Mye nytt har skjedd siden sist!


Et lite hei fra verdens dårligste blogger!

 

Siden sist har det skjedd mye nytt og tiden har flydd avgårde! Først av alt var det russetiden som var over på et blunk, og jeg kan trygt si at det har vært et minne for livet! For min del kunne den vart lenger. Etter det har jeg hatt hendene fulle med eksamener og flyttet ut av leiligheten min som jeg har hatt i 2 år nå. Kjæresten har kjøpt ny leilighet, og vi har flyttet sammen. Nå føler jeg meg voksen! Haha, neida? Vi flyttet faktisk inn på fredag, og siden da har vi malt stuen, pakket ut ting og vi er laaangt i fra ferdig. Hvem visste at det tok SÅ lang tid å pakke ut?

 

I morgen har jeg min siste skriftlige eksamen på vgs, så er det bare å vente og se hva jeg kommer opp i muntlig. Jeg krysser fingrene for at dette går min vei! Siden sist har det også blitt noen sminkeinnkjøp som jeg gleder meg til å bruke mye av i sommer, samt at jeg bare MÅ vise dere kit?et fra Ole Henriksen som jeg kjøpte i Danmark i påsken!

 

Det var alt for denne gangen! Nå skal denne husmora fortsette å vaske klær, pakke ut, skrive jobbsøknader og pugge til eksamen. Kryss fingrene for meg! :D 
Slenger med et bilde av meg fra photoshooten vi hadde i forbindelse med russebilen!
Image and video hosting by TinyPic

Bildedryss fra Danmark DEL 1


Tenkte jeg skulle vise dere noen av bildene jeg tok i Danmark i påska. Bildene er tatt med iPhone-kamera, derav kvaliteten. Dere som er venner med meg på facebook har nok sett de fleste bildene før! Jeg viste bildene til mamma og det første hun utbrøt var: "Har du ikke gjort annet enn å spist i Danmark?", og etter bildene å bedømme så skulle man faktisk trodd det! Men jeg har jo hatt godterfri det siste halve året ca (med en pause i mellom), så da skŧlder jeg på det.. Uansett, her er bildene: 

 

 

Starbucks i Oslo:

 

 

Soft is med vanilje og sjokoladeis, med sjokoladebiter på. Danmark har den BESTE soft isen!:

 

 

Hihi, pølsehorn for dere som lurte:

 


Lillesøster Vanja som har funnet fram bestemors skatter:

 

 

 

Siden jeg ikke fikk pyntet så mye hjemme til påske, måtte bestemor hente inn denne eksotiske tresorten fra hagen slik at jeg og lillesøster fikk pyntet litt:

 

 

 

Min bestemor og jeg var på en mexicansk restaurant, hvor vi fikk en treretters til bare 169 kr! Her har jeg rekecoctail:

 

 

Biff må man ha!:

 

 

Irish coffee til dessert, noe som slett ikke smakte ille!:
 Image and video hosting by TinyPic

 

Storesøster siden sist..


Tenkte jeg skulle komme med en rask oppdatering, fra verdens verste blogger! Jeg ser at det enda er en del som er innom hver dag, så jeg må vel prøve å skjerpe meg.. Men siden sist har jeg altså blitt storesøster igjen! Det er pappa og fruen hans fra Danmark som har fått en liten jente, og hun kom til verden 25 mars klokken 23.51. 

For øyeblikket sitter jeg selv i Danmark, nærmere bestemt Frederikshavn. Jeg kom hit 1. april og skal være til den 9. Måtte jo så klart se min nye lillesøster, så da valgte jeg å feire påsken min her. Jeg angrer ikke et sekund engang! Et pluss er jo at det blir både taxfree shopping, starbucks og shopping i byen i tillegg. Jeg slenger med noen ekstra bilder av begge mine søstre her i fra Danmark:  

Ha rn god påske alle sammen!
Hva skal du gjøre i påska? 

Image and video hosting by TinyPic

Mobilblogg: Snart russetid!


Nå er det ikke lenge igjen til russetida folkens! Nå for tida er det det eneste som motiverer meg til å gå på skolen. Kommer nok til å bli en herlig tid med fantastiske mennesker! Vi er jo en gjeng på 6 stykker med russebil som vi selv pusser opp. Kanskje dere vil høre litt om det? Slenger hvert fall med et bilde av noen av klærne jeg har fått! Noen fler som skal være russ i år?

