Min bursdag og antibiotika!


Tror jeg fikk den fineste bursdagsgaven av alle i år, KIKHOSTE! Lucky me, for nå blir det abtibitotika kur de neste 10 dagene.. Jeg som skulle ut å feire 19 års dagen min i dag! Får vel feire litt selvom jeg ;)

Nam nam, fire kapsler om dagen.. Jaja, gratulerer til alle som har bursdag i dag, inkludert meg selv ;) Nå er det snart tid for kalkun her!

Godt nytt år folkens!

Mobilblogg: Storm og atter storm!


Selv om ikke Dagmar herjer like fullt her slik som på sørlandet, går vi ikke ubemerket fra han heller! Lysene blinker, strømledninger gnistrer, vinden ulmer og snefokken står.. Liker ikke helt denne stormen, håper den forsvunnet fort! Så håper jeg det går bra med alle dere der ute..

Vinduene er også nedsnødd, og det at jeg ikke har mulighet til å se ut av vinduet gjør meg enda mer nervøs! Akkurat nå sitter jeg under et pledd, alene våken og sitter å lytter.. Huff, for et vær!

Lyst til å vinne GHD rettetang?


Fikk du ikke GHD rettetanga under juletreet i dag? Da er dette en ypperlig konkurranse for deg! Under mitt juletre var det ikke GHD, så nå krysser jeg både fingre og tær ;)

Trykk på bildet for å komme til konkurransen!

 

Image and video hosting by TinyPic

SIDEN SIST


Over en måned siden jeg blogget sist, jeg vet, crappy blogger. Vært mye skole for tiden, men heldigvis er det juleferie snart! Måneden har gått sånn her:

Lekser
I stor mengder, med særemne, innleveringer og prøver. En stk frustrert Silje som ikke har hatt et liv. Jeg har også vært i Kirkenes med skolen, og fant ganske fort ut at Kirkenes ikke var plassen for meg (bare så det er sagt så hadde jeg aldri planer om å flytte dit). FOR kaldt!

 

Snøen min har smeltet bort!
Jeg som var så happy da snøen min kom, men den forsvant like fort igjen. Nå har vi hatt en måned bestående av slafs og regn. Nå er det bare glatt, med litt snø på toppen som pynt.. NÅR kan jeg begynne å kjøre scooter igjen? Er litt ille når de som bor sør i landet har mer snø enn oss.

 

Edruelige helger!
Helgene mine har nesten bare vært endruelige, noe jeg er stolt av! Haha, nå høres jeg ut som den alkisen.. Nå har jeg hatt mer tid til familien min i Talvik, noe som har vært super koselig! Haha hvem trenger alkohol når man kan komme hjem til dette her?! :Penger er svidd av på julegaveshopping!
Uansett hvor mange eller få jeg kjøper til skriker lommeboken min, det er nesten så ille at det lukter svidd av bankkortet.. Og uansett hvor tidlig jeg begynner, så blir jeg aldri tidlig ferdig. I år begynte jeg i midten av november, og ennå har jeg ikke handlet alt!

 

Jeg har fått meg iPhone
Ja jeg ble også en i gjengen! Fikk iPhone i jule/bursdagsgave hos kjæresten, og jeg kan love dere at jeg har hatt mye banning og en god latter bare pga ordboka! Og nei, jeg vil ikke ta den av.

 

Kjøpte meg nyttårskjole på Asos men den viste jeg å være for liten!
Fant den perfekte kjole på Asos, men den passet ikke. Heldigvis ordner det seg for snille piker, så kjole blir det på meg uansett ;) Interessert i å kjøpe kjole? Den er i str 10, noe som tilsvarer 38. Vet ikke helt om det er meg, eller om kjolen var litt liten i størrelsen.
Image 1 of Rare Dress With Sequin Bustier

Oppsummering av min måned altså! Er sikkert mye mer, men det er ikke ting som har festet seg hvertfall.. Jeg må vel handle siste del av julegavene i dag, så kan jula og juleferien bare komme!

Image and video hosting by TinyPicLes mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits