Nytt fra MAC og Deborah Lippmann


Hjem fra Danmark fulgte det med meg noen flere skatter, og det neste jeg tenkte å vise dere var disse to skjønnhetene: en neglelakk fra deborah lippmann og prep+prime for lepper fra Mac. Dette er min første neglelakk fra dette merket, og jeg har store forventninger! De hadde utrolig mange forskjellige farger innenfor dette merket, og jeg hadde mildt sagt problemer med å velge hva jeg skulle ha (jeg hadde funnet ut at jeg bare skulle ha én). Valget mitt falt på Across the universe, som er en nydelig blåfarget neglelakk med både store og små glitterkorn i. 

Mac prep+prime lip har jeg lest litt om på andre blogger, men hvordan denne er det vet jeg egentlig ikke. Jeg gleder meg hvert fall til å teste begge disse to produktene!

Jeg har testet neglelakken litt, men det er for tidlig for meg å si hva jeg egentlig synes om den. Jeg er litt skeptisk sånn sett, liker å få testet ut ting skikkelig før jeg gjør meg opp en endelig mening!
Tenkte jeg også skulle vise dere de hudpleieproduktene jeg har kjøpt fra Ole Henriksen  :D  Det er et merke jeg virkelig har hatt lyst til å teste leeeenge!

Q Har dere noen erfaringer med disse?

Image and video hosting by TinyPic

HJELP MEG Å VELGE SKO!


Jeg har funnet et par sko som jeg virkelig elsker, men jeg vet ikke hvilken farge jeg skal ta! Så nå trenger jeg hjelp her! Svarte sko går til alt, men blåe sko er jo ganske unik da. Men det hjelper liksom ikke at de er unik om man har få ting som passer til. Svart går jo som kjent til alt, men nesten alle sko jeg har er jo svarte.. What to do?

Hvilken sko skal jeg velge? Har planer om å bestille i dag så :D

Q Hva hadde du valgt?

 

Image and video hosting by TinyPic

Beste investering på lenge - skjerf!


Er du sånn som meg at skjerfet ditt bestandig blir laaaangt i den ene enden, og i den andre enden er det helt motsatt? Det slår ikke feil hos meg, så denne vinteren hadde jeg bestemt meg for å investere i helt skjerf/nakke skjerf, eller hva det nå heter! Jeg lette og lette, og kom tilslutt over denne! Eeeelsker den, og har gått med den nesten hver dag siden jeg kjøpte den. Jeg kjøpte den på Bik Bok, og mener å huske at den kostet ca 150 kr. Billig og god, hva mer kan jeg ønske meg? :D

Q Har du gått til investering av et slikt skjerf? 

 

Image and video hosting by TinyPic

Starbucks og innkjøp fra Danmark!


Et etterlengtet innlegg av noen! Alle innkjøpene mine fra ferien min i Danmark, hvor både taxfree og butikker har vært besøkt. I København var jeg også innom Starbucks og kjøpte med en frappuccino med karamel. Naaam!


Elsker disse skoene! Tror det er en av få par høye hæler som jeg eier som IKKE er svart. Billig var de også, tror jeg betalte 299 DKK for de.


Vår lille chihuahua Toffee måtte jo så klart også få noe! 


2 neglelakker fra en butikk som het Anthon. 50 kr pr stk, kosten er elendig men innholdet bra! Tror kanskje det er dette de kaller holografisk?


Victor & Rolf flowerbomb extreme! Aaah, digger den lukta! Jeg så svenske Linda Hallberg anbefalte denne, og da jeg snuste på den på taxfree'en måtte jeg bare ha den. Synes den er supersøt, ligner jo på en granat! Husker ikke hva jeg betalte for denne, men Victor & Rolf er ikke den billigste parfymen du kan finne.


Nye hverdagssko, fordi jeg virkelig trengte det. Enkle og greie, betalte bare 249 DKK for de. 


Nye joggesko, fordi jeg virkelig trengte det også! Tror jeg betalte 399 DKK for disse, noe som absolutt ikke er ille.