Oppdatering på piercingene mine - så galt kan det gå!


Noen av dere husker kanskje bildet under som jeg la ut like etter sommerferien? Piercingene som jeg tok på Thy Treff i Danmark, og som jeg elsket som bare det. Jeg lovet dere en oppdatering, og nå skal dere få det. 


På dette bilde var jeg ennå litt hoven og blå etter jeg hadde tatt dem. Faktisk så hoven at man ikke kunne skimte kragebeina mine ser jeg nå, haha!


Dette bildet (og bildene under) tok jeg nå i dag. Kanskje en halv time siden. Som du ser så ser piercingen til høyre veldig fin ut, men den til venstre ikke like fin. Flere bilder kommer under. 


Dette er den høyre, og den har jeg hatt få plager med. 


Den venstre, og som du ser så ser den ikke fin ut! Bare sammenlign med bilde over så ser du! Denne er rød, pluss at du ser at denne har grodd på en helt sær måte. Den andre dekker hele stanga som er 10mm, og denne er bare 8mm så det sier litt hvor lite hud som faktisk sitter over denne stanga. Denne har jeg hatt mye betennelse i, og allerede rett etter jeg hadde tatt den kunne man se at denne hadde mindre hud. Jeg tror også denne ble tatt lenger opp i huden enn den andre, derfor ble resultatet slik.

Og hva skjedde 5 min etter jeg hadde tatt bildene? Jo, håret mitt satte seg fast rundt den venstre piercingen og reiv piercinga lenger ut i huden. Den satt bare igjen i det øverste hudlaget, så da reiv jeg den likegreit bort. Faen da!

Hvis du har tenkt til å ta piercing under kragebeinet så må du bare være obs på at hvis du har langt hår så er det garantert at håret vil hekle seg rundt piercingene, og det svir som faen når man rykker til da! Nå har jeg dessverre bare en piercing, på høyre side, og jeg må innrømme at det ser litt fjernt ut. Men planen er at jeg skal la dette såret gro, så skal jeg ta en til på samme plass (selv om jeg egentlig har lyst på dermals, men det tar de ikke i Alta). Denne gangen håper jeg at jeg slipper betennelse, og at den blir satt ordentlig NED i huden så den ikke vokser og blir helt mongo! 

Var dette bortkastede penger? Nei, det vil jeg ikke si! Jeg betalte bare 250 kr for hver, og på de 2 (?) mnd jeg har hatt dem/den så har jeg fått mange kommentarer. De skiller seg litt ut kan man si! 

Q Har du noen erfaringer med piercinger generelt du vil komme med som du synes passer under her?

Image and video hosting by TinyPic

På nye eventyr med Toffee


Jeg tror de fleste har høstferie denne uken, og det inkludert meg. Siden det var evigheter siden jeg hadde vært hjemme hos min mor og mine søsken, pakket jeg tingene mine og dro hjem igjen. Jeg skal love dere at det har vært godt å være her! Ganske lei studentmat så det var utrolig godt å komme hjem til mors hjemmelagde mat igjen! Så nå har jeg fått både søskenkos og hundekos fra lille Toffee. 

I dag var været ganske godt (hvert fall en liten stund) og solen varmet faktisk litt. I det siste har vi bare hatt regn og surt vær her oppe i nord, så i dag så jeg muligheten til å gå en tur med Toffee. Som dere ser på bildene under så er hun ikke så veldig stor av seg, så det er grenser hvor langt de små beina hennes klarer å gå. Det største problemet er vel det at hun fryser så lett. Jeg må si at jeg liker når høsten er som i dag: litt kald og frisk luft ute, men samtidig som solen er der å varmer. Pluss alle fargene da! :D


Siden hun fryser så lett så har mamma strikket genser til henne, men selv med denne kan det bli kaldt. Så søøøt!


Hehe, sol i tryne og håret i alle retninger! Her har vi prøvd å ta noen bilder, men som dere ser ble de bare misslykket! Haha, det er ikke bare å ta bilde med en hund som helst vil gjøre alt annet ;)
Etter x antall bilder fikk vi hvert fall et bilde som vi begge sammarbeidet nogenlunde bra på :D 
Nå er solen gått ned og det er begynt å bli kjølig ute. Kjenner jeg begynner å bli rastløs, lurer på om det har noe med årstiden å gjøre? Er det flere av dere som føler det slik nå for tiden?
Det er forresten ikke noen av dere som er veldig flinke til å lage header'e? Sku gjerne hatt det siste bilde som header, så om noen av dere kunne fikset det hadde det vært supert.. Hvis jeg bruker headeren du har laget så skal du selvfølgelig få en takkegave for det!

