit !


Dagens andre outfit! Byttet, typisk meg. Men her har dere antrekket som skal holde ut kvelden!Q: Hva hadde dere på dere? =)
Bursdag !


ENDELIG
! Bursdag, bare et år til jeg er myndig! Har ventet lenge på denne dagen! Hva er ikke bedre enn å ha bursdag på selveste nyttårsaften? Alle feirer jo dagen din, med fyrverkeri og stjerneskudd osv.

Som dere sikkert skjønte er jeg blitt 17, og foreløpig føler det ikke som noe spesielt.. Men med familiekos og feiring så kommer vell stemningen!

Et mer fyldig innlegg kommer vell i løpet av morgendagen, så følg med! Er det flere der ute som har bursdag? Vell,  GRATULERER SÅ MYE TIL DERE !

Q: Har du bursdag i dag? :)

Stikkord:

HJELP! Jeg reiser - ALENE !


I går fant jeg ut noe som virket veeldig lurt akkurat der og da, noe veldig spontant. Jeg fant ut at jeg skulle beslke min kjære far i Danmark, og vet dere hva? I dag bestilte jeg flybillettene! Moren min gitt med på å la meg reise alene og være borte en uke fra skolen tilslutt, og billettene var ikke så altfor dyre. Ca 3500 kr tur/retur, noe som jeg vil si var ganske så billig.. Jeg skal bytte fly i Oslo, og København, så finner jeg fram til riktig fly? 

Men problemet er at nå er jeg livredd! Jeg er finnmarking, og ikke så veldig vant til å reise alene.. Så hva gjør jeg når jeg kommer til gardermoen i Oslo? Hvor går jeg, når jeg skal til Danmark? Sjekker SAS inn bagasjen min hele veien? FOLKENS, denne gangen MÅ dere hjelpe meg om dere kan!

Ingen som har lyst til å møte meg å guide meg? Haha, nei dere skal slippe det da.. Men tanken er fristende.. Men som dere skjønner trenger jeg virkelig hjelp her nå! Flynervene holder på å ta overhånd.. Håper virkelig jeg når alt i tide!

Q: Kan dere hjelpe meg med all min frustrasjon?


Om ikke lenge sitter jeg i Frederikshavn, jepp det er dit jeg skal! Om jeg ikke roter meg bort på flyplassene da?...
Stikkord:

Makramering - kunst eller bare knuter på tråden?


Jeg har hatt en veeeeldig lang pause fra makramering nå, men i dag fant jeg ut at det var på tide!
Disse armbåndene som jeg laget skal jeg gi bort i julegave - og ja, jeg vet at jeg er litt sent ute.

Jeg ble egentlig ganske så fornøyd med disse, på tross at fantasien på smykkelaging har vært liten. Jeg selv anser slike smykker som ett lite stygge kunst, for kunst kan jo være så mangt! Hva kjennetegner egentlig kunst da? Vanskelig spørsmål å definere..

Selv har jeg lurt på om jeg skal bruke slike smykker/ armbånd som preime på bloggen min? Hva synes dere? Jeg slenger med et bilde over hva jeg har laget i dag, så får dere vurdere!
Q: Er makramering kunst eller bare knuter på tråden? Hva synes du om armbåndene mine? Synes dere jeg skal bruke selvlagede kunstverk som premier på bloggen min?

Dagens shopping! Nyttårsgave til meg selv


I dag har jeg svidd av en del penger, igjen! Det føles like godt hver gang. Til dere som mener materielle ting ikke ikke gir mye glede, vell - det kan det! Hvertfall for meg. Hehe.. Som jeg nevnte i mitt tidligere innlegg så var jeg å kjøpte nyttårsgave til min mor, og derfor måtte jeg spandere en nyttårsgave på meg selv! Riktignok var min gave dobbel så dyr som hennes...To gensere - i to forskjellige farger, siden jeg ikke klarte å bestemme meg om jeg skulle ha grått eller svart. Pluss et lite og enkelt smykke, som kan piffe opp det meste!
Overdeler er alltids kjekt å ha! Denne er i et fleece - liknende stoff, som gjør den varm.. Her er også et lilla skjerf jeg kjøpte. Veldig fornøyd med kjøpene mine! Alle tingene er forresten kjøpt på Vero Moda :-)

Q: Gir materielle ting deg gleder, eller er det bare overfladig for deg? Har du kjøpt noe fint i det siste?