 


Søt, liten veske i grå. Trengte en liten veske som ikke var svart og som jeg kan bruke på fest. Billig veske, tipper den lå på rundt 170 DKK. Et høytliv-skjørt (er det et ord?), høytliv-shorts og en slags topp bak alt sammen. Kjøpt på et butikk med navn Ozon. Skjørte og toppen var på salg, så de betalte jeg bare 150 og 75 DKK for. Shortsen betalte jeg 300 DKK for. En halvt gjennomsiktig overdel i grått, som passer ypperlig til fest. Den blåe genseren er kjøpt på H&M. Husker ikke prisen på den gråe, men betalte vel rundt 180 DKK for den blåe.

Paco Rabanne, parfymen jeg kjøpte til kjæresten min! Lukter kjempegodt og en parfyme som jeg virkelig anbefaler til mannfolka ;)


Øyenbrynsblyant fra Mac! 


Dårlig swatch da. Neste gang tar jeg ikke bildene mine ute.. Husker ikke hva fargen het, men det kan jeg komme tilbake til om det er interesse for det?


Vel, dere ville ha alle kjøp? 2,5l sprit, som jeg fikk gjennom tolla! Syke priser, under 200 kr pr stk


Og søte lillebror som hjalp meg med fotograferingen! Synes han fortjente en plass her som takk :D


Andre innkjøp som ikke er med er feriegave til min mor og lillebror (som er avbildet ovenfor). Jeg har også kjøpt meg undertøy, men det er ikke noe jeg ser vitsen med å legge ut bilder av. Jeg kjøpte også en til parfyme, Versace Bright Crystal til både meg og bestevenninna mi. Men jeg har klart å rote bort bilde, så da får dere klare dere med bilde fra google! 

Der var alle innkjøpene mine, tror jeg! Hva synes dere?

Image and video hosting by TinyPic

Mine blå skjønnheter


Jeg holder på med innlegget om alt jeg har kjøpt i Danmark, både i butikker og taxfree. Har hatt litt problemer med å laste opp bilder de siste dagene, det har rett og slett ikke gådd.. Mens dere venter kan dere se hva jeg bestilte meg mens jeg var i Danmark, nemlig blåe sko fra Nelly! Elsker dem allerede, blåfargen er bare helt nydelig. 

De var ganske så høye, så tror jeg må være litt forsiktig med å bruke disse på fest ;)

Q Hva synes du? Eier du noen blåe sko?

Image and video hosting by TinyPic

Jeg hadde så lyst på deg, og endelig er du bare min!


Til dere som leste dette innlegget her vet hvor mye jeg hadde lyst på de blå skoene fra Zara. Dessverre ble de utsolgt ikke lenge etter innlegget var publisert og jeg fikk aldri tak i de. De kom heller aldri inn igjen. Etter det har jeg lett og lett etter et par blå sko som kunne komme på samme linje som disse, og den som leter han finner! Disse er riktignok ikke fine, men de duger. Men når jeg ser på skoene fra Zara kjenner jeg at disse som jeg nå har bestilt ikke kan måååle seg med de fra Zara. Sukk.. Men her er hvertfall skoene!

Disse er fra Nelly og kostet bare 299kr. Gleder meg til å kunne bruke disse på fest, håper bare blåfargen er skikkelig knall! Så nå når jeg kommer hjem fra ferie ligger disse hjemme og venter på meg :D Hvis du vil ta en nærmere kjikk på hærligheten på 14 cm så kan du trykke her.

Q Hva synes du om disse?