Q Kunne du tenkt deg å lage en header til meg? Hva synes du om høsten?

 

Image and video hosting by TinyPic

Thy treff og ny piercing(er)


Forrige lørdag ble tilbragt på Thy treff i Danmark, et stort mc - treff. Der var det mye god musikk, drikke og mennesker. Ble en lang natt, hvor vi ikke var hjemme igjen før klokken 9 på søndags morgen. Jeg tok også et par nye piercinger der, 250 kr pr stk. Et på hver side under kragebeinet. Jeg har fått mange forskjellige kommentarer på dem, på godt og vondt, men det er tross alt jeg som bærer det på min kropp og så lenge jeg er fornøyd så er det alt som betyr noe ;)
Enda litt hoven og blå etter de er tatt, dagen etter. Nå ser de mye finere ut, kanskje det kommer et nytt bilde når de er helt fine?

Q Synes?

Image and video hosting by TinyPic

Noen bilder fra ferien min i Danmark


Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder jeg har tatt til nå. Siden dataen min nylig er formatert har jeg ikke photoshop eller andre redigeringsprogram på maskinen, så bildene er 100% naturlig. Er dere interessert i å se hva jeg har kjøpt her nede? Hvis dere vil kan jeg lage et innlegg. Hva jeg har kjøpt på taxfree kommer når jeg har kommet hjem, i tilfelle jeg kjøper mer tilbake!


Jeg og min yngste lillebror dro på palemstranden en kveld. Vannet var varmt, og det var sikkert 150 m langgrunt. Himmelen var også fantastisk den kvelden!


Jeg smakte sushi for første gang! Det var slett ikke stygt, men synes ærlig talt at det ikke hadde så mye smak. Tror sushi er som øl, noe du er nødt til å lære deg å like.


Har hatt kosekveld på mcdonalds med mine 2 brødre. Vi er alle hekta på mcflurry, og den med daim banker alle ned i støvla!


I Frederikshavn har de også hatt minnemarkering for tragedien i Oslo. Er så fint å se andre utenfor som bryr seg!


Spiste brente mandler! Jeg kjøpte det på en bod, så de var ennå litt varme. Det er SÅ godt, det burde dere virkelig prøve :D


Kvalitetstid med lillesøster fra Danmark må også til!


Altså, danskene kan lage is! Denne isen besto av 5 kuler, guff, kjeksrør, syltetøy og fløtebolle. Og alt til bare 35 kr! Om ikke jeg blir feit her i Danmark så vet ikke jeg :D

Q Hva synes du om bildene? Hva synes du om sushi? 

Image and video hosting by TinyPicUpdate og konkurranse!


Som dere garantert har lagt merke til så har det vært dårlig med blogging fra min side. Jeg kan ikke komme med den klassiske unnskyldningen om at mye har hendt, for det ville vært løgn. Jeg har rett og slett ikke hatt noe fornuftig å blogge om! 
Her for en uke siden bestitle jeg meg flybillett til Danmark og i dag kom jeg altså hit. I over 2 uker framover skal jeg være på ferie hos min far. Taxfree shopping på gardermoen ble det også, hvor jeg ble noen kroner fattigere. Kanskje det kommer et innlegg om det etter hvert, både det og andre framtidige kjøp som jeg planlegger! :D

Men over til konkurranse.. Jeg planlegger nemlig å holde en konkurranse her på bloggen min ASAP, jeg må bare planlegge hva konkurransen skal innebære! Premie har jeg, og konkurransen vil ikke bli avsluttet før jeg kommer hjem til Norge igjen. Jeg regner med at jeg har ordnet alt med konkurransen i løpet av morgendagen, eller kanskje i kveld om jeg har veldig lite å gjøre.

 

Image and video hosting by TinyPic

Chihuahua i hus


Denne søte tispevalpen har jeg og mamma hentet i dag, lille Toffee! Hun er en chihuahua og er bare 11 uker gammel. Hun har sjarmert alle her hjemme i senk allerede. Kommer nok flere bilder av henne etterhvert!