Nyttårsgave til min mor! (sko)


Av en eller annen grunn så synes jeg det er skikkelig gøy og kos å kjøpe ting til min mor, slik at hun føler seg litt bortskjemt. I dag var jeg innom Amfi i Alta, og snublet over stoooore plakater på Bianco som var merket med SALG. Og hvilken jente liker ikke salg?

Uansett, så fant jeg et par sko som jeg visste min mor hadde snakket om. Med min flaks hadde de heldigvis et par sko igjen i str 37! Og jeg kjøpte! ;)Skoene koster til vanlig 750 kr (tror jeg), og var på salg til 500 kr. Ikke så veldig mye avslag, men jeg så mitt snitt og kjøpte dem! Da kan dere tenke dere at der var en mor som var glad! =)

Q: Pleier dere å kjøpe noen ting til mødrene deres? Eller noen andre tegn for i gi dem oppmerksomhet? Fortell! :-)

18 års gave til den beste!


25 desember hadde den beste av de beste bursdag! Min kjempegoode venn Karoline hadde bursdag, og det var ikke en helt vanlig bursdag heller. Dette året fylte hun 18! Tenk, lille vennen min er 18 år, tiden går så fort! Huff av meg, nei nå hørtes jeg ut som en gammel bestemor her jeg sitter.

Dette var en dag vi begge hadde ventet på! Det ble ikke noen feiring ute på byen for hennes del denne dagen, men familie og jeg var invitert! ;-)

Jeg fant også den beste 18 års gaven en attenåring kan få!
Rosa lommelerke meg matchende shot-glass! Perfekt! (Fra superkul.no)


Q: Hva synes du om gaven? Hva fikk du i din 18 årsgave? Eller om du er som meg, ikke fylt atten ennå, men hva ønsker du deg?

God jul til alle!


I dag er selve dagen! Julaften som vi har ventet på, endeliig er den her! Men selv om julestemningen ikke er kommet, som jeg håper at den gjør i kirken senere i dag, så må julen gå sin gang. Dette blir ett kort innlegg, siden jeg bare skulle blogge for å ønske alle dere der ute en riktig god jul! Så da gjør jeg det; GOD JUL TIL ALLE DERE DER HJEMME!
Så håper jeg du har mer julestemning enn jeg har!

Kvelden før kvelden..


Lille julaften.. Dagen før jul.. I kveld er kvelden før kvelden, kvelden før selveste julaften! Jeg er sikker på at det er mange som gleder seg til denne dagen, med gaver, god mat, familie, Tre nøtter til Askepott og kanskje kirken. Vel, nå har jeg da listet opp det jeg gleder meg til, men hva gleder du deg til?

Lille julaften for oss består av grøt, siste pynting i hus før jul og pynting av (plast)juletreet vårt! Det er våre tradisjoner på denne dagen =)

Q: Hvorfor er julaften så koselig for deg, hva gleder du deg til? Og hvilke tradisjoner/hva pleier dere å gjøre på lille julaften?
Redken for farget hår


Jeg har gått til anskaffelse av Redken sin shampoo og balsam for farget hår. Jeg har hørt mye positivt om dette merket, så fungerer denne vil den erstatte plassen som Elvital's serie for farget hår opptar. Billige er ikke disse frisørproduktene, men lengden varer de mest samt som de er mye bedre for håret ditt.
 


Jeg gleder meg til å prøve disse ut!


Q: Hvilke erfaringer har dere med Redken generelt? Har dere prøvd disse, og hva synes dere?       
The Body Shoooooooop!