Image and video hosting by TinyPic

Escada Taj Sunset


Tror jeg har verdens beste mor, det er jeg overbevist om :D Forrige fredag fikk jeg nemlig penger hos min mor til å kjøpe denne parfymen som jeg hadde sååå lyst på, og som dere ser så er den min nå! Taj Sunset er årets sommerduft fra Escada, og dufter bare helt herlig. Den skal inneholder lukter mange, nektarin, blodappelsin, sandalwood, kokoskrem og musk. Jeg skal være ærlig med dere å si at jeg ikke takler kokoslukt i det hele tatt, men denne minner meg ikke om kokos på noen måter. Positivt!Jeg var å knipset bilder for ca 15 minutter siden. Været er bare så herlig akkurat nå, så da følte jeg for en shoot ute :D Elsker disse dagene hvor sola skinner og havet er speilblankt. Har så sinnsykt lyst til å dra ut på sjøen nå. Men jeg er stucked med biologi, så det får bli til en annen gang ;)

Q Hva synes du om denne parfymen? Hvilken sommerparfyme vil du anbefale?

Image and video hosting by TinyPic

PIP: Serum fra MD Formulations


I dag fikk jeg hentet en pakke som jeg bestilte for sikkert 3 uker siden. Siste pakken jeg har ventet på! Jeg er veldig spent på dette serumet, og jeg har hørt flere skryte av denne. Hvis ikke huden min blir glad nå så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, så jeg krysser fingrene på at hudpleieproduktene jeg har kjøpt vil fungere. 

Eneste dumme med MD Formulations er at man må være forsiktig spesielt nå på sommeren. Produktene inneholder glykolsyre, noe jeg tror har en blekende effekt om jeg ikke husker feil(?). 


Continuous renewal serum 

Hvis du er interessert i å lese om denne kan du lese en omtale på Malin sin blogg eller Hilde Christina's. Bare trykk på navnene for å komme direkte til innleggene. 

Q Har du prøvd dette serumet? Har du forresten en toner å anbefale meg? Send gjerne link!

Image and video hosting by TinyPic

Flere pakker i posten med hudpleie


Det er så gøy med nyttårsforsett som jeg faktisk klarer å holde! Hittil elsker huden min alle produktene fra MD og Decleor som jeg har testet, og ingenting er bedre enn det :D Denne siste uken er det to pakker som har dumpet ned i postkassen min, og så vidt jeg vet så skal det dukke opp to pakker til i nermeste framtid.

Første pakken var fra Feelunique og inneholdt den beryktede Face and body scrub fra MD. Jeg har testet denne ut 2 ganger denne uken, og jeg er overbevist på at denne kan utrette mirakler! Huden blir superfin etter bruk, og dagen etter gløder huden din. Ny favoritt hos meg!


På Heidi Øksendal's bomkjøpmarked fikk jeg knabbet til meg clearing complex masque fra MD til en billig penge. Jeg vet flere bloggere som virkelig digger denne, så nå er jeg spent på om den kan fikse min hud også! I tillegg fikk jeg også med to små prøver på kjøpet, en fra Matis og en fra Decleor.

Clearing complex masque har en litt lysegrønn farge, og konsistensen minner meg litt om.. Hm, leire kanskje? Den er veldig spesiell hvert fall, men så lenge innholdet gjør som den lover så skal jeg ikke klage! 

Q Har du prøvd noen av disse? Hvilke hudpleieprodukter vil du anbefale?

Image and video hosting by TinyPic


Pakke i posten fra Feelunique og Blush!


Pakker er alltid gøy! :D I går fikk jeg pakke fra feelunique som inneholdt Decleor hydra floral mask (som Hilde Christina har skrytt høyt av) og i dag fikk jeg pakke fra Blush som inneholdt to sjampoer. Sjampoene var så billige da jeg kjøpte dem, bare 39 kr pr stk! Da tok jeg likeså godt to stykker ;)

I dag bestilte jeg også et nytt renseprodukt fra Md Formulations. Hittil går nyttårsprosjektet mitt om å ta bedre vare på huden min super! Decleor Hydra floral mask er som du kanskje gjettet en fuktmaske som skal hjelpe fuktfattig hud. I følge Hilde Christina er den perfekt til å bruke etter du har renset ansiktet ditt, og du kan også gjerne bruke den over natten. Gleder meg til å teste ut denne her!

Q Har du prøvd noen av disse produktene før?

