Nytt fra Nilens Jord


Nilens jord er et 100 % dansk merke utviklet av ekteparet Lars og Berit Jacobsson. Kvalitet er et nøkkelord for dette merker, og det inneholder verken parfyme eller parabener. Sminken består av 100 % naturlige mineraler, altså kun naturens egne unike råvarer. Børstene deres er laget de fineste materialer og utvalgte naturhår eller syntetiske hår (avhengig av behov og funksjon). Dette merket er skapt for skandinaviske kvinner, altså skandinavisk hud og skal være like fin på ung hud som på eldre. 

 

Før jeg reiste ned til Danmark nå i påsken så hadde jeg allerede lest til om dette merket, blant annet på bloggen til Heidi Larsen. Jeg var veldig spent på dette merket, og hadde bestemt meg allerede før jeg reiste at jeg SKULLE ha consealeren. Som mange andre jenter er jeg på jakt etter den perfekte consealer, og jeg gir meg ikke før jeg har funnet den. Utvalget til dette merket er ganske godt, og jeg hadde problemer med å bestemme hvilke produkter jeg skulle teste. En ting jeg raskt merket var at dette merket var mye billigere i Danmark enn på norske nettsider! Er omtrent en hundrelapp forskjell, om ikke mer på enkelte produkter. Uansett, jeg endte altså opp med consealeren og en farget dagkrem som du kan se under:

 

 

Denne consealeren finnes i to fargenyanser, og jeg har den lyseste. Den består av en flytende og en fast del:

 

 

 

Denne fargede dagkremen finnes i tre forskjellige farger, og også her har jeg valgt den lyseste av dem alle (selv om denne ser litt mørk ut på bildet under):
Jeg har ikke fått testet ut consealeren ennå, jeg kom jo tross alt hjem i fra Danmark i går og da har andre ting stått i hodet på meg. Men dagkremen har jeg testet ut litt mens jeg var i Danmark. Nå må det sies at jeg aldri har hatt en farget dagkrem før, så jeg vet ikke hvor mye den skal dekke. Men den dekket ikke så veldig mye, skjulte kanskje de aller verste ugjevnhetene i ansiktet men absolutt ikke så mye jeg trodde. Men så det er sagt, dette er en dagkrem og ikke en foundation. Kan tenkte meg at den er fin å bruke de dagene man ikke gidder å ta på foundation (for denne gir jo glød til huden), noe som for meg er stort sett alle dager  :D  Til nå er det egentlig litt vanskelig å si hva jeg mener om den, så jeg skal teste den mer framover så skal dere få høre! 

 

Image and video hosting by TinyPic

Swatches: Too faced Natural Eye - palett


Jeg har lovet dere swatches på denne paletten fra Too faced, nemlig Natural Eye, og her er den endelig! Jeg synes fargene er helt supre og jeg elsker det faktum at det ikke bare er skimrende øyenskygger i denne. Dette er vel et av de mest allsidige palettene jeg har vært borti, og det er et stort pluss! Her kommer swatchene;

Jeg synes disse fargene er helt nydelige! :D Har brukt dette palettet ganske så ofte etter at jeg fikk det, og jeg angrer virkelig ikke på at jeg kjøpte det!

 


Dette er kortene som følger med i palettene, og de viser enkelt hvordan du kan lage forskjellige looker (day, classic og fashion) med fargene i paletten. Jeg tenkte jeg skulle lage disse lookene for dere en dag, så dere får se. Har aldri fulgt disse før, så det skal bli gøy :D

Q Hva synes dere? Skal jeg lage de lookene som vises på kortet til dere? :P

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Årets julegaver!


I år ble det ganske variert, men fikk faktisk ingen klær! Vel, bortsett fra en utrolig kul scooterbukse og hals da. Ellers har jeg fått myyye sminke, noe som jeg har ønsket meg. Får aldri nok jeg ;) Hehe. Fikk også en god del penger, samt ringer, øredobber og slikt, dvdspiller, sokker, sengesett, velværeprodukter, gavekort, osv. Noe ut av dette var også kombinert jule/bursdagsgave, just so you know.

Tenkte jeg skulle vise dere bilder/swatches av sminken jeg har fått!

Hvit cakeliner fra MUS som jeg har ønsket meg leeeenge, neglelakk fra Viva la diva i farge nr 122 og verdens beste maskara; falsh lash effect fra MaxFactor.
Disse er alle fra Viva la Diva.
Enda noe som ikke ble tatt med på bildene, blant annet scooterbuksa og alle armbånd osv. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er utrolig svak for MUS og Mac (og spesielt lilla)! De har så mye fint :D Så gleder jeg meg til å teste ut Viva la Diva, og finne ut om billig sminke kan være like bra som de litt dyrere.

Q Fikk du mye fint? Hva synes du om mitt? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Swatches: Mac Venemous Villains


Her er swatches innlegget som jeg har lovet dere lenge nå. Ting tar tid vet dere. Men bedre sent enn aldri, sant? ;)

J
Jeg synes disse øyenskyggene var ganske dårlig pigmentert i tørr tilstand, man så nesten ikke fargen når jeg swatchet dem (bortsett fra noen glitterkorn her og der), men når de var våte ble fargene ganske så fine!
Denne blushen var utrolig nydelig! En ny favoritt hos meg faktisk :D Alle produktene hadde hver sin sjarm, og jeg elsker dem alle på hver sin måte!

Q Hva synes du om denne kolleksjonen? :D

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2012


Min hverdag i ord. Fra Alta. Bosatt i Tromsø per dags dato. Rastløs person. Skjønnhet. Foto. Reise. Familie. Venner. Samboer. Livet <3

For kontakt:
silje92a@gmail.comhits