Hvilke jenter elsker ikke The Body Shop? Ikke bare har de gode produkter, men de er naturvennlige og er ikke testet på dyr!
For min del er dette en god nok grunn til å handle der, og det er akkurat det jeg har gjort. Jeg vet det snart er jul, men man må da få unne seg selv en gave i ny å ne - synes jeg!
Jeg har gått til anskaffelse av en blenderbørste fra The Body Shop. Jeg har så gode minner fra øyenskyggekosten deres, så jeg fant ut at jeg måtte ha denne også!Yummi, jeg sier ikke mer! Søt, liten lipgloss/balm fra The Body Shop som lukter rett og slett vidunderlig! Den komemr i flere smaker, men jeg valgte den med bringebær. Anbefales! Den føles helt herlig ut på leppene, og lukten får deg til å ville slikke deg på leppene! Og det er akkurat det som skjer også...

Q: Er det noen andre som har prøvd blenderbørsten fra The Body Shop? Og hva med lipglossen?                       


Jeg tester Garnier's caffeine eye roll - on!


Som mange av dere har fått med dere så har Garnier reklamert mye for dette produktet i forskjellige magasiner o.l. Jeg snakker selvfølgelig om Garnier's caffeine eye roll - on, som skal forhindre poser under øynene og mørke ringer. Om denne fungerer er en annen sak, men hey - hvorfor ikke prøve når den er så billig (120 kr)?
Den har altså en rulleaplikator som skal gjøre det lettere å smøre produktet under øynene, samtidig som den "masserer" det inn for best mulig resultat! Jeg har bare testet denne noen få ganger, men jeg skal gi tilbakemelding på den etterhvert! Såklart - hvis dere er intresserte?

Q: Intresserte i å høre tilbakemelding på produktet? Er det noen av dere som har prøvd den, og hva synes dere?

Mitt nye sminkespeil!


I helgen fikk jeg endelig det sminke speilet jeg har hatt såååå lyst på! Her på internate har jeg ikke muligheten til å skaffe meg sminkebord heller, pga dårlig med plass, så da får man gjøre det  beste ut av det!
Jeg fikk den i adventsgave hos min kjære. Den er fra Kremmerhuset og kostet ca 260 kr. Jeg simpelten elsker det!

Q: Hva synes du om den? Hvordan ser ditt sminkespeil/sminkebord ut? Hvis dere har bilder på bloggen så send link til meg =)Vil du ha spotify?


Er du en av dem som ønsker seg spotify men ikke ønsker å betale for det selv? Ønsker du deg spotify, men ikke har fått invitasjon? For deg som ikke vet hva spotify er, kan det best forklares som et musikkprogram. Vel, her er løsningen! Følger du disse stegene vil du kunne kose deg like mye med spotify som meg! Men det er viktig at du følger stegene nøye!

1) Det første du må gjøre er å unblocke spotify, og det gjør du på http://unblocker.biz/ 

2) I søkefeltet på denne siden kopierer du inn dette: https://www.spotify.com/en/get-started/
Da vil du automatisk komme til siden.

3) Her har du registreringssiden til spotify. På dette steget fyller du alle nødvendige opplysninger, MEN når du kommer til "Postal Code" og "Country" må du være obs.
På country fyller du ut United Kingdom,
og på postal coden skal du skrive: SW1A 2AB
Husk at du også må hake av der det står I agree with the spotify end user agreement.

4) Hvis du ikke allerede har spotify, kan du laste den ned her --> http://www.spotify.com/en/download/windows/

5) Når har du lastet den ned. Men før du logger inn er det noe du gjøre! Du er nødt til å gjøre profilen din om til norsk, hvis ikke vil spotify merke at du ikke er på riktig sted via din IP - adresse.
Du velger Norge på country, og fyller ut din egen postkode.


Nå kan du kose deg med Spotify! Enjoy!
Q: Fikk du det til? Var det noe som var uklart?
PS! Om du vil formidle dette til noen andre MÅ du linke til min blogg!
Stikkord:

Sorry for dårlig blogging...


Sorry for lite blogging, folkens! Grunnen er at jeg rett og slett ikke har følt et overskudd til å blogge etter jeg tok den j***a svinevaksina! Jeg ble rett og slett DÅRLIG og satt ut. Mine dager denne uken har som regel bare gått i skole og soving, men jeg kjenner at jeg har blitt mye bedre.

