NOTD: Sparkling pink (et innkjøp fra Danmark)


Her er en av to neglelakk jeg har kjøpt nå mens jeg har vært i Danmark. Kjøpte begge på en butikk som het Anthon, og merket heter Flying A. Dessverre har ingen av neglelakkene noen form av navn eller nummer, noe jeg i bunn og grunn synes er veldig rart. Derfor har jeg selv valgt å kalle fargen for Sparkling pink! Er det forresten dette de kaller holografiske neglelakker?

Jeg synes virkelig ikke bildene yter neglelakken rettferdig. En flaske koster 50 DKK, noe som er ganske rimelig. Kosten på denne er by the way den verste jeg noen gang har vært bort i! Det gjør neglelakken litt vanskelig å påføre, og du er nødt til å ha to lag for å få maksimal effekt. Uten topcoat holder den ikke så lenge heller, men heldigvis flasser den ikke slik som enkelte billige neglelakker har en lei tendens til å gjøre. Men siden fargen er så fin så er den verd det! ;)

Q Hva synes du om fargen ut i fra bildene? Rosafargen er egentlig litt mørkere i virkeligheten med mye mer glitter i.

NB! Ikke glem konkurransen jeg har pågående hvor du kan vinne hudpleieprodukt fra MD Formulations! Trykk HER for å komme til konkurransen.

 

Image and video hosting by TinyPic
Lumene Cosmic girl (34)


Da jeg ryddet rundt på hybelen min fant jeg mye rart som jeg ikke kunne minnes at jeg eide. Blant annet fant jeg flere neglelakker, blandt annet denne fra Lumene. Den er sort med glitterpartikler i, og heter Cosmic girl (34). Fargen er fin, men du må nok bruke flere lag for å få et helt svart resultat. Ikke akkurat sommerfarge, men jeg liker'n jeg! :D 

 


Med blits


Uten blits, bare lys utenfra

Hva synes dere?

Image and video hosting by TinyPic


NOTD: Pink & Black


Jeg var jo overlykkelig da jeg fant den rosae grafittilakken, og jeg prøvde den nesten med en gang. Trodde egentlig at rosafargen skulle være mer intens, likens sånn som grunnfargen.. Men men, jeg skal ikke klage.

Jeg har annen hver negl med rosa og svart som basisfarge, så har jeg gjort likens oppå med annen hver rosa og svart grafittilakk. Don't mind det blåe jeg har på hendene, holder nemlig på å farge håret mitt blått igjen! Fargen begynte å bli ganske blass, så det var virkelig på tide. Må jo se smashing ut på lørdagens halloween party!

Q Vad tycks?

Image and video hosting by TinyPic

NOTD: Kraklerende grafitti på neglene


De siste innleggene mine har stort sett bare handlet om de geniale neglelakkene fra IsaDora, men jeg går seriøst aldri lei :) I dag klarte jeg heller ikke bestemme meg for om jeg ville ha blå eller grønn, begge er jo så nydelige! Derfor ble det en farge på hver hånd, haha.Jeg har hvit basislakk på alle neglene, men så har jeg blåe negler på høyre hånd & grønne på venstre :) Love it! Nå MÅ jeg seriøst finne en plass hvor de selger rosa grafittilakk på nett, for den finnes rett og slett ikke i Alta mer! Depressiv tanke..

Q Hva synes du om mine nye negler? :)

 

Image and video hosting by TinyPic

NOTD: Grafitti nails, again!


Jeg kan ærlig innrømme at jeg er blitt litt hektet på disse grafitti - neglene. Men er det så rart da, konseptet er jo kjmpe kult! Her er dagens negler;

 

Image and video hosting by TinyPic

Er det ikke bare kult? Her har jeg brukt en slags gråfarge under, og den gule grafittilakken over. Fornøyd!

Q Hva synes du?

 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.comhits