Image and video hosting by TinyPic


Roser fra kjæresten!


I går fikk jeg en hyggelig overraskelse, nemlig roser fra kjæresten! I går hadde vi nemlig vært i lag i en hel måned (eller egentlig var det 29 februar, men denne datoen finnes ikke i år), og derfor overrasket han meg med roser. Aaaw, søteste! :D

Q Har du fått roser hos noen du er glad i?


Image and video hosting by TinyPic

Jobben som sminkør er nå over!


Som jeg nevnte så skulle jeg sminke under en forestilling til Talvik revyen 2011 i går. Det gikk bare bra! Jeg både sminket og hjalp til bak scenen så artistene fikk antrekkene sine til rett tid. Kvelden var vellykket, og showet gikk bare bra. I dag er det duket for show nummer 2, og denne gangen skal jeg selv sitte i salen å se på! Gleder meg stort :D

Image and video hosting by TinyPic

Så var jeg også ganske fornøyd med at de hadde navnet mitt med i programmet :D

Q Har du hatt såkalte sminkeoppdrag før?

Image and video hosting by TinyPic

 

Sminkør til revy!


I den lille bygda som jeg er fra og bor delvis i (mest i helgene når jeg er hjemme hos min mor), Talvik, vet alle alt om deg. Av og til så vet de nesten mer om deg enn hva du selv gjør. Det er også slik at hvis du kan noe/er flink i noe så får bygda vite det.

Akkurat det har skjedd nå også, for nå har revyen i Talvik fått nyss i at jeg kan sminke. Talvik revyen er relativ stor, og veldig populær for folk fra Alta også. Medlemmene i revyen er både fra Talvik og Alta, som består av skuespillere, musikere, lyd- og lys-ansvarlige, kostyme og kulisseansvarlige, sminkører, scenearbeidere, osv osv. Det at jeg ble sport er jo egentlig litt stort. Jeg takket nei da de sporte først, pga stress og skole, men nå er det altså avgjort at jeg skal sminke på fredag. Revyen går egentlig over 2 dager, nemlig fredag og lørdag, med 3 forestillinger. Jeg skal sminke til forestilling nummer 2 på fredag (skal på revyen selv på lørdag)

Tenkte jeg bare skulle komme med en liten oppdatering hva som foregikk i livet mitt akkurat nå. Håper virkelig det går bra med sminkingen! Ellers kan jeg fortelle at jeg sitter på skolen nå å skriver en artikkel/debattinnlegg om sosiale medier. Her skal jeg faktisk ta utgangspunkt i det faktum at Voe sluttet å blogge. Er det da man skal tenke slik at hvis Voe ikke hadde sluttet å blogge så hadde ikke norsklæreren gitt oss slike oppgaver? Huff nei, back to work!

Blogges kjære lesere!

Slenger med et bilde fra da jeg var med i revyen i 10. klasse, som nå er 2 år siden. Meg i midten


Q Har du sminken til revy eller til andre tilsetninger noen gang? Hva synes du om at Voe sluttet å blogge?

Image and video hosting by TinyPic

 

6 ting du ikke visste om meg DEL 1


Jeg sa jo at jeg ville at dere skulle bli litt bedre kjent med jenta bak bloggen, så da tenkte jeg at jeg skulle komme med noen "ting dere ikke visste om meg". Dette er altså bare del 1, så det kommer flere. Jeg har prøvd å velge ut litt interessante ting. Så får vi håpe dere blir litt bedre kjent med meg nå :D

  • Har farget håret mitt mer enn en "normal" person, og det har resultert i at jeg har pådratt meg en mulig eksem det siste halve året.
  • Jeg har alltid vært en pappajente, og min far betyr veldig mye for meg. Han kan også være et ganske sårt emne for meg.
  • Sminkeinteressen har bestandig vært der! Da jeg var mellom 5-6 år kunne jeg ikke dra å handle på matvarebutikker uten rød (!) leppestift. Tror jeg ble smittet av min bestemor akkurat der.
  • Blir veldig fort glad i folk, men det betyr ikke at jeg automatisk stoler på dem. Og selv om jeg stoler på en person så betyr det ikke at jeg er glad i vedkomme. Innvikla sa du?
  • Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri har smakt røyk på alle mine 18 år.
  • HATER hai og blekksprut. Min verste frykt ever!

Q Har vi noe til felles eller?

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.comhits