Pepperkakehus!


Pepperkakehus hører med jula! Og det beste er å knuse det, noe jeg alltid får starte med siden jeg har bursdag på nyttårsaften (er da vi knuser det).Slik ser huset ut i år!

dsc00249

Q: Hvordan er ditt pepperkakehus?

NAM! Grønnsaker med dipp!


Er det noe jeg virkelig eeelsker så er det grønnsaker med dipp, og da helst gulerøtter! Det er så utrolig godt, og man kan vel si at det er litt sunnere enn potetgull med dipp. Dette er noe jeg spiser veldig ofte. Og hvorfor ikke? Det er tross alt utrolig bra for kroppen din! Visste du for eksempel at den kan forebygge prostatakreft? Hjerteproblemer? At så lite som én gulrot for dagen drastisk kan redusere sjansen for å få lungekreft?gulerotmdipp
Dette er hvertfall det jeg spiser nå! Jeg bruker bare rømme og vanlig dippmix som dipp =) Du kan også bruke yoghurt med flere forskjellige smaker, og dette er også noe som anbefales!


Q: Pleier du å spise grønnsaker og dipp? I såfall, hva er din "kombinasjon (hvilken grønnsak og hva bruker du som dipp) ?


Jeg tok spøryte i dag!


Ja, dere leste riktig! Vi fikk tilbud om å ta svinevaksinen gratis i dag, gjennom skolen. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ta den, men da fant jeg ut at jeg hadde en god grunn ti å skippe gym i dag. Ja, jeg vet det høres teit ut, men i dag følte jeg virkelig ikke for å ha gym. Dessuten spurte jeg min mor og far, og begge synes/ønsket at jeg skulle ta den. Hva gjør man ikke for å glede sin kjære? Spøryta gjorde ikke vondt å ta i det hele tatt, ikke at jeg har spøryteskrekk da, men det var i ettertid man kjente det! Og jeg kjenner det ennå! Jeg har vondt i hele muskelen rundt stikket, pluss at jeg hadde tidligere andre ganske så vanlige symptomer.

Vaksinering (Foto: ScanStockPhoto)
Random bilde fra google

Og ganske riktig så slapp jeg gymmen, sammen med resten av folkene som hadde tatt spøryten. Det viste seg at vi ikke har lov til å ha gym det første døgnet etter sprøyter.
PS. Nå er jeg helt sikker på at jeg ikke fikk vaksinen, men anabole steroider i kroppen! Seriøøst!..

Pakkekalender for 7.desember


Nå begynner det å minke med gaver i pakkekalender min. Og hvorfor? Fordi kjæresten min har kjøpt dyyyyyyre ting helt til nå, så nå er han nødt til å prioritere julegaver. Og dette skjønner jeg meget godt. Så derfor blir jeg vel å kjøpe en liten ting til meg selv framover til kalenderen min ;-))

7desbelteogneglelakk
Men uansett, dagens gave var et belte og 2 neglelakker, alt fra Cubus! Alltid hyggelig å få gaver man har ønsket seg, for jeg hadde nemlig ønsket meg dette kule beltet! ^^


Samtidig i dag kjøpte jeg meg en liten ting, som jeg har stooore planer for! Jeg kjøpte en rosa neglelakk, og med den har jeg som sagt alt lagt planer for. Klarer noen å gjette hva? Følg med videre, så skal dere få se! Jeg håper og tror dette kommer til å bli tøft!

dagensinnkjpt6desneglelakkrosa


Q: Fikk du noe fint i pakkekalenderen din i dag? :))) Og hvilke planer tror dere jeg har for denne??


En overraskelse til min mor..


Hva varmer ikke mer i ens hjerte, enn å gi noe fint til en du vet trenger en oppmuntring? Jeg elsker den følelsen! Min mor går gjennom mye tungt nå for tiden, så da har jeg å kjæresten min gått inn for å spleise på bursdags/julegave til min mor.
Vi har bestilt frisørtime til henne, til den 16. desember, og det er flere år siden sist hun har vært der! Hun er en slik mor som tenker på ungene sine først, derfor er det sjeldent at hun bruker noen penger på seg selv.