Image and video hosting by TinyPicInnkjøp fra Makeup Store


Torsdag var jeg i Tromsø med biologiklassen min. Der var vi blant annet på universitet å så på ekte organer, og på Polaria som er et slags akvarie med arktiske fisker og slikt. Siden vi ikke har Makeup Store i Alta, måtte jeg SÅ KLART innom det i Tromsø. Jeg begrenset kjøpet mitt til bare 3 produkter, noe jeg er veldig fornøyd med! 
Jeg kjøpte 2 leppestifter, Noise og China Red, og en lip pencil i fargen Burlesqe.


Swatch av noise, som var en nydelig rød/rosa farge!


På leppene!

China Red og Burlesqe på leppene. Jeg synes China Red var helt fantastisk, og jeg håper jeg får mange anledninger til å bruke denne!

Hver gang jeg er på Makeup Store føler jeg at jeg er kommet i himmelen! Jeg er akkurat som et barn i en godterbutikk :D

Q Hva synes du om kjøpene mine? Har du noen av disse selv?

 

Image and video hosting by TinyPic

PIP: Neglepynt fra Neglemakeriet


Neglemakeriet.no har stort mars - salg på en mengder med varer, og nå kan du få masse varer til en utrolig latterlig billig pris. Jeg holder egentlig på å spare penger men siden en boks kostet meg bare 29,40 (original pris 49. Prisforskjellen er ikke så stor her da), så måtte jeg bare unne meg 3 stykker.

Pakken inneholdt metalldekor til neglene, hvor både YSL, Chanel og LV var med :D De to ekstra boksene fikk jeg med, for alle som bestiller får nemlig med en gave. Det skal være negledekor dette også, men jeg vet ærlig talt ikke hvordan man kan bruke små, sorte kuler og glitterkorn på neglene. Anyone? Tips blir tatt i mot med stor takk ;)Nå blir det altså Coco Chanel, Yves Saint Laurent og Louis Vuitton for alle penger! Litt luksus må man jo unne seg :D

Q Har dere noen gode youtube-filmer med inspirasjon på hvordan jeg kan bruke små kuler og glitterkorn som negledekor?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

PIP: Mer MD Formulations!


Her om dagen fikk jeg en ny pakke i posten! Så klart ble pakken min stoppet i tollen, så jeg måtte betale 400 kr for å få dem ut.. Neste gang skal jeg huske å spørre FeelUnique om de setter ned verdien! Uansett, gleder meg til å få testet ut disse. :D

Q MD Formulations - hot or not?

Image and video hosting by TinyPic

PIP: MD Formulations


Her for en liten stund siden hadde Feelunique 10% salg på stort sett alt i butikken, så da la jeg inn noen bestillinger av MD Formulations. Jeg bestilte 3 pakker, men bare en av dem har kommet. De har fri frakt verden rundt, så for å slippe tollutgifter delte jeg bestillingen opp i tre. Håper bare så inderlig at de andre pakkene kommer snart!

Jeg har hørt så mye bra om renseproduktene fra MD, så nå gleder jeg meg til jeg får teste de ut. Etter at jeg så Heidi Øksendal anbefalte en god del av disse skrev jeg med en gang en lang ønskeliste! Først av nå har jeg klart å somle meg til å faktisk legge inn en bestilling men bedre sent enn aldri, sant? :D

 

Q Hvilket forhold har du til MD Formulations? Har du fått noen spennende pakker i posten i det siste?

Image and video hosting by TinyPic

PIP: Everyday Minerals


Alltid like koselig å få pakker i posten, jeg blir rett og slett aldri lei jeg :D Hihi. Jeg gikk tom for mineralfoundation for noen uker tilbake, så da bestemte jeg meg for å prøve Everyday Minerals som er skrytt så mye opp i skyene. Jeg bestilte 2 startpakker (to forskjellige farger), hvor jeg fikk den ene gratis og den andre til 5 dollar (30 norske kroner ca). Jeg trodde aldri i livet at det skulle komme så mange! Nå gleder jeg meg bare til å få testet disse ordentlig ut. Jeg har testet ut noen av dem, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har anelse på hva som er forskjell på de ulike boksene.. Tror jeg må søke litt opp så finner jeg nok ut :D
Som du ser bestilte jeg også en kost, siden jeg liksom var i gang med bestillingen.. Hehe. Kosten er supermyk og herlig! Trodde ikke den skulle være så tynn da, men jeg er fornøyd. Kvaliteten er jo super, kan ikke fatte at jeg ikke har prøvd koster fra EM før! Regner med at denne ikke blir den siste kosten der i fra ;)

Q Hva synes du om EM?

Image and video hosting by TinyPic

Gårsdagens PIP: LUSH


Jeg aner rett og slett ikke hvor mange pakker jeg har bestilt der i fra, men jeg blir liksom ikke lei. Kanskje det bare er en fase? Jeg bestilte fra Lush like før jul, hvor det meste var julegaver da, så la jeg inn en bestilling for ca 2 uker siden. Lush hadde juletilbud da, noe som jeg måtte benytte meg av (unnskyldning til meg selv altså). Pakken kom for godt over en uke siden, men jeg har ikke hatt mulighet til å hente den før i går. Se på alle godbitene jeg har fått da:

Som dere ser så bestilte jeg en påfylling på både sjampoen Big (som er superfantastisk, jeg har skrevet om den her) og Snow Fairy shower gel. Jeg tenkte at siden Snow Fairy er en del av julekolleksjonen til Lush og bare kommer ut en gang i året, måtte jeg sikre meg en flakse til! Smart, syntes nå jeg ;)
Jeg klarte også å bestille to stykker av Snowcake såpen, så det er mulig det blir en premie til en kommende konkurranse. Iced Wine vet jeg ikke om jeg noen gang kommer til å bruke, og slapp av: denne fikk jeg faktisk med på juletilbudet til Lush. Hehe. Snow Fairy Lip Tint (leppepomade) er også en del av julekolleksjonen, så denne måtte jeg også prøve. Den lukter akkurat det samme som shower gel'en (sjokk), som igjen lukter som Bubblegum lip scrub. Ellers fikk jeg noen prøver, 4 faktisk, som jeg skal teste ut.Jeg fikk også ettersendt denne ansiktsmaska, Brazened Honey, som jeg egentlig bestilte til jul. Men siden de ikke hadde den inne skulle de ettersende denne, og jeg skulle få den til redusert pris. Noe som jeg kom på at jeg ikke har fått, tror jeg må skrive en mail til de med en gang. Denne skulle egentlig være julegave, men nå får jeg heller teste denne ut selv. Ikke meg i mot akkurat  :D

Jeg har ikke aning når neste bestilling blir, men nå ser jeg at Lush i USA har kommet ut med en valentins kolleksjon. Huff av meg.

Q Hva synes du om Lush? Hva anbefaler du fra Lush? :D

Image and video hosting by TinyPic

 

Tilbud på Lush, så derfor noen innkjøp til meg selv!


Jeg kaller dette for 18 års gave til meg selv, fyller tross alt 18 i morgen. Synes jeg fortjener en liten gave, hihi :D

Jeg kjøpte vel for over 500 kroner, mest julesaker altså. Samt en påfylling av sjampoen Big, som virkelig anbefales! Har skrevet en omtale på den tidligere om dere er interessert. Jeg gidder ikke å legge ut bilder av det jeg har bestilt, jeg legger heller ut bilder i et nytt innlegg når pakken faktisk kommer ;)

Q Hva er ditt favorittprodukt hos Lush?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Julekjole(r) i boks og pakker i posten!


I går var det salg på B - young, nemlig hele 50 % på diverse festantrekk. Jeg slo til på tilbudet, og kjøpte samme kjole i to forskjellige farger. Klarte liksom ikke bestemme meg for hvilken farge jeg ville ha, så nå har jeg en til jul og en annen til 18-års dagen min på nyttårs aften :P


400 kr for 2, slett ikke verst! :D


Fikk også en pakke fra Lush som jeg hadde bestilt. Kan dessverre ikke vise hva jeg fikk, for alt var julegaver. Men her ser dere masse prøver jeg fikk for å teste ut samt en liten ting til meg selv, leppepomaden It started with a kiss. Den lukter bare heeerlig kirksebær :D


Jeg fikk også pakke fra Nelly.com, men også her er alt julegaver. Bortsett fra denne øyenskyggen fra Sugarpill. Måtte unne meg selv noe også ;)


Var ikke fargen fin eller? Har lagt noen planer for denne her allerede :P

Q Har du funnet deg en julekjole ennå? Hva synes du om produkter fra Lush? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Adventsgave for desember: Perler


I år ble det ingen pakkekalender på meg, men etter litt klaging til mamma fikk jeg hvert fall én gave som skulle gjelde som adventsgave for hele desember. Jippi :D Bare se på det søte smykkesettet av perler jeg valgte ut;

Flaks hadde jeg også, i og med at dette var den siste de hadde igjen. Dette er ekte sølv (ikke ekte perler så klart), og mamma betalte 199 kr for den på Glitter. Løp å kjøp, fin julegave til venninner :D

Q Hva synes du om dette settet? Eier du ekte perler? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Pakke i posten: Produkter fra Too Faced!


Her i forrige uke var jeg innom Heidi Øksendals bomkjøpmarked og kom over noen herlige produkter som ei jente skulle selge. Hvis du ikke vet hva bomkjøpsmarkede er, så er det et sted hvor du kan selge sminke, hårprodukter, osv osv, til andre selv om du har brukt det. Og her fant jeg altså mine to kupp, bare se;


For en service sier nå jeg! Ikke nok med at varene var billige i seg selv, så får jeg en liten Urban Decay Primer Potion i tillegg. Så søtt! :D


Disse herlighetene fikk jeg for 250 kroner, og frakten var inkludert. Et kupp :D


Too faced - Papa don't peach. Fargen ser helt nydelig ut, og jeg gleder meg veldig til å få testet denne!


Er ikke dette palettet bare nydelig? En ting som også var positivt med denne var at det ikke bare inneholdt øyenskygger med shimmer i :P

Nå skal jeg kose meg med hjemmekos hos mor og mine søsken. Har egentlig ikke gjort noe spesielt i dag bortsett fra å nettshoppe julegaver, men det er slik jeg liker å tilbringe fridagene mine (altså ikke gjøre en dritt og sove så lenge jeg vil) :D

Q Har du noen av disse produktene? Hva synes du om dem? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Prøver fra MAC i posten


Se hva som har dumpet ned i postkassen min hjemme hos mor mens jeg har levd mitt liv alene som student.. Endelig kom de etterspurte MAC - prøvene som de hadde lovet å sende lenge.

Nå skal jeg prøve å finne ut hva alt dette er! Er litt spent på hva de kremene skal være godt for så :D Men nå kjære blogglesere skal jeg kose meg med flere julekaker! Jeg er nemlig hjemme hos min mor nå, blir til i morgen, så nå skal jeg kose meg så mye som mulig før det er skole igjen på torsdag.

Q Vet du va de kremene er til, bortsett fra foundationen og øyenkremen?

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Innkjøp: ENDELIG fikk jeg den!


ENDELIG fikk jeg tak i den! Fant endelig den rosa grafittilakken :D Lykke! Kjøpte selvfølgelig litt til også mens jeg var i gang;

Image and video hosting by TinyPic

Trengte ny neglelakk fjerner i tillegg. Nå som jeg har lakket neglene så ofte, har det gått litt mer neglelakk fjerner ;) Har forresten bestilt meg svarte linser, huggtenner og jukseblod, så nå kan halloween bare komme! Håper bare pakken rekker å komme før lørdag (ja, lørdag)..

Q Hva skal du være på halloween? Klarer du å gjette hva jeg skal være? ;)

Image and video hosting by TinyPic

MAC Venomous Villains


Kolleksjonen som alle Mac & Disneyfans har ventet på, nemlig Venomous Villains! Jeg har rett og slett HAMSTRET fra denne kolleksjonen! Bestilte mitt fra Kløverhuset i Bergen, så da var jeg sikret min kvote. Enjoy :D

All sminken jeg bestilte, + 2 prøver jeg fikk!


Fra Malificent (Tornerose). She who dares, My dark magic og leppestift i fargen Dark deed.


Fra samme kolleksjon som ovenfor. Til venstre har vi Formidable! og til høyre har vi Vad Fairy.


Fra Dr. Falicier fra Prinsessen & Frosken. Pigmente heter Melon og jeg må si at det er helt smashing :D


Evil Queen kolleksjonen, fra Snøhvit. Blushen heter Bite of an apple, og denne har jeg hørt mye positivt om. Lipglossen heter Strange potion


Cruelle de Vil fra 101 dalmatinere. Leppestiftene heter Heartless og Innocence,Beware! Lipglossen heter Devilishly stylish og øyenskyggen heter De-Vil.


Disse prøvene fikk jeg hos Mac.. Den brune heter Chocolate brown og den sjøgrønne heter Teal. Begge to var skikkelig fine! :D Gleder meg stort til å bruke disse.

Dette var da det jeg fikk fra denne kolleksjonen. Er stofornøyd! Men Mac skuffer sjeldent, kvaliteten er jo så god og fargene pleier (nesten) alltid være godt pigmenterte :D

Q Hva har du kjøpt deg fra denne kolleksjonen?Innkjøp; 2 nye graffittineglelakker!


Som jeg nevnte tidligere denne uken så skulle jeg kjøpe flere av disse fantastiske neglelakkene. Det viste seg at det var 6 av disse, ikke 5 som jeg trodde. Jeg har da fått tak i alle farger, bortsett fra rosa. Den er altså utsolgt overalt.. Men disse kjøpte jeg i dag;


Blå og grønn farge :D

Må få testet ut disse mer! Fikk blant annet 3 nye pakker i posten i dag, så innlegg om dette kommer senere i dag. En av pakkene var fra den nye disney-kolleksjonen til Mac. Gled dere :D

Q Hvilken farge er din favoritt av grafittifargene?

 

Sminkepakke ankommet! :D


Denne pakken har ventet lenge på meg på postkontoret, men siden jeg har vært i Danmark har jeg ikke hatt mulighet til å få hentet den.. Husker ikke helt hvor jeg bestilte denne fra, men det var hvertfall på salg! Gleder meg til å teste ut disse godsakene;


Powderconsealer fra Benefit, ansiktsprimer fra That gal, øyenskyggeprimere fra Too faced og Urban Decay og
Shady Lady palett fra theBalm.


Jeg begynte å gå tom for den vanlige (lilla) øyenskyggeprimeren fra Urban Decay. Det var egentlig ganske krise, så jeg MÅTTE ha ny. I samme slengen fant jeg ut at jeg ville prøve den andre øyenskyggeprimeren, bare i fargen Sin (den originale er hudfarget), og samt Too Faced's primer. Er veldig spent på å prøve disse! :D


Ansiktsprimeren fra That Gal har jeg hørt mye positivt om fra Heidi Øksendal, så da måtte den også testes! Den minner meg litt om en tyggis jeg pleide å spise som barn, en man fikk i tubeform som man måtte klemme ut.. Noen som vet hvilken jeg snakker om? Powderflag'en fra Benefit er både elsket og hatet (okei, kanskje ikke akkurat hatet), så jeg fant ut at jeg måtte finne ut hva jeg selv syntes om denne. Er denne virkelig nødvendig i sminkeveska?


Denne paletten er proppfull av nydelige farger, og jeg tror faktisk dette blir mitt første produkt fra theBalm? Tror hvertfall at denne paletten kommer til å bli mye brukt :D


Ser ikke fargene bare helt nydelige ut? Har ikke swatchet fargene ennå, men regner med at jeg ikke kommer til å bli skuffet..

Det er alltid nye ting som dukker opp på ønskelista mi, og jeg planlegger allerede hva jeg skal bruke mine neste penger på. Hehe.. Min mor ringte meg i dag og fortalte at pakken min fra Neglemakeriet var kommet allerede (så her blir det Konad - stempling!), samt hentelappen min fra Mac. Kan ikke vente med å komme meg hjem til mor nå ;)

Q Noe her du kunne tenkt deg? Har du fått noe spennende i posten i det siste?

 

Dagens shopping; Nytt par sko & topp


Siste dag i Danmark ble selvfølgelig viet til litt shopping. Siden jeg venter en del pakker i posten har jeg ikke brukt så veldig mye penger i dag, og jeg må innrømme at jeg er litt stolt over meg selv! Her kan dere se hva jeg har kjøpt;


Disse skoene har du sikkert sett på Bianco til 550 norske? Jeg har siklet etter dem lenge, riktignok i svart/grå, men nå hadde de salg på Bianco her nede. De eneste parret de hadde igjen var dette, og det var pinade meg i min størrelse. Jeg tok det som et tegn jeg ;) Hehe.. For hundre danske kroner ble de mine!

 


Denne toppen kjøpte jeg til 250 danske om jeg husker riktig! Oppe på armene er de åpne, og det eneste som "holder den igjen" er to sølvringer. Veldig stilig når den kommer på ;)

Så, det var mine kjøp! Nå er det vel bare en halvtimes tid til vi starter avgårde. I dag har også min danske lillesøster fødselsdag, hun blir hele 2 år, men vi får dessverre ikke mulighet til å feire dagen med henne. Men nå skal jeg gå å pakke videre, good bye folkens!

Q Hva synes du? Har du kjøpt noe fint i det siste?

 

Nettshopping; negledesign med Konad - stempling!


Etter å ha lest bloggen Neglelakkmani.com (linking fungerer ikke nå som jeg bruker google chrome) er jeg blitt litt mer neglelakk frelst, og bestemt meg for å prøve Konad - stempel til neglene. Jeg gleder meg til å begynne å stemple neglene mine med herlige mønster! En god grunn til å spare på neglene :D

Her er 2 av 4 mønsterplater som jeg har bestilt.

 

Jeg bestilte også disse to sjablongene :D

 

Jeg ble egentlig overrasket over hvor billig det egentlig var. Trodde egentlig at prisen skulle være høyere for mønsterplatene. Platene koster faktisk nesten akkurat det samme i USA som de gjorde på nettsiden. 
Alt kom på en samlet verdi på 314,50 (50 kroner i frakt/porto) fra Neglemakeriet.no

 

Q Har du prøvd Konad - stempling før?

 

Innkjøp av Mac Venomous Villains takket være lykkeedderkopp!


Jeg kan begynne med å fortelle at jeg våknet opp i natt med en edderkopp på venstre arm! Lite hyggelig skal jeg si dere. Det verste var at jævelen bare satt helt i ro på armen min, og jeg følte at den stirra nå jævlig... Paranoid? Neida, joda, neeida.. Men i følge min bestemor skulle visst det bety lykke, og kanskje var det det? Kom meg ikke avgårde til Århus, så da måtte jeg få min bestemor til å ringe Mac i Bergen. De var ganske raka av den nye disney- kolleksjonen som kom ut i dag, men heldig som jeg var hadde de alt inne som jeg ønsket meg og de skulle sende det i posten til meg, + en del prøver! Happy :) Kanskje det var den edderkoppen som jeg smasha som bringte meg lykke? Haha..

Men det spiller ingen rolle, det som betyr noe er at 10-12 godbiter fra Mac mest sannsynlig ligger i postkassen min når jeg kommer hjem fra Danmark :) Bestilte faktisk litt sminke fra alle skurkene, bare for designets skyll. Aner ikke hva det er med meg og Disney ;)

Q Fikk du handlet deg noe fra denne kolleksjonen?


 

 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.comhits