Glossybox November


Heisann!

Se hva som dukket opp i postkassen min i går da! Novemberutgaven av Glossybox! Jeg har abonnert på Glossybox i flere måneder nå, og jeg må si at innholdet har vært varierende fra måned til måned. Noe er bra, mens noe ikke er fult så bra. Det samme gjelder også Novembers glossybox. Jevnt over er jeg fornøyd med månedens boks, så får jeg se om inntrykket endrer seg når jeg har fått testet produktene. Fikk dere noe annet i deres boks? Tell me!


St Moriz selvbruner, Batiste tørrshampo, Naobay universalkrem, Carmex lip balm og Emite make up øyenskygge

ST MORIZ Instant Self Tanning Lotion
Selvbruner som skal gi deg en gyllen farge med en gang, som i tillegg skal vare lengre og ikke gi skjolder. Fungerer denne så er det tommel opp fra meg!  

BATISTE Dry Shampoo XXL Volume
Alle har vel hørt om eller prøvd tørrshampo fra Batiste? Jeg er selv en trofast bruker av de vanlige, så jeg er nysgjerrig på om denne kan gi volum samtidig som den rengjør håret. Hvis denne er veldig hvit i tillegg blir den nok aldri brukt, i og med at jeg har mørkt hår.

NAOBAY Oxygenating Cream Moisturizing
Merket har jeg aldri hørt om før, men skal visstnok være spansk. Dette er en økologisk universalkrem som skal beskytte, gi fukt og mykgjøre. 

CARMEX Moisture Plus Ultra Hydrating Lip Balm
Ok, har du ikke hørt om Batiste sin tørrsjampo er det greit. Men hvis du ikke har hørt om Carmex har du virkelig gått glipp av en god lip balm! Selv elsker jeg lip balmen som kommer i krukkeform, og den har reddet mine lepper mange ganger i den bitende kulden i Finnmark. Dette skal visst være den oppdaterte versjonen av klassikeren - men kjenner jeg meg selv rett så holder jeg meg nok til klassikeren. 

EMITE MAKE UP DAMS - Damson Black
Dette svenske merket er også nytt for meg. I følge Emite Makeup er denne ekstremt høypigmentert, og mikroniserte pigmenter skal gjøre appliseringen enklere - slik at det blir lettere å få et jevnt og fint resultat. Svarte og gode øyenskygger har jeg nok av, så tror ikke denne kommer til å bli så mye brukt.

 #glossybox #makeup #produkter #skjønnhet #sminke #newin #beauty

Nytt design


God morgen! 

Tenk - 2. desember allerede! Elsker virkelig denne førjulstida! Men til overskriften: Nå som jeg skal prøve meg på denne bloggingen igjen må jeg jo nesten ha nytt design. Og siden jeg ikke eier tålmodighet til å lage et selv, fant jeg et gratisdesign på nett (link på bloggen lenger ned). Men som dere ser så er det litt å gjøre selv, både med header, bilde på høyre side, til kategorier og arkiv, pluss litt småfiks. Hvor lang tid jeg kommer til å bruke på dette er uvisst, men jeg regner med at dette går fint! 

 

Ellers kan jeg meddele at min lillebror på 18 kommer hit til Bergen i dag. Han reiser fra Alta, men uheldigvis er det ikke søstera som var hovedmålet med denne turen. *småsøken altså* Jeg og min bestefar skal hente han senere i kveld, så får jeg bare håpe at jeg klarer å holde meg våken - døgnrytme finnes nemlig ikke her i gården lenger! Men dere får ha en fin morgen videre alle sammen :)

 

 

H&M Trend i Bergen?


Hjeeelp!

Har funnet et skjørt som jeg (tror jeg) må ha! Det er fra H&M Trend, men jeg må helt ærlig si at jeg ikke aner hvor jeg finner dette i Bergen. Er det noen som kan hjelpe meg? Kan jo så klart bestille på internet, men jeg ønsker helst å prøve før jeg kjøper. Ønsker gjerne skjørtet under - bare i sort.
Så, vet du hvor H&M Trend kan bli funnet i Bergen? Hadde satt evig pris på hjelp!

 

EDIT: Jeg fant skjørte, takket være den snille personen under! Dessverre var ikke skjørte slik som jeg hadde sett for meg, verken i stoff eller fasong. Heldigvis har jeg klikket hjem et superfint fra BikBok!

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
sillje92a@gmail.comhits