I dag fikk hun altså vite det, og jeg skulle gitt henne en gave hver dag om jeg fikk den samme responsen! Det var så utrolig godt å se hvor glad, men samtidig overrasket hun ble over gaven! Det er så godt at hun kan smile nå, med tanke på hva hun går igjennom. Jeg og kjæresten min fikk kommentar fra henne som: "Dokker e jo tullat i haue! Det hær må jo ha vært svindyrt!" Oversatt: "Dere er jo tullete i hodene deres! Dette må ha vært skikkelig dyrt!"

Samtidig kan jeg jo nevne at jeg var flink å laget middag til hele familien da jeg kom hjem, lasagne nemlig! Og jeg vasket også opp, og da ble mamma enda mer glad ! ;)

Q: Har dere gjort eller gidd noe fint til de dere er glad i i det siste?

Helgens pakkekalendere!


Jeg har hatt litt lite tid denne helgen, så jeg har ikke blogget noe særlig. Jeg har da heller ikke blogget om lørdagens og søndagens gaver i kalenderen min. Så da skal jeg simpelthen gjøre det nå, før jeg glemmer det igjen.

5 desember:
5descocktailbok
En cocktailbok! Som jeg faktisk valgte ut selv. Den var på supertilbud, som det het, og kostet da bare 99 kr! Et kupp spørr du meg


6 desember:

6desveskeneglelakk
Jeg fikk denne veska fra cubus og denne neglelakken som jeg vet man får tak i på samme butikk!


Q: Har du fått noe fint denne helgen som du vil dele med andre? =)

Null trøtthet = Hjemmespa


Jaa, hva gjør man når klokken tikker mot 1 på natten, og nattesøvnen enda ikke er ankommet? Vel, det jeg gjorde var at jeg hadde mitt eget lille minispa! Natt til fredag ville altså ikke John Blund komme tidlig, så jeg ble tvunget til å tenke kreativt. Klokken er over halv 1, og jeg skal på skolen dagen etter. Jippi, for en natt, tenkte jeg. Men natten ble faktisk ikke så ille, ikke når man har sitt lille minispa!

hjemmespapnatta
Jeg både kuret håret, full body scrub, ansikts scrub, hårfjerning på legger, innsmorning i body butter med mer! Klokken ble vell 2 før jeg var ferdig og la meg..


Q: Hva bruker du å gjøre når du ikke får sove? Vil gjerne ha gode tips! Har du en morsom historie tilknytett dette? :))

Pakkekalender; 4 desember !


I dag var det altså klart for fjerde pakke i kalenderen min! Og for de som ikke vet det så er jeg blitt sponset av min kjæreste, som tydeligvis har lagt mye penger ned i advedskalender til meg. Så søtt!
Jeg fikk riktignok ikke tid til å åpne pakken med engang jeg våknet, med da gledet jeg meg ekstra mye til å åpne den etter skoletid. Og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller!

4descupcakesmykke
Som "vanlig" var det en cupcake (som jeg btw har en helt lik av, noe du også kan se i bakgrunnen) med spennende innhold! Her ser du også en del av et smykke jeg fikk i dag =) Det var kjempefint! Hadde ønsket meg et slikt et.


4desslangesmykke
Jeg fikk også et fancy slangesmykke! Spesielt, søtt og samtidig råtøft! Gleder meg til å få brukt det.

4dessmykke
OG ENDA ET SMYKKE! Litt av en gavekalender sier nå jeg. Hvis det fortsetter slik så er det ingenting jeg ønsker meg når julen endelig kommer. Hehe..

Q: Og hva fikk så du i din gavekalender? Synes du smykkene mine var fine, og hvilke likte u best? :))


Konkurranse på bloggen min?


Jeg har da aldri hatt en konkurranes på bloggen min, og lurer på om jeg skal prøve ut dette i nermeste framtid. Men jeg har et lite "problem". For det første vil jeg gjerne høre fra dere hvilken konkurranse dere har lyst til å delta i, og hvilke premier dere ønsker. Helst ikke så store ting da, for de skal jo tross alt sendes også! ;) Hvis dette er noe som slår igjennom så har jeg nok konkurranse her den nermsete framtid. Det hdde vel vært fint med en ekstra og tidlig julegave?


Random bilde fra google


Q: Hvilken konkurranse ønsker der og hva ønsker dere å vinne?

Pakkekalender; 3 desember!


Det første jeg tenkte på da jeg våknet i dag, var pakkekalenderen min! Likevel var jeg flink jente å spiste frokost, sminket meg og alt det der føøøør jeg åpnet gaven. Herreguuud dette er morro! Dagens gave var nemlig: *trommevirvel*3descupcakeogsmykke

En ny cupcake! Nå har jeg altså 3 i samlingen min :D  Og oppi cupcake - smykkeskrinet mitt lå det et trolig søtt smykke som jeg hadde ønsket meg. I tillegg lå også et stempelkort fra Glitter, med hele fire stempler. Dette tyder da på at jeg kommer til å få flere ting fra Glitter, ikke sant?

Q: Hva fikk du i kalenderen din i dag? Gave eller sjokolade? ^^

Pakkekalender; 2 desember


Jeg er så heldig at jeg får pakkekalender i år, hos kjæresten min! Heldig? JAA! Jeg har ikke skrevet det, men løsvippene jeg har skrevet om tidligere fikk jeg på forskudd, så de var egentlig gave for 1. desember. Dagens pakke var noe jeg hadde ønsket meg lenge, og trengte! Jeg fikk en øyenskyggekost, og siden jeg har mistet min på en lur plass, passet dette perfekt!

2desmakeupkostbodyshop

Denne er fra The Body Shop og jeg gleder meg virkelig til å prøve denne!


Q: Får dere pakkekalender i år? Er det noen av dere som har prøvd denne børsten, og hva synes dere?

Belønning for hardt skolearbeid!


Åååh, jeg rett og slett elsker å få gaver! Det er alltid like spennende, og det trenger ikke være stort heller så lenge det er gjennomtenkt ( Her kommer det gode gamle visdomsordet; Det er tanken som teller). Missforstå meg rett, jeg elsker å gi bort gaver til folk også, det er ikke det. Det beste er å se at noen blir skikkelig glad for en gave du har lagt omtanke i, ingenting varmer mer! Men av og til er det like godt å få gaver, og jeg vet ikke hvordan det er med dere men jeg føler meg mer verdsatt på en måte. Du vet at det er noen som bryr seg nok om deg til å kjøpe en overraskelse til deg.

2desklr

I dag fikk jeg altså igjen for strevet! I går satt jeg nemlig oppe til ca halv 2 for å pugge til naturfagsprøve, samt geografilekse. Min snille kjæreste hadde funnet ut at jeg skulle få belønning for det harde strevet, så jeg fikk en liten pakke! Jeg fikk denne lilla strikkegenseren og en trolig tøff t - skjorte med trykk på, begge fra B - young!


lipbutterbrazilnut

I tillegg fikk jeg også Lip Butter fra The Body Shop! Yummi.. Jeg simpelten elsker denne! Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har siklet over denne, samt prøvd testeren. Endelig er den min!...
Aaah, jeg er så glad akkurat nå! Skikkelig fornøyd! :)

Q: Er det noen som føler det samme som meg når det gjelder gaver og små overraskelser? Hva synes du om klærne jeg fikk? Og har du prøvd Lip Butter fra Body Shop (I såfall vil jeg gjerne høre din mening!) ?


Stikkord:

1. desember !


Ja, tenk det folkens! Første desember i dag, og det vil si nøyaktig 23 dager igjen til jul. Jeg kan ikke tenkte på noe som er koseligere enn det akkurat nå. Høydepunktet i året, hvor hele familien samler seg og koser seg. God mat nytes, og etterpå er det tif for gaver. Snødekte landskap.. Ja, julen er herlig! Det skal forresten bli spennende å se om snøen legger seg til den tid, slik at det blir scooterkjøring i juleferien. Jeg kan si at jeg virkelig ser fram til det!